- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.321
maviask, hadi bakalim hayirlisi ((= siz simdi baya baya sevgili misiniz?
Tugcecan nisanlindan sonra bir kisiden bahsediyordun, onunla bitmisti. sonrasini bilmiyorum. Neden kimseyi begenemiyorsun? ne batiyor gozune?
canim hani bu aldatandan sonra bi onceki vardi ilgisizligi sebebiyle uzaklasmistim onla gorusuyorduk ama ben ilgisiz olusunu bi gorusup bi ay ses cikmadigi zamanlarini bilince cokta umit baglamadim. ama iste ailesine soylemis ablasiyla yazistik anneside gormus begenmis gormeye sanirim bulustugumuz sehre gelir. onunla iyi anlasiyorum rahatim uyumluyuz bir es olarak dusunebiliyorum tek hani engel gibi gorunen ben uni o lise mezunu kamuda calisiyorum o duzenli bi iste degil. benim icin sorun degil de annem iste sikinti cikarabilir. arkadaslarim resmini gormustu begendiler bu aldatani begenmemislerdi. hayirlisi bakalim. Hz. Isa'nin bi sozu vardi "Vazgectigin senindir" diye dogru cidden vakti zamaninda o kadar usteledim kendimi yiprattim sonra vazgectim aramadim sormadim ama cidden biraktim merakta etmedim hani gelsin diye beklersin pasif bekleyis o da yoktu ama bak simdi kendisi diyor yapiyor ayarliyor iki sene once deselerhayatta inanmazdim. ha gene olmayadabilir payi birakiyorum ustelemiyorum