Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bende üni. 3 teyken 3 aylık sevgilimden ayrılmıştım baya dağılmıştım.. :27:
Arkadaşlarla falcıya gittik öylesine ben inanmam zaten.. Kadın hem kahve hem tarot baktı aynı anda, dediki 2-3 ay içinde hayatının aşkıyla tanışacaksın ama ne oldu fosss... Arkadaşlara da farklı zamanlar verip hayatının aşkıyla tanışacaksın demiş meğerse :1:

hahaha :))) bende inanmazdim aslinda ama insan karisinca ne yapacagini sasiriyo... Aslinda en basiti bitmis gitmis kendime zaman veripte kurtulsam biran önce hic fena olmaz

hahaha :))) bende inanmazdim aslinda ama insan karisinca ne yapacagini sasiriyo... Aslinda en basiti bitmis gitmis kendime zaman veripte kurtulsam biran önce hic fena olmaz

Kabullenmiştik zaten.. Geri döndüklerinde de bir umudumuz yoktu bence.. Ama çabalamalarını görmek istedik çünkü bu bizi mutlu edecekti.. Ama tam tersi olunca afalladık.. En iyisi bir daha asla konuşmamak bu kişilerle..

öyle deme tomvejerry ya. Kendini gerçekleştiren kehaneti çekiyoruz o şekilde kendimize. Bende lisede üniversitede hep aklıma gelirdi yani saplantı gibi birşeydi ben evlenemeyeceğim. Tüm arkadaşlarım evlenecek ben öyle kalacağım ileri yaşa geleceğim. Beni isteyen olmaz vs vs. Ciddi manada takıntı yapmıştım ne oldu ee tabi gerçek oldu. Lİse üni tüm arkadaşlar şu an evli. Çok az istisna var. Ben öyle düşüne düşüne çektim. Şimdide düşüne düşüne bir adam çekeyim diyorum. Ama aklımda bir tip yok. Yani var da ete kemiğe bürünmüyor. Yoksa işte yalan söylemesin sahiplensin sevsin saygı duysun vs vs. Bir de bi şekil canlansaydı aklımda. Bu kişisel gelişim bölümünde bir kaç kişi diyordu kagıda yazdım işte esmer olsun şu boyda olsun neyse aklında ki işte onunla karşılaşmışlar. Evrene siparişimizi verelim. Bence bundan sonraki aşamamız bu olsun. Yeni birini hayal etme o hayali derinleştirme yaza yaza aklımızda bir profil oluşturma olsun.

haklisin..
Aslinda bakiyorumda icten bir sekilde inanip, istedigim seyler oyle veya boyle mutlaka oluyor zamanla.. Evrene nasil birini istedigime karar verdigim zaman siparisimi yollayacagim :d Simdilik akli basinda, benden asla (tabi bende ondan..) vazgecmeyecek huzurlu birini istiyorum :D Gelsin beni bulsun, hazirim :P

Birileri daha umutsuzluğa kapılmış sanki :51:
Boşver sende hayal etmeye çalışma bir gün karşına öyle biri çıkar ki en büyük gerçeğin olur :)
Insallah ne guzel soyledinn :P

en güzel seyler beklenmedik anda olurmus... Bende exe hic beklemedigim bi anda asik olmustum damdan duser gibi... Simdi yine bekliycem once toparlanip kendimi bulmam lazim sonra ask yine gelir nasilsa
Aslinda su zamana kadar iliskilerimin hepsi hic aklimda yokken oldu. Sanki boyle seyler plana programa gelmiyormus gibi hissediyorum.. Gerci oyleyken de yurumedi.. belki de planli yasamaliyim. Bak yine kafam karisti :37:

eğer buna inanırsan emin ol ki hayatın boyunca yalnız kalırsın:ssz:

