Bebeciii nerde miii
Ege sahillerinde anasi babasi ablasi ve danasiyla arada gelen akrabalariyla tekneyle o koy benim bu koy oglumun geziyor koca gobegiyle gunesleniyor oglunu emmeden emmeye goruyor tatilin alasi yapildi ama bunun donusu var kucak bebegi oldu canimi okuyacak tatille birlikte nispetin alasi da yapildi sanirm
Bebeciii nerde miii
Ege sahillerinde anasi babasi ablasi ve danasiyla arada gelen akrabalariyla tekneyle o koy benim bu koy oglumun geziyor koca gobegiyle gunesleniyor oglunu emmeden emmeye goruyor tatilin alasi yapildi ama bunun donusu var kucak bebegi oldu canimi okuyacak tatille birlikte nispetin alasi da yapildi sanirm
Calgici! Gönder bi çiftetelli ordan..
Nay nay nara nira nay...
Hobbaaa..
O kabak yeşil çıkarsa görürsünüz cifteyi telliyiBebeci nerde bebecii..
Sagol canım,polis.voltaj senin meslek neydi bacım:26:
bu arada geçmiş olsun voltajım
Sagol cnm,voltaj çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fena benim de tutacak diye çok korkuyorum bi an önce doktora gitmem lazım ama vakit yok(
Aynen yaVoltajim, canım, ciğerim..
Akşam okuyunca dis agrini, minosetle ilgili bi kaç bişey de ben soyliym dedim, ama uyku sersemligi unuttum..
Çok geçmiş olsun..
Hamileyken disim agridiginda minoset bana da fayda etmemişti. Gerçi benim normalde de majezik keser dis agrimi, bütün sindirim sistemim allak bullak etmesine, bütün gece banyoda kalmayı göze alarak icerdim.. yani bilirim nasi pis bişey.. geçmiş olsun..
Bebeciii nerde miii
Anlamadım ki adres soruyor galiba.Bebeciyi duyamadim ben, bişey mi dedi?
Amin insallah cnm, yari sans diyelim biz buna , boyle bir yerden istanbul gibi bir yere gelin gttim ama ailemi ziyaret tatil oluyor o da sans oluyor :)ay ne imrendim ne güzel tatilmiş öyle allahım banda nasip et tadı iyi cıkar
Dur duymadiysan anlatayim Kiz teknemiz var bizim tektasciiii senin o teknolojik aletlere benzemez googledan gez sen soyle bir tatil yap oturdugun yerdenBebeciyi duyamadim ben, bişey mi dedi?
Sen cok yanlış gelmissin baci,
Git surdan
adres sormuyorum kiz bu koyda kimse yok iz olmasin diye bikini ustumu cikarsam mi diye soruyorumAnlamadım ki adres soruyor galiba.
Boşver biz su tarafa bakak
Bende son günlerde taktım bu konuya. Azaliyomu, bitiyomu. Bide emerken dönüp dönüp bakıniyo. Eller zaten hep ağızda. Eskisi gibi emmiyo. Bugün dışarı çıktık. Mizikladi, emziriym dedim, bebek bakim odasına gittik, sipa ordaki resimlere bakmaya basladi, ben ole meme dışarda bekliyorum. Bide laf atiyo onlara, guluyo filan.. ama keyfi de yerinde. Gerçekten aciktiysa 5-10 dk aralıksız emiyo, sonra oyun. 20 dk en az emerdi. Bi ark ben hiç bilmem 20 dk emdiğini dedi kendi oglu için.En fazla 10 dk emip birakiyomus, buyudu şimdi..
valla benim de hiç 20 dk emmedi.bizde de durum aynı sürekli oyun peşinde gülücükler agulamalar...ben doyurma derdindeyim o oyuna düşüyo..artık sosyalleşmeye başlıyolar die herhalde uykularımız da kısaldı bizim pış pış demekten ağzım kuruyo yalana yalana bi hal oluyom...bu arada oğlanlar adaşmış bizim.bizimkinin de adı deniz eren:)))
voltajjj çok çok geçmiş olsun benim dişlerin maşaalahı var hiç bilmem diş ağrısı ama eşimden biliyorum fenaymış bi haftada zayıflar bileee..zor yani geçmiş olsun çok çokKizlar bugun dememiştim ama,
Dehşet bir dış agrisi çektim.hic birsey yiyemedim İçemedim feciydi.3 minoset yuttum güya ağri kesici.kesmemesinin stresi basıma da ağri soktu.
İftardan sonra artık kardesimde eşimde binbir ısrarla Dr a gitmeye ikna etti.oglumla kizim evde dayisiyla durdu bebisi goturduk babasi bakti,yada calisti en azindan.Dr baktı benim incilere film cekildi,uyuyabildin mı dedi tepem atmış zaten yok dedim sadece.neyse iste yarım saat icinde kanal tedavisi yapıldı .su an agZim yamuk ama ağrım yok.tek dişe 250 lira bayılmak dısında.
***bu arada ilaclari ve dis yapimini,kadın dogum,cocuk Dr ve dış hekimi ne danışarak yaptırdık.her ilac sute gecer narkoz süte gecsede midede parçalanır bilgisiyle yüzümde guller açtı.
O ağri ile zaten birsey yiyemiyor icemiyorken o stresle bebege yanasmaktansa Böylesi en iyisi.
kabağı bilmem hiç denemedim ama taza fasülye temizlenip domatesle suyu çekinceye kadar pişince soğuduktan sonra poşetleyip koyuyorum dondurucuya missss..tavsiye olunurdondurucuya kabak koymuştum ben,
kabak kavurması yapmıştım, fazla gelmişti yiyemdik, ama çıkınca güzel olmuyo bilginize, çiğden hiç koymadım,
koysan bile, çözülünce suyu çekilir, geriye kalan da sakız gibi olur bence, yeşil fasulye de sakız gibi oluyo ve pişmiyo bi türlü
kabağı da mevsiminde yesin bana sorarsan,
bezelye bamya barbunya vs dolaba konuluyo da gerisi bence hoş olmuyo çıkınca
Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)
olsunlar vallaa..ben 1 saat uyusun die üç kere başına gidiyorum pış pış pışşşşşş fenalık çöktü içimee..ama kuzumun hakkını yemiyim uyuduktan sonra bi kahveyle tellendirme molası veriyo bana
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ben hamilelik öncesi kilomdayım 19 kilom gitti:))) gerçi hala göbeğim duruyo ya neyseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?