Buyrun...Terapi Grubumuz :))

birileri farketmeden biz onların hayaliyle yaşıyoruz.. onlar gezip tozarken, biz onun varlığıyla, bir gün yanımızda olmasını ümidederek yaşamımıza renk katıyoruz..
tıpkı başkalarının bizim için yaptığı ama bizimse bir başkasının hayalleriyle süslediğimiz mutluluğumuz gibi. kim bilir belkide bizim hayalimizle yaşayan başkalarıda vardır. ne yazıkki bu hayatta kimimiz cesuruz, kimimizse ezik..

aşk, sevgi, arzu söylenmeyecekse, tek kişilikse hiç yaşanmasın. madem söyleyecek cesaretimiz yok yaşayacak yüreğimizde olmasın. söylersek belki çok mutlu oluruz yada çok üzülürüz. mutluluğa açılırsa bu kapı ne ala, ama açılmazsa ve yüzümüze kapanırsa bilirizki başka kapılar için şans hala bizi bekler..

velhasıl kelam umutsuz aşk peşinden koşmak neye yarar.. ama gelde bunu banada anlat işte.. dökülen sözler mantığımdan ama maalesefki ben aşkı kalbimle yaşıyorum... ve sen şu an kimbilir ne haldesin ama ben seni çok seviyorum.. herşeye rağmen...

aşkı çok sorgulamak akla zarar.. ayran gönüllü olmak bazen daha güzel. ama işte öyle anlar oluyorki yıllarını verdiğin adamdan 1 günde vazgeçerken, hiç tanımadığın adama bir anda aşık olabiliyorsun. sadece 1 resimle, sadece konuşmasıyla, elinin sıcaklığını yoklayamadan, gözlerinin yumuşak bakışını hissetmeden..
kimbilir yanında olsam ne hissederim.. düşünüyorum bazen.. titrerim, konuşamam, bakamam, heyecandan bayılırım.. bunları yaşayan ben miyim en çokta ona şaşarım. hani o kendine çok güvenen ben.

en kötüsüde ben bunları yaşarken onun bi tarafında bile olmaması :47::47:

tamam seviyoruz, aşığızda; aptal da değiliz anla artık be adam!!!!

Eskiden gorustugum kisiler olmasina ragmen, ex benim ilkim sayilirdi.. ilk defa onunla bu kadar ic ice olmustum.. sanirim o yuzden yeri ozel. gecen sene agustos basinda ayrildik. Ayrilmayi o istedi. Ben kabus gibi gunler, geceler gecirdim. kendi kendimle kavga ettim. Benim yuzumden boyle oldu dedim. iliski aninda hissettigim, ve yaptigim seyler yuzunden kendimi sucladim, mahvoldum, agladim, icim kan agladi, kilo verdim, yuzum coktu, gecenin bi yarisi onu pencereden belki bir saniye gorurum diye gizlice is yerinin onune gittim, evinin isigi yaniyormu diye kapisinin onunden gectim, icimden geldi bi mesaj attim, uzuldum, agladim, nefes alirken öldüm.. bu aci hic biter mi diyordum. cevabini hala bilmiyorum. Belki de bi psikologa gitmem gerekiyordur.

yaklasik 3 aydir hayatimda biri var. onunla mutluyum, ustume titriyor, dunyanin en tatli erkeklerinden biri. ama hala pek olgunlasmamis biri. hayatin ciddiyetinin farkinda degil ve bu durum bana soru isareti veren tek sey..

Neyse, ben mutluyken, bi an aklima eski iliskim geliyor. Neden bilmiyorum. sanirim ben eski sevgilimle pek gurur duyuyormusum icten ice. basariyla okulunu bitirdi, iyi bir is buldu, ayaklari yere saglam basiyor, akli basinda falan diye bellemisim onu bi kere. bu erkek arkadasimda bu duygulari tadamadigim icin eksikligini hissediyorum. hissettikce huzurum kaciyor.

