Ohh bende yaptim kahvemi yaktim sigarami dusunuyorum...nasil klo veriyim diye hic begenmiyorum kendimi 2 yil boyunca hormon haplari negatif testlerin arkasindan yeme ataklari derken 20kilo aldim;( gecen yil dat yaparak 3 ayda 25 kilo gitmisti ama geri geldi...sirf bu yuzden yazin tr gitmek istemiyorum.bana eslik etmek isteyen varmi aranizda?
Ben şuan diyetteyim canım, seve seve eşlik ederim ama senin önceki yaptığın diyetler çok sağlıksızmış. Bir haftada imkanı yok 5 kilonun birden gitmesi. Büyük ihtimal ödem atmıştır vücudun. Bence diyetten çok sağlıklı beslenmeye çalış o zaman kilolar kendiliğinden gidiyor.
günaydın arkadaşlar,
voltajım allah mutluluğunuzu daim etsin.
dmt canım çok zor tatlım
ama sende onların geleceği için, rahat etmeleri için çalışıyorsun
bu şekilde düşünerek belki kendini biraz olsun rahatlatabilirsin.
kızlar bende diyete varım ama nasıl olcak ki...
yemediğim zaman sütüm azalıyor.
sadece anne sütü veriyorum.
ekmek hiç yemiyorum, hamurişi de yok sadece tatlı var hayatımda
6 kilo fazlam var ama kıyafetlerim olmuyor.
göbeğim dümdüz bişey kalmadı
bütün kilolar basende birikmiş
gülazer gibi oldum.
her hafta merkeze gidiyorum kıyafet almaya almadan geliyorum.
ahhh bi pilatese başlayabilsem. 2 yıl boyunca hergün yaptım ve vücudum onu istiyordu yapmadığım zamanlar rahatsız oluyordum.biraz daha sabredelim bakalım.Emzirdigin icin pek kesilme yemekten cnm...seker tuz un bunlari cikar hayatindan bol bol su ic..6kilo kolay verilir bi rakam :)
Bende şimdiden onu düşünüyorum ama napcan mecburgünaydın kızlar; ben işe bu pazartesi başladım birinci hafta bitti bile bugün. dün oğlum 4 aylık oldu. doğum izninin sonunda ameliyat olunca bir ay heyet raporu almıştım su gibi aktı gitti. sonuç olarak bebişlerimi bırakıp gelmek zorundayım. çok moralim bozuk çok. hayatımda ilk kez çalışmayan kadınlara özellikle annelere özeniyorum. ki işi çalışmayı çok severim. ama söz konusu oğullarım olunca her şey ikinci planda kalıyor. Allahtan 5 ay kadar yarım gün çalışacağım. bu da bir teselli işte bana.
bir yandan da hem iş hem ev hem iki çocuk hem de maalesef sağlık sorunlarım nasıl altından kalkacağım bilmiyorum. depresyona ramak kaldı sanırım belki de kalmadı direkt depresyondayım(
Canım zaten sen yediklerinden kısma. Benimkisi emmiyor diye başladım diyete. Emseydi eğer asla yapmazdım. Spor yapabilirsin basen için ama diyet yapma.günaydın arkadaşlar,
voltajım allah mutluluğunuzu daim etsin.
dmt canım çok zor tatlım
ama sende onların geleceği için, rahat etmeleri için çalışıyorsun
bu şekilde düşünerek belki kendini biraz olsun rahatlatabilirsin.
kızlar bende diyete varım ama nasıl olcak ki...
yemediğim zaman sütüm azalıyor.
sadece anne sütü veriyorum.
ekmek hiç yemiyorum, hamurişi de yok sadece tatlı var hayatımda
6 kilo fazlam var ama kıyafetlerim olmuyor.
göbeğim dümdüz bişey kalmadı
bütün kilolar basende birikmiş
gülazer gibi oldum.
her hafta merkeze gidiyorum kıyafet almaya almadan geliyorum.
Ama sağlık her şeyden önemli unutma. Zaten sağlıklı beslenirsen kilolar kendiliğinden gidiyor.Cnm ilk hafta 5 2.nci hafta 3 kilo vermistik ama baslanguc kilom yuksekti ondan cbk gitti...evet saglikliz ama hizli sonuc aliyorum:)
Az kalmış senin kişi. Çabucak gider o 6 kilo. Bendeki çizgi duruyor. Zaten çokta büyük bişey değildi. Nasıl dökülüyor ki?Ben kızımla cebelleşirken bu hafta 1 kilo vermiştim kaldı 6,5 kilo :) kızım sağolsun gözünün önünden ayırmıyor beni... Bu hafta gündüz uykusuda pek düzensizdi günde 1 veya 2 öğün yiyebildim ancak o uyuduğundada işlere koşuşturunca sonuç -1 kilo :) kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi bildiğin pul pul dökülüyor göbeğinde az bişey kaldı benim sizinde öylemi ?
Az kalmış senin kişi. Çabucak gider o 6 kilo. Bendeki çizgi duruyor. Zaten çokta büyük bişey değildi. Nasıl dökülüyor ki?
Cildin çok kurumuştur, belki o yüzden öyle dökülmüştür. :44:Kız bildiğin pul pul döküldü :)
Tatlım o kadar takmışsın ki kafaya zaten bu kafayla çocuğuna da gerekli ilgiyi, sevgiyi, özeni gösteremezsin çünkü kafan çok karışık. Öncelikle kafanı rahatlat. Herşeyi oluruna bırak mutlaka bu işlerde de bir hayır vardır. Ne kadar şanslısın ki ailen yanında. Zaten sen eninde sonunda bebişi birilerine bırakıp gideceksin. Şimdi bırakman daha iyi neden mi çünkü bir iki ay sonra bebiş arkandan ağlamaya başlayacak. Ben ilk kızımı 3,5 aylıkken kreşe bıraktım. Keşke annem olsaydı seve seve bırakırdım. Düşünsene benimde doğum iznim bitti eğer rapor alamasaydım şimdi kreşte olacaktı. Hem de başkalarının elinde. Eğer çalışıyorsak mecburuz birilerine emanet etmeye. Önce allaha emanet edeceksin sonra annene. Annenle güzelce konuş almasın kucağına. Yada senin isteklerini yapsın. Düşünsene annen yerine kayınvaliden olsaydı eğer. Ona bişeyde söyleyemezdin. Bu kadar takma kafana. Eninde sonunda bebişlerimiz başkalarının yanında kalacak. En baştan bunu böyle kabul etmek lazım. Bende evimde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum ama aynı zamanda da çocuğumun geleceğinide düşünmek zorundayım ve bunun için çalışmam lazım.
Ben kendim sağlıkçıyım canım.:26: Onun için biraz kolay olducnm sen nerden nası aldın rapor
maşşallah nice yıllara voltajım,
hehehh, daha nice Ramazanlar adetler göresin evladım
okurken çok komik geldi kız ruveyda, içimde kalmasın sorucam,
kocana teklifi nasıl yaptın, yazsana
Ben kendim sağlıkçıyım canım.:26: Onun için biraz kolay oldu
Adimsayar almıştım, orda 5 km cikiyodu mesafe ama bilmiyorum. Haftada 4 gün yuruyodum. Bide akşam 5-6 gibi yemek yiyip yarım saat sonra. 1 ayın sonunda 5 kilo vermiştim. Şimdi hiç yuruyemem sanırım, spor salonlarında sıkıcı geliyo bana, istesemde gidemem. En iyisi yemeden durmak nasıl yapicaksam..
ben de varım diyete acil tarafından ama nası olcak bilmiyorum 10 kilo vermem lazım işe başlayıncaya kadar verixektim sözde, ordaki kadınlar hamilelik sırasından sürekl, kilolarıma taktıklarım için tüm kiloları hatta hamilelik öncesinden daha zayıf olucam demiştim ama 3 hafta kaldı nası olucakki, bende hipglisemi var bi de aç kalınca başım dönüyo halsizleşiyorum bayılıyorum ileri safhası, ama vermem lazım hatta 17 kilo vermek istiyorum ben aslında hamilelik öncesinden de pek memnun değildim zaten , kızı alıp yürüyüşe çıktım 1-2 çok yorucu oluyo, eve eliptik bisiklet aldım zaman yok, zaten açıkçası spor yapmaya halim kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?