• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
yaptırdın da bize söylemeye mi çekiniyorsun kız hadi itiraf et çekinme :confused: yabancı yok

Karadı mı? çirkinleşti mi? Ne büyüsü ayol? Benimki de pek bi kariyerliydi Öys de Türkiye dereceli falan dı. yaptırdım mı acep unuttym çook uzuuunnn yıllar geçti
Vardir bisey,yoksa nerden bulucan kariyerli adami,bir de dogurgan masallah😂

Ahey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler
Çalışmaz mı aşk ol sen?
Beyin sapı büyüsü. Bildin mi?
Sinyaller ordan daha hızlı iletilsin diye yaptırdık topyekün.

Ahey ahey
Puhaha :KK47:

Ahey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler

şimdi şakaya alıyosun da canım herkes fesatın kokusunu burdan aldı, çizgi filmlerdeki gibi yeşil yeşil somutlaştı bile kıskançlığının kokusu.
şimdi şakaya aldığına bakma, mutsuzluktan öluyosun, herkesi kıskanıyosun dimi, için gidiyor insanların ilişkisine, hayatlarına.
keşke guzel kalpli bir insan olsaydın da dunyanın sana haksızlık yaptığını, aradığın mutluluğu bulacağını söyleyebilseydim.
ama değilsin ve hep böyle kalacaksın.

Munenin bir süpürgesi var kiiii büyücülerin ki onun yanında halt etmiş :KK55: süpürgesinden nasiplenen de 3/4 gün iç aleminde kendi halinde takılıyor.. buraya yazılan tüm yazıları da 🔮 küresinden görüp okuyor ona göre dikkatli ol her an büyülenebilirsin

- büyülenebiliriz
- büyülenebilirler

Sen düşün bu kadar konu açtım ciddi konulara cvp bile yazmayan saçma salak insanlar bu konuya 5 saniyede 100 msj yazdılar sence trolmüyüm ama burdakiler kdr ne çirkin ne çaresiz nede cahilim
Aa konun mu var,gorsem yazardim,gucenirim bak kibar ol biraz:))

Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
aa ilk defa alıntı yaparak mesaj yazdın şuan kendimi şanslı hissediyorum.
valla burdakiler mi kötü yoksa aklından pandemi sürecinde işsiz kalan kocanı boşamak geçen sen mi bilemedim

Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Ne oldu ayse,kim kirdi seni?
Yazdin da tasladilar mi?
Vaktim var dinlerim,derdin ne?
Ciddiyim merak ettim hikayeni...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X