Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Bunca zaman sonra neden bu duygulara kapıldın canım :S
Benim kuzenım bosanıyor kızlar daha 3 aylık evliydi cok kotuyum
Aileler yüzünden yuvası yıkılıyor yarın gelip yanımda kalıcak 1 hafta kadar
Beterin beteri var nolur sıkmayın canınızı :((((((

Canim bunca zaman sonra birden hissettigim duygular degil bunlar. Bastirdigim ofkem arada bir patlak veriyor sadece. Gecmisten bahsediyorum arada bir insanlara. Ornegin okulu ne zaman, nerde bitirsin sorusuyla karsilasinca bile aklima o geliyor. Okulun son donemini nasil okudugum aklima geliyor, gunlerimin zehir oldugu, hergun kalbimin parcalandigi. Affedemiyorum. Bunlari yasamama sebep oldugu icin ona ofkem dinmiyor..

Kuzenin adina uzuldum canim. Umarim herseyi halledebilirler.

Canim bunca zaman sonra birden hissettigim duygular degil bunlar. Bastirdigim ofkem arada bir patlak veriyor sadece. Gecmisten bahsediyorum arada bir insanlara. Ornegin okulu ne zaman, nerde bitirsin sorusuyla karsilasinca bile aklima o geliyor. Okulun son donemini nasil okudugum aklima geliyor, gunlerimin zehir oldugu, hergun kalbimin parcalandigi. Affedemiyorum. Bunlari yasamama sebep oldugu icin ona ofkem dinmiyor..

Kuzenin adina uzuldum canim. Umarim herseyi halledebilirler.

Umarım canım tesekkür ederim .

Zor olsada sende öfkeni dindirmeye çalış bunu bile hak etmediklerini düşünüyorum

Bir öfke bir nefret bile onlar için çok fazla

Kendimi resmen salak gibi hissediyorum son gunlerde... Basimi alip kacasim geliyo... Kimseye güvenesim yok Hani bazen bazi günler gelir ve insan herseyden bikar Ya öyle iste... Ben ona nasil güvenmestim hayatimda ki tek dogru insandi zamaninda... Hani genelde böyle durumlarda insan annesine sarilir ve bilir hayatinda tek dogru kisi annedir benim o bile yok kücük kardesimler var bitek etrafimda saf temiz tek onlar var simdilik... Kime güvenmek istesem elimde kaliyo sanki son günlerde herkesin gercek yüzünü cevirdigi dolaplari yalanlari görmek ne kadar acitiyo insanin canini... Ask acisi degil de hayatta tek güvendigin sana sahip cikan tek insani kaybetmek ne kadar zormus...
suan yine duygusala bagladim iki gündür babamla üvey annemle ilgili 13 yasinda ki kiz kardesimle ilgili hersey o kadar igrendiriyor ki beni güven yok hic bisey yok... Onlara bakinca kendimi saf salak gibi hissediyorum yepyeni bi hayata baslamak istiyorum ama nasil nerde kiminle yanliz kalmaktan korktugum icin adim atamiyorum

Acıya karşı direnmiyorum... Severek karşılıyorum , tam alışıyorum...Bakıyorum ki acı macı kalmamış...
Ofisimin önündeki ağaca bakıyorum... Kışın ne soğuğa dayanıyor , kar kış, kıyamet.. Ama bahar gelince yine yeşilleniyor...
Hüzün beni olgunlaştırıyor...
Ama kurtulduklarıma çok seviniyorum...

Acıya karşı direnmiyorum... Severek karşılıyorum , tam alışıyorum...Bakıyorum ki acı macı kalmamış...
Ofisimin önündeki ağaca bakıyorum... Kışın ne soğuğa dayanıyor , kar kış, kıyamet.. Ama bahar gelince yine yeşilleniyor...
Hüzün beni olgunlaştırıyor...
Ama kurtulduklarıma çok seviniyorum...

