aramak ya da ona dair bir iz bulmak sahiden çok sinir bozucu oluyor. ben de tesadüfen youtube hesabını buldum:)) yorumunu gördüm inanmak istemedim ama oymuş, fotoları var çünkü. şaka gibi geliyor, feysbuk, foto siteleri, türlü arkadaşlık siteleri yetmedi youtube a dek uzanmış kolları ve yorumlar yazıyor

duygu yüklü fotoğraflarını da paylaşmış ben de o fotoğraflarını gördüğümde ne romantik bir adamdır demiştim anladı ki iş görüyor yeni avında yine aynı metodu izliyor
bugün şunu düşündüm ilişkilere dair; "herkes yapıyor canım ne var" anlayışı bizi tüketen ve ilişkileri yozlaştıran hastalıklı bir zihniyetin ürünü bence. bu öyle bir salgın ki ne sınırı çiziliyor ne de durulması gereken yerde durmayı biliyor insanlar. ben de en çok bu düşünceden çekmişim ya da ayrıldıktan sonra konuşmalarımızda beni bu kadar çıldırtan bu sözlermiş onu anladım. herkes gibi olduğunu bilsem zaten onunla değil herhangi biriyle olurdum, onu benim için ayrıcalıklı kılan zaten aylarca anlata anlata bitiremediği değerleriydi, keza ben de onun için "sözde" öyleydim. başka erkeklerin sürekli kadınlarla kafayı bozduğunu kendisinin ise bir plaja gittiğinde "mayo" giyen kadınları görünce utançla yozlaşan insanlık adına gözlerini kapadığını, kafasını başka yere çevirip mayoyla "yarı çıplak"! gezen kadınların kocaları namına kendisinin hicap duyduğundan söz ederdi. ben de safım tabi inanmışım

şimdi bakıyorum feysbuka girdiysem ne var herkes yapıyor, yalan söylediysem ne var herkes söylüyor, kadınlara yazmakta ne var yazmayan mı var.bunun bir üst aşaması da muhtemelen aldatmak ve "aldatmayan mı var canım" demektir nitekim aldatmayan erkek olmadığını da sürekli söyler muhtemelen beni bu duruma da alıştırıp kendi içinde normalleştirmeye çalışırdı.
demek ki "herkes yapıyor ne var"cı adamlardan uzak durmamız lazım