- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.521
Hersey gecmis gibi artik aklima gelmiyo en sonunda kabullendim ve bitirdim Hersey suan cok guzel tatil yazin gunesin tadini cikariyorum yanlizligima bile takilmiyorum artik kendimle o Kadar mutluyum Ki... Galiba bunda en buyuk pay onunla kontakta olmamam onu hic gormemem artik faceden bakmiyorum bile merak dahi etmiyorum hayatin akisina oyle kaptirdim Ki kendimi... Suan bekledigim ve uzuldugum Tek sey saclarim o dengesizlikle yiprattigim ve kisacik kestirmek zorunda kaldigim... Tekrar uzamasini saglikli olmasini istiyorum... Hoslandigim cocuk gelip gidiyo bi an karmasayla asik mi oluyorum dedim ama hayir ask degil bu sadece hoslanti belki de bana Olan ilgisinden cok hoslandim belki de kalbimin tekrar kipir kipir olmasindan hoslandim fakat bi iliski icin hazir degil gibi hissediyorum kendimi... Daha basarmam gereken o Kadar sey varki bunlari kendime vermeden birisine tekrar kor kutuk baglanmak istemiyorum acikcasi... Karakterim dusuncelerim tamamen yerine oturmadan ne istedigimden emin olmadan birisini hayatima alma riskine giremem.. Acikcasi biraz da korku var galiba kendime bile itiraf edemedigim bisey bu... O lanet iliskiden oyle bi yorgunluk kalmis Ki ustumde hala toparlanamadim hala kendime gelemedim... Hayirlisi dogru zaman geldiginde olur elbet bakalim :) Hayat uzun nasilsa acelemiz yok :)
merhaba canim

yalnizlik uzadikca kalici hale gelir derler. hayatinin toparlanmasini, dusuncelerinin netlesmesini bekliyorsun ama yalniz oldugun surece yine ask dediginde hep aklina o gelecek. suanda kurtulmus gibi hissetmene sevindim ama umarim en kisa surede korkularini yener ve o tasin altina yine elini koymaya cesaret edebilirsin.
yeni heycanlar cok iyi gelecek