Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa ben de istiyorum acikcasi![]()
Hahahahha hala var oldugunu düşünüyosun yaniHalbuki konu sahıbı daha sanslı, o cırkın okumamıs koca bulan insanlardan..
Beyın kanaması riski sıfır?
Hayır risk sıfır diyorum yok diyorum yaniHahahahha hala var oldugunu düşünüyosun yani![]()
Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Hahaha tamam tamamHayır risk sıfır diyorum yok diyorum yani![]()
Ayşe neden böylesin ? Bu soruyu kim bilir kaç kişi sormuştur![]()
İlişkilere bakışınız beni benden aldı hanfendi.Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Ayşe artık cevap da yazmaz bize. Hadi gel başka konuya gidelim.Ben sandım ki baslıga bakıp, cırkınım kimse bana bakmıyor buyuyle olur mu bu isler diyecek. Son care artık...
Meger ayse, cırkın okumamıs insanların koca bulmasını dert etmıs, kendısı buyuk ıhtımal ayparcası.... Ve prof.
Isık hızıyla... Gıdıp kendime barıs arduc gibi bırını bulmak ıcın buyu yapayım.. Neden bekliyorum ki