gulimier canım hamile smile koyuyorsun hamile misin yoksa?
He şimdi anladiim. Zaten b12 eksikliği yüzünden madarayim, artık soramiyom da herşeyi
Ben kendimce diğer tarafa yazmama kararı almıştım, o acı haberin üstüne yazmak gelmedi içimden, ama hala girip bakiyom kim ne yazmış, cevapta yazamiyom, yazmicam dedim ya bi kere
bişi diycem muhabbete burdan devam edelim artık , sayfa sahibimizi de bilmiş oluruz, diğer tarafa yazmayın artıkın
iki tarafa da bakmak çok yorucu olabilir,
zira kv kb görümce elti, konu komşu akraba dedikodularını kaçırmak istemiyorum
Benim bir onerim var. Bebeklerimiz ile ilgili uzun problemleri oraya yazalim. Ama geyiktir sohbettir kv gorumcedir gezmedir derttir bu topikte konusulsun.
Bebeklerin gazindan kusmasindan uyumamasindan uzak kalalim biraz burada ne dersiniz ???
Nice hoş tesaduflu senelere voltaj bacım:)Kizlar
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz ❤❤❤
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...
Ya kızlar kafam bulandı bana bi akıl verin ben iznim bitince gittim oynamaya oynaya işimden istifa ettim artık nefret etmiştim çünkü çalıştığım dönemde evimde olmayı çok özlüyordum neyse şimdi bi iş var aslında tam istediğim gibi iyide bi maaşı var ben talibim dersem kesin işe alınırım ama kızımı nasıl bırakıcam diye düşünüyorum bi yandanda bakıcı için 2 seçenek var ya birini tutucaö evde bakacak Yada eşimin yengesi var ona sabah bırakıp akşam alıcaz gel gelelim çocuğumun eğitimi nasıl olur ne öğretebilirler nasıl büyür onu sabah bıraktığımda terk edilmiş hisserdermi bi sürü şey düşündüm içinden çıkamadım bunları düşünürkende hayat akıp gidiyor yaklaşık 2000 gün sigorta primim var 7000 i tamamlamam lazım ilerde emekli olabilmek için bu gençliğin bi de yaşlılığı var ben çalışmazsam emekli olamazsam eşimin tek emekli maaşıyla yaşlılık nasıl geçer bilemedim derinlere indim durdum hadi bana bi akıl verin
Kizlar
10 yılı bugun bitiriyoruz.Ramazan da olması ayrı bir mutluluk, hele ki adetli olmam daha da sevindirici.
Ne hoş tesadüfler...
Abekusten sonra dikkat eder oldum:86:
Kibarlığını yirim lan 😍
Kizlar
Ne hoş tesadüfler...
Ya kızlar kafam bulandı bana bi akıl verin ben iznim bitince gittim oynamaya oynaya işimden istifa ettim artık nefret etmiştim çünkü çalıştığım dönemde evimde olmayı çok özlüyordum neyse şimdi bi iş var aslında tam istediğim gibi iyide bi maaşı var ben talibim dersem kesin işe alınırım ama kızımı nasıl bırakıcam diye düşünüyorum bi yandanda bakıcı için 2 seçenek var ya birini tutucaö evde bakacak Yada eşimin yengesi var ona sabah bırakıp akşam alıcaz gel gelelim çocuğumun eğitimi nasıl olur ne öğretebilirler nasıl büyür onu sabah bıraktığımda terk edilmiş hisserdermi bi sürü şey düşündüm içinden çıkamadım bunları düşünürkende hayat akıp gidiyor yaklaşık 2000 gün sigorta primim var 7000 i tamamlamam lazım ilerde emekli olabilmek için bu gençliğin bi de yaşlılığı var ben çalışmazsam emekli olamazsam eşimin tek emekli maaşıyla yaşlılık nasıl geçer bilemedim derinlere indim durdum hadi bana bi akıl verin
Kizlar
Ne hoş tesadüfler...
kızlar biz eşimle geçen temmuzdan beridir şey yapmıyoruz:26::26::26::26:
bundan 15 gün önce ben teklif ettim adam reddetti.
psikloljim iyi değil diyor.
sen süt veriyorun diyor
yaklaşık 1 yıldır işsiz. çocuk doğmadan önce
bir iş buldu oda bebeğin doğduğu hafta çalıştığı şirket ekonomik krize girdi.
neyse o reddedilişten sonra daha yaklaşmıyorum. artıkın benimde duygularım köreldi.
Teşekkür ederim canim.. birakacak güvenilir biri varsa dert etme .. ols bende çalışırım yarim gun ne olacak uyutsam anca uyanirdi falan ama annem olsa birakirdim
Ofelya tatlım dolmuşuz :) bizde dün sahurda dalastik biraz. Ben evlendiğim gunden beri hiçbir bayramda ailemin yaninda olamadim.. sürekli onunkilerle.. bu bayramda oyle olacak. Yemek yerken dedi ki birden Kurban da tatil uzun güneye gidelim mi
Böyle baktim sadece acı acı. . Git dedim sen benim başka planim var.. bundan sonra bayramlarda herkes kendi ailesine gitsin dedim olmaz öyle sey diyo.. ya ne olacak .. diyo ben hak hukuk bilirim tatil dönüşü annene götüreceğim. . Lan salaklik bende orda keyfi m yerindeydi sirf ramazanda tek kalmasın diye döndüm o da lütfetti götürecek mis mis ..
