Meneksecim, bunalimdasin sanirim. Zamana ihtiyacin var. Yalniz kalmamaya calis yine de. Yakinda hersey daha guzel olacak inan buna..
Acikadres hosgeldinn
Anzer soylediklerinde cok haklisin.. Kendi mutlulugumuzu hice sayip, mutsuzken, mutlu olma hayalleri kurarak sacma hedeflerin pesinden gidiyoruz. Aslinda soyledigin gibi, kendini taniyip, seni gercekten mutlu eden seyleri gorup, onlari yapmak, ve istemek cok daha saglikli..
Kizlar, benim en son sevgilim ve buraya yazmaya baslamama sebep olan ex'le ayriligim uzerinden hemen hemen 9 ay gecti.. Bu 8-9 ayi beraber atlattik. inis cikis yasadim, ozledim, depresyona girdim, kilo verdim, onunla konustum, gorustum, agladim, yalniz kaldim, kendimi yalniz biraktim, ama sonunda bitti.
Artik bu konuya pek bakmiyorum bile. o kisiden bahsetmek icimden gelmiyor. Bir zamanlar acim olan seyleri suan bir baskasini kiskandirmak icin kullaniyorum.. Hayat cok garip ((= Yeni birileriyle tanistim, hayatima yeni insanlar girdi, hayatim son 2 ayda epey degisti.. Artik gecmisle butun hesaplarim kapandi. Benim icin ex sonsuza dek bitti sanirim. Darisi basiniza