- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.961
Benimde ilişkim benzer sebeblerden bitti
Konuşamadık bizde hiç bir zaman
İnsan dertleşmekte istiyor bir şeyler paylaşmak da istiyor ama karşıda ki insan o kadar kapatıyor ki kendini
Konuşmadan dertleşmeden ne bileyim bunlara kıymet vermeden de ilişki yürümüyor işte bir yerde tıkanıp kalıyor
Maddiyatta bir yere kadar , hiç bir zaman sıcak bir gülümsemenin ince bir düşüncenin yerini alamaz !
Hem insan sevgilisiyle çok iyi dost ve sırdaşta olmak istiyor , ben öyle istiyordum en azından ama olmadı :)
Ne bileyim yanında hiç düşünmeden herşeyi konuşmak , onu sıktığını bunalttığını düşünmeden kendini geri çekmeden ...
Bu karşıdan gördüğün tavırla birebir alakalı o sana nasıl davranırsa sende ona öyle davranıyorsun ister istemez
Senin sevgilin kıymet bilmiyor gibi geldi bana
Ne seninle ne sensiz durumları , adamın derdi ayrılmakta değil belli
Ama insan sevdiğin için azda olsa değişmeli , yoksa ilişki iki tarafı da mutlu etmez böyle sorunlar çıkar her zaman
Bence bir gün oturup güzelce konuş derdin ne diye sor ? neden onunlar dertleşemiyorsun konuşamıyorsun bunların sebebini öğren bakalım cevabı ne olacak
Daha önce eminim konuşmuşsundur zaten ama bir kez daha dene derim
Aynen öyle hep etrafımdakilere derdim bak parayla saadet olmuyo tamam ama parasız hiç olmuyo diye ama durum öyle de olmuyo para da bi yere kadar idare ediyo
Aynen ya ne dicek diye çekinmeden aramak konuşmak ister insan sevgilisini. ama bu öyle değil benim hayatımla ilgilendiği kadar hayatıma mudahele de ediyor ama kendi hayatının içine beni sokamıyor. Bu bahsettiğim çekip gittiğimde ağladı özürler diledi hep korktuğumdan hayattan böyle davrandım sana hep sıfatlar vermemeye çalıştım, hep mantığıma güvendim ama öyle olmaması gerektiğini anladım artık dedi evlenme teklifleri etti ben tabi kaybetme korkusuyla olduğunu düşünüp o gün cevap vermedim. çok sürmedi bir gün sonra haklı çıktığımı anladım konuşmayaçalıştıımda geveledi bu konu hakkında