myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
yok mu arttıran. 13 olduBir büyü konusu bu forumda ilk kez 9.sayfayı görüyo sanırım
Duvara dogru tırmanan bi kaç tane kurt gördüm meger çekmecedeki ceviz ve fındıktan çıkmışlar şimdi sizinde evde bişeyler kurtlanmış bence dedenle ilgisi yok deden serin yer arıyo ama diger tarafta yatacak yeri yok haberi olsun
Mantıklı bir açıklaması vardır kesin.
30lu yumurtam vardı, dokapta yer yok diye tezgahta durdu bir kaç gün. Bir gece tüm mutfağı çamaşır sulayıp çıktım, sonra su içmeye kalktığımda resmen mutfak kurt kaynıyordu. Birisi anlatsa yok artık derdim. Yumurtalardan 2-3 tanes kırıkmış, bozulmuş kurtlanmış ve yumurta kutusunun altı dolap altı duvarlar halı kurt kaynıyordu
Yumurtaları da kaynanam vermişti he,
Anam yoksa benimkileri de mi okuyup üflemişti
Hem konunun yasak oldugunu biliyosun hem de battı falan gibi cirkin muhabbetler e bide öyle bir dede.Benim sorum da battı millete
Kesinlikle.Evet çok kadim bir kültürel olay gerçekten.
Fakat herhangi bir dini takip etmiyorum. O tür eğlenceler, din ritüelleri, aşırı adanmışlık, teslimiyet duygularım bu yüzden yok. Daha çok dışardan analiz etmeye yönelik olduğumdan enerjim nötr :)
Ne diyim gözümle tecrübe etmem lazım çok ilginç bir olay çünkü :)
Evet mesela sana da batmışHem konunun yasak oldugunu biliyosun hem de battı falan gibi cirkin muhabbetler e bide öyle bir dede.
O kurtlarin benim evde değilde senin evde olmasi biraz olağan gibi.
Aaa bide koca bi cıyan vardii dimi
Dedenizin yolun da emin adımlarla ilerliyosunuz fikir kötü zikir kötü.Evet mesela sana da batmışYardım almak için açtım. Kapanmadığına göre zaten ya görülmemiştir ya da kapatılacak nitelikte bulunmamıştır. Çiyan büyüktü ama sizden büyük olması muhtemel bile değil. Sorudan gidebilirsiniz. Yasak konu ne işiniz var?
Ayrıca büyüden eve kurt falan girmez bence. Yanlış anlamayın ama kurt pis yerlerde olur mesela çöplerde. Demekki evde bir şey çürümüş kurtlanmış.
Kaldırılamayan cevap olunca direkt insanın karakterine saldırma :) İnsanların şahsım adına düşüncelerini hiç ama hiç önemsemem. Hani ne derseniz deyin. Umrumda da değil. :) Yalnız saldırgan yorumlar ve hakaretler şeklinde yorumları başlatıyorsanız aldığınız cevabı da kabulleneceksiniz :)Dedenizin yolun da emin adımlarla ilerliyosunuz fikir kötü zikir kötü.
Yok yok icinizin pisliginden kurtlanmisDolaplarda çürüten kurtlanan bir şey yok. En çabuk çürüyen şey domates. Onu da kontrol eder atarız. Bir yan kirazdan bahsetmişti. Ben de birkaç tane bozulmuş olan vardı. Çöpe attık dedim. Ondan olduysa zaten bilemem.
Insanlarin dusuncelerini önemsemedigin belli.Kaldırılamayan cevap olunca direkt insanın karakterine saldırma :) İnsanların düşüncelerini hiç ama hiç önemsemem. Hani ne derseniz deyin. Umrumda da değil. :) Yalnız saldırgan yorumlar ve hakaretler şeklinde yorumları başlatıyorsanız aldığınız cevabı da kabulleneceksiniz :)
Yok yok icinizin pisliginden kurtlanmis
Evet önemsemiyorum. Yani siz bana öyle söylediniz ben kendimi değiştirecek değilimInsanlarin dusuncelerini önemsemedigin belli.
Bıri saldırı mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?