- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi smallmommy
-
yada kayınvalide tutmuş olmasın benim gelinin ağzından laf al diyeÇok güldüm konuna ya... Facebook tan hoca buluyorsun, adam sana büyü yapan kişinin fotosunu atıyor. O da kayınvalidenmiş. A aaa :)) Fotoyu nereden bulmuş acaba ? Yine aynı mecradan olmasın sakın :)
+1gitsinde medeniyet görsün burda kalmadı nede olsa
yada kayınvalide tutmuş olmasın benim gelinin ağzından laf al diye
kadın büyü bozmaya alemin adamıyla şafak vakti dışarı çıkıyor bir bakıyor karşında kocası ve kaynanası sonra adam bunu boşuyor böylece büyü tutmuş oluyor
Aynen..yıl olmuş nerdeyse 2017 hala hocalara koşup büyü bozdurma derdinde olanlar var.insan hayret ediyor..gitsinde medeniyet görsün burda kalmadı nede olsa
bununla ilgili bir video vardı yabancı adam falcı kılığına girmiş giren insanlara senin bir motorun var sevgilinden ayrılmışsın küçük yaşta anne babanı kaybetmişsin gibi şeyler söylüyor insanlar şok içerisinde dinliyorduDiyelim ki sahte online hocayım.. (Allah korusun tabii)
Birisi büyü mü var derse hee derim. Var ve sadece ben bozabilirim.
Kim yapar ? Varsa kayınvalide,görümce veya eski sevgili. Hangisine ulaşırsam artık. Azıcık profilde gezsem ne fotolar bulurum.
neye yatırım yaparsanız o çıkar karşımıza ve bizim çocuklara gençlere verdiğimiz fen bilimleri değil farazi bilimlerAynen..yıl olmuş nerdeyse 2017 hala hocalara koşup büyü bozdurma derdinde olanlar var.insan hayret ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?