çekim yasası vs. bunlara inanmadığımı biliyorsun ama inanmamam gerçek olmadığı manasına gelmiyor:) ben bu güne dek kafamda ne şekillendirdiysem hepsini yaşadım, kendimi nerde hayal ettiysem orada buldum. tabi sınırlarını iyi çizmek de önemli hayatta tek gayen huzurlu bir ilişkin varken ama o film izlemiyor kitap okumuyor şu filmi izleyip de üzerine sohbet edeceğim biri olsunsa eğer böylesi çıkar karşına:1::1:

bir de aşk acısını çok merak ederdim nasıl birşey acep ben hiç yaşamadım derdim:ssz: onu da gördük çok şükür:ssz:

ohhh cok sukur ask acimizi da tattikkk :1: mmm tadindan yinmiyo :37:
Atlantisim o konuda haklisin.. insan kalpten ne isterse, ve neye inanirsa mutlaka bir sekilde yasiyor.. is yerinden bi kizla konusuyordum, o da sevgilisinden yeni ayrilmis ve yeni biriyle cikmak istiyordu. Neyse dedim ki bi sure yalniz kalsan daha iyi degil mi falan. Yoo dedi.. Sonra bana sordu sen ne zamandir yalnizsin diye, dedim 8 aydir hayatimda kimse yok :37: peki dedi mutlu musun boyle yalnizken? Bu soru karsisinda kaldim oyle. yoo yalnizken mutlu degilim. kriterlerimi dusurup, veya duvarlarimi yikip yine o tasin altina elimi koymam gerekiyor galiba. Soyle tatli biri karsima ciksa da bir deney gibi birsey yapsam ustunde :37:

Kabullenmiştik zaten.. Geri döndüklerinde de bir umudumuz yoktu bence.. Ama çabalamalarını görmek istedik çünkü bu bizi mutlu edecekti.. Ama tam tersi olunca afalladık.. En iyisi bir daha asla konuşmamak bu kişilerle..

aynen Boyle oldugu icin Ben kendim hatalarimi gorup duzeltmeye calisirken onda degisen bisey olmamasi kendini hakli gorup yoluna devam edebilmesi beni cok incitti.... Ama bugun nasil bi iliski istedigime ilk defa kendimin ne istedigine odaklandim o kadar zevkli oluyo ki o Zaman tekrar yanlis giden seyleri aslinda hic birbirimize uymadigimizi goruyorsun buda o insandan uzaklasmani sagliyo .. :) bunu daha SIK yapmam lazim galiba :)

Jerrycim evrene mesaj yollarken dikkat!! istemedigin yonlerine odaklanmayacakmissin!! sadece positiv olanlara odaklanacaksin istedigin yonlerine eger istemediklerini dusunursen mesela benden hic vazgecmeyecek birisi derken korkunu da yolluyorsun :)) bunu yeni ögrendim mesajini positiv bi sekilde yolla zaten ne Zaman gelecegini bilmiyorsun ve keyifle bekliyorsun... Ben artik buna odaklanicam firsat buldukca keyifle o kiside ki Güzel özelliklere odaklanicam :))

Son düzenleme:
aynen Boyle oldugu icin Ben kendim hatalarimi gorup duzeltmeye calisirken onda degisen bisey olmamasi kendini hakli gorup yoluna devam edebilmesi beni cok incitti.... Ama bugun nasil bi iliski istedigime ilk defa kendimin ne istedigine odaklandim o kadar zevkli oluyo ki o Zaman tekrar yanlis giden seyleri aslinda hic birbirimize uymadigimizi goruyorsun buda o insandan uzaklasmani sagliyo .. :) bunu daha SIK yapmam lazim galiba :)

Zaten kendilerini haklı görüp zerre değişmeyecek kişiler olduğu bizi bu noktaya getirmelerinden belli değil miydi?
Biz biliyorduk bu adamlar değişmez ama sonradan pişman olmamak adına tekrar tekrar dinledik onları ve yine gördükki aynılar.. Şimdi şunu bilip uygulamamız lazım, bunlar asla değişmeyecek ve bizde bunlarla asla iletişime geçmemeliyiz bir daha.. Zamanla zaten herşey geçecek yavaş yavaşta olsa..
Ben nasıl birini istediğimi bilmiyorum hiç düşünmedim, hatta birini istiyor muyum onu bile bilmiyorum :) Senin adına sevindim.. Düşüncelerin bir bakıma gelecekteki kişiyi çağırmana yardımcı olacaktır.. :)

