Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kız gulimier doğumdan sonra kaç kilo aldığını merak ediyorum:44:
ben tarif ettiğin gibi yesem kapılardan geçemem

kankalığı yeni bozan arkadaşlara sesleniyorum nasıl dayandınız
biz 40 ımız çıktı dur durak yok bu arada ilk zamanlar sık adet oldum bi ayı geçti hala adet olmadım korkuyorum yoksa
aman allahımmmmm

Benim kocişko eskiden kendi sıkı sıkı korunurdu bende uyuz olurdum doğum yaptım yapalı korungaçsız bi kere bile izin vermedim şimdi o uyuz oluyo hahaaah oooh canıma değsiin :) yalvaracak yalvaracak 2. Çocuk için :))

valla ben 50. günden 3 aylık olana kadar annemin evindeydim eşim yoktu bir arada olsak bırakmazdı herhaldee zira gün sayıyordu ama 1 yıl oldu şaka maka

biz daha bozamadık. bir yılı geçti. unuttum nasıl bişey
inşallah hamiş değilsindir. bebiş biraz daha büyüsün ondan sonra

Ayem hir bacılar

Dertsizzzzz patladım artık patladım
Kocan beni dellendirdi artık su Anasını eşek kovalasın lan yeter Allah için bu nedir arkadas nasil dogdu nasil etti göbeği anasında mıdır nedir ya Allah rızası için bı bitsinler ya.baska sehirden iftara geliyor zor ikna olmus insaf ya ölecekler yalnız basına kalacaksınız diye.yeter ya insaf ya.siz gencsiniz bu ne ki.bunlar ölmeden rahat yok mu.bu esindeki nasil bir bagimliliktir.seni sindirmeye çalıştıkca benim ruhum sıkışıyor İcim acıyor ya.sevip gelseler eyvallah.kocan seni tüketmeden artık ıslah olsun.merhamet,merhamet...
Bir türkümü sana yolluyorum.
....
Aşağıdan gelir eli boş degil
Neydem neydem boş degil.
Söylerim söylerim göynüm hoş degil.
Daglar kis imis yolcum usumus nasil edem ben.
Bir guzeli bir cirkine vermisler Neydem neydem vermisler.
Baş yastığı kendisine eş degil
Daglar haramı açma yaramı perisanim ben.

Benim herif uyudu ilk defa telefonunu unutmuş benide şeytan dürttü karıştırdım kurcukladım :) bi de ne görem biz sevgiliykene daha ayrıldığımızda buna birini ayarlamaya çalıştıydılar geçen gün o kızın ismini öğrendim laf arasında anaaaaaam kızın numarası hala kayıtlı telefonda azıcık daha kurcalasam daha neler çıkacak acaba bi de şahibeli bi a harfi var numarayı kaydedip hafta içi gizli numaradan aricam bakalım kadınmı erkekmi aboooo içime kurt girdi :)

Anam A harfindeki numaraya bakayımda yazayım dedim benim herif kendi numarasını kaydetmiş yarım akıllım benim :) ateşlerde yanam ben adamın günahını aldım :)

çok sakıncalı bi durum inşallah erkek çıkar telefondaki

kız gulimier doğumdan sonra kaç kilo aldığını merak ediyorum:44:
ben tarif ettiğin gibi yesem kapılardan geçemem

95 le hamile kaldım, ilk 3 ay 87 ye düştüm hamileyken,
doğuma 106 kiloyla gittim, çoğu ödemdi,

doğum yaptım ilk 10 gün 14 kilo gitmişti 92 olmuştum,
ilk 1 ayda 86 ya düştüm ama sonra annemden evime geçince,

bi iştahım arttı ki sorma 6 kilo aldım tekrar 92 kiloyum şu an,

teknik olarak bakarsak doğum başlangıç kilomdan 3 kilo daha azım ama bu hızla ben 120 olucak gibiyim

Ben yarin gidiyorum ya, 1 hafta yokum kocamin ailesine geldik saat kac oldu ben kalkalim dedim de anca kalktik , adama sormazlar mi '' e be adam karin son gunu torunla vakit gecirsinler gelinle vakit gecirsinler anladik e sen necisin, karinla son gununde sen vakit gecirmek istemez misin ?? Sahura kadar uyumuyoruz ona guveniyor heralde vermiycem vermiycem vermiycem!!!!

ahh biz kadınlar ne fesatız demii ofpufya

Kız adamın geliş gidiş saati beli gündüz ofisten arar sabit hat numarası belli akşamları evde bi yere gideceksek beraber gideriz iş yemeği varsa ayda yılda bir bütün ofistekileri tanırım yalan söylese mutlaka açık çıkar ama gelgelelim yinede içimdeki fesatlık durmuyor :)

Iftara ablamlardaydik butun aile beraberdi ben sabahtan gittim temizlikti yemekti fln yardim ettim cokk iyi geldi...yigenim 4 yasinda boncuklarla oynarke burnuna sokmus hem cok guldum hemde acidim:) cimbizla almak istedik dahada yukari gitti..ablam hemen hastaneye gidecektiki...aklima parlak bi fikir geldi:) elektrik supurgesi haha burnunu cektik en dusuk watt gelmedi sonra en yuksegini actik hooop boncuk dustu:) sipa birde diyor bidaha sokiyimmi diye:)

Kimse soylemiyor burdayiz diye tesaduf eseri gordum uzuldum
hemencecik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…