- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.581
Ben iyileşmiştim ama gittim dengesiz birini daha buldum.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım.Böyle arkadaşlarla 300 sayfa civarı yazışarak geçirdik:) Geçen sene başladık dertleşmeye içimizi dökmeye ve bakıyorum çok şükür hepimiz atlatmışız demek ki geçiyor. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. O geçmez sanılan acılar bile kabuk bağlayabiliyormuş onu gördük:)
Sanırım bir süre sonra bende senin hissettiklerini hissedeceğim canım. Hatta belki de ben hiçbir yaptığıma anlam veremiyor olacağım.
Birşeylerle uğraşmak kafa dağıtmak açısından güzel.
Yapacak birşey olmadığında kafa sadece belli noktalara takılıp kalıyor çünkü, insan kendini toparlayamıyor.
İnsan ölüm acısına bile alışıyorken ayrılık acısına da bir şekilde alışır.
Tek zor olanda o süreci yaşamak sanırım.
İyi olduğuna da sevindim senin adına canım.
Şu an hayatında biri var mı peki canım?Vayyyyyy be
Kizlar zamaninda cektigimiz aci hafif bisey degildi ben hala etkisini yasiyorum. Nasil agir atlattiysam o donemi, ne zaman aklima gelse icim daraliyor. O zamanlarki halime icim yaniyor. Bana yapilan haksizligi, terk edilmisligi sindiremiyorum.
Benim bu konuya yazmama sebep olan eski erkek arkadasimin faceine baktim demin. Bir kizla cikmaya basladigini gormustum gecen ay. Simdi baktigimda cikmaya basladigi tarihi de yazmis. Ocagin 8 inde cikmaya baslamislar..
Hemen geldim bu konuya, ocagin 8 inde ne halde oldugumu gormek icin.. Ocagin 7 sinde onunla olan resmimi koyup buraya aglamisim.. Peh.. ben ne alemdeymisim, o ne alemdeymis.. Bu iliskisine ragmen facete iliskisi olmadigi gorunmesi ve benim fotograflarimi haziran ayina kadar faceinden silmemesi iliskisinin yeni oldugunu dusundurmustu bana ama bey efendi ben aci cekerken yeni bir iliskiye yelken acmis bile megerse
Ah yazik bana yaaa.. neler cektim, ne zor gunler yasadim o sere...iz yuzunden..
Allah'im hepimizi korusun insallah bir daha benzeri bi gonul acisi yasamaktan..
Ha bu arada, suan ona bisey hissediyor muyum? Evet.. Ofke ve kin. Hincimi alamamis olmanin verdigi bi ofke parcasi var hala icimde. Ama sevgi? Asla.. Sevgi ve sevgililik anlaminda herseyi unuttum neredeyse. Sadece bana yasattigi aylarca kendimle hesaplasmalarim ve goz yaslarim var aklimda.. Uykusuz gecelerim, her mesajinda umutlanmalarim, dusunmekten basima agrilar girmesi, her sarkida biraz daha batakliga batmam, ve nefes alamadigim gunler var aklimda. Bunlari bana yasattigi icin onu asla affedemiyorum. Onu affedemedigim icin de bu icimdeki ofkeden kurtulamiyorum..
Belki bir sene daha gecmesi gerekiyordur bu pislikten tamamen kurtulmam icin..
Şu an hayatında biri var mı peki canım?
Yani senin hayatında?
Vayyyyyy be
Kizlar zamaninda cektigimiz aci hafif bisey degildi ben hala etkisini yasiyorum. Nasil agir atlattiysam o donemi, ne zaman aklima gelse icim daraliyor. O zamanlarki halime icim yaniyor. Bana yapilan haksizligi, terk edilmisligi sindiremiyorum.
Benim bu konuya yazmama sebep olan eski erkek arkadasimin faceine baktim demin. Bir kizla cikmaya basladigini gormustum gecen ay. Simdi baktigimda cikmaya basladigi tarihi de yazmis. Ocagin 8 inde cikmaya baslamislar..
Hemen geldim bu konuya, ocagin 8 inde ne halde oldugumu gormek icin.. Ocagin 7 sinde onunla olan resmimi koyup buraya aglamisim.. Peh.. ben ne alemdeymisim, o ne alemdeymis.. Bu iliskisine ragmen facete iliskisi olmadigi gorunmesi ve benim fotograflarimi haziran ayina kadar faceinden silmemesi iliskisinin yeni oldugunu dusundurmustu bana ama bey efendi ben aci cekerken yeni bir iliskiye yelken acmis bile megerse
Ah yazik bana yaaa.. neler cektim, ne zor gunler yasadim o sere...iz yuzunden..
