Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kizlar hamak besik kullananiz varmı?

Adanaya donunce ilk isim almak olacak.

Bir haftadir tatildeyiz gunduz uykusu yok zaten bizimkinde ve bu yuzden aksam uzeri huysuzluk basliyo, pazar gunu yaylada hamak vardi sallanirkwn 10 dakikada uyudu, ptesi de mizmizlandigi anda esim hemen hamaga yatirdi bu sefer uyumasi 5 dakikada oldu. Sali gunu koye gectik napsam napsam derken carsafta salladik sonuc mukemmel, carsamba yazliga gectik ve 10-15 dakika en fazla salliyorum sonuc mukemmel, annem kiziyor 3 aydan sonra sallamaya alistirdim diye ama bugun dayanamadi o da ayaginda salladi :)

Ay kiyamam cinarciga simdi nasil iyi mi? Fitik mi vardi ki?

Dertsizi merak ettim ama gelmemiş.muhtemelen esi ve kv bir tabak kaldirmadi,herseye kendi yetiştiğinden kalkamadi yerinden.
O şüphe artık hic bitmez.zirt pirt bakarsın.
Benim oyle bir şansım yok Apple kimliklerimiz aynı ,dolayisiyla rehberde Ehu Ehu .
Gerci yapacak olan her türlü bulur yolunu.
Sonuc ?
Dayanamadın tabi yazık dedin.
Kiz bizim 40 cikti gozu portledi o vakte kadar.ramazana girince kardesimle sahura kadar oturuyoruz adam sinir oldu.simdi bugun bir degisiklik yapıp yatalım desem kardesim sip deyü anlar
Kimse soylemiyor burdayiz diye tesaduf eseri gordum uzuldum
hemencecik
Heh tamda seni konuştuk dedik bu kiz nerde?haberi mi yok,gormedi mi?
İyi ettin.hosgeldin...
Nice huzurlu senelere voltajcim
Sagol canım sizlerde erisin o günlere.

Son düzenleme:
Ciddi misin?Yeni düzene giriyordur belki,gecikmistir.
Olursan da emin ol ilk cok üzülürsün ama olunca iyiki olmus yoksa bir türlü karar verip yapamazdim dersin.Ben şimdiki aklım olsa oğlumun ardına pespese yapardım 9-7-5 yasında cocuklarim olurdu.simdi bebegim 15 yaşındayken kizim 18 oglum 24 yasında olacak.
Ben 44 esim 48 olacak.

Ben kullanmadim ama kullanan arkadasim siddetle tavsiye etmisti cunku onlar battaniyeye koyup salliyorlardi kolik olan bebeklerini. Kollari dinlenmis onu alinca bebek de 9 aylik hala onun icinde uyuyormus

Bizimkide battaniye de uyuyan cinsten. Eve salıncak kurduk biz, gündüz salincakta uyuyo, içim rahat degil, yamuk yatiyo diye ama, zırt pırt uyaniyo. Besikte olursa dalmiyo tekrar uykuya, ama salıncak uyandıkça salliyoruz tekrar daliyo. Ben alicam ama nasıl bişey alsam karar veremedim. Pahalı bişey almiym, zaten ne kadar kullanabilecek diye düşünüyodum ama 9 aya kadar kulllanabiliyosa iyiymiş. Bi taraftan besigine alistirmam lazım diyorum arada kaldım. Uykusu zaten çok hafif. Tık deseniz hemen açıyor gözleri. Napsam ki?

Oglanin güzel uyuduğu günlerde bende hevesleniyom ama sonra vazgeçiyorum hemen:)

ya millet buraya gelmişsiniz insan bi haber verir canlarım tesadüf eseri gördüm valla :)

hayırlı olsun bu arada:)

valla bende bilmiyorum belki gecikmiştir
kızım en az 1 yaşına kadar emsin istiyorum o yüzden hamiş olmak istemiyorum ha olursa o da kabulüm yapacak bişey yok.
hamile kalınca bebek emmek istemezmiş tadı bozuluyormuş sütün doğru mu?

Oglanin güzel uyuduğu günlerde bende hevesleniyom ama sonra vazgeçiyorum hemen:)

eşim bu sabah kız 1 yaşına değince ikinciyi yapalım doğum izni 6 ay olacakmış ikisini bir büyütürsün diyo
hey allahım yaaaaa
doğum izni 6 ay olsa ne olacak eninde sonunda o izinlerde bitecek ve ben işe başlayınca sıkıntıyı yine ben cekeceğim
hayırlısı diyorum sadece..

Benim ark. Emzirmisti. 4 aylık olana kadar emzirebilirsin demisti dr. Büyük olanda 11 aylık filandi sanırım. Bizdede cinsiyet farklıyız zehirler derler.

Salıncak nerde?
Salondaysa eğer bir yasına gelmeden gündüz uykusu bile bitebilir.yatak O'danda ise biraz daha iyi.birde battaniye de falan mı salladınız nasil alisti sallanmaya.benim gözüm sallamaktan yıldıgi için tek tuk sallıyorum.bir uyku saati var mı yoksa doyunca altını alınca sallıyor musun?
Baci damadın gelecegi için araştırma icersindeyim.