Güzel bi bakis acisi :) ama bu bakisi yakalamakta kolay olmasa gerek

Selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazan olmadigina göre herkes iyilesti demek yad a hepimiz o kadar alistik ki artik ve o kadar cok deseledik ki duygularimizi yazacak bisey kalmadi,... Bende degisik bi durum yok sadece daha iyim.. Gecen sene bu zamanlari düsünüyorum da ne yollardan gecmisim ne cok sey atlatmisim diyorum... Icimde hersey durulmus gibi... Vazgecmislik kabullenmislik var artik.... bi zamanlar ben bu acinin hic gecmeyecegini zannediyordum simdi onsuz olmak o kadar dogal ki.. Sanki hic olmamis gibi ... öylesine alismisim yokluguna... sanki beni deli gibi seven adam sanki onu deli gibi seven kadin olmamisiz hic,.. Tuhaf geliyo hersey suan onun evli olmasi baskasinin olmasi herseyi öylesine kabullendim ki anlatilamaz bisey.... daha bi kac ay önce aci icinde kivraniyordum demek ki zaman herseyin gercekten ilaciymis... Simdi arada bi hüzünleniyorum ama hani depremden sonra gelen artci soklar gibi bisey bu fazla etkilemiyo yani... Maviaskin dedigi gibi kagit kesigi gibi o an hissediyorum sonra gecip gidiveriyo... Ahim filanda ciksin istemiyorum artik ah bile etmeye layik görmüyorum ne onu ne ailesini.. Icimde kalan son duygu parcalarini yaziyorum.. Dün basladim yazmaya.... ne hissediyorsam ona karsi en ufak nefret bile kalmamali icimde bu sekilde ancak rahat yürüyebilirim yolumda...
Hayatimda hala birisi yok bi flört ettigim cocuk vardi tanistik... ama o kadar az karsilasiyoruz ki onunla.. Hersey cok yavas gelisiyo onun icin cokta takilamiyorum bu konuya... Zaten hayatima birisini alma konusunda hala emin degilim... Sanki eski aski daha tamamen hazmedemedim gibi geliyo bazen... Belki biraz daha aska susamaliyim diyorum kendi kendime... Bilmiyorum ki belki de gercek anlamda birisi olsa ya da flört ettigim cocukla daha sIk karsilassak fikrim degisedebilir ...:) simdilik iliski bi soru isareti kafamda nasil birisini istiyorum neler bekliyorum hic düsünmüyorum galiba kendimle basbasa kalmayi özlemisim:))) karar veremedim hala... Bende durumlar böyle sizlerde ne var ne yok

Selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazan olmadigina göre herkes iyilesti demek yad a hepimiz o kadar alistik ki artik ve o kadar cok deseledik ki duygularimizi yazacak bisey kalmadi,... Bende degisik bi durum yok sadece daha iyim.. Gecen sene bu zamanlari düsünüyorum da ne yollardan gecmisim ne cok sey atlatmisim diyorum... Icimde hersey durulmus gibi... Vazgecmislik kabullenmislik var artik.... bi zamanlar ben bu acinin hic gecmeyecegini zannediyordum simdi onsuz olmak o kadar dogal ki.. Sanki hic olmamis gibi ... öylesine alismisim yokluguna... sanki beni deli gibi seven adam sanki onu deli gibi seven kadin olmamisiz hic,.. Tuhaf geliyo hersey suan onun evli olmasi baskasinin olmasi herseyi öylesine kabullendim ki anlatilamaz bisey.... daha bi kac ay önce aci icinde kivraniyordum demek ki zaman herseyin gercekten ilaciymis... Simdi arada bi hüzünleniyorum ama hani depremden sonra gelen artci soklar gibi bisey bu fazla etkilemiyo yani... Maviaskin dedigi gibi kagit kesigi gibi o an hissediyorum sonra gecip gidiveriyo... Ahim filanda ciksin istemiyorum artik ah bile etmeye layik görmüyorum ne onu ne ailesini.. Icimde kalan son duygu parcalarini yaziyorum.. Dün basladim yazmaya.... ne hissediyorsam ona karsi en ufak nefret bile kalmamali icimde bu sekilde ancak rahat yürüyebilirim yolumda...
Hayatimda hala birisi yok bi flört ettigim cocuk vardi tanistik... ama o kadar az karsilasiyoruz ki onunla.. Hersey cok yavas gelisiyo onun icin cokta takilamiyorum bu konuya... Zaten hayatima birisini alma konusunda hala emin degilim... Sanki eski aski daha tamamen hazmedemedim gibi geliyo bazen... Belki biraz daha aska susamaliyim diyorum kendi kendime... Bilmiyorum ki belki de gercek anlamda birisi olsa ya da flört ettigim cocukla daha sIk karsilassak fikrim degisedebilir ...:) simdilik iliski bi soru isareti kafamda nasil birisini istiyorum neler bekliyorum hic düsünmüyorum galiba kendimle basbasa kalmayi özlemisim:))) karar veremedim hala... Bende durumlar böyle sizlerde ne var ne yok

