• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdük peki neleri özledik...

kalalığı
kafanın boş olmasını
sadece oyun düşünmeyi
dedemi
kedimizi
sobanın sıcaklığını
evlerden sarkan buzun görüntüsünü
gelecek korkusu olmadan yaşamayı
dünyanın ne kadar saf temiz bir yer olduğu düşüncesini
kankardeşliği
ip atlamayı saklanbaç ı yakan top u
bayramda kapıları çalmayı
yaz tatili gelmesini iple çekmeyi vss.........

Kar yağdığında dışarı çıkıp oynamak için annemize yalvarmamızı
Yılbaşı geldi kar bile yağmıyor artık.
Dışarıda bozaa diye bağıran adamın sesini
Muhallebici amcayı
Leblebi tozu yemeği
Üstümüz çamur olana kadar oynarken annemin ezan okunuyor hadi içeri demesini
Ablamla aynı odada hatta aynı yatakta yatmayı

masumiyetimi özledim ...
babamın saçlarımı okşamasını,
annemin terlik fırlatmasını,
kız kardeşimle olan çatışmalarımı,
o an ki ürkekliğimle ,onlara koşup sarılmayı....
oyuncaklarımı, bebeklerimin saçlarını örmeyi,
baba evimin kokusunu ,onların sıcaklığını hissetmeyi..

büyümek, aslında özlemekmiş.....:sinifsinif:

Her yaptığının "çocuk o!.." diye örtülmesini özledim..

herkes gibi ben de en çok çocukluğumu özledim.
arkadaşlarla ip atlamayı. leblebi tozunu. susam sokağını.
pazar akşamları banyo yapıp erkenden uykuya dalmayı .ertesi günün okulun ilk günü olması nedeniyle yaşanan stresin hayattaki en büyük sorun olduğunu sandığım o sobanın yanında annemin beni kuruttuğu pazar akşamlarını özledim.

annem babam eş dost akrabalar beraberce yapılan piknikleri özledim.
Babaannemi sulu köftesini özledim.
Kardeşimin oyuncaklarımı balkondan atmasını özledim.
hayat ağacını ; mavi ay ı, yıldızlara ulaşmak ı 90 ların bütün o güzel dizilerini.
arkadaşlarla macarena dansı yapmayı
telaşsız sakin yaşamayı.
hiç birşeyin bizi üzemediği o masum çocukluğumu çok ama çok özledim.

bir de bunları özledim ( ablacım sağol hatırlattıığın için )

2csja5s.jpg

2w4y53p.jpg

2drciom.jpg

sanırım yeter yoksa hüngür hüngür ağlayacağım şimdi off pek bi duygulandım
yaa
senağlamasenağlama

anne ve babamla ayni evde yasamayi, babamla didismeyi, sobanin uzerinden kaynatilan cayin kokusunu, sobanin citir citir yanisini uzerinde pisen kestanelerin kokusunu, annemin mis kokulu yatagima beni yatirisini, sabahlari odami isitip kahvaltimi hazirlamasini, ayva recelli ekmegi, susam sokagini, herseyden habersiz, sorumlu olmadan yasamayi, dek derdimin sinavlar olmasini, parasiz kalmamayi, bebeklerimle oynamayi, babamdan kacak tv izlemeyi, ailecek disarda yemek yemelerimizi o saf dunyami ozledim

bayramlık almaya gittiğimizdeki heyecanımı,annem elmas gibi tasları olan avizeyi şampuanlı suyla yıkarken ona yardım etmeyi,pazar akşamları yaptıgım banyoyu,bizimkileri izlemeyi,susam sokagındaki minikkusu,makarna saçlı bebeğimi,beyaz sabunun kokusunu,balkondan salladıgımız bakkal sepetini,ip atlamayı,yerden yüksek oynamayı,annemin kokusunu,parliament pazar gecesi sinemalarını müziğini,süper babayı,chuckyden korkmayı,annemin balkondan beni çağırmasını,şirinleri,seden gürelin şapkasını,yonca evcimiğin abonesini,etipufu balıkkrakeri,barbıe bebeklerimi,hugo yu ,tetrisi,pastel boyalarımı,kolalı jelibonları,peçete koleksiyonumu ,çıkan dişimin paraya yada oyuncaga dönüşmesini...
herseyi özlemişim çocuklugumu özledim

Babamın bana cok gezdiğim için kızmasını annemle olan kavgalarımı babamın evindeki o huzur doılu günlerimi özledimmmm

Back
X