Neyse, buraya bugun yazmamin sebebi su.. Gecen haftalarda ex'in benim de tanidigim bi kizin fotosunu begendigini gordum faceten. o bi kizin fotosunu ancak o kizdan hoslaniyorsa begenir. Ve icime kurt dustu. neden? benimde sevgilim var neden? ah bu neden sorusu beni olduruyo, kendimi sevgilime ihanet ediyormus gibi hissediyorum.. bugun de girdim baktim faceine. benim fotograflarimin hepsini silmis faceinden.. En son baktigimda duruyordu.. Beynimden vurulmusa dondum nedense. neden? beni boyle silip atmasini neden kabullenemiyorum? gecen ruyamda gordum bana evlenme teklif ediyordu, bende suanki sevgilimi seviyorum olmaz diye reddetmistim. ki oyle de. bugun gelse, beni birakip gitmis o pislik icin asla suanki sevgilimi birakmam ama neden boyle hissediyorum? hirs mi yaptim? Varya lanet ediyorum onunla gecirdigim her gunume. Nerden beladan karsima cikti.. Hayatimi mahvetti, son bir seneme golge oldu, camur oldu, yapisti, batakliga cevirdi bastigim topragi.. hic birine degmezdi. hiicc birine..

nefret ediyorum. hay onun karsima ciktigi gune........

Eskiden gorustugum kisiler olmasina ragmen, ex benim ilkim sayilirdi.. ilk defa onunla bu kadar ic ice olmustum.. sanirim o yuzden yeri ozel. gecen sene agustos basinda ayrildik. Ayrilmayi o istedi. Ben kabus gibi gunler, geceler gecirdim. kendi kendimle kavga ettim. Benim yuzumden boyle oldu dedim. iliski aninda hissettigim, ve yaptigim seyler yuzunden kendimi sucladim, mahvoldum, agladim, icim kan agladi, kilo verdim, yuzum coktu, gecenin bi yarisi onu pencereden belki bir saniye gorurum diye gizlice is yerinin onune gittim, evinin isigi yaniyormu diye kapisinin onunden gectim, icimden geldi bi mesaj attim, uzuldum, agladim, nefes alirken öldüm.. bu aci hic biter mi diyordum. cevabini hala bilmiyorum. Belki de bi psikologa gitmem gerekiyordur.

yaklasik 3 aydir hayatimda biri var. onunla mutluyum, ustume titriyor, dunyanin en tatli erkeklerinden biri. ama hala pek olgunlasmamis biri. hayatin ciddiyetinin farkinda degil ve bu durum bana soru isareti veren tek sey..

Neyse, ben mutluyken, bi an aklima eski iliskim geliyor. Neden bilmiyorum. sanirim ben eski sevgilimle pek gurur duyuyormusum icten ice. basariyla okulunu bitirdi, iyi bir is buldu, ayaklari yere saglam basiyor, akli basinda falan diye bellemisim onu bi kere. bu erkek arkadasimda bu duygulari tadamadigim icin eksikligini hissediyorum. hissettikce huzurum kaciyor.

Neyse, buraya bugun yazmamin sebebi su.. Gecen haftalarda ex'in benim de tanidigim bi kizin fotosunu begendigini gordum faceten. o bi kizin fotosunu ancak o kizdan hoslaniyorsa begenir. Ve icime kurt dustu. neden? benimde sevgilim var neden? ah bu neden sorusu beni olduruyo, kendimi sevgilime ihanet ediyormus gibi hissediyorum.. bugun de girdim baktim faceine. benim fotograflarimin hepsini silmis faceinden.. En son baktigimda duruyordu.. Beynimden vurulmusa dondum nedense. neden? beni boyle silip atmasini neden kabullenemiyorum? gecen ruyamda gordum bana evlenme teklif ediyordu, bende suanki sevgilimi seviyorum olmaz diye reddetmistim. ki oyle de. bugun gelse, beni birakip gitmis o pislik icin asla suanki sevgilimi birakmam ama neden boyle hissediyorum? hirs mi yaptim? Varya lanet ediyorum onunla gecirdigim her gunume. Nerden beladan karsima cikti.. Hayatimi mahvetti, son bir seneme golge oldu, camur oldu, yapisti, batakliga cevirdi bastigim topragi.. hic birine degmezdi. hiicc birine..

nefret ediyorum. hay onun karsima ciktigi gune........

