boşnak mısınız? yann tiersen abimiz multi enstrümantalist, ama özellikle akordiyonu çok seviyorum parçalarında.
hırçınmenekşe kendimi görüyorum sende de. ama 2 yıl öncesini. ilk ayrıldığımızda ben de hep kendimi suçlardım çünkü hep beni suçlardı o kimi zaman öfkeyle ağzıma ne gelirse sayardım ama araya da mutlaka beni çok sevdiğini fakat benim yüzümden bir araya gelemediğimizi sıkıştırırdı hal böyle olunca hala yapılacak şeyler var düşüncesi zihnime kodlanıp suçluluk psikolojisi de eklenince üzerine kendimi yer bitirirdim. son seferde ise bunun adice bir oyun olduğunu kavradım şükürler olsun ki. aylar önce olsa belki içinden geliyorsa ara derdim ama kendimden biliyorum her seferinde daha fazla çıkmaza girdim, onun sesini duyduğum günlerin ertesinde uzun süre kendime gelemedim yani bıçak gibi kesmediğinde iletişimi ve kararlı olmadığında hiçbir şey elde etmediğin gibi acın da pekişiyor sürekli ve sonuç da elde edilemiyor.
ilişkiler sahiden de o kadar karmaşık değil, yeri geliyor ilişkiye en zarar verene ihanet bile -asla tasvip etmesem de- affediliyor üstelik affeden erkekler bile çıkıyor ki bence en zoru budur. öfkeli olman, kırıcı birkaç söz söylemen asla seni suçlu duruma düşürmez. lütfen bu tuzağa düşme yeniden. bir erkek severse eğer sen onu aldatıp da başkasına gitmediysen, orada duruyorsan ve sevildiğini de az çok biliyorsa - kimi zaman şüpheye düşse bile- asla sevdiği kadından vazgeçmez. toplumsal rollere takıp kalmamalı bazı konularda ama kadınlarda nasıl anaç bir yan varsa tabiatları gereği erkeklerde de korumacı ve sahiplenici bir özellik vardır yaradılışlarından gelen. kimse birkaç kavgayla, kötü sözle, ya da suni bahanelerle sevdiğinden ayrı kalmaya dayanamaz, herşey bir yana onsuz eksik kalır, nefes bile alamaz. ne mantık ne de akıl işler duygular söz konusu olduğunda. biz elimizden geleni yaptık, senin de yaptığına eminim. lütfen onu affedecek, kendi içinde yeniden kaybedileceği baştan belli bu savaşı sürdürmek için diretme. gelecekse gelir zaten ama gelecekse kendi gelsin, ne istediğini bilen bir şekilde, karşına çıkıp dürüstçe konuşsun, canını acıtmak için uğraşmadan, olgun biri gibi. aksi takdirde arasan, görüşseniz bile 3 gün geçer yine dengesiz tavırları ile hayatını alt üst eder olan da sana olur.