Annaaam ne cumle yaaa voltaj gelir birazdan okur lik lik guler sonra acimasiz darbesini vurur virgulsuz anlamsiz tuuuu diyee
ben varya öyle bi yiyorum ki, reçeller ballar tereyağları aman Allahım, yok böyle bi mide
1 kilo tereyağını 2 haftada yemişim
marketten eve meyve taşıyıp reçel yapıyorum ha bire
oruç tutmadığım halde sahurda kocişime eşlik ediyorum
kankalığı yeni bozan arkadaşlara sesleniyorum nasıl dayandınız
biz 40 ımız çıktı dur durak yok bu arada ilk zamanlar sık adet oldum bi ayı geçti hala adet olmadım korkuyorum yoksa
aman allahımmmmm
biz 40 ımız çıktı dur durak yok bu arada ilk zamanlar sık adet oldum bi ayı geçti hala adet olmadım korkuyorum yoksa
aman allahımmmmm
aman allahımmmmm
Benim herif uyudu ilk defa telefonunu unutmuş benide şeytan dürttü karıştırdım kurcukladım :) bi de ne görem biz sevgiliykene daha ayrıldığımızda buna birini ayarlamaya çalıştıydılar geçen gün o kızın ismini öğrendim laf arasında anaaaaaam kızın numarası hala kayıtlı telefonda azıcık daha kurcalasam daha neler çıkacak acaba bi de şahibeli bi a harfi var numarayı kaydedip hafta içi gizli numaradan aricam bakalım kadınmı erkekmi aboooo içime kurt girdi :)
kız gulimier doğumdan sonra kaç kilo aldığını merak ediyorum:44:
ben tarif ettiğin gibi yesem kapılardan geçemem
ahh biz kadınlar ne fesatız demii ofpufya
Ben kullanmadim ama kullanan arkadasim siddetle tavsiye etmisti cunku onlar battaniyeye koyup salliyorlardi kolik olan bebeklerini. Kollari dinlenmis onu alinca bebek de 9 aylik hala onun icinde uyuyormusKizlar hamak besik kullananiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?