Hem de hiç kolay olmadı... Çok bocaladım ama direndim... Ve kazandım...Bu süreçte önce ailem sonra dostlarım hiç yalnız bırakmadılar... Hep destekçim oldular... Böyle zamanlarda yalnız kalmak olumsuz etkiliyor üzüntüyü tetikliyor...
İlk ayrıldığım değildi son da olmayacaktı belki... Düşündüm ,neleri atlattım bu da geçecek dedim... Sonrası geldi...Kararlılık önemliydi ve ben çok kararlıydım... Amacıma ulaştım...Tek zerresi kalmadı bende ... Ve ne bi bedduam ne kırgınlığım kaldı şimdi... Affettiğim kadar özgürdüm...Şimdi çok özgürüm ... Yalnızca dua ediyorum hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbime sığınıyorum ve yürüyorum...
Yeni bi ilişki her zaman ilaç olmayabiliyor... Bazen de iyi bi kurtarıcı oluyor... Rabbim hepimizi mucizeleriyle kavuştursun ki , ciğeri 5 para etmeyenlere ömür harcayacak kadar körelmeyelim...

Hem de hiç kolay olmadı... Çok bocaladım ama direndim... Ve kazandım...Bu süreçte önce ailem sonra dostlarım hiç yalnız bırakmadılar... Hep destekçim oldular... Böyle zamanlarda yalnız kalmak olumsuz etkiliyor üzüntüyü tetikliyor...
İlk ayrıldığım değildi son da olmayacaktı belki... Düşündüm ,neleri atlattım bu da geçecek dedim... Sonrası geldi...Kararlılık önemliydi ve ben çok kararlıydım... Amacıma ulaştım...Tek zerresi kalmadı bende ... Ve ne bi bedduam ne kırgınlığım kaldı şimdi... Affettiğim kadar özgürdüm...Şimdi çok özgürüm ... Yalnızca dua ediyorum hakkımızda en hayırlısını bilen Rabbime sığınıyorum ve yürüyorum...
Yeni bi ilişki her zaman ilaç olmayabiliyor... Bazen de iyi bi kurtarıcı oluyor... Rabbim hepimizi mucizeleriyle kavuştursun ki , ciğeri 5 para etmeyenlere ömür harcayacak kadar körelmeyelim...

Amin insallah:) bende aynen oyle kararla ilerledim cok bocaladim cok aci cektim bir yil icinde cok darbeler aldim ama pes etmedim ne kadar sert düstüysem o kadar guclü kalktim... Kararli olmak cok onemli bu yolda ve kendine acimamak bunu ögrendim... Ve daha bir cok sey.. Benim hayatima giren ve giden ilkti yani cok yeni bi aciydi ama üstesinden gelebildim dimdik buradayim... Insan kendisiyle gurur duyuyo gercekten... O kadar bocalamalara ragmen atlatmis olmama inanamiyorum hala.. Bana artik kurtarici degil gercekten sevecek bi adam lazim... Baslarda bi kurtarici olsun birisi ciksin da kurtarsin beni diyordum ama Allahtan oyle bi hataya dusmeden kendim atlattim cok mutluyum suan kendimle

Amin insallah:) bende aynen oyle kararla ilerledim cok bocaladim cok aci cektim bir yil icinde cok darbeler aldim ama pes etmedim ne kadar sert düstüysem o kadar guclü kalktim... Kararli olmak cok onemli bu yolda ve kendine acimamak bunu ögrendim... Ve daha bir cok sey.. Benim hayatima giren ve giden ilkti yani cok yeni bi aciydi ama üstesinden gelebildim dimdik buradayim... Insan kendisiyle gurur duyuyo gercekten... O kadar bocalamalara ragmen atlatmis olmama inanamiyorum hala.. Bana artik kurtarici degil gercekten sevecek bi adam lazim... Baslarda bi kurtarici olsun birisi ciksin da kurtarsin beni diyordum ama Allahtan oyle bi hataya dusmeden kendim atlattim cok mutluyum suan kendimle
İşte bu ...
Eğer çivi çiviyi söker yapsaydın emin ol eskiye daha fazla özlem duyardın...
Seviyorum GÜÇLÜ hemcinslerimi... :ssz:

İşte bu ...
Eğer çivi çiviyi söker yapsaydın emin ol eskiye daha fazla özlem duyardın...
Seviyorum GÜÇLÜ hemcinslerimi... :ssz:

