anlatsam nehir roman olur:) 1.5 yıl türlü dengesizliklerle uğraştıktan sonra isteme sonrası 1 hafta içinde terk edildim sebep yok... arkasından gizli facebook hesaplarını öğrenmem, isteme günü bile kadın arayışları, insanların arkadaş listelerinden rastgele kişileri bulması... benim onu 5 vakit namazında biri olarak tanımam sonraki yıkımım... facebooka şeytanın icadı diyip bana kapattırması zamanında ve onun arkamdan sürekli iş çevirmesi... ailesinden kimsenin beni aramaması yalnızca 2 ay sonra beni arayıp bilgisayarmı mı izliyorsun demesi ve vicdanının rahatlığından söz edip "Allahla konuştum bir sıkıntı yok içim çok rahat" diyebilmesi... terk etmeden birgün önce bizim kadar uyumlu çift yok, kaderimiz bu bizim sen beni terk edersin diye korkuyorum sana çok çektirdim ama ömür boyu peşinden gelirim diyen adamın aniden gitmesi ve 1.5 yıl mutluluktan ölürken bir anda ben zaten mutsuzdum biz de uygun değildik diyebilmesi kısa bir özet olur anca:) ayrıca bu adam 5 ay peşimden koşmuş aplayıp vicdanıma oynayarak bu ilişkiye zorlamıştı beni, gidersem ölürdü

çok romantikti, gece 3 de beni görmeye gelir buluştuğumuz günün gecesinde bile ağlardı yarına kadar nasıl sabredeceğim diye, o mesajlar, o sözler vs.