Zihnimden düşünceyle onunla aramda olan bağları koparmaya çalışıyorum. Bu bir iki haftadır zihnime çok gelmeye başladı. Önceki fotolarına baktım faceden nişan fotolarını filan gördüğümde ya acı filanda yok ne bileyim artık gelmesin istiyorum zihnime. Düşünmeyeyim his yok herhangi bir duygu filan ama ne bileyim. Hiç olmasın gitsin düşüncemden unutayım cidden unutayım istiyorum.

Galiba cok sevildigimize inanipta kolay vazgecilmek bizi bu hale getiriyo sayet bende durum bu anlam veremiyorum mantikli gelmiyo bana insanin cok severken gitmesi tamam bazen sevgi yetmeyebiliyo fakat Ben onunla mutsuzlugu goze almistim biliyordum cunki onunla ileride Mutlu olamayacagimi yine de ne olursa olsun birakmasin beni istiyordum neyse umarim su is yerine gelen cocuk cesaretini toplarda biran once artik acilir bana iliski olmasa da en azindan birisiyle konusmak bana biraz iyi gelecek gibi hissediyorum... Bu arada yine uzun zamandir denk gelemedik ya da gelmedi bilmiyorum fakat Ben onu dusunurken suratima bi gulumseme yayiliyo sapsal gibi hissediyorum kendimi ve bakislari gozumun onunden gitmiyo en son sanirim 2 hafta once karsilasmistik ya da 3 bilmiyorum ama o gunden bu yana Hep aklima geliyo cok seker bi yuzu var cok sempatik ve gozlerimin taa icine oyle bi bakti fena etkilendim

Son düzenleme:
bügün ağlamaklıyım nedense...okulun son günüydü öğrencilerimden ayrıldım arkadaşalrımdan ayrıldım ve onu bir daha göremcem sanırım.neden böyle oldum?facebookumda ekli yazdığım yazıları beğeniyo arkadaşız hala.ama bugün gözlerim dolup dolup taşıyo :(

YAZIM:

Yüksek sesle konuşma olur mu benimle? Fısılda yeter, duyarım ben, bağırma ne olur. Ve lütfen benim sesimin yüksek perdeden çıkmasına da aldırma. Şimdi sen ne zaman benimle yüksek sesle konuşsan, kulağım değil ruhum titriyor sanki. Yapma olur mu? Bana bağırma, fısılda yeter, duyarım ben.

İnceliklerden pek nasiplendiğim söylenemez. Yıllarca kendimle ve herkesle girdiğim kavga bedenimde kirpi oklarının oluşmasına neden oldu. Şimdi sen elini uzattıkça canını yakacaklardır. Normal.. Eğer istersen ve yeterince sabredebilirsen onları tek tek koparman mümkün. Ama iyi düşünmelisin, eğer yarıda bırakacaksan hiç başlama ne olur. Ya tamamen yol at bütün dikenleri ya da hiç uğraşma.

Beni anlamadığın zamanlar da olacaktır. Saçmaladığım, ne yaptığımı bilmediğim. Anlamaya çalıştıkça ve anlayamadıkça sinirleneceksin. Ama şunu unutma, öyle anlarda ben de bilmiyorumdur neyi neden anlatamadığımı. Bana yardım et, beraber anlamlandıralım beni. Kırılma, küsme, kaçma. Senin gücün benden sevilebilecek biri yaratmaya yeter, unutma...

Bir insan nasıl sevilir hatırlamıyorum. Öğret bana. Tut elimden, gözlerimin içine bak, okula başlamış çocuğa alfabeyi öğretir gibi, kırk yıllık budiste namaz kılmayı öğretir gibi, sabırla öğret bana seni sevmeyi. Merhameti ve şefkati elden bırakma. Öyle bir bak ki bana, hırçınlığım gözlerinin buğusundan utanıp kendi kendini yok etsin.

İçimde herkesten gizlediğim küçücük bir çocuk saklı. İster tut elinden büyüt, istersen de öldürelim beraber. Ama ne olur onu kandırmaya kalkma.

