Büyü olayı yaşayan oldu mu? Bunların büyüyle alakası olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllar önce ben çocukken babamın arabasının tekerleğinin dibinde yüzlerce kurtçuk vardı. Şok olduk. Büyük ihtimal küçük fare filan öldü o şekilde toplastilar. Sizin de bu şekilde olmuş olabilir. Evi iyi araştırın minik bir fındık faresi girip ölmüş kurtlanmiş olabilir. Ya da bir yerlere et parçası düşüp kurtlanmistir. Yahut dedeniz sizden saklı et yiyip bir yerlere zula yapıp unutmuş da olabilir. Evi iyi araştırıp inceleyin tüm beyaz eşyaları ve mobilyaları çekerek..

Bugünlük eglenceniz bittiyse konunuz birazdan kapanır merak etmeyin.Yasak çünkü büyü filan.
Kıyıda köşede kurt kaldıysa devam edin temizlemeye öyle kolay gitmez o minik yaratıklar..igggghh iğrenç
Yasak olduğunu ben de biliyorum. Yorumlarımda da nereye açacağımı bilemedim dedim. Anlatamam fazla eğlendimmmm. Temizledik gece bugün de ilaçlama yapılacak tekrardan.

Nasıl yapacağız peki?

Fare falan girse de ölse koku olur. Ve cidden evin çevresi de sürekli ilaçlanıyor. Karınca tozu, güvercin spreyi, bitki ilaçları, böcek ilaçları sürekli kullanılır. Gece zaten baya bakındık. Bugün iyice temizleyecem tekrardan

Nasıl yapacağız peki?
önce bir kendinizi emniyete alın manevi yönden derim. sözle sürekli belirtin.bu öyle bir şey ki hastalık gibi ayrıca başardığını yaptıgını düşündüğü için her şeyi bununla çözebileceğini düşünür. dedenizi din psikoloğuna götürün.baskı yapmadan bi şekilde.üstüne giderseniz daha çok size ailenize bi şeyler yapmaya çalışır.kimi dinliyorsa onla mesela gitmesini sağlayın.

Bak kuzum... büyü olsa bile... kurtcuk ne alaka?
Tamam kuranda geciyor... hepimiz biliyoruz ama kurtcuk büyüsü yokki.

Dedeniz niye eve kurtcuk büyüsü yapsin? İstese üstünüze salar üç harflileri...

İşte şu anda imkansızı söylediniz. Ya belki çok kötü birisi olarak düşünülebilirim ama inanın hayatınızda tanıyıp tanıyabileceğiniz eeennn bencil insan ve o kadar inat ki. Kimseyi dinlemez. Herkes ona hizmet etsin herkes onun değinini yapsın ister. Yani sözünü dinleyeceği birisi yok.

Bak kuzum... büyü olsa bile... kurtcuk ne alaka?
Tamam kuranda geciyor... hepimiz biliyoruz ama kurtcuk büyüsü yokki.

Dedeniz niye eve kurtcuk büyüsü yapsin? İstese üstünüze salar üç harflileri...
Ben de duymadım hiç kurtçuk büyüsü Benim söylemek istediğim şu: Mesela büyü yapılır. Orada haşereler ortaya çıkar. Bunların onunla alakası olabilir mi? Sorum tamamen bu aslında

imkan olsa din psikoloğunu komşu gibi kimliğini gizleyip. eve getirebilseniz konuştursanız dedenizle.inatlaşır yine belki .yine de konu üstüne uzman olan kişiden yardım almış olursunuz.yada ne bileyim hastaneye gittiniz beraber.komşu kızı arkadaş gibi tanıtıp hastanede konuştursanız hastanenin kantininde.çünkü kalk din psikoloğuna gidiyoruz desek gitmez o konuda eminiz.

Sorun yasak kurallara aykırı
Sorumun yasak olduğunu biliyorum. :) Kapatılacak olduğunu bile bile açtım çünkü birkaç kişi de olsa belki fikir verebilir diye düşündüm. Gerekli olan zaten yapılacak. Herkese ne? Çağrıda bulunana eyvallah da herkese ne?

Bu arada o kurtları kurt sineği de bırakmıs olabilir. O kadar cok sayıda kurt benim aklıma onu getirdi. Minik miniklerse sinek bırakmıstır.

Ben de duymadım hiç kurtçuk büyüsü Benim söylemek istediğim şu: Mesela büyü yapılır. Orada haşereler ortaya çıkar. Bunların onunla alakası olabilir mi? Sorum tamamen bu aslında

Benim nişanlımin annesinin kocasi bu işlerle uğraşıyor. Hic duymadim haşere filan çıkdigini.

Genelde büyü insanin ruhuna zarar verir. Ruh sağlığına yani. Gözle görülmez.
Bunlar benim bilgilerim. Ama ne duydum... ne gördüm

Duvara dogru tırmanan bi kaç tane kurt gördüm meger çekmecedeki ceviz ve fındıktan çıkmışlar şimdi sizinde evde bişeyler kurtlanmış bence dedenle ilgisi yok deden serin yer arıyo ama diger tarafta yatacak yeri yok haberi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…