La havle dedim sustum ama bu is kabak tadi verdi bana..
Rüveyda kısss bu alttaki bebişin ayı günü yazan şeyi nasıl yaptın anlatsana bende yapiim...
Bu arada bellimi eşin biraz sıkıntıda üstüne varma bence zamana bırak
Tatlım o kadar takmışsın ki kafaya zaten bu kafayla çocuğuna da gerekli ilgiyi, sevgiyi, özeni gösteremezsin çünkü kafan çok karışık. Öncelikle kafanı rahatlat. Herşeyi oluruna bırak mutlaka bu işlerde de bir hayır vardır. Ne kadar şanslısın ki ailen yanında. Zaten sen eninde sonunda bebişi birilerine bırakıp gideceksin. Şimdi bırakman daha iyi neden mi çünkü bir iki ay sonra bebiş arkandan ağlamaya başlayacak. Ben ilk kızımı 3,5 aylıkken kreşe bıraktım. Keşke annem olsaydı seve seve bırakırdım. Düşünsene benimde doğum iznim bitti eğer rapor alamasaydım şimdi kreşte olacaktı. Hem de başkalarının elinde. Eğer çalışıyorsak mecburuz birilerine emanet etmeye. Önce allaha emanet edeceksin sonra annene. Annenle güzelce konuş almasın kucağına. Yada senin isteklerini yapsın. Düşünsene annen yerine kayınvaliden olsaydı eğer. Ona bişeyde söyleyemezdin. Bu kadar takma kafana. Eninde sonunda bebişlerimiz başkalarının yanında kalacak. En baştan bunu böyle kabul etmek lazım. Bende evimde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum ama aynı zamanda da çocuğumun geleceğinide düşünmek zorundayım ve bunun için çalışmam lazım.yaziyim içimi dökiyim bende , dün beri kuzuma bakıp bakıp ağlıyorum,
benim doğum izni geçen hafta bitti, şimdi 3 hafta yıllık iznim var onu kullanıyorum, hep dioduk en az 1 olursa 2 ay ücretsiz izin alırım mayıs sonu eşimin şirketi çorluya taşınıcaklarını, gelemiycek varsa tazminat verip ayırıcaklarını sölediler, eşim de zaman kazanmak açısından ertleledi konuşmayı hazirana, sonra konuştu şimdi de direktör gerizekalısı onu oyalıyo ne olucağı belli diil, iş de arıyo ama ölü sezon herkes tatilde iş miş yok, annemlerin de trabzonda evleri satılıcaktı, ordan ppara geliceği için annem biz destek oluruz demişti ücretsiz izin alırsan, ev satıldı para geldi,annemler de bi sürü şey yaptılar çocuk için falan ama biz destek oluruz lafı yok ortada, hatta annem git sen işe (bizim okulda da işler karışıkbi sürü kişi işten çıkarıldı falan) durumlar kötü diyip duruyo
eşim de ben seni çalıştırmıycam en az bi ay aldırıcam izin diye kandırdı benişimdi 2 gün önce dio e durumları biliyosun, taksiye mi çıkiyim napiyim evet gerçekten durumumuz çok kötü tüm hesaplar ekside, kredi kartları falanberbat,bi de doğum hastane parası yüzünden eşim şirketten para çekmşti o da kesiliyor,kıza takılan tüm altınları bozduk zaten , arkadaşım bi çeyrek takmıştı kız doğurucak 3 haftaya o kalsın demiştim o bile kalamadı
rapor almak için uğraşıyorum, tanıdıklara sorduk ancak bayrama kadar 2 gün alabilicem, gerisinolucak bilmiyorum,
ama işe başlamaya hiç hazır diilim ya, böle de planlamadığım için daha rahattım, kızı annemlere bırakıcak kadar en azından araba sürmem gerekiyor bi kere park edemiyorum daha,anneme bırakıcam iyi güzel de, saolsun benim baktığım gibi vbakmıyo işte , çocuk sürekli kucakta orda ne bi oyun oynatıyor ne bişe, o da orda öle bi huysuz oluyoki, bu zmana kadar ben alıştırmadım hiç ne kucağa, ne sallamaya, çocuk sürekli ayağında öle uyutuyo, kardeşim de evde olucak o da öle, o da gezdirip duruyo, tabi bizimki de tüm huysuzlıklarını bana yapıyo sonra
işte annen bile olsa bırakamıyosun ya, napıcam bilmyorum, eşim birinden aliyim tazminat alınca veririz dio en azından bi ay,o da nası iş bulucak ne çalışssa kar şimdi, offfff çok içim sıkılıyo,ama daha hazır diilim yaa
ha bi de iş arkadaşlarım!!!öle bi hazırlamışlar ki, ben gittiğimde tüm iş benim üstüme kalıcak herkes izinli olucak,
rapor arıyorum işte, psikatriste gidicem olmazsa doğum sonrası depresyon belirtilerini sölicem sonra zamanı gelince rapor istiycem, böle bişe geldi aklıma bi yandan müdür de değişti biizm hoş bi görüntü oluşturmıycakbu rapor ama napiyim süt iznimi toplu kullanmak istiycem kabul etmez , olmazsa nolucak bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?