Büyü mü??? O da ne???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü var. Ayetlerde hadislerde çok bahşedilmiştir. Büyü yapan insan haşa Allaha şirk koşmuş olur çok büyük ve affedilmeyen bir günahtır. Büyü yapanların şerrinden Allaha sığınmak gerek. Eğer size büyü yapıldığını düşünüyoranız her gece nas felak surelerini okuyun

Bunları okumam yeterli mi? Başka bir şey de yapmalı mıyım?

Yanlış hatırlamıyorsam sevgilinden ayrıldın yakın zaman önce.
Onun yarattığı psikolojik sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
Çünkü yıllar önce ben de kriz tarzı boğulma hissi, ölecekmiş, bayılacakmış gibi olma, aniden gelen ruhsal sıkıntılar yaşıyorum. Uyuyamıyordum. Korkuyordum vs.
İçimde büyüttüğüm sıkıntım geçince anladım ki doğa üstü bir etki yokmuş.
Büyüye inanırsan yazık olur bi de, gidip hoca geçinenlere, medyumlara bir sürü para dökersin.
Kimse de bende büyü mü var diyene , hayır yok demez genelde.
Amaç para kazanmak çünkü.

Bunları okumam yeterli mi? Başka şeyler de yapmalı mıyım?

Bunları okumam yeterli mi? Başka bir şey de yapmalı mıyım?

bir hocamız demiştiki yeryüzündeki bütün şerlerden sakınmak için öncelikle Allaha sığınıp her gece uyumadan önce nas felak, ayetül kursi, ihlas süresi ve fatihayı okuyun gün boyunca Allah meleklerini sizi korumak için görevlendirir. Ben her gece bu duaları okuyup uyuyorum içimde hiç bir korku kalmadı çok şükür (eskiden çok korkardım)

Keşke onunla ilgili olsa ama size de yazayım madem özelden ama umarım dediğiniz gibi dönemsel bir şeydir

Sabah ve akşamları Haşr suresinin son 3 ayetini okursan fayda görürsün...
Büyü diye birşey var evet...
Zaten dinimizce yasaklanmıştır...
Nazar nasıl varsa o da var ama daha kuvvetli bi olumsuz enerji....
Dediğim ayetleri mutlaka öğrenmelisin..

Sirf alıntı yapmak için yorum yapıyorum :)
hoca yerine de doktor öneririm

yapanıda yaptıranıda toprak bile kabul etmezmiş canım.bence sen bol bol ayetel kürsi oku.allaha sığın.nas suresini falan oku.

Büyücü adresinden ziyade bunun aslı var mı yok mu bunu soruyorum benim bilgim yok
Neden tersliyorsunuz ki

cnm var büyü diye bişey. yani sana ne yapıldı nası bir etkisi var bilemiyorum ama ben yapıldığını ve sonuçlarını gördüm. bol bol dua et nas felak oku.

Alıntı yapılmasını neden istemiyorsunuz ?
Ben söyleyim istediğiniz cevapları alınca içeriği boşaltmak için.
Sizden alıntı yapan aradaşların mesajlarını boşaltamayacaksınız.
Bu yüzden alıntı istemiyorsunuz.
İÇERİK BOŞALTMAK YASAK..

+

Forumda büyüyle alakalı başlık açmak da yasak.

Konunun kapatılması icap eder.

Hayir bence o konuda takintisi var ondan istemiyor. Bosaltacagini hic dusunmedim.

Yalnız şöyle bir durum var daha önceki hiçbir konumda içerik boşaltmadım. Ama bazen şu oluyor konunun yanlış bir noktasına takılındığında değiştiriyorum. Mesela başlangıçta büyücü arıyorum zannettiler bunu düzelttim gibi gibi neyse niye açıklıyorsam

büyü var mı diye sormuşsun,
4 büyük kitapta da yasaklı ama var
konuya dair Bakara, 2/101-102 dahil istersen özelden tüm ayet ve sureleri sana yollarım
fakat baş ağrıların histerik hallerin vs vs yüzünden sana büyü yapıldığından şüpheleniyorsan kuruntu yapıyorsun derim
çünkü öyle İzmir'e bir tane Ankara'ya üç tane düşecek kadar bu işin ehli insan yok

5 aydır deli gibi başım ağrıyor tüm kontrollerimi yaptırdım bende de bişey çıkmadı
sonra yaklaşık 2 yıldır gözümü ihmal edip ezbere lens alıyorum bir de göz doktoruna gideyim dedim,
2.5 derece miyopum yıllık lens kullanıyorum neyse gittim bi öğrendim ki göz derecem düşmüş ve 1.5 olmuş
e aradaki fark bende baş ağrısı yapmış doktor iyi dayanmışsın o ağrıya dedi
şikayetlerinin alakasız sebepleri olabilir,
kendine dikkat et canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…