Benimkide hamileliğinin başında bu olsun hemen bi tane daha yapalım diyordu. Geçen soruyorum Eren in kucukluklerini sakliymmi diye, birine bakamiyoruz 2.ye nasıl bakıcı dedi. Zaten artık kankaligin dibine vurduk. Bizden çıkmaz:)

Son düzenleme:
Adet olunca sütun tadı değişiyormuş ama hamilelikte ne kadar emziriliyor hic duymadım.bir onu beceremedim iste emzirirken hamile kalamadım
ya millet buraya gelmişsiniz insan bi haber verir canlarım tesadüf eseri gördüm valla :)

Hosgeldin :)
Hosbuldum hosbuldum zıp zıp zıp zıp

Sezercik noruyo?

Canım şimdi çocuk dogdugundan beri uyumadi, hatta dogumhaneden çıkarken bile ortalığı ayağa kaldıran bi tip, ablam sesi uzaktan duyup bu bizimkisiyse yandık demis, hakli çıktı. Ben bilmem hiç ole bırakınca uyuduğunu. Daha 1 haftalikti. Bütün gece bakındı, ağladı, anacim şaşırdı. Salıncak olduğundan beri uyuyo. Hatta ben şaşırıyorum ne çok uyudu diye. Bigün bağırır ağlarken battaniyede deneyelim dedik, uyudu, bırakınca uyaniyo, hadi ayakta devam, isin asli alışık geldi bu oglan sallanmaya sanki..

Salıncak arkada pek oturulmayan bi oturma odam var orda..

Duzen olarakta, bizimkisi uyandiktan 2 saat sonra gözlerini ovusturmaya, esnemeye basliyo, en az 2 saat uyumasina dikkat ediyom, yoksa huysuz oluyo, bu arada kakasi varsa mutlaka uyaniyo, agliyo filan..

Amaaan benim 3, 5 ayım bu çocuğu uyutmaya çalışmakla gecti, son 1haftadır biraz rahat sanki, kollarimda da uyumaya basladi.

Ne edem voltaj de bi hele

Oyy voltaj sen kusura bakma ama asla tavsiye etmem kızlar benimkilerin arası 20 ay malum. Uslu oldukları günler iyi ki dogurmusum diyorum ama diğer zamanlarda akilsiz başıma demediğimi birakmiyorum.
Çok zor çoook bildiginiz gibi değil. hele bu hafta ise de başladım ki sormayın. eşiniz yardımcı ise bilemem benimki yardimcidir sağolsun da başa kalan cinsten. Sanki sırf o bakıyor gibi afrasindan tafrasindan geçilmiyor.
Bi de iki çocuğa bakamadin havası yok mu bogasin gelir insanın.
Çok dertliyim (

Voltajcim kusura bakma sana muhalefet olmak istemem :))

Kimse soylemiyor burdayiz diye tesaduf eseri gordum uzuldum
hemencecik

bende içimden diyodum nede bu kızlar niye girmiyolar diye

meğerse haberleri yokmul anaammm,

hoşgelmişsiniz bacılar
Adet olunca sütun tadı değişiyormuş ama hamilelikte ne kadar emziriliyor hic duymadım.bir onu beceremedim iste emzirirken hamile kalamadım

ha gayret 4. de emzirirken gelir belkimmmm voltaj haaa

Battaniyeyle sallamak ne zor baci nasil tahammül ettin ya
Oglan kardesimi oyle sallardik Tırnaklarım etlerden cikti resmen.
Seninki sallanacak o kesin.sese alıştırırsan rahat edersin.yaninda muzik acik dursa süpürge falan çalıştırsan .ben emzirip altını alıyorum beşiğe koyup evi supuruyorum bazen uyumuş bile oluyor.birde benimkilerin pilli bir oyuncağı var ona hipnoz gibi bakar.3 penguen bir kaydiraktan dönerek iniyor sonra merdiveni çıkıyor .bası dönüp sersemliyor birazda oyuncagin sesi de iyyik viyyik dikkatini çekiyor.yanindan kalktığımı farketmiyor.

Yok canım.
Bak birde su yonden ;
Oğluma ödev yaptirirken kizim ayağımda digeri meme de.kizlar ikisi uyuyunca benden iyisi yok.zehra uyanıksa abisi cok hirpaliyor.devamli ona kızıyor bağırıyor bazen vuruyor.simdi hem oglumla kizim kavga etmesin diye bir ortam hazırlıyorum hem bebek icin.bazen kapıyı çekip çıkasım geliyor.arka arkaya okula baslayamayacaklar.kizlar yakın ama oglum ortaokula giderken Zehra anaokuluna başlayacak biri dagda biri bağda.okuldan çağırılınca biri uyuyor biri emıyor evdi yemekti.seninkiler ikisi aynı anda okulda olacak.bir yıla kadar aynı anda uyuyacak.
En basiti bir bir buçuk yıl sonra bez olmayacak hayatında.
9 yıldır elim bkta benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…