Benim Kocacım hamileliğin 6. Ayı itibariyle beni hep reddetti yok bebişe bişey olur yok sana bişey olur en sonunda açık açık eskisi gibi değil dedi o hormonlarla beynimde şimşekler çaktı sanki hamilelik öncesi konuşmalarımızdanda eser yoktu nerdeyse hiç ilgilenmedi benimle doğru dürüst karnıma elini sürmedi ona bebek hareket ettikçe içim bi garip oluyo defi neyse doğum yaptım 40 gün ilişki yasak dediler 40. Gün pazar gününe denk geliyo diye 38. Gün götürdü beni Dr a :) şimdi hiiiç sataşmıyorum acısını çıkarıyorum hamilelikte yaşadıklarımın yatağa bi gidiyorum çocuk gibi cıscıbıl beni bekliyo :)
Hahahahhaa alemsin valla cok guldum :)
Napiim kuşum çok üzülmüştüm o zamanlar
Cok sagolun kizlar.sizlerde nice mutlu yıllar görün insallah.
Ruveyda canım ben oğlumda 10,kızımda 7 ay sonra adet gormuştum .erken olmam değilde erken olmadım demiştim :)
Oncelikle su gelde kelimesindeki de baglacini ayiralimBebeci ben sana gülmüş muydum kiz
Bak basıma geldi.
Baci efkâr bastı.cok sitemliyim Cook .
Gelde yakma nennn
Oncelikle su gelde kelimesindeki de baglacini ayiralim( kuyruk acim devam ediyor )
Bende yakicam simdi bir tane yanina da neskafe sonra balkonda
Ohh bende yaptim kahvemi yaktim sigarami dusunuyorum...nasil klo veriyim diye hic begenmiyorum kendimi 2 yil boyunca hormon haplari negatif testlerin arkasindan yeme ataklari derken 20kilo aldim;( gecen yil dat yaparak 3 ayda 25 kilo gitmisti ama geri geldi...sirf bu yuzden yazin tr gitmek istemiyorum.bana eslik etmek isteyen varmi aranizda?
Pardon gecen yil degil 2011 deydi:) diat yapmam
Çok isterdim ama diyet yapamıyorum ben. Amaan yürüyüş yaparım gider diyodum, yaklaşık 10 yıl once yürüyüşle kilo vermişligim var, ama hem vakit yok hemde ben yürürken bile yoruluyorum. Eylülde okula baslicam, bütün dolabı yenilmemek için 10 kilo vermem lazım. Hamile kalcam diye 2 yıldır salmistim kendimi, 42 beden olmuştum. Dolap 42 beden dolu. Ben şimdi 40a inmek istiyom. Hadi bilemedin bi 5 kiloda ole olsa etti 15. 1, 5 ayda nasıl verilir varmı bi fikrin:)
Bu arada dat ne ki?
Hehe evet dat diat oluyor:) benim diat listem soyleydi: sabah 2 dilim ekmek surme peynirli baskada hicbirsey yememistim 4 litre su..sekersiz kahve sakiz ve sigara ilk hafta 5 kilo gitmisti ama benim baslangic kilom yuksekti ondan okadar cbk gitti...birkac yil oncede akapunktur yaptirmistim oda cok iyiydi kilo yavas gidiyordu ama cm olarak kaybediyordum...sporla benimde aram yok;( ama biyerden baslamam lazim...
Ben diyet yapmayı hiç sevmiyorum. Diyet yapacak kadar yemezdim zaten. Ama şimdi hiç yemediğim şeyleri yiyorum. Tatlı hiç yemezdim mesela. Pilav yemezdim. Şimdi maşallah hepsi war:)
Ahhh pilav ahhh her ogun yiyebilirim; ( ben listeye uymayi sevmem ya yicem ya ac kalicam...ilk gunler zor ama sonra cok zevkli oluyor hele tartiya cikip eksiyi gorunce:) sen yuruyereknasil verdin nekadar yurudun?
Kizlar
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz ❤❤❤
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...
kızlar biz eşimle geçen temmuzdan beridir şey yapmıyoruz:26::26::26::26:
bundan 15 gün önce ben teklif ettim adam reddetti.
psikloljim iyi değil diyor.
sen süt veriyorun diyor
yaklaşık 1 yıldır işsiz. çocuk doğmadan önce
bir iş buldu oda bebeğin doğduğu hafta çalıştığı şirket ekonomik krize girdi.
neyse o reddedilişten sonra daha yaklaşmıyorum. artıkın benimde duygularım köreldi.
Adimsayar almıştım, orda 5 km cikiyodu mesafe ama bilmiyorum. Haftada 4 gün yuruyodum. Bide akşam 5-6 gibi yemek yiyip yarım saat sonra. 1 ayın sonunda 5 kilo vermiştim. Şimdi hiç yuruyemem sanırım, spor salonlarında sıkıcı geliyo bana, istesemde gidemem. En iyisi yemeden durmak nasıl yapicaksam..
Adimsayar almıştım, orda 5 km cikiyodu mesafe ama bilmiyorum. Haftada 4 gün yuruyodum. Bide akşam 5-6 gibi yemek yiyip yarım saat sonra. 1 ayın sonunda 5 kilo vermiştim. Şimdi hiç yuruyemem sanırım, spor salonlarında sıkıcı geliyo bana, istesemde gidemem. En iyisi yemeden durmak nasıl yapicaksam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?