Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

gulimier canım hamile smile koyuyorsun hamile misin yoksa?

ayyy dertsizimmm çok güldüm canım benim yaaa

o hamile smile ı çok hoşuma gidiyo, ama şu an için bana uzak olsun yani

geçen hafta zaten adet olmadım daha diye korktumm test yaptım, çok şükür bişi çıkmadııı,

annnaaammmmm annnaaammm annnaaaammmm çok zor geldi bana hamilelik yaaa,
sanki anamdan doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyodummm, atlattık şükür

evet voltajım çok iyi düşünmüş sağolsun,
dile kolay aylarca konuştuk ordan, insan merak ediyo, haber almak istiyo , paylaşmak istiyo

Benim bir onerim var. Bebeklerimiz ile ilgili uzun problemleri oraya yazalim. Ama geyiktir sohbettir kv gorumcedir gezmedir derttir bu topikte konusulsun.
Bebeklerin gazindan kusmasindan uyumamasindan uzak kalalim biraz burada ne dersiniz ???

Benim bir onerim var. Bebeklerimiz ile ilgili uzun problemleri oraya yazalim. Ama geyiktir sohbettir kv gorumcedir gezmedir derttir bu topikte konusulsun.
Bebeklerin gazindan kusmasindan uyumamasindan uzak kalalim biraz burada ne dersiniz ???

:86:
Kibarlığını yirim lan 😍

Son düzenleme:
Kizlar
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz ❤❤❤
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...

Son düzenleme:
Ya kızlar kafam bulandı bana bi akıl verin ben iznim bitince gittim oynamaya oynaya işimden istifa ettim artık nefret etmiştim çünkü çalıştığım dönemde evimde olmayı çok özlüyordum neyse şimdi bi iş var aslında tam istediğim gibi iyide bi maaşı var ben talibim dersem kesin işe alınırım ama kızımı nasıl bırakıcam diye düşünüyorum bi yandanda bakıcı için 2 seçenek var ya birini tutucaö evde bakacak Yada eşimin yengesi var ona sabah bırakıp akşam alıcaz gel gelelim çocuğumun eğitimi nasıl olur ne öğretebilirler nasıl büyür onu sabah bıraktığımda terk edilmiş hisserdermi bi sürü şey düşündüm içinden çıkamadım bunları düşünürkende hayat akıp gidiyor yaklaşık 2000 gün sigorta primim var 7000 i tamamlamam lazım ilerde emekli olabilmek için bu gençliğin bi de yaşlılığı var ben çalışmazsam emekli olamazsam eşimin tek emekli maaşıyla yaşlılık nasıl geçer bilemedim derinlere indim durdum hadi bana bi akıl verin

Kizlar
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...
Nice hoş tesaduflu senelere voltaj bacım:)
10 yıla maşallah, 20 30 40.. lar görün inşallah..

Bence calis, çocuğun büyüdüğünde bole bi fırsatla karsilasamayabilirsin.. 2 yaşından itibaren kreslere, oyun evlerine, belkide yeteneği dogrultusunda bazı kurslara goturebilirsin. Bakıcı ile daha az zaman geçirmiş olur.

Bence esnin yengesini seviyorsan ona birak en azindan tanidigin birisi icin daha rahat eder:) ileriyi dusunmen iyi hep boyle kalmicaz zaman cabuk geciyor

Kizlar
Ne hoş tesadüfler...

nice nice seneler yaşayasınız. woltaj sen 8 aydan önce adet olmam demiştin. bu sefer erken gelmiş.

kızlar biz eşimle geçen temmuzdan beridir şey yapmıyoruz:26::26::26::26:
bundan 15 gün önce ben teklif ettim adam reddetti.
psikloljim iyi değil diyor.
sen süt veriyorun diyor
yaklaşık 1 yıldır işsiz. çocuk doğmadan önce
bir iş buldu oda bebeğin doğduğu hafta çalıştığı şirket ekonomik krize girdi.
neyse o reddedilişten sonra daha yaklaşmıyorum. artıkın benimde duygularım köreldi.

