Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Doğumdan sonra mis gibi kilo verdim Mevlüt'de herkes masallah dedi
sonrasında süt olsun diye yedi. Yedim yine aldım
tartida 74,5. Alisveris yapıyorum 42 bedenden aşağısı kurtarmıyor
cok hızlı yiyorum ya onu fark ettim esim daha başlamadan benim tabak bitiyor :26::26:
Cts günu memlekete gidiyorum hayatımda bir ilk, mayo aldım bu sene
ama ne yalan soyliyim öyle guzel mayolar ki hundan sonra mayo takılabilirim

Ben şuan diyetteyim canım, seve seve eşlik ederim ama senin önceki yaptığın diyetler çok sağlıksızmış. Bir haftada imkanı yok 5 kilonun birden gitmesi. Büyük ihtimal ödem atmıştır vücudun. Bence diyetten çok sağlıklı beslenmeye çalış o zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.

günaydın kızlar; ben işe bu pazartesi başladım birinci hafta bitti bile bugün. dün oğlum 4 aylık oldu. doğum izninin sonunda ameliyat olunca bir ay heyet raporu almıştım su gibi aktı gitti. sonuç olarak bebişlerimi bırakıp gelmek zorundayım. çok moralim bozuk çok. hayatımda ilk kez çalışmayan kadınlara özellikle annelere özeniyorum. ki işi çalışmayı çok severim. ama söz konusu oğullarım olunca her şey ikinci planda kalıyor. Allahtan 5 ay kadar yarım gün çalışacağım. bu da bir teselli işte bana.
bir yandan da hem iş hem ev hem iki çocuk hem de maalesef sağlık sorunlarım nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. depresyona ramak kaldı sanırım belki de kalmadı direkt depresyondayım (

günaydın arkadaşlar,

voltajım allah mutluluğunuzu daim etsin.

dmt canım çok zor tatlım
ama sende onların geleceği için, rahat etmeleri için çalışıyorsun
bu şekilde düşünerek belki kendini biraz olsun rahatlatabilirsin.

kızlar bende diyete varım ama nasıl olcak ki...
yemediğim zaman sütüm azalıyor.
sadece anne sütü veriyorum.
ekmek hiç yemiyorum, hamurişi de yok sadece tatlı var hayatımda
6 kilo fazlam var ama kıyafetlerim olmuyor.
göbeğim dümdüz bişey kalmadı
bütün kilolar basende birikmiş
gülazer gibi oldum.
her hafta merkeze gidiyorum kıyafet almaya almadan geliyorum.

Cnm ilk hafta 5 2.nci hafta 3 kilo vermistik ama baslanguc kilom yuksekti ondan cbk gitti...evet saglikliz ama hizli sonuc aliyorum:)

Emzirdigin icin pek kesilme yemekten cnm...seker tuz un bunlari cikar hayatindan bol bol su ic..6kilo kolay verilir bi rakam :)

Emzirdigin icin pek kesilme yemekten cnm...seker tuz un bunlari cikar hayatindan bol bol su ic..6kilo kolay verilir bi rakam :)
ahhh bi pilatese başlayabilsem. 2 yıl boyunca hergün yaptım ve vücudum onu istiyordu yapmadığım zamanlar rahatsız oluyordum.biraz daha sabredelim bakalım.

Bende şimdiden onu düşünüyorum ama napcan mecbur Hatta bugün kreşle konuşmaya gideceğim. Gerçi iki ay daha raporla idare edeceğim ama el mahkum eninde sonunda gidecek kreşe. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım zaten sen yediklerinden kısma. Benimkisi emmiyor diye başladım diyete. Emseydi eğer asla yapmazdım. Spor yapabilirsin basen için ama diyet yapma.

Cnm ilk hafta 5 2.nci hafta 3 kilo vermistik ama baslanguc kilom yuksekti ondan cbk gitti...evet saglikliz ama hizli sonuc aliyorum:)
Ama sağlık her şeyden önemli unutma. Zaten sağlıklı beslenirsen kilolar kendiliğinden gidiyor.

Ben kızımla cebelleşirken bu hafta 1 kilo vermiştim kaldı 6,5 kilo :) kızım sağolsun gözünün önünden ayırmıyor beni... Bu hafta gündüz uykusuda pek düzensizdi günde 1 veya 2 öğün yiyebildim ancak o uyuduğundada işlere koşuşturunca sonuç -1 kilo :) kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi bildiğin pul pul dökülüyor göbeğinde az bişey kaldı benim sizinde öylemi ?

Az kalmış senin kişi. Çabucak gider o 6 kilo. Bendeki çizgi duruyor. Zaten çokta büyük bişey değildi. Nasıl dökülüyor ki?

cnm sen nerden nası aldın rapor

ben de varım diyete acil tarafından ama nası olcak bilmiyorum 10 kilo vermem lazım işe başlayıncaya kadar verixektim sözde, ordaki kadınlar hamilelik sırasından sürekl, kilolarıma taktıklarım için tüm kiloları hatta hamilelik öncesinden daha zayıf olucam demiştim ama 3 hafta kaldı nası olucakki, bende hipglisemi var bi de aç kalınca başım dönüyo halsizleşiyorum bayılıyorum ileri safhası, ama vermem lazım hatta 17 kilo vermek istiyorum ben aslında hamilelik öncesinden de pek memnun değildim zaten , kızı alıp yürüyüşe çıktım 1-2 çok yorucu oluyo, eve eliptik bisiklet aldım zaman yok, zaten açıkçası spor yapmaya halim kalmıyo

maşşallah nice yıllara voltajım,

hehehh, daha nice Ramazanlar adetler göresin evladım

okurken çok komik geldi kız ruveyda, içimde kalmasın sorucam,
kocana teklifi nasıl yaptın, yazsana

benim adam uzun süredir işsiz iyice bunalıma girdi.
birde biz normal hayata dönemedik diye konuşuyordu.
ben de keyfi yerine gelsin diye istersen şey yapalım dedim
yani direk söyledim. oda reddetti canım
benden günah gitti. zati baygın yatıyorum. gece uykum bölününce
kaliteside düşüyor yorgun oluyorum.
bu seferde baygın yatıyorsun çocuk ağlasa duymayacaksın odaya girip çıkıyorum
hiç duymuyorsun geldiğimi deyip söyleniyor şimdi.
oysa bebişimi hiç uzun süre ağlatmadım hemen kalkıyorum sesine telsizimde var.

yürümek en iyisi de vakit ve yer meselesi var bende. ist zor. birde tayin istedim okulla ev arası 5 dk bebiş için istedim. şimdi yürüyüp kilo vermek hayal gibi.
çörek otunu deneyeceğim hem süt hemde kilo vermek için

Emzirmiyorsan eğer kolay diyet yapmak ama sporda şart. Çünkü diyet tek başına işe yaramaz. Bide hastalığın varmış. Dikkat etmen lazım. Diyetisyene gidebilirsin.

Günaydın kizlar
Bende diyetyapcam. Koca bir tabak domates, salatalık ve biber yicem şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…