- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.421
evett haklisin.. Bende de ayni sorun var! Sanki bir is bulsam kendime butun hayatim degisecek ve hersey cok guzel olacakmis gibi hissediyorum. Ama bulamiyorum, bulamadikca iyicene asabim bozuluyor.
Ben daha fazla ex ten bahsetmeyecegim bir sure. Cidden kotu etkileniyorum. onu dusunup konusmak hic bir zaman iyi gelmiyor bana. O hayatina tam gaz devam ederken ben burda onu dusunuyorum. Bu ne ezik birseydir ya? Adamin umrunda bile degilim, her gunu ayri guzel geciyor (hic bilmiyorum guzel mi degil mi de umrunda olmadigim kesin) ama ben durmus gunumun buyuk bi cogunlugunu onu dusunerek geciriyorum. Kendime yakistiramadigim seyler bunlar benim![]()
Gencim, guzelim, sempatik biriyim, ona mi kaldim ben beeeeeeeeeee
Ve maviask'cim insallah arayan o degildir. Zaten ne yuzle arayacak ki? Evlendigini soylememismiydi? Karisini aldatma amacli mi arayacak? numarani ozele kapatmakla iyi etmissindir. ama yine de umarim bi baskasi aramistir.
Aynen bende.. Bir yandan oh rahatım iş yok güç yok diyorum

Diğer yandan da hep böyle mi gidicek diyorum.. İnşallah ikimizde bir an önce iş buluruz :)
Ve benimkide eminim gezip tozuyordur ben arada birde olsa onu hatırlamak istemiyorum bu en başta kendime haksızlık..
Yaşadıklarımız kötüydü tamam ama artık arkamızda bırakmalıyız bence..