• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aha bir BAN lara yürüyor korkmuyorum konusu daha 🤣
Banlara yürüyor korkmuyorum
Arada bir muneyi yokluyorum
Herkesten beğenmedim alıyorumm
Tüm Kulübü konuma topluyorum
Ama seeeennn şimdi bi banlanda
Sonra gör burayı rüyanda

Edit: devamı yok uyduramadım az daha devam edersem bende gideceğim gibime geldi 🤣

Son düzenleme:
Evlisiniz, çocuğunuz var.
Gerçekten derdiniz size göre çirkin olan insanların evlenebilmesi mi?:bicak:
Siz gibileri görünce ne pesimist insanım diye kendime kızıyorum.
Oturup korona, ekonomi, çocuğumun geleceğini filan düşünüyorum. Ne mana?
Yıl 2020, oturup "Yav bu çirkinler! de iyi kötü evleniyor acep hangi büyü?" diye düşünsem ya.
Mis gibi kafalar miss.

Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Ne saçmalıyorsunuz muhtemelen okumuşsunuz ve güzel olduğunuzu sanıyorsunuz ama kalbiniz kötü olduğu için koca bulamamışsınız😂

Aha bir BAN lara yürüyor korkmuyorum konusu daha 🤣
Banlara yürüyor korkmuyorum
Arada bir muneyi yokluyorum
Herkesten beğenmedim alıyorumm
Kulübü konuma topluyorum
Affınıza sığınarak bir türkü patlatmak istiyorum: Balıkesir BANdırma Boşver Ayşe aldırma💃🏻

Ne saçmalıyorsunuz muhtemelen okumuşsunuz ve güzel olduğunuzu sanıyorsunuz ama kalbiniz kötü olduğu için koca bulamamışsınız😂
Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?

Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?
İşte böylelerin gözleri değiyor canım evlilikler nazardan çat diye çatlıyor😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X