Kızlar allah hepinizin iyiliğini versin emi Bayıldım bu topiğe kafam şişti okurken kv muhabbetine ama dayanamadım okudum tüm geçmişi. Çok hoşsunuz gerçekten. Artık arada bir gelir okurum geçmişi Belki bir gün bende çekiştiririm kv yi. Ama benim koçiş biliyor nicikimi sonra açıp okumasın anneciği hakkındaki güzel dileklerimi İkinci bi nick alıyor muşum kayınvalideciğim hakkında güzel güzel konuşabilmek için

Son düzenleme:
Bu arada bişeyi çok merak ettim. Diğer topikte ne oldu? Sakıncası yoksa birisi bana da anlatabilir mi? Kimse yazmamış ne olduğunu :26:

Rüveyda kısss bu alttaki bebişin ayı günü yazan şeyi nasıl yaptın anlatsana bende yapiim...
Bu arada bellimi eşin biraz sıkıntıda üstüne varma bence zamana bırak

kız çok özledim seni:)
döndün müüüü hem evine hem buralara:)
işte erkek yaranamazsın herkesin annesi kendine , herkes kendi annesine gitsin:)

Benim Kocacım hamileliğin 6. Ayı itibariyle beni hep reddetti yok bebişe bişey olur yok sana bişey olur en sonunda açık açık eskisi gibi değil dedi o hormonlarla beynimde şimşekler çaktı sanki hamilelik öncesi konuşmalarımızdanda eser yoktu nerdeyse hiç ilgilenmedi benimle doğru dürüst karnıma elini sürmedi ona bebek hareket ettikçe içim bi garip oluyo defi neyse doğum yaptım 40 gün ilişki yasak dediler 40. Gün pazar gününe denk geliyo diye 38. Gün götürdü beni Dr a :) şimdi hiiiç sataşmıyorum acısını çıkarıyorum hamilelikte yaşadıklarımın yatağa bi gidiyorum çocuk gibi cıscıbıl beni bekliyo :)

yaziyim içimi dökiyim bende , dün beri kuzuma bakıp bakıp ağlıyorum,
benim doğum izni geçen hafta bitti, şimdi 3 hafta yıllık iznim var onu kullanıyorum, hep dioduk en az 1 olursa 2 ay ücretsiz izin alırım mayıs sonu eşimin şirketi çorluya taşınıcaklarını, gelemiycek varsa tazminat verip ayırıcaklarını sölediler, eşim de zaman kazanmak açısından ertleledi konuşmayı hazirana, sonra konuştu şimdi de direktör gerizekalısı onu oyalıyo ne olucağı belli diil, iş de arıyo ama ölü sezon herkes tatilde iş miş yok, annemlerin de trabzonda evleri satılıcaktı, ordan ppara geliceği için annem biz destek oluruz demişti ücretsiz izin alırsan, ev satıldı para geldi,annemler de bi sürü şey yaptılar çocuk için falan ama biz destek oluruz lafı yok ortada, hatta annem git sen işe (bizim okulda da işler karışıkbi sürü kişi işten çıkarıldı falan) durumlar kötü diyip duruyo

eşim de ben seni çalıştırmıycam en az bi ay aldırıcam izin diye kandırdı benişimdi 2 gün önce dio e durumları biliyosun, taksiye mi çıkiyim napiyim evet gerçekten durumumuz çok kötü tüm hesaplar ekside, kredi kartları falanberbat,bi de doğum hastane parası yüzünden eşim şirketten para çekmşti o da kesiliyor,kıza takılan tüm altınları bozduk zaten , arkadaşım bi çeyrek takmıştı kız doğurucak 3 haftaya o kalsın demiştim o bile kalamadı

