Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyan herkesin uzaklaştı. Nasıl ya oldukHahahahahahaha anlamama ihtimaline karsı, bunu da borc bildim kendime....![]()
İnsan baslıga bakınca sey sanıyor dı mı, cırkınım kimse bakmıyor diyecek.Okuyan herkesin uzaklaştı. Nasıl ya olduk![]()
Kötüüü. Fıtratı kötü. Allah herkesi iyi yaratsa kim kimle sınanacak?İnsan baslıga bakınca sey sanıyor dı mı, cırkınım kimse bakmıyor diyecek.
Sacmalama cırkın degılsındır demeye gelmisti halbuki.
Bır baktım derdi baskaymıs.
Bır arkadas kendisinin evlı oldugunu falan yazmıs.
Hele de evlıyse ınsan bunu neden dert eder ki kendine?
Cok dogru soyledın, ıyı iyiye kotu kotuyle denk gelse keske hep.Kötüüü. Fıtratı kötü. Allah herkesi iyi yaratsa kim kimle sınanacak?
Biseyle ugrasmamıs kız, cırkınler nasıl evlenmıs okumamıs lar nasıl koca bulmus buyuyle mı dıye sormusBöyle şeylerle uğraşmayın hiç mi korkmuyorsunuz başınız belaya girer
Su ana kadar sanirimKomşumuz falcı dediğimde arkadaşın biri eşini nasıl bulduğunu anladım demişti ve ben saf ne demek istediğini hiç anlamamıştım![]()
ağam bizimle eğleniyyAha haha ahaha puhaha![]()
Hı hı ben yaptirdim,nisanimda masallah damat kizdan guzel diyorlardi:))Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Sen missss gibi kizsin ayol,cirkin olsan sansin olurduBen deeee
Ay senin beyin sapındamı var cnm benim puhahaFlash tvden 100tlye 10 kavanoz bal alacak kapasitedesiniz.
Karadı mı? çirkinleşti mi? Ne büyüsü ayol? Benimki de pek bi kariyerliydi Öys de Türkiye dereceli falan dı. yaptırdım mı acep unuttym çook uzuuunnn yıllar geçtiHı hı ben yaptirdim,nisanimda masallah damat kizdan guzel diyorlardi:))
Kara buyu olcak ama,oyle her renk tutmuyor![]()