• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdük peki neleri özledik...

çocukluğuma ait herşeyi ama herşeyi özledim...dünyaya saf ve masum çocuk gözüyle bakmayı özledim..aldığım nefesi,attığım kahkaları bile özledim

kardeşlerimle hep birliklte olmayı özledim.dertsiz,tasasız çocukluğumu özledim.lise arkadaşlarımı,özgürce gezip dolaştığım günleri özledim.herşeyden habersiz yaşamayı özledim.ne kadar üzgün olsamda odama girdiğim anda herşeyi dışarda bıraktığım günleri,odamı özledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar üzgün olsamda odama girdiğim anda herşeyi dışarda bıraktığım günleri,odamı özledim .
arkadaşımda kaldığımız çılgınlarca eğlendiğimz günleri özledim.

Annem,babam,agabeyimle guzel sofralarda sohbet etmeyi,gulusmeyi, ailemizin bir parcasi olmus kedimiz ve kopegimizle saatlerce oynamayi o kadar ozledim ki...simdi ise o kadar cok seye inancimi yitirdim ki.....

ikiyüzlü insanların var olduğunu ve herkese güvenmemem gerektiğini öğrendim :1ninca:

çamaşır leğeninin altına sığabilmeyi özledim,
orda saatlerce saklanıp, kimsenin bulamayacağını anlayınca kendim çıkmayı özledim,
dolabın anahtar deliğine ayna yapıştırıp ablamı bak arkada bir göz var diye korkutmayı özledim,
iğneci recep amca mahalleden geçerken bütün çocukların evlere koşup saklanmasını özledim,
didar teyzenin köşelerde sıkıştırıp mıncırmasını özledim, yanaklarımı kızartmasını, canımı acıtmasını özledim,
dizlerimdeki yaraları özledim,
anneannemin sobanın üstünde kavurduğu fındıkları özledim,
kuzinedeki patatesin tadını özledim,
bahçeden topladığım domatesin, dutun, eriğin, çileğin tadını ve üstümdeki lekelerini özledim...
babamı özledim... mafoldumben

İlk aklıma gelen Çocukluğumda
Ananemin Sokağına çıktığımda annem saat 7 oldu mu içeri gir diye seslenirdi
Bende kaçardım hep o günleri özledim kaydirigubbakcemile3

Tezer Özlü'den bir alıntıyla cevap vermek istiyorum. "Çocuk olmanın hiçbir güzel yanı yoktur: yaşlandığımız zaman,çocuk olduğumuz günleri hatırlamaktır güzel olan"

sokaklarda oyun oynamayı,dik yokuşlardan bisikletle inmeyi,akşamları saklanbaç oynamayı,sabahları erkenden kalkıp çizgi film izlmeyi,pazarda annem alış-veriş yaparken onun aldıklarını poşetten gizlice alıp yemeyi,hiç kimse evde olmadığında su ve nişastayla muhallebi yapmay ( şimdi herşeyi yağıyorum am o tat yok:(( )....kimbilir daha neler vardır..:a015:

Back
X