rapor almak için uğraşıyorum, tanıdıklara sorduk ancak bayrama kadar 2 gün alabilicem, gerisinolucak bilmiyorum,
ama işe başlamaya hiç hazır diilim ya, böle de planlamadığım için daha rahattım, kızı annemlere bırakıcak kadar en azından araba sürmem gerekiyor bi kere park edemiyorum daha,anneme bırakıcam iyi güzel de, saolsun benim baktığım gibi vbakmıyo işte , çocuk sürekli kucakta orda ne bi oyun oynatıyor ne bişe, o da orda öle bi huysuz oluyoki, bu zmana kadar ben alıştırmadım hiç ne kucağa, ne sallamaya, çocuk sürekli ayağında öle uyutuyo, kardeşim de evde olucak o da öle, o da gezdirip duruyo, tabi bizimki de tüm huysuzlıklarını bana yapıyo sonra

işte annen bile olsa bırakamıyosun ya, napıcam bilmyorum, eşim birinden aliyim tazminat alınca veririz dio en azından bi ay,o da nası iş bulucak ne çalışssa kar şimdi, offfff çok içim sıkılıyo,ama daha hazır diilim yaa

ha bi de iş arkadaşlarım!!!öle bi hazırlamışlar ki, ben gittiğimde tüm iş benim üstüme kalıcak herkes izinli olucak,
rapor arıyorum işte, psikatriste gidicem olmazsa doğum sonrası depresyon belirtilerini sölicem sonra zamanı gelince rapor istiycem, böle bişe geldi aklıma bi yandan müdür de değişti biizm hoş bi görüntü oluşturmıycakbu rapor ama napiyim süt iznimi toplu kullanmak istiycem kabul etmez , olmazsa nolucak bilmiyorum ya

Rüveyda kısss bu alttaki bebişin ayı günü yazan şeyi nasıl yaptın anlatsana bende yapiim...
Bu arada bellimi eşin biraz sıkıntıda üstüne varma bence zamana bırak

lilypie.com a gir bebek resimlerinden birini sec
ful size ticker den ilerle ordan cetvel ve uzerine bebek resmi sec
Sectikce next e tikla sonra last perioda bebeğin doğum tarihini yaz tarihini
orada bos kutuya yazmak istedigin cumle varsa onu yaz yine next le.
Galerinden foto da ekleyebilirsin ben eklemedim sonra your ticker
diyor cetvelin son hali.cetvelin altinda for vebsites:image url yaziyor image url yi tikla altta
The ticker url cikacak http ile baslayan onu kopyala
sonra kk konntrol paneli profil duzenleden cizelge kutusuna gwl kopyaladigin url yi yapistir degisiklikleri

Tatlım o kadar takmışsın ki kafaya zaten bu kafayla çocuğuna da gerekli ilgiyi, sevgiyi, özeni gösteremezsin çünkü kafan çok karışık. Öncelikle kafanı rahatlat. Herşeyi oluruna bırak mutlaka bu işlerde de bir hayır vardır. Ne kadar şanslısın ki ailen yanında. Zaten sen eninde sonunda bebişi birilerine bırakıp gideceksin. Şimdi bırakman daha iyi neden mi çünkü bir iki ay sonra bebiş arkandan ağlamaya başlayacak. Ben ilk kızımı 3,5 aylıkken kreşe bıraktım. Keşke annem olsaydı seve seve bırakırdım. Düşünsene benimde doğum iznim bitti eğer rapor alamasaydım şimdi kreşte olacaktı. Hem de başkalarının elinde. Eğer çalışıyorsak mecburuz birilerine emanet etmeye. Önce allaha emanet edeceksin sonra annene. Annenle güzelce konuş almasın kucağına. Yada senin isteklerini yapsın. Düşünsene annen yerine kayınvaliden olsaydı eğer. Ona bişeyde söyleyemezdin. Bu kadar takma kafana. Eninde sonunda bebişlerimiz başkalarının yanında kalacak. En baştan bunu böyle kabul etmek lazım. Bende evimde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum ama aynı zamanda da çocuğumun geleceğinide düşünmek zorundayım ve bunun için çalışmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…