Allah'im hepimizi korusun insallah bir daha benzeri bi gonul acisi yasamaktan..
Ha bu arada, suan ona bisey hissediyor muyum? Evet.. Ofke ve kin. Hincimi alamamis olmanin verdigi bi ofke parcasi var hala icimde. Ama sevgi? Asla.. Sevgi ve sevgililik anlaminda herseyi unuttum neredeyse. Sadece bana yasattigi aylarca kendimle hesaplasmalarim ve goz yaslarim var aklimda.. Uykusuz gecelerim, her mesajinda umutlanmalarim, dusunmekten basima agrilar girmesi, her sarkida biraz daha batakliga batmam, ve nefes alamadigim gunler var aklimda. Bunlari bana yasattigi icin onu asla affedemiyorum. Onu affedemedigim icin de bu icimdeki ofkeden kurtulamiyorum..
Belki bir sene daha gecmesi gerekiyordur bu pislikten tamamen kurtulmam icin..
Anladım canım umarım herşey daha da iyi olur.Evet canim. Ben de Mart - Nisan ayindan beri biriyle beraberim. Suan ki erkek arkadasim eskisinden cok daha adam biri. Eskisi bi manada benim ilkim oldugu icin cok etkilenmistim ayriliktan malesef
Anladım canım umarım herşey daha da iyi olur.
Ayrılmaya çalıştığım adam benim de ilk erkek arkadaşım bunun da etkisi büyüktür diye düşünüyorum zaten bende.
Fazlasıyla etkileneceğim anlaşılan.
Ama yapacak birşey yok.
hani çok oldu derken 4 sene olmuş.aşkı bira dahada yaşayabileceğimi sanmıyorm.eşimi severek evlendim.ama maalesef aşkımızı çocuklarımız bitirdi....
Çok güzelmiş canım.Süper bi söz buldum face de gezinirken paylasmak istedim
hint felsefesinin 4 kuralı...
İlk kural :
" Karşına çıkan kişiler, her kimse, doğru kişilerdir."
...
Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
İkinci kural :
"Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır."
Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi.
Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. "Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı" gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.
Üçüncü kural :
" İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır."
Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç.
Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
Dördüncü kural:
"Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir."
Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder.
Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğumuz bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.
____ALINTI____
Çok güzelmiş canım.
Bu şekilde kabul etmemiz gerek aslında.
Diğer türlü keşkelerle kendimizi yiyip bitiriyoruz.
Ay kizlar, dun sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti anlatamam. Sabahin korunde ne diye bana yasattiklari aklima geldiyse. Hazmedemiyorum bana yapilan haksizligi. Hincimi alamamanin verdigi kinle doluyum. Kim ki o, bana bunlari yasatti? Seref..z! Adam gibi ayrilsaydik, konusarak boyle olmazdi.. Madem iliskye basladin, konusacaksin hayvan herif! "BEN uzun vadede mutlu olabilecegimize inanmiyorum" dedi ve gitti! asagilik! Benim de bir fikrimi sorsaydin?? Hayir, mutlu olacagimiza ikna etmek icin falan degil, ama hic olmazsa iliskinin baslamasinda oldugu gibi, bitmesinde de soz hakkim olsaydi. Resmen terk edildim. seref..z herif. onun yuzunden ozguvenim taban yapti, yasam sevincim, sevgiye guvenim bitti.
Nefret ediyorum ondan. Asagilik herif! Ahh keske su ahim ciksa ondan, ahh bir alabilsem hincimi..
Ay kizlar, dun sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti anlatamam. Sabahin korunde ne diye bana yasattiklari aklima geldiyse. Hazmedemiyorum bana yapilan haksizligi. Hincimi alamamanin verdigi kinle doluyum. Kim ki o, bana bunlari yasatti? Seref..z! Adam gibi ayrilsaydik, konusarak boyle olmazdi.. Madem iliskye basladin, konusacaksin hayvan herif! "BEN uzun vadede mutlu olabilecegimize inanmiyorum" dedi ve gitti! asagilik! Benim de bir fikrimi sorsaydin?? Hayir, mutlu olacagimiza ikna etmek icin falan degil, ama hic olmazsa iliskinin baslamasinda oldugu gibi, bitmesinde de soz hakkim olsaydi. Resmen terk edildim. seref..z herif. onun yuzunden ozguvenim taban yapti, yasam sevincim, sevgiye guvenim bitti.
Nefret ediyorum ondan. Asagilik herif! Ahh keske su ahim ciksa ondan, ahh bir alabilsem hincimi..