ohhh cok sukur ask acimizi da tattikkk :1: mmm tadindan yinmiyo :37:
Atlantisim o konuda haklisin.. insan kalpten ne isterse, ve neye inanirsa mutlaka bir sekilde yasiyor.. is yerinden bi kizla konusuyordum, o da sevgilisinden yeni ayrilmis ve yeni biriyle cikmak istiyordu. Neyse dedim ki bi sure yalniz kalsan daha iyi degil mi falan. Yoo dedi.. Sonra bana sordu sen ne zamandir yalnizsin diye, dedim 8 aydir hayatimda kimse yok :37: peki dedi mutlu musun boyle yalnizken? Bu soru karsisinda kaldim oyle. yoo yalnizken mutlu degilim. kriterlerimi dusurup, veya duvarlarimi yikip yine o tasin altina elimi koymam gerekiyor galiba. Soyle tatli biri karsima ciksa da bir deney gibi birsey yapsam ustunde :37:

bu kesinlikle hazır olmak ve istemekle alakalı bir durum. eski sevgilimden ayrıldığımda yıllardır öyle tekdüze, monoton bir ilişkimiz vardı ki sadece aşık olmak istiyordum tabi insan sadece aşka odaklanınca sonraki gibi birini de gözünde büyütüp gerçeklerden uzaklaşıp kapılabiliyor ama o dönemleri de atlattık artık eminim ki temkinli oluruz bundan sonra. bundan ayrıldığımda ise öyle tükenmiştim ki içimde ne aşk, ne sevgi ne umut birşey kalmıştı o yüzden karşıma çıkan herkesi ittim kendimden. ama tamamen kurtulmanın yolu da artık yeni birilerine şans vermekten geçiyor. bir süre yalnız kalmanın ise iyi geldiğine kesinlikle inanmıyorum. ilk aylarda birinin hayatına girmesi daha kolay süre uzadıkça onunla yaşadıkların iyice büyüyor içinde, çözüm yolları arıyorsun, dönsün istiyorsun sen arıyorsun vs. aslında yalnız hiç kalmıyor eski ilişkinle uğraşıyor ve daha fazla yıpranıyorsun. şimdiye kadar 1 aydan fazla yalnız kaldığımı hiç hatırlamıyorum:) sanırım hiç aşk acısı çekmememin bunda büyük payı vardı:)

bu kesinlikle hazır olmak ve istemekle alakalı bir durum. eski sevgilimden ayrıldığımda yıllardır öyle tekdüze, monoton bir ilişkimiz vardı ki sadece aşık olmak istiyordum tabi insan sadece aşka odaklanınca sonraki gibi birini de gözünde büyütüp gerçeklerden uzaklaşıp kapılabiliyor ama o dönemleri de atlattık artık eminim ki temkinli oluruz bundan sonra. bundan ayrıldığımda ise öyle tükenmiştim ki içimde ne aşk, ne sevgi ne umut birşey kalmıştı o yüzden karşıma çıkan herkesi ittim kendimden. ama tamamen kurtulmanın yolu da artık yeni birilerine şans vermekten geçiyor. bir süre yalnız kalmanın ise iyi geldiğine kesinlikle inanmıyorum. ilk aylarda birinin hayatına girmesi daha kolay süre uzadıkça onunla yaşadıkların iyice büyüyor içinde, çözüm yolları arıyorsun, dönsün istiyorsun sen arıyorsun vs. aslında yalnız hiç kalmıyor eski ilişkinle uğraşıyor ve daha fazla yıpranıyorsun. şimdiye kadar 1 aydan fazla yalnız kaldığımı hiç hatırlamıyorum:) sanırım hiç aşk acısı çekmememin bunda büyük payı vardı:)

Aynen yahu. Ilk sevgilim 2009-2010 yillari arasinda oldu ve ben o zamandan beri 1-2 aydan fazla hic yalniz kalmadim. Simdi 8 aydir yalnizim, yuh neredeyse bir senedir! Bi baskasi hayatima girmezse nasil ben en son sevgilimi birakicam ki? Hala ask denince aklima o geliyor. (desem inanma :P normalde arkadas gozuyle baktigim is yerindeki ex'in ikiziyle dun ruyamda opusuyordum :D ahahaha. Cok fazla yakinlik kuruyor bana, yanlislikla carpmalar, yanyana durmalar, bakislar falan bunlardan etkilendim de gordum sanirim o ruyayi)

Hadi artik yeni birileriyle muhtesem bi ask yasayalimmm ((:

Ben de aynı kafadanım kızlar:D Yenisi olmadan eskisini unutamıyorum. Ve dediğiniz gibi ben de hiç boş kalmamışım yahu, en azından flörtümsüler olmuş hep. Böyle bomboş kalınca haliyle son exte kalıyo aklımız. Yani sırf laf olsun diye bir şey hissetmediğimiz biriyle sevgili olmak olmaz, ama keşke yeni biriyle düzgün bi flört bari hissedebilsek :52: Aklımız da onda olur ne güzel.

