- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.101
yazdıklarımdan bu sonuç nasıl çıktı anlamıyorum ama blackin o konuyu neden kapattığını açıklıyorum yanlış bir düşünce oluşmasın kimsede diye. ben eğer kendisini daha iyi hissedecekse o başlığı kapatmasını onun yararına görürüm ve bir alternatif sunmaya çalışırım, sen o başlıktaki paylaşımların yarım kaldığını düşünürsün ve tepki gösterirsin bunda bir sorun yok ki. ters düşme, tepki gösterme hakkı kimseden nasıl alınabilir zaten hepimiz yazıyoruz, tartışıyoruz bu biraz yersiz bir alınganlık gibi geldi bana üstelik benim mesajımın üzerine olması şaşırttı.
atlantisim ben seni anliyorum. iyi niyetinden de suphem gercekten yok.
Benim insanlarin derdine ortak olmak, onlara elimden geldigince yardimci olmaya calismaktan baska bir arzum yok. Bu iki konuda sahsi anlamda benim icin coktan miadini doldurdu zaten. benim unutacak bir acim kalmadi geriye. Tek isteyim de aci ceken insanlara destek olmakti. Samimi bir ortam olusturdugumuza inaniyordum. Gercek hayatta olan arkadaslarimla konusmadiklarimi gelip burda sizlerle konusuyordum. Ama ilk anlasmazlikta "uslubunu begenmedim, konuyu bi zahmet kendin ac, konunun kapatilmasi kimseyi ilgilendirmez" gibi laflar duyuyorum. Ben, beni rahatsiz eden birseyi de artik paylasamayacaksam gercekten burda olmanin bi anlami yok. iyi niyetim suistimal ediliyor veya ben oyle hissediyorum.
Bu da son mesajimdir. Sana kesinlikle alinmadigimi ve kimseyle sahsi bir problemimin olmadigini da belirtmek isterim.
Diger arkadaslarim da bana ozel mesajla ulasabilirler. Umarim herkes bu icine dustugu ask acisindan kisa surede kurtulur. iyi paylasimlar