Bu gücü kazanmak hic kolay olmadi :)) eger bu site olmasaydi burada ki arkadalarla birbirimize destek olmasaydik neler yapardim bilmiyorum... cok okudum civi civiyi sökmezmis onun icin denemeyi bile düsünmedim..:).. Biraz güclü biraz da sansliyim :)

Su konuya bakinca kendime aciyorum...
Hey gidi..
Ne darbe almisim be zamaninda :ssz:

Kızlar bende dün buraya yazıp yazmamayı düşünüyordum:) Sanki bu ara çok yoğun düşünüyorum yani tabi öyle eskisi gibi aşk filan diye değil sadece tamamen unutmak istiyordum. Can sıkıntısı durumlar işte ama eskiye göre gayet iyiyim şükür.

Merhabalar Meneksecim, ve okuyan herkes..
Gunleri, haftalari, aylari saydigimi bilirim ayrildiktan sonra. Ne duygular yasadim.. Ne huzunlu gunler, geceler gecirdim. Simdi gecmise donup baktigimda hepsini saflik olarak goruyorum. Cok saf ve temiz duygularla yasamisim o kadar aciyi. Kotu duygulardi, bana cok sey katti... Gecen sene bu zamanlari hatirladigimda fark ediyorum ki tam bir sene once bu zamanlar onunla konusmustuk. Beni ozledigini ve ayrilik karari aldigi icin bir aptal oldugunu soylemisti.. Ama sonrasi yine yok.. Ah benim saf benligim, onun tek sozuyle ne hayaller kuruyordum...
Simdi mi? Aciyi cektim bitti. Ayaklarim yere daha saglam basiyor. Bi yerde erkeklere guvenimi kaybetmisligim hala duruyor, ve aslinda bu beni daha da guclu yapiyor. Bir tek kendime guveniyorum, kimseyi de oyle yuceltmiyorum. Biliyorum ki zaman herseyin ilaci ve ben ask acisinin ustesinden gelebilirim :) Tecrubeliyim.. Bilincliyim.. Farkindalik var uzerimde.. Gecen sene bu zamanlar onu goklere cikarmis, kendimi de yerin dibbine sokmustum. O en harika, en akilli varlik, bense zavalli bi aptaldim.. Simdi mi? Kendime olan ozguvenimi yeniden kazandim. Kendime saygi duyuyorum, ve kendimi kesinlikle ondan asagi da degil hatta ondan ustun goruyorum. Gecmisi hatirladigim zaman cogu zaman sunu soyledigimi fark ediyorum "tum bu acilari ben bunun yuzunden mi cektim yani?"
Aslinda olay ne biliyor musunuz? Olay o kisiler degil, olay bizim duygularimiz.. Biz yucelttigimiz icin onemliler, ama gozumuzden dusmeye basladiklari anda o kadar onemsiz siradan kisiler oluyorlarki bir anda..

Bu aralar en cok tuhafima giden sey ne biliyor musunuz? Ofkem diniyor ve onu affetmeye basladigimi fark ediyorum..
O kadar cektigim seyleri dusununce "hayir hayir affetmemem lazim, ondan ahirette bunun hesabini sormam lazim" gibi kendimi gaza getirmeye cabaliyorum ama nafile :))
Nerden mi anliyorum onu affetmeye basladigimi? Yeni bi sevgilisi var. Ocak ayindan beri beraberlermis. Kizi okuldan taniyorum. Iyi bi kiza benziyordu. Benim ex le de cikmadan once bi sure arkadastik, yani onu uzun zaman boyunca arkadas olarak sevmistim. Simdi yine arkadasca hislerim onplana cikiyor ve icten ice onlarin iyi bir cift olabileceklerini dusunuyorum. Ve bu durum beni hic rahatsiz etmiyor. Cogu animizi unutmaya basladigimi fark ediyorum. Daha cok arkadaslik donemimizdeki komik anilarimiz aklima gelip guluyorum, onun arkadas oldugumuz zamanlari gulumseyerek aniyorum.
Sanirim artik bende tamamen bitti bu olay. Ofkem de bitince artik geriye hic birsey kalmadi. Ne ah'im, ne kinim, hic birsey hissetmiyorum artik...

Onun disinda benim hayatimda yaklasik 7 aydir biri var. Bu iliskimde bende bi farkindalik hali var. Oyle kor kutuk asik falan degilim. Seviyorum ama cok bilincli ve temkinliyim :D bu iyi bisey mi? bilmiyorum. Bu iliskimde sorunlar daha cok olmasina ragmen pek onemsemiyorum. Gerci en son dun aramizda firtinalar esti :D Yazin surekli gorusmeye alismistik, simdi kis vakti soguk nereye gitcez, en iyisi sadece haftasonlari goruselim dedik. Bir de bunun okulu var.. iki snee okulunu bekle isin yoksa :D ohooo :D Neyse bakalim.. Bu iliskim bitse de icim rahat. ben yapmam gereken herseyi yaptim. Cabaliyorum, iyi ve anlayisli bi sevgiliyim. Devam etse de iyi bitse de sorun degil cunku vicdanim cok rahat. (bir onceki biten iliskimde bir de vicdan azabi cekiyordum iliskiyi ben mahvettim diye :D )

Oyle...

Uzun oldu baya.. Okuyan herkese cok cok selamlar. Eski gruptan kisiler de gelip lutfen yazsinlar son durumlari.

Opuyorum cok.

Kızlar bende dün buraya yazıp yazmamayı düşünüyordum:) Sanki bu ara çok yoğun düşünüyorum yani tabi öyle eskisi gibi aşk filan diye değil sadece tamamen unutmak istiyordum. Can sıkıntısı durumlar işte ama eskiye göre gayet iyiyim şükür.

anliyorum bende de iste biraz oyle ama artik buna takilmiyorum eh bi gecmisimiz var o kadar sey paylastik birde oyle bi iz biraktilar ki oyle bi gittiler ki haliyle arada dusunmelerimiz normal ama asil odagimiz tamamen bu yükten kurtulmus olmamiz olmali :)))

jerrycim cok güzel aciklamissin gercekten senin Adina cok seviniyorum... Güven kaybi bende var fakat bunun üstesinden gelecegime inaniyorum Hani bi söz var Ya gavura kizip oruc bozmak misali oyle iste... Ben yine guvenecegim ama bu kez kör asik olmayacagim bunu biliyorum ne isteyip istemedigimi biliyorum en azindan kendimden tavizler vermeyecegimi biliyorum Yani dersimi aldim ve dimdik devam ediyorum yoluma..

Hepimiz dersimizi aldık oturduk yerimize:) Ya ben bittiğine gittiği geldiğine takılmıyorum da o hani heyecan var ya onu kaybettim. Çok sanki kimseye hissedemeyeceğim gibi geliyor bana. Eski olanla devam ediyorum demiştim hala devam şu anda sorun yok o çok ilgileniyor. Ancak böyle umursamaz davranınca iyi davranıyor arıyor soruyor:)) Gayet memnunum halimden. Önceden ben çok yüklenirdim arasın isterdim kaçtıkça kaçardı şimdi o beni kovalıyor:)

Hepimiz dersimizi aldık oturduk yerimize:) Ya ben bittiğine gittiği geldiğine takılmıyorum da o hani heyecan var ya onu kaybettim. Çok sanki kimseye hissedemeyeceğim gibi geliyor bana. Eski olanla devam ediyorum demiştim hala devam şu anda sorun yok o çok ilgileniyor. Ancak böyle umursamaz davranınca iyi davranıyor arıyor soruyor:)) Gayet memnunum halimden. Önceden ben çok yüklenirdim arasın isterdim kaçtıkça kaçardı şimdi o beni kovalıyor:)

eh etme bulma dünyasi diyelim :))) ama heyecan yoksa o Zaman dogru kisi degil belki de sadece suan sana yaptiklarini cekmek icin hayatinda... belki de hic ummadigin anda oyle birisi cikacak karsina tekrar asik olacak o heyecani yasayacaksin... Sayet Ben o heyecani tekrar yasayabildigimi gordum iliskiye hazirmiyim bilmiyorum ama suan beni cok heyecanladiran kalbim bogazimda attiran birisi var bu duygu bana cok iyi geliyo bu aralar...

eh etme bulma dünyasi diyelim :))) ama heyecan yoksa o Zaman dogru kisi degil belki de sadece suan sana yaptiklarini cekmek icin hayatinda... belki de hic ummadigin anda oyle birisi cikacak karsina tekrar asik olacak o heyecani yasayacaksin... Sayet Ben o heyecani tekrar yasayabildigimi gordum iliskiye hazirmiyim bilmiyorum ama suan beni cok heyecanladiran kalbim bogazimda attiran birisi var bu duygu bana cok iyi geliyo bu aralar...

