Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Güzellik göreceli bir durum o insanı tanımadan neyini sevdiğini bilemeyiz.Büyüye inanmıyorum desem de yalan söylerim böyle bir kaç hikaye duydum ama sonunda yaptıranlar hep daha zararlı çıktılar.

Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Yüzü güzel birinin bunları yazabileceğine inanmıyorum. En iyi tavsiye sende olabilir.

Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?
Aaa ben de hatırladım şimdi. Bu üye sinir bozmak için yapıyor bence

Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?

valla dimi, ben de bazılarını görunce konu sahibiyle aynı duşunuyorum, bu kadın ya da bu adam nasıl evlenebilmiş, inşallah kendi karakterinde biriyle evlenmiştir de kimse ziyan olmamıştır diyorum.

valla dimi, ben de bazılarını görunce konu sahibiyle aynı duşunuyorum, bu kadın ya da bu adam nasıl evlenebilmiş, inşallah kendi karakterinde biriyle evlenmiştir de kimse ziyan olmamıştır diyorum.
Karakter olarak derse sadece, anlardım. Ama çirkin, okumamış falan diye kimsenin sevmemesi gerektiğini düşünüyor. Korkunç.

İnsanların günahlarını nasıl bu kadar kolay alabiliyorsunuz? Siz koca bulamadınız diye fesatlık yapmayın lütfen

Benim amcamın oğlu evli 9 senedir 😂 yengem pek sever bu büyü işlerini kadın adamdan 5 yaş büyük büyunun etkisi geçince alıp babasının evine bırakıyormuş tekrar yapılınca getiriyormus kadını 😂😂
Yengem onlardan önce ölürse belki kurtulur çocukta bu durumdan

Ölüyorum anlasana
Gözlerimin önünde çirkinleri seviyorlar
Ben işkenceler içinde kıvranırken
Onların büyülerinden ölüyorum 😂

Edit: inş banlanmam 😂
Sen öyle yapıncada insanin "beni, beni beni büyücünü " diyesi geliyor :KK53:

Bu konu sahibininde nereden aklına takildiysa artık, bizide günaha sokacak tövbe yarabbim ya :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X