Büyü nedir ya inanmaz etmezdim boyle seylere...

Buyu gercek olsa, buyucu kendine yapar bi anda zengin olur hayatini yasar onun bunun derdini dinlemez. Sacma degil mi sencede?

Bi arkadasm da kayipları bulmak icin muge anlinin bi büyücuye giitigini soylemisti bu kadinda mugeden 10 bin falan aliyomus o günden beridir saşkınım ama bildigim bisey varsada bunlara itibar edilmemesi gerektiğidir

Bi arkadasm da kayipları bulmak icin muge anlinin bi büyücuye giitigini soylemisti bu kadinda mugeden 10 bin falan aliyomus o günden beridir saşkınım ama bildigim bisey varsada bunlara itibar edilmemesi gerektiğidir
Yok artık.. Bence arkadaşınız iftira etmiş.

Dun fal icin acilan konuda dolasirken izmir karsiyaka da tulay diye bir bayana denk geldim tamda bahsedilen yerin onunden geciyordum ki aradim kadini daldim iceriye ve siparis verdim.
Ilk basta cok skilmissin vs diye baslayan fal konu erkek arkadasima girince degisik bir hal aldi ve gecmisindeki bayan tarafindan 4 defa uzerine buyu yapildigini ne kadar bana deli gibi asik olursa olsun donup dolasip ona gidecegini soyledi bayan (cunku soyledigine gore yapilan buyuler o yondeymis) Bana karsi olan dengesiz davranislari ise bir buyu bir duanin etkisiyle ters tepmis vs dedi. Tabi onun uzerinden bende bu etkilesime girmisim falan filan bir cok sey (soyledigi butun belirtiler tutuyordu) sonuc olarak aksam su falina bakacagim sizin icin dedi ve erkek arkadasimin cok skintida oldugunu sen ne yasiyorsan emin ol en az uc katini o yasiyor dedi. Sonra buyu bozmak icin yapilmasi gerekenlerden bahsetti herkes maddiyat diyecek bende dusunurdum ama soyle biseyde oldu kadin dedi ki duanin gucu parayla olculmez bir kac malzeme var onlari sen al istersen bana da 20 30 gonlunden ne koparsa atarsin. Bahsettigi malzemeleri arastirdim 250 civari tutuyor. Ama ben bu tarz seylere bulasacak biri degilim dahasi erkek arkadasima soylememem icin cok tembihledi ki ben bunlari saklayamam buyuyu bozunca soylersin saglikli dusunemiyor o su an da dedi. Napacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum mantikli dusunen birinden yardim lutfen:KK43:

bu zamanda hala böyle seylere ınan var mı..yapmayın yahu bukadar cahıl olmayın.....para ıcın tabıkı...ılla 100-200 olmasımı gerekiyor...20 atarsın 30 atarsın senın gıbı günde on kışıyı kandırsa eder sana 300 tl......

Back
X