Ne güzel ya senin adına sevindim o duyguyu yaşıyorsun :) Benim ki işte bir ara içimde soğukluk hissettim hatta çok gönül koydu neden bu kadar soğuksun vs dedi şimdi iyiyim gerçi. Ama elimde değil onla da ilgili değil genel olarak hayata kapatmıştım kendimi hani o ayrılık acısından kaynaklanan bir durum da değildi. Şimdi iyiyim aslında seviyorum ama heyecan var mı yok heyecan. İlgilenmesi iyi karekter olarakta beğeniyorum öbüründen kat kat iyi sonuçta.

Ne güzel ya senin adına sevindim o duyguyu yaşıyorsun :) Benim ki işte bir ara içimde soğukluk hissettim hatta çok gönül koydu neden bu kadar soğuksun vs dedi şimdi iyiyim gerçi. Ama elimde değil onla da ilgili değil genel olarak hayata kapatmıştım kendimi hani o ayrılık acısından kaynaklanan bir durum da değildi. Şimdi iyiyim aslında seviyorum ama heyecan var mı yok heyecan. İlgilenmesi iyi karekter olarakta beğeniyorum öbüründen kat kat iyi sonuçta.

mantiken uyuyo Yani :) canm mutluluguna eslik edebiliyorsa ne güzel ama Ben yine de ask olmadan olmaz diyenlerdenim o heyecani yasamadan olmuyo bende.. Yani Eger bi insani cok sevmez asik olmazsam o kisiyle olamam bi gün bile kalamam yaninda onun icin mantik evliligi Ya da mantik iliskisi benlik degil... Hakkinda hayirlisi olsun

mantiken uyuyo Yani :) canm mutluluguna eslik edebiliyorsa ne güzel ama Ben yine de ask olmadan olmaz diyenlerdenim o heyecani yasamadan olmuyo bende.. Yani Eger bi insani cok sevmez asik olmazsam o kisiyle olamam bi gün bile kalamam yaninda onun icin mantik evliligi Ya da mantik iliskisi benlik degil... Hakkinda hayirlisi olsun

Sadece mantık degil aslında hani mesela kardesin vardır kuzenin vardır arada bir bağ vardır. O tarz birşey aynı şeyleri hissediyoruz yanındayken rahatım güvenebiliyorum. Bir ömür geçer mi evet geçirebileceğim birisi.

Sadece mantık degil aslında hani mesela kardesin vardır kuzenin vardır arada bir bağ vardır. O tarz birşey aynı şeyleri hissediyoruz yanındayken rahatım güvenebiliyorum. Bir ömür geçer mi evet geçirebileceğim birisi.[/

Yani hayatinda ki degerli seyleri sevdigin gibi seviyorsun eh guvende var aslinda cok güzel mantikli geliyo... Ama diger tarafta soyle biseyde var dedigim gibi ya ummadigin anda birisi cikarda sen asik olursan.. Bu da iste diger risk... Ben bundan hep korkarim ve onun icin askla baslamak daha sonra tanimak ve guvenmek geliyo

Sadece mantık degil aslında hani mesela kardesin vardır kuzenin vardır arada bir bağ vardır. O tarz birşey aynı şeyleri hissediyoruz yanındayken rahatım güvenebiliyorum. Bir ömür geçer mi evet geçirebileceğim birisi.[/

Yani hayatinda ki degerli seyleri sevdigin gibi seviyorsun eh guvende var aslinda cok güzel mantikli geliyo... Ama diger tarafta soyle biseyde var dedigim gibi ya ummadigin anda birisi cikarda sen asik olursan.. Bu da iste diger risk... Ben bundan hep korkarim ve onun icin askla baslamak daha sonra tanimak ve guvenmek geliyo

o tarzda hep imkansız kişilere karşı hissettim :) Yani ilk görüşte aşk tarzında o aldatan kişiye aşık degildim kendimi sevmek icin zorlamıştım gözümde büyütmüştüm işte şimdiki olanı unutmak için. Şimdide bunlayım öbürünü unutmak için çok komedi bir durum oldu. Şu an işte yanımda olanı gerçekten sevmiştim aşk vardı soğuttum kendimi çünkü yanımda olamıyordu o da bişey yapamıyordu elinde olmayan sebeplerden bende unutmaya çalıştım işte araya giren oldu o şekilde unuttum belki o eski hislerimi tekrar hatırlarım diye düsünüyorum.

Back
X