Evet büyü var hatta papaz Rus vs diye çeşitleri bile var en güçlüsünün de Rus büyüsü olduğu söylenir. Yapmak 7 büyük günahdan biridir. Belirtisi de öyle her zaman farklı şeyler görmek vs olmaz.büyü yü inkar eden de mürted olur.çoğu insan inanmayıp inkar etsede aslında öyle vakalar var ki insanın görseydiniz de keşke bi o zaman yorum yapsaydınız diyesi gelmiyor da değil yani. Nas felak ve tabii âyetel kürsi okuyun bol bol inşallah Allah dilemezse tutmaz
Neden böyle bir şey yaptığınızı sorabilir miyim? Size ne gibi bir zararım oldu?
Yalnız şöyle bir durum var daha önceki hiçbir konumda içerik boşaltmadım. Ama bazen şu oluyor konunun yanlış bir noktasına takılındığında değiştiriyorum. Mesela başlangıçta büyücü arıyorum zannettiler bunu düzelttim gibi gibi neyse niye açıklıyorsam
Hayir bence o konuda takintisi var ondan istemiyor. Bosaltacagini hic dusunmedim.
Evet hem de çok fazla ..ama elhamdülillah bu korkularımı yenmeme sebep oldu. Büyüyü sadece insanlar yapmıyor, büyü yapmakta öyle anlatıldığı gibi atla deve değil.çok paraya da yapılmıyor (en azından istanbul da) .. Ama vebali çok büyük yani müslümanım dien birisi yaptırmaz emin olun.. Baş ağrısı vs değil genel de daralma intihar düşünme ya da karşı saki insana karşı farklı suretler görme hatta musallat etme bir sürü sonucu var. İnanmayanlar için de ;nette evinde sürekli yangın çıkan aile diye aratın ve buraya mantıklı bi açıklama yapın mantık sınırlarınızı çok merak Ettim de...
Seninle ilgili hicbir sıkıntım yok, birbirimizi tanımıyoruz bile. Zarar asla....
Siz yenisiniz forumda. Konu açarlar, alıntı yapmayın derler, icerik boşaltırlar biz de alık alık bakarız. Sen değil X de acsa konuyu alıntı yaparım. En azından bir kişi alıntı yapsın da diğerleri de okuyabilsin konuyu.
Yani sadece konusahibi istemiyor diye bunu yapmayacak değilim/değiliz.
Seninle hicbir kişisel husumetim yok yanlış anlama, Kk nın kanayan yarasına parmak bastım sadece :)
Sen düşünmedin landın ama ben düşündüm....
Bembeyaz masa ortusunu kirleten cocuklar gibisin. Bak alinti yapmayin dedin ama ben yaptim bakkkk dedinn. Konu sahibiyle ozelden konustum ben , zaten hassas bir donemde. Sen alinti yapsan ne olur yapmasan ne olur bana gore ama o acikca rahatsiz oluyor. Konuyu silse , Mune ya da Kazen geri donduruyor merak etme. Bunu da ben dusundum.
Hep bir polemik hep bir tartisma biktik artik. Bir sorunun varsa ozelden hallet . Insanlarin gozune sokup sokup durma !!!
önce alıntı yapmadan duramam.Aranızda bu konularda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ya ben böyle şeylere inanmam fal bile baktırmam ama bir arkadaşım kafama soktu Kuranda bile yazıyor sende de olabilir diye. Gerçekten yazıyor mu?
Ciddi ciddi şimdi düşününce hak vermeye başladım elim kolum bağlı gibi bazı konularda çok köşeye sıkıştım ama dini anlamda da bu anlamda da bilgilerim zayıf
Beni bilgilendirebilir misiniz? Varsa böyle bir şey ne yapmalıyım? Birine mi gitmeliyim? Öyleyse İzmirde bu işlerden anlayan bilir misiniz? Eğer buradan yazmak yasak ise özelden yazabilirseniz sevinirim.
Şimdi anlatsam belki siz de hak verirsiniz neden böyle anlamadığın şeyler yapıyorsun amaçsız amaçsız ölüme mi yürüyorsun diye belki hakikaten kendi sonumu hazırlıyorum artık ama elimden bir şey gelmiyor sanki sorularınız olursa da cevaplayabilirim
Ama büyü diye bir şey olamaz ki ya olamaz, gerçekten bilenlerden yardım istiyorum bu konuda artık biri bana yol göstersin, ne yapayım bilmiyorum histerikleştim çıldıracağım
Dipnot: Alıntı yapmazsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?