Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Uyusun yeterki diye katlandik mecbur, başta tek kişi sallican bölen bas ayak, ole istiyodu, sora Allahtan 2 kişi karşılıklı sallamaya baslayabildik. Sabit seslerde uyanmiyo, mesela tv yanindaysa, ama ani seslerden uyaniyo, kiz burnumu cekemiyom yanında, kıl biraz sanırım, balkon kapısının sinekligi çıt diyo, bizimki zipliyo.

E peki alisirmi bu oglan sonra sonra sağlanmadan uyumaya

Gulimier
O defter kapandı benim için.
Rabbim olmayanlara versin insallah.

Dağ gibisin maşallah, nazar değmesin:)

Ay kizlar simdi girdik eve, bir gaftadir tatildeydik ordan ora ordan ora, valizleri bosalttim simdi bir posta camasir attim daha yikanacak iki posta daha var
Arabadan eve esyalari tasimak bile cok yordu.
Hemen balkonu yikamam ve camasir iplerini silmem gerek.
Neyseki cinar suan uyuyor :) uyanmasi an meselesi.
Yayla, köy, yazlik derken dort mevsim kiyafet tasidim oy oy.
Utuler de bitince tekrar valiz hazirlicam, sali gunu oglumla ankaraya gidecegiz bakalim bizi nasil bir ucak macerasi bekliyor
Kayinvalidem pazartesi belinden ameliyat olacakti ama sabah aradi carsamba gunu ameliyat olmus kimseye haber vermeden, esim kopurdu tabi cok kizdi, bir saatlik yoldayiz bizi dusunmus tatilimizi bozmamak icin haber vermemis. Yazlikta esimin anneannesi teyzesi dayisi ve kucuk kaynim da ptesi geleceklerdi ameliyat icin, herkes sokta, evi bi derleyip toplayayim oraya ugrayacagiz iftardan once.

Bir geldim pir geldim basinizi sisirdim

Hoşgeldin, kvye de geçmiş olsun. Ne çok gezmissiniz maşallah:)

Senin hapsuruk tavan kaldıran cinsten mı kiz.burun çekme deyince aklıma geldi.
Uyku saati belliyse uyur kendide.misal oglum gündüz 2 de uyur 5 te uyanirdi.hic sasmazdi saati.sonra buyudukce kendi uyudu.simdi yatağa sokamiyoruz o ayrı.
Birde ben şeyi farkettim gecen kızı salladım yastığın iki yanını tutarak.yastik yuzune degdiginde gözleri mayisti.ustune ince kundagi komple örttüm.uyudu.hep oturana kalkana bakıyordu bizde de ondan cok malum. simdi ortunce uyuyor.
Tabi cin gibi bakarken ortunce çırpınıyor acıyor .sallamaya baslayinca memesini veriyorum ortuyorum finish.
Ara uykular bitince sabit uykuya alisirlar.bir gece bir gündüz seklinde.

Hanipeks
Kaynanan Allah'ın verdigi aklı yerli yerinde kullananlardan demekki.tbrk ettim.gecmis olsun Allah şifa versin .
Bizimkiler kvler de yaşıyor hala ölen yok daha.

Ay inşallah alışır ya, akşamları iftardan hemen sonra uykusu saati oldu artık, akşam biz yemek yerken koltukta mayisti böle, uyurmu dedim ama uyumadi sipam:)

Annemin hapsuruk oledir, aklını alir haberin yoksa, armut dibine dusermis, şimdiye kadar ole değilse bile bundan sora olur:)

Yüzünü ortmeyi denicem bende bakiym..

Son düzenleme:
Benim kv de dr a gidecekti, komsusunun kardeşi dr.muş, o yardimci olacakmış ama gittiği yok hala, bizi bekliyor kesin.

Benim bu bayramda gezme konusuna içim kaynamaya basladi, bizimki diyemez kesin bişey, biz aynı model devam ederiz, benimde içim içimi yer. Demez kadın siz beraber gezin. Iyi düşünüp onu gezdirmeye çalıştığım günlere yaniyom

Chosy gecenlerde nette okudum bebekleri aksam kendileri nasil uykuya alismsli diye..bebegi son ogunden sonra uyanik besigine yatirip hafif karanlik odada iyi geceler opucugunu verin emzigini agzina ver eger emiyorsa sonra odadan cikin yaziyor bebek aglarsa 2dak bekleyin odaya girin sakinlestirin ve yine aynisini yap...bunu gunluk hep yapicakmisin uyuyana kadar hep ayni teselli et op cik bekle aglarsa hemen girme 2dak sonra gir....boyle 2hafta icinde duzene girer kendileri uyurmus..sende dene istersen

Çok çok haklısın cnm bu yönlerin hepsi doğru da ışte emreye bi laf söz anlatabilsem belki azicik rahat olurum ama şu an çok zor uyudu mu bağırır uyandırır hiç isteği bitmez hele enes iki gündür burnumdan getiriyor ne uyku ne bişey. dün yastikta yatan bebeğe güm diye kafasını vurdu acillerde gezdik iftar vakti.
Aman buyukte olsa küçükte olsa çocuk büyütmek zor iş. Allahtan çok sevimliler :)

Bende hep baktım netten uyku ile ilgili seyler, ama şu gaz yüzünden huysuzluk hep deneyemedim. Bu ara deneyebilirim aslında. Istikrarlı olmak lazım bu konudada. Inşallah başarabiliriz..

Kiz sana bebeğim diye hitap etmek tuhaf geliyo bana, asiliyo gibi:) konyalimisin sen? Nasıl hitap edebiliriz başka. Hey bebek de denmez:)

Selam kızlaaar

•_•)
<) )&#9583; Oyana da buyana da
/ \

( •_•)
\( (> salla
/ \

(•_•)
<) )&#9583; Evir çevir gıvır çevir salla
/ \

kızlar benim oğlanda memede uyumayı istiyor.
sallasamda kar etmiyor.
eme eme dizlerime indi memeler

Evet basladigin zaman yarim birakmamalisin...en uygun zamani bekle:)
:) heey baby nasil hahahaha:) ismim esra oylede hitab edebilirsin...iveet konyaliyim

Selam kızlaaar

•_•)
<) )&#9583; Oyana da buyana da
/ \

( •_•)
\( (> salla
/ \

(•_•)
<) )&#9583; Evir çevir gıvır çevir salla
/ \

Kiz bu nesenin kaynağı ne ola ki?
Evet basladigin zaman yarim birakmamalisin...en uygun zamani bekle:)
:) heey baby nasil hahahaha:) ismim esra oylede hitab edebilirsin...iveet konyaliyim

Hey konyalı desem, esra çok var:)

Ay kiyamam cinarciga simdi nasil iyi mi? Fitik mi vardi ki?
Sagol canim sunnet icin doktora gosterdiler fitik varmis ikisi bir aradan cikti simdi daha iyi, yurumeye korkuyormus ama cok erken daha

Benim oglanda korkak.:/ ani seslere teslim ol seklinde elleri pergel gibi acip iki yana aciyor gozler kocaman :))
Emerken poposuna vuruyorum severek aniden memeden cikip bakiyor gozume gozume kuzum :))
He bide uyku arkadasi almıştım o kadar para verdim, nereme ... neyse :)
o uyku arkadasi 6 aydan sonra yarayacak canim insallah . Uykuyu hatirlatacak nesne olarak sadece uykudan once gostereceksin o da uyuyacagibi anlayacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…