Çok hayal kırıklığı yaşadım. Belki de geçen ömrümün özetidir kocaman bir hayal kırıklığı. Böyle olsun istemezdim tabi. Her yola çıktığımda güzel şeyler hayal ettim aslında. Ama işte iyi niyet iyi bir yaşantı için yeterli olamıyor. Şimdi yine bir kavşaktayım. Ve yine saflık derecesinde iyi niyetliyim. Hayal kurmaktan korkuyorum sadece... Bana yardım et, artık kırılmayacak hayalleri beraber kuralım. Doğru düzgün hayaller kurmayı öğret bana...

Bugünlerde neden zihnime sık sık geliyor anlamıyorum. Hani kalben olan bir şey değil sevgi vs de hissetmiyorum ama düşünce olarak geliyor. Ne yapıyor nasıl vs vs.. Bir de o aldattı yalan söyledi şimdi ilişkisi var mutlu elbette inanıyorum ilahi adalete ama ne bileyim felaketini mi bekliyorum nedir.

Bugünlerde neden zihnime sık sık geliyor anlamıyorum. Hani kalben olan bir şey değil sevgi vs de hissetmiyorum ama düşünce olarak geliyor. Ne yapıyor nasıl vs vs.. Bir de o aldattı yalan söyledi şimdi ilişkisi var mutlu elbette inanıyorum ilahi adalete ama ne bileyim felaketini mi bekliyorum nedir.

yanliz degilsin bu konuda benimde bu Ara cok geliyo aklima dedigin gibi sevgi filan degil sadece merak ne yapiyor nasil aceba Mutlu mu gercekten cok merak ediyorum... Dun ama internette okudum ay 9.da yengec burcuna gecmis 20sine kadar surecek bi duygu karmasasi yasayacakmisim dogrudur 3 gundur karmakarisigim hic bisey beni tatmin etmiyo Spor filan palavra kisa bir sure toparlansamda yine ayni duruma donuyorum bakalim umudum 20.den sonra enerjimin yukselecek olmasi

yanliz degilsin bu konuda benimde bu Ara cok geliyo aklima dedigin gibi sevgi filan degil sadece merak ne yapiyor nasil aceba Mutlu mu gercekten cok merak ediyorum... Dun ama internette okudum ay 9.da yengec burcuna gecmis 20sine kadar surecek bi duygu karmasasi yasayacakmisim dogrudur 3 gundur karmakarisigim hic bisey beni tatmin etmiyo Spor filan palavra kisa bir sure toparlansamda yine ayni duruma donuyorum bakalim umudum 20.den sonra enerjimin yukselecek olmasi

Haziran 26. sından sonra zaten Jupiter yengeç burcuna geçecek gelecek sene mayıs ayına kadar çok şanslı bir döneme girecekler :) Benimde yükselenim yengeç jupiteri bekliyorum gelişini. Jupiter ikizlerde su an ikizlerin güzel özelliklerini arttırdıgı gibi olumsuz yönlerini de arttırdı. İhanet ikilik aldatma vefakarsızlık vs vs ... Bakalım yengeçte güzel günler bizimle olsun:)

Haziran 26. sından sonra zaten Jupiter yengeç burcuna geçecek gelecek sene mayıs ayına kadar çok şanslı bir döneme girecekler :) Benimde yükselenim yengeç jupiteri bekliyorum gelişini. Jupiter ikizlerde su an ikizlerin güzel özelliklerini arttırdıgı gibi olumsuz yönlerini de arttırdı. İhanet ikilik aldatma vefakarsızlık vs vs ... Bakalım yengeçte güzel günler bizimle olsun:)

insallah bakalim sabirsizlikla bekliyorum tamamen atlattim deyip derin bi nefes alacagim gunu enerjim yuksek olunca muhtemelen hersey daha güzel olacak :)

insallah bakalim sabirsizlikla bekliyorum tamamen atlattim deyip derin bi nefes alacagim gunu enerjim yuksek olunca muhtemelen hersey daha güzel olacak :)

Sadece şu zihnimden uçup gitsin istiyorum.. Gelmesin aklıma kalbimden çıktı gitti. Gördüğümde resmini sıkıntıdan başka birşey hissetmiyorum. Ama gelmesin artık zihnime. Aslında ben ona ah ettim sanırım ahımın çıktığını görmek istiyorum onun için mi bekliyorum zihnime gelip duruyor anlamıyorum ki. Gerçi özellikle bu bir kaç gündür geldi öncesinde öyle yoktu. Son diyorum zihnimin kusmaları sonra geçecektir inşallah:)

Sadece şu zihnimden uçup gitsin istiyorum.. Gelmesin aklıma kalbimden çıktı gitti. Gördüğümde resmini sıkıntıdan başka birşey hissetmiyorum. Ama gelmesin artık zihnime. Aslında ben ona ah ettim sanırım ahımın çıktığını görmek istiyorum onun için mi bekliyorum zihnime gelip duruyor anlamıyorum ki. Gerçi özellikle bu bir kaç gündür geldi öncesinde öyle yoktu. Son diyorum zihnimin kusmaları sonra geçecektir inşallah:)

bende oyle dusunuyorum son demleri artik ondan sonra bitecek insallah :) bazen belkide birakmak lazim dusunceleri dusunmek istemedikce inadina calisiyo sanki beyin daha fazla aklina geliyo insanin meditasyon tavsiye ederim biraz da olsa rahatlatiyo

Neden bu kadar canimi acitmayi seviyorum bilmiyorum..... Az once o kizin profiline baktim yeni resim koymus altinda comment ler yakinda dugun varmis benim ex beyefindide yazmis hesap yapiyolarmis 46 50 gun sonra dugun varmis banane degil mi herkesin kismetinde birisi vardir oyle ya da boyle birgun gelir evlenir biz degilmisiz demek ki biz olamamisiz 4 yilda ona o guveni verememisim ki 3 ayda buldugu kiz verebilmis.... Bosver gonlum isyan etme diyorum yazik goz yaslarina degmez insanlar icin akitma ama insansin iste canin yaniyo olmuyo

Neden bu kadar canimi acitmayi seviyorum bilmiyorum..... Az once o kizin profiline baktim yeni resim koymus altinda comment ler yakinda dugun varmis benim ex beyefindide yazmis hesap yapiyolarmis 46 50 gun sonra dugun varmis banane degil mi herkesin kismetinde birisi vardir oyle ya da boyle birgun gelir evlenir biz degilmisiz demek ki biz olamamisiz 4 yilda ona o guveni verememisim ki 3 ayda buldugu kiz verebilmis.... Bosver gonlum isyan etme diyorum yazik goz yaslarina degmez insanlar icin akitma ama insansin iste canin yaniyo olmuyo

Sonuna kadar yaşa duygunu sonra kayboluyor yavaş yavaş. Kendinde suç bulma zaten suç diye bir şey yok sadece nasip degilmiş. Benimki de evleniyor nişan fotolarını gördüm uzun süredir bi sene oldu nerdeyse görmemiştim nişan fotolarında öyle bir çirkinleşmiş ki kendime layık görmedim. Sen de o duruma geleceksin inşallah ilk anda insan üzülüyor ister istemez ama sonra çok bir anlam ifade etmiyor.

Sonuna kadar yaşa duygunu sonra kayboluyor yavaş yavaş. Kendinde suç bulma zaten suç diye bir şey yok sadece nasip degilmiş. Benimki de evleniyor nişan fotolarını gördüm uzun süredir bi sene oldu nerdeyse görmemiştim nişan fotolarında öyle bir çirkinleşmiş ki kendime layık görmedim. Sen de o duruma geleceksin inşallah ilk anda insan üzülüyor ister istemez ama sonra çok bir anlam ifade etmiyor.

umarim oyle olur artik yalvariyorum Allaha kaderimde kim varsa o cikip gelsin kendi kendime cikamiyorum donup durup basa saracak biseyler oluyo hep

Tesellisi yokmus inanmak istemiyordum alismistim onsuzluga ama baskasiYla evlenecegini kabullenememistim bu nasil bi caresizlikmis Boyle... Sonu olmayacagini bilsemde mutsuz olacagimi bilsemde herseyin farkinda olsamda bu bambaska bi aci yinede

Maviaşka katılıyorum sonuna kadar yaşa acını; ağla, bağır, kız, söv ve içindeki herşey bitsin ona karşı en sonunda..
Bende ne çok şeye katlanmışım, hatta onun gibi biriyle nasıl birlikte olmuşum, aşkın gözü gerçekten körmüş diyorum genelde
:1:

Back
X