Battaniyeyle sallamak ne zor baci nasil tahammül ettin ya
Oglan kardesimi oyle sallardik Tırnaklarım etlerden cikti resmen.
Seninki sallanacak o kesin.sese alıştırırsan rahat edersin.yaninda muzik acik dursa süpürge falan çalıştırsan .ben emzirip altını alıyorum beşiğe koyup evi supuruyorum bazen uyumuş bile oluyor.birde benimkilerin pilli bir oyuncağı var ona hipnoz gibi bakar.3 penguen bir kaydiraktan dönerek iniyor sonra merdiveni çıkıyor .bası dönüp sersemliyor birazda oyuncagin sesi de iyyik viyyik dikkatini çekiyor.yanindan kalktığımı farketmiyor.
Yok canım.
Bak birde su yonden ;
Oğluma ödev yaptirirken kizim ayağımda digeri meme de.kizlar ikisi uyuyunca benden iyisi yok.zehra uyanıksa abisi cok hirpaliyor.devamli ona kızıyor bağırıyor bazen vuruyor.simdi hem oglumla kizim kavga etmesin diye bir ortam hazırlıyorum hem bebek icin.bazen kapıyı çekip çıkasım geliyor.arka arkaya okula baslayamayacaklar.kizlar yakın ama oglum ortaokula giderken Zehra anaokuluna başlayacak biri dagda biri bağda.okuldan çağırılınca biri uyuyor biri emıyor evdi yemekti.seninkiler ikisi aynı anda okulda olacak.bir yıla kadar aynı anda uyuyacak.
En basiti bir bir buçuk yıl sonra bez olmayacak hayatında.
9 yıldır elim bkta benim.
Ay kizlar simdi girdik eve, bir gaftadir tatildeydik ordan ora ordan ora, valizleri bosalttim simdi bir posta camasir attim daha yikanacak iki posta daha var
Arabadan eve esyalari tasimak bile cok yordu.
Hemen balkonu yikamam ve camasir iplerini silmem gerek.
Neyseki cinar suan uyuyor :) uyanmasi an meselesi.
Yayla, köy, yazlik derken dort mevsim kiyafet tasidim oy oy.
Utuler de bitince tekrar valiz hazirlicam, sali gunu oglumla ankaraya gidecegiz bakalim bizi nasil bir ucak macerasi bekliyor
Kayinvalidem pazartesi belinden ameliyat olacakti ama sabah aradi carsamba gunu ameliyat olmus kimseye haber vermeden, esim kopurdu tabi cok kizdi, bir saatlik yoldayiz bizi dusunmus tatilimizi bozmamak icin haber vermemis. Yazlikta esimin anneannesi teyzesi dayisi ve kucuk kaynim da ptesi geleceklerdi ameliyat icin, herkes sokta, evi bi derleyip toplayayim oraya ugrayacagiz iftardan once.
Bir geldim pir geldim basinizi sisirdim
Senin hapsuruk tavan kaldıran cinsten mı kiz.burun çekme deyince aklıma geldi.Uyusun yeterki diye katlandik mecbur, başta tek kişi sallican bölen bas ayak, ole istiyodu, sora Allahtan 2 kişi karşılıklı sallamaya baslayabildik. Sabit seslerde uyanmiyo, mesela tv yanindaysa, ama ani seslerden uyaniyo, kiz burnumu cekemiyom yanında, kıl biraz sanırım, balkon kapısının sinekligi çıt diyo, bizimki zipliyo.
E peki alisirmi bu oglan sonra sonra sağlanmadan uyumaya
Senin hapsuruk tavan kaldıran cinsten mı kiz.burun çekme deyince aklıma geldi.
Uyku saati belliyse uyur kendide.misal oglum gündüz 2 de uyur 5 te uyanirdi.hic sasmazdi saati.sonra buyudukce kendi uyudu.simdi yatağa sokamiyoruz o ayrı.
Birde ben şeyi farkettim gecen kızı salladım yastığın iki yanını tutarak.yastik yuzune degdiginde gözleri mayisti.ustune ince kundagi komple örttüm.uyudu.hep oturana kalkana bakıyordu bizde de ondan cok malum. simdi ortunce uyuyor.
Tabi cin gibi bakarken ortunce çırpınıyor acıyor .sallamaya baslayinca memesini veriyorum ortuyorum finish.
Ara uykular bitince sabit uykuya alisirlar.bir gece bir gündüz seklinde.
Yok canım.
Bak birde su yonden ;
Oğluma ödev yaptirirken kizim ayağımda digeri meme de.kizlar ikisi uyuyunca benden iyisi yok.zehra uyanıksa abisi cok hirpaliyor.devamli ona kızıyor bağırıyor bazen vuruyor.simdi hem oglumla kizim kavga etmesin diye bir ortam hazırlıyorum hem bebek icin.bazen kapıyı çekip çıkasım geliyor.arka arkaya okula baslayamayacaklar.kizlar yakın ama oglum ortaokula giderken Zehra anaokuluna başlayacak biri dagda biri bağda.okuldan çağırılınca biri uyuyor biri emıyor evdi yemekti.seninkiler ikisi aynı anda okulda olacak.bir yıla kadar aynı anda uyuyacak.
En basiti bir bir buçuk yıl sonra bez olmayacak hayatında.
9 yıldır elim bkta benim.
Chosy gecenlerde nette okudum bebekleri aksam kendileri nasil uykuya alismsli diye..bebegi son ogunden sonra uyanik besigine yatirip hafif karanlik odada iyi geceler opucugunu verin emzigini agzina ver eger emiyorsa sonra odadan cikin yaziyor bebek aglarsa 2dak bekleyin odaya girin sakinlestirin ve yine aynisini yap...bunu gunluk hep yapicakmisin uyuyana kadar hep ayni teselli et op cik bekle aglarsa hemen girme 2dak sonra gir....boyle 2hafta icinde duzene girer kendileri uyurmus..sende dene istersen
Bende hep baktım netten uyku ile ilgili seyler, ama şu gaz yüzünden huysuzluk hep deneyemedim. Bu ara deneyebilirim aslında. Istikrarlı olmak lazım bu konudada. Inşallah başarabiliriz..
Kiz sana bebeğim diye hitap etmek tuhaf geliyo bana, asiliyo gibi:) konyalimisin sen? Nasıl hitap edebiliriz başka. Hey bebek de denmez:)
bende içimden diyodum nede bu kızlar niye girmiyolar diye
meğerse haberleri yokmul anaammm,
hoşgelmişsiniz bacılar
ha gayret 4. de emzirirken gelir belkimmmm voltaj haaa
Adet olunca sütun tadı değişiyormuş ama hamilelikte ne kadar emziriliyor hic duymadım.bir onu beceremedim iste emzirirken hamile kalamadım
Hosgeldin :)
Sezercik noruyo?
Kiz bu nesenin kaynağı ne ola ki?Selam kızlaaar
_)
<) )╯ Oyana da buyana da
/ \
( _)
\( (> salla
/ \
(_)
<) )╯ Evir çevir gıvır çevir salla
/ \
Evet basladigin zaman yarim birakmamalisin...en uygun zamani bekle:)
:) heey baby nasil hahahaha:) ismim esra oylede hitab edebilirsin...iveet konyaliyim
Sagol canim sunnet icin doktora gosterdiler fitik varmis ikisi bir aradan cikti simdi daha iyi, yurumeye korkuyormus ama cok erken dahaAy kiyamam cinarcigasimdi nasil iyi mi? Fitik mi vardi ki?
Benim oglanda korkak.:/ ani seslere teslim ol seklinde elleri pergel gibi acip iki yana aciyor gozler kocaman :))Uyusun yeterki diye katlandik mecbur, başta tek kişi sallican bölen bas ayak, ole istiyodu, sora Allahtan 2 kişi karşılıklı sallamaya baslayabildik. Sabit seslerde uyanmiyo, mesela tv yanindaysa, ama ani seslerden uyaniyo, kiz burnumu cekemiyom yanında, kıl biraz sanırım, balkon kapısının sinekligi çıt diyo, bizimki zipliyo.
E peki alisirmi bu oglan sonra sonra sağlanmadan uyumaya
o uyku arkadasi 6 aydan sonra yarayacak canim insallah . Uykuyu hatirlatacak nesne olarak sadece uykudan once gostereceksin o da uyuyacagibi anlayacakmisHe bide uyku arkadasi almıştım o kadar para verdim, nereme ... neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?