- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
TamamYa bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamYa bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Supurgelerımıze atlayıpAyşe artık cevap da yazmaz bize. Hadi gel başka konuya gidelim.
Konuyu başlatıp kaçiyolar hepHep böyle yapıyorsunuz, yavaş gelin ki konu sahipleri hemen gitmesin.
Sizi o da kurtarmaz. En iyisi siz bu haberi okuyup kendinize bir yol çizin. Size son çare tavsiyeleri. Bakın bunlar büyüden daha gerçek.Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Ne saçmalıyorsunuz muhtemelen okumuşsunuz ve güzel olduğunuzu sanıyorsunuz ama kalbiniz kötü olduğu için koca bulamamışsınızYa bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Affınıza sığınarak bir türkü patlatmak istiyorum: Balıkesir BANdırma Boşver Ayşe aldırmaAha bir BAN lara yürüyor korkmuyorum konusu daha
Banlara yürüyor korkmuyorum
Arada bir muneyi yokluyorum
Herkesten beğenmedim alıyorumm
Kulübü konuma topluyorum
Kocası çocuğu varmışNe saçmalıyorsunuz muhtemelen okumuşsunuz ve güzel olduğunuzu sanıyorsunuz ama kalbiniz kötü olduğu için koca bulamamışsınız![]()
Evliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?Ne saçmalıyorsunuz muhtemelen okumuşsunuz ve güzel olduğunuzu sanıyorsunuz ama kalbiniz kötü olduğu için koca bulamamışsınız![]()
O zaman durum daha vahimKocası çocuğu varmış![]()
İşte böylelerin gözleri değiyor canım evlilikler nazardan çat diye çatlıyorEvliymiş. Yorum yaptıktan sonra öğrendim. Oysa ben ona koca adayı bulmuştum ama Hindistan da. Eski konular facia. kocası kapı paspası gibi evde yattığı için janım kaynanam neden bize bakmiyor diye konu açmıştı. Ben de eski konulara bakınca tanıdım ve vuhuuuu dedim. Aman Allah’ım bu üye o üye mi?