Ben bile artık eskisi kadar düşünmüyorum, ki en taze benimkisi işte 1 ay bile olmadı:D Düşündüğüm oluyo tabi ama düşününce ağlayasım da gelmiyo, kendimi mi kandırıyorum bilemedim ama ona çok sinirliyim benim gibi kızı elinden kaçırdı yazık:D

bugün dışarı çıktım; parka spor yapmaya, hava günlük güneşlik şahane bir bahar günü ve tabi ki parkta birsürü çift..
dedim ki millet ne güzel gelmiş oturuyor, biz de böyle sap sap koşuyoruz pehhh dedim yaa :SS

Ben de aynı kafadanım kızlar:D Yenisi olmadan eskisini unutamıyorum. Ve dediğiniz gibi ben de hiç boş kalmamışım yahu, en azından flörtümsüler olmuş hep. Böyle bomboş kalınca haliyle son exte kalıyo aklımız. Yani sırf laf olsun diye bir şey hissetmediğimiz biriyle sevgili olmak olmaz, ama keşke yeni biriyle düzgün bi flört bari hissedebilsek :52: Aklımız da onda olur ne güzel.

Ben bile artık eskisi kadar düşünmüyorum, ki en taze benimkisi işte 1 ay bile olmadı:D Düşündüğüm oluyo tabi ama düşününce ağlayasım da gelmiyo, kendimi mi kandırıyorum bilemedim ama ona çok sinirliyim benim gibi kızı elinden kaçırdı yazık:D

Aman bosver ya :emir_bebek:
senin gibi kizin degerini bilecek onca erkek varken birinde takili kalma hiiicc degmez :8:
havalar guzellesiyor icim kipir kipir olmaya basladi bile. bu ilk bahar ve yazi hiiiiccc huzunle gecirmeye niyetim yok. Koca bir sonbahar ve kis zaten yeterince uzgundum
sizde bana katilin :51:
bugün dışarı çıktım; parka spor yapmaya, hava günlük güneşlik şahane bir bahar günü ve tabi ki parkta birsürü çift..
dedim ki millet ne güzel gelmiş oturuyor, biz de böyle sap sap koşuyoruz pehhh dedim yaa :SS

hahahah sap sap kosuyoruz :9:
ayy cok alemsin :27:

Hafta sonlari bana iyi gelmiyor. Ex'i dusun dusun coktur isin :ssz:

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer. Ve bilirsin, o nehir asla durmaz.
J. CRISTOPHE

Face'te burclar diye bir sayfa var. Dun tum burclara ogutler vermis. Bana verdigi evlere senlik :ssz:
Gecmisi unutmaya calis'mis. Hadi ya? Ben de napppsam diyordum :ssz: unutmaya calisayim bari :51:

♓ BALIK : Her şeyi kafana takarak kendini yorma !

♒ KOVA : Özelsin. Daima bunun farkında ol.

♑ OĞLAK : Şaşırtıcı şeylere hazır ol.

♐ YAY : Eski haline geri dön !

♏ AKREP : Kiminle mutluysan onunla kal.

♎ TERAZİ : Geçmişi unutmaya çalış.

♍ BAŞAK : Yaşa ve gör. Kimseyi dinleme !

♌ ASLAN : Kimseyi dinleme yine bildiğini oku.

♋ Yengeç : İçinden geleni yap.

♊ İKİZLER : Kimse değişmez. Unutma !

♉ BOĞA : Güvenmediğin insanları hayatından tamamen çıkar.

♈ KOÇ : Kafanı karıştıran kişilerden uzak dur.

Burçları takip eden biri olarak zorlu geçen haftayı atlattık. Aslında uzuncadır bizi etkileyen bir sürecin bence son can çırpınışlarıydı. Mart sonu burçlar kuşağının ilk burcu Koç burcunun başlangıç zamanıdır. Yeni bir döngü başlayacak. Yeni niyetler yeni amaçlar belirlemeli önümüze bakmalıyız. Arındık en son balık burcu sürecinde affettik daha geniş bir okyanusun mensupları olduğumuzu farkettik. Şimdi doğan canlanan tabiatla birlikte yenilenmeye başlamalıyız. Bilmiyorum kış bittiğinden mi güneşin güzel etkisinden mi sanki böyle karanlık acı çekilen bir hastane ortamından dışarı çıkmışım gibi bi his var.

Burçları takip eden biri olarak zorlu geçen haftayı atlattık. Aslında uzuncadır bizi etkileyen bir sürecin bence son can çırpınışlarıydı. Mart sonu burçlar kuşağının ilk burcu Koç burcunun başlangıç zamanıdır. Yeni bir döngü başlayacak. Yeni niyetler yeni amaçlar belirlemeli önümüze bakmalıyız. Arındık en son balık burcu sürecinde affettik daha geniş bir okyanusun mensupları olduğumuzu farkettik. Şimdi doğan canlanan tabiatla birlikte yenilenmeye başlamalıyız. Bilmiyorum kış bittiğinden mi güneşin güzel etkisinden mi sanki böyle karanlık acı çekilen bir hastane ortamından dışarı çıkmışım gibi bi his var.

nedense gunes ciktigin da bende Hep oyle hissediyorum sanki karanlik bi kuyuya atmislar beni ve yillar sonra cikarmislar :) gunes yoksa ne kadar cirpiniyorsam da o karanliktan cikamiyorum :(( kisin etkisi fena :)

Başak : Yaşa ve gör , kimseyi dinleme !

Yaşıyorum zaten göreceğimi de görüyorum öğüt mü bu şimdi :27:

Nasılsınız kızlar , nasıl geçiyor günler ?

Benim dershanem vardı bugün akşamda teyzemler ... çok yorgunum :ssz:

Bu akşam teyzemle konuştum biraz ex takıntısından bahsettim

Başka birini sevdiğinde o aklına bile gelmicek emin ol dedi , insanlara fırsat ver dedi...

O öyle söyleyince yaşadığım acılar bir an basitleşti gözümde

Dışardan nasıl görünüyorum acaba basit sıradan bir aşk acısı nasıl olsa geçer gözüyle bakıyorlar sanırım

Of Of düşünceler adamı yiyip bitiriyor bazen :31:

Başak : Yaşa ve gör , kimseyi dinleme !

Yaşıyorum zaten göreceğimi de görüyorum öğüt mü bu şimdi :27:

Nasılsınız kızlar , nasıl geçiyor günler ?

Benim dershanem vardı bugün akşamda teyzemler ... çok yorgunum :ssz:

Bu akşam teyzemle konuştum biraz ex takıntısından bahsettim

Başka birini sevdiğinde o aklına bile gelmicek emin ol dedi , insanlara fırsat ver dedi...

O öyle söyleyince yaşadığım acılar bir an basitleşti gözümde

Dışardan nasıl görünüyorum acaba basit sıradan bir aşk acısı nasıl olsa geçer gözüyle bakıyorlar sanırım

Of Of düşünceler adamı yiyip bitiriyor bazen :31:

Cecenncim ama gercekten oyle.. Su yasadigimiz skintinin cozumu aslinda o kadar basit ve kolay ki.. Yeni biri.. bu. Yeni birine acik olacaksin. Herhangi birine degil tabii. Ama normal birini bulmak cokta zor degil aslinda yani gozumuzde buyuttugumuz kadar zor degil. Eski sevgililerimiz cok mu harikaydi da su saatten sonra kimseyi begenmeyecegiz? Ben kendim de farkindayim, yeni icimi isitacak, yaninda gulup eglenebilecegim birini buldugumda ex'ten eser kalmayacak hayatimda. Ama oyle biri olsun istiyorum ki, sonunu gorebileyim. Yani ayriliriz heralde, ama bir sure takilalim kafam dagilsin mantigiyla birseylere baslamak istemiyorum. Allah herkesin gonlune gore verir elbette.. Bulacagiz biz de kalbimize yeni bir sultan :P :16:

Back
X