Ole canım nihayetinde..Maden suyu normal sudan daha faydalı çünkü içinde çok sayıda mineral var. Arada içmek lazım zaten. Sonuçta oda bir su.
Peki kola filan ictinmi hiç, ben bazen çok istiyorum, bi yudum içip bırakıyorum, ama sole büyük bi bardak kana kana içmek istiyorum:)
ben bazen içiyorum kola...
sanırım gaz yapmıyor, oğlumda bi değişiklik olmuyor içtiğim günlerde.
bi doktorun yazısını okumuştum.
annenin yiyip içtiği şeylerden süte gaz geçmez.
eğer öyle olsaydı mamayla beslenen çocuklar gazlanmazdı.
gaz beslenirken bebeğin hava yutmasıyla oluşur.
belli bi aydan sonra gaz kesiliyo denirya
işte gaz bebeğin hareketsizliğinden olur. bebek hareket etmeye başladığında gazının da sancı çekmeden çıkarır.
diyodu...
kola içmedim canım bende senin gibi 1 yudum içip bıraktım. bende nohut yemeği yemek istiyorum ama gazdan korkuyorum.Peki kola filan ictinmi hiç, ben bazen çok istiyorum, bi yudum içip bırakıyorum, ama sole büyük bi bardak kana kana içmek istiyorum:)
canım bizim oğlanda cortlatarak yapıyor ama aynı zamanda kokuyorda. anne üşüttüğü zaman kokulu olurmuş öyle diyorlar burda. yaz günü çorap giymekten ayağım mantar oldu. 2 gündür kakamızı yapmadık bunun sonu feci olcak. zülüflerimi bile kaka yapmıştı bir kere böyle olduğundaBende okumuştum bi yerde, annenin vücudundan gazın süte geçmesi, sütten bebeğe geçmesi imkansız diyodu ama ne biliym çok çektik biz gazdan, hala çekiyoruz, korkuyorum. Arkadasim bebeginin kaka yaptığını kokusundan anliyomus çok sasirdim. Bizimki hep gazla beraber yaptığı için ben bilmem bezini açtığında bi sürprizle karsilastigimi:) cortlata cortlata
Ben birde süt ürünleride yiyemiyorum, oğlanın kakasinda sumuksu seyler vardı, dr sut ürünlerinden olabilir dedi, kestim hakkaten gecti. Yoğurt, peynir, ayran, dondurma, çikolata hiçbirikola içmedim canım bende senin gibi 1 yudum içip bıraktım. bende nohut yemeği yemek istiyorum ama gazdan korkuyorum.
canım bizim oğlanda cortlatarak yapıyor ama aynı zamanda kokuyorda. anne üşüttüğü zaman kokulu olurmuş öyle diyorlar burda. yaz günü çorap giymekten ayağım mantar oldu. 2 gündür kakamızı yapmadık bunun sonu feci olcak. zülüflerimi bile kaka yapmıştı bir kere böyle olduğunda
benim uyuz eşim anasını babasını kardeşini tek tek aramış ikna etmiş
beni arıyor bizimkiler geliyor zor ikna ettim diyor iyi b... yedin diyemedim tabi
bu saatten sonra kucağımda çocuk ne hazırlığı yapıcam bakalım
allahtan dün evimi süpürdüm sildim
apar topar oğlumu yıkadım orasına burasına bakmasın diye
benim adam uzun süredir işsiz iyice bunalıma girdi.
birde biz normal hayata dönemedik diye konuşuyordu.
ben de keyfi yerine gelsin diye istersen şey yapalım dedim
yani direk söyledim. oda reddetti canım
benden günah gitti. zati baygın yatıyorum. gece uykum bölününce
kaliteside düşüyor yorgun oluyorum.
bu seferde baygın yatıyorsun çocuk ağlasa duymayacaksın odaya girip çıkıyorum
hiç duymuyorsun geldiğimi deyip söyleniyor şimdi.
oysa bebişimi hiç uzun süre ağlatmadım hemen kalkıyorum sesine telsizimde var.
Ben birde süt ürünleride yiyemiyorum, oğlanın kakasinda sumuksu seyler vardı, dr sut ürünlerinden olabilir dedi, kestim hakkaten gecti. Yoğurt, peynir, ayran, dondurma, çikolata hiçbiribide gaz yapacak diye yiyemiyorum. Lahmacunla kayısı suyu içtim yaa
Yanına yaklaşınca illa kokuyo ama, yada kucagimdaysa geliyor kokusu, bide bu sicaklarda kokuyorda olabilir, cokmu kokuyo?
ahh bu kocalar hepsi mi aynı olur Allahım yaaa,
bazen acayip canımı sıkıyo, sanki ben kızıma bakamıyomuşum gibi davranıyo
Şimdilik yiyeyim de yagina dışarı çıkınca bakarim? Sağol canım.chosy çörek otunu iki şekilde tüketebilirsin.
1) çörek otunun yağı (soğuk preslenmiş olmalı. genelde ısıtıp presliyorlarmış. soğuk olanı bulmak zor. piyasada güvenilir bir yerden temin edebilirsen yağı daha etkili )
2) çörek otunu bir tatlı kaşığı olarak ağza atıp çiğneyeceksin. böylece dil altında kana karışması daha kolay. ve aç alacaksın kilo vermek istiyorsan.
benim uyuz eşim anasını babasını kardeşini tek tek aramış ikna etmiş
beni arıyor bizimkiler geliyor zor ikna ettim diyor iyi b... yedin diyemedim tabi
bu saatten sonra kucağımda çocuk ne hazırlığı yapıcam bakalım
allahtan dün evimi süpürdüm sildim
apar topar oğlumu yıkadım orasına burasına bakmasın diye
Yarın iftara misafiriiiim vaaar kızlaaaar ne pişirsem acep ???
Ben tavuk mantar sote yapmıştım, çok kolay. Bide hazır köfte patates kizarttim. Bide domates çorbası ve tabiki pilav. Salata olarakta havuç salatası. Çok hızlı bi mönü oldu:)
Günaydın kizlar.
Ne rejimi bu
Daha 6 ay sonra belli olur kilolu mü kilosuz muyuz.
Benim kilo beden bebeciyle aynı başka yerlemizi de merak ettim benziyor mı diye.
Emzirenler için cok erken derim.
Tavuk ,suyuna çorba,...
Gullac neyim.
Benim de baskin basanin hesabi sehir disindan 4 kisi beklerken 9 kisilik misafrim oldugunda ugrayacagiz derken yemek saatinde gelen ve voltajim balimin don't panic diyerekten hazirlattigi menu tam da buydu :)) cok pratik sekerim ben bir de yogurtlu havuc yapmistim taze fasulye yerine , tavuk butlarini patatesleri soganlari yaglayip soslayip firina atmistim direk. Zupeer olduydu zupeeerBende bu arada düşündüm
-mercimek çorbası
-fırında elma dilimi patates ve tavuk baget
- pilav
- zeytinyağlı taze fasulye
- yeşil salata
Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?