Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hahahahhaa alemsin valla cok guldum :)

Cok sagolun kizlar.sizlerde nice mutlu yıllar görün insallah.

Ruveyda canım ben oğlumda 10,kızımda 7 ay sonra adet gormuştum .erken olmam değilde erken olmadım demiştim :)

Bebeci ben sana gülmüş muydum kiz
Bak basıma geldi.
Baci efkâr bastı.cok sitemliyim Cook .
Gelde yakma nennn

Cok sagolun kizlar.sizlerde nice mutlu yıllar görün insallah.

Ruveyda canım ben oğlumda 10,kızımda 7 ay sonra adet gormuştum .erken olmam değilde erken olmadım demiştim :)

voltajımmmm nice nice mutlu hzuurlu sağlıklı 10 yıllara ,inş.

Ohh bende yaptim kahvemi yaktim sigarami dusunuyorum...nasil klo veriyim diye hic begenmiyorum kendimi 2 yil boyunca hormon haplari negatif testlerin arkasindan yeme ataklari derken 20kilo aldim;( gecen yil dat yaparak 3 ayda 25 kilo gitmisti ama geri geldi...sirf bu yuzden yazin tr gitmek istemiyorum.bana eslik etmek isteyen varmi aranizda?

Çok isterdim ama diyet yapamıyorum ben. Amaan yürüyüş yaparım gider diyodum, yaklaşık 10 yıl once yürüyüşle kilo vermişligim var, ama hem vakit yok hemde ben yürürken bile yoruluyorum. Eylülde okula baslicam, bütün dolabı yenilmemek için 10 kilo vermem lazım. Hamile kalcam diye 2 yıldır salmistim kendimi, 42 beden olmuştum. Dolap 42 beden dolu. Ben şimdi 40a inmek istiyom. Hadi bilemedin bi 5 kiloda ole olsa etti 15. 1, 5 ayda nasıl verilir varmı bi fikrin:)
Bu arada dat ne ki?

Hehe evet dat diat oluyor:) benim diat listem soyleydi: sabah 2 dilim ekmek surme peynirli baskada hicbirsey yememistim 4 litre su..sekersiz kahve sakiz ve sigara ilk hafta 5 kilo gitmisti ama benim baslangic kilom yuksekti ondan okadar cbk gitti...birkac yil oncede akapunktur yaptirmistim oda cok iyiydi kilo yavas gidiyordu ama cm olarak kaybediyordum...sporla benimde aram yok;( ama biyerden baslamam lazim...

Ben diyet yapmayı hiç sevmiyorum. Diyet yapacak kadar yemezdim zaten. Ama şimdi hiç yemediğim şeyleri yiyorum. Tatlı hiç yemezdim mesela. Pilav yemezdim. Şimdi maşallah hepsi war:)

Son düzenleme:
Ben diyet yapmayı hiç sevmiyorum. Diyet yapacak kadar yemezdim zaten. Ama şimdi hiç yemediğim şeyleri yiyorum. Tatlı hiç yemezdim mesela. Pilav yemezdim. Şimdi maşallah hepsi war:)

Ahhh pilav ahhh her ogun yiyebilirim; ( ben listeye uymayi sevmem ya yicem ya ac kalicam...ilk gunler zor ama sonra cok zevkli oluyor hele tartiya cikip eksiyi gorunce:) sen yuruyereknasil verdin nekadar yurudun?

Ahhh pilav ahhh her ogun yiyebilirim; ( ben listeye uymayi sevmem ya yicem ya ac kalicam...ilk gunler zor ama sonra cok zevkli oluyor hele tartiya cikip eksiyi gorunce:) sen yuruyereknasil verdin nekadar yurudun?

Adimsayar almıştım, orda 5 km cikiyodu mesafe ama bilmiyorum. Haftada 4 gün yuruyodum. Bide akşam 5-6 gibi yemek yiyip yarım saat sonra. 1 ayın sonunda 5 kilo vermiştim. Şimdi hiç yuruyemem sanırım, spor salonlarında sıkıcı geliyo bana, istesemde gidemem. En iyisi yemeden durmak nasıl yapicaksam..

Kizlar
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz ❤❤❤
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...

maşşallah nice yıllara voltajım,

hehehh, daha nice Ramazanlar adetler göresin evladım

okurken çok komik geldi kız ruveyda, içimde kalmasın sorucam,
kocana teklifi nasıl yaptın, yazsana

Kafaya koyduktan sonra yaparsin...herkez yapabilir bence..karar verdim bugun itibari ile diyete basliyorum:) ramazanda tam uyamam ama oldugubkadar ins.

ben varya öyle bi yiyorum ki, reçeller ballar tereyağları aman Allahım, yok böyle bi mide
1 kilo tereyağını 2 haftada yemişim

marketten eve meyve taşıyıp reçel yapıyorum ha bire
oruç tutmadığım halde sahurda kocişime eşlik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…