Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

voltaj çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fena benim de tutacak diye çok korkuyorum bi an önce doktora gitmem lazım ama vakit yok (

Bebeciii nerde miii
Ege sahillerinde anasi babasi ablasi ve danasiyla arada gelen akrabalariyla tekneyle o koy benim bu koy oglumun geziyor koca gobegiyle gunesleniyor oglunu emmeden emmeye goruyor tatilin alasi yapildi ama bunun donusu var kucak bebegi oldu canimi okuyacak tatille birlikte nispetin alasi da yapildi sanirm

ay ne imrendim ne güzel tatilmiş öyle allahım banda nasip et tadı iyi cıkar

oyyy içim bi hoş oldu valla :))

Voltajim, canım, ciğerim..
Akşam okuyunca dis agrini, minosetle ilgili bi kaç bişey de ben soyliym dedim, ama uyku sersemligi unuttum..
Çok geçmiş olsun..
Hamileyken disim agridiginda minoset bana da fayda etmemişti. Gerçi benim normalde de majezik keser dis agrimi, bütün sindirim sistemim allak bullak etmesine, bütün gece banyoda kalmayı göze alarak icerdim.. yani bilirim nasi pis bişey.. geçmiş olsun..

voltaj çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fena benim de tutacak diye çok korkuyorum bi an önce doktora gitmem lazım ama vakit yok (
Sagol cnm,
Ben gittiysem gidersin
Aynen ya
Güya hap mı o.
Sagol canim.

Sen cok yanlış gelmissin baci,
Git surdan

Bal çıkarsa roman havası çalar, güzel kiviririrm. Zati tam sibel can gorunumluyum, hali reklamında , sarı elbise altında bacakları gi benimkilerde.:)

ay ne imrendim ne güzel tatilmiş öyle allahım banda nasip et tadı iyi cıkar
Amin insallah cnm, yari sans diyelim biz buna , boyle bir yerden istanbul gibi bir yere gelin gttim ama ailemi ziyaret tatil oluyor o da sans oluyor :)

Bebeciyi duyamadim ben, bişey mi dedi?
Dur duymadiysan anlatayim Kiz teknemiz var bizim tektasciiii senin o teknolojik aletlere benzemez googledan gez sen soyle bir tatil yap oturdugun yerden ben bebeyi uyuttum salih adasi kiyilarinda gunesleniyorum ayy omuzlarim da ne yandi yaaa
Cok sert mi oldu la :)))

Sen cok yanlış gelmissin baci,
Git surdan

Ya sizi kirmamak icin geldim ya yoksa valla vaktim yok

Anlamadım ki adres soruyor galiba.
Boşver biz su tarafa bakak
adres sormuyorum kiz bu koyda kimse yok iz olmasin diye bikini ustumu cikarsam mi diye soruyorum

valla benim de hiç 20 dk emmedi.bizde de durum aynı sürekli oyun peşinde gülücükler agulamalar...ben doyurma derdindeyim o oyuna düşüyo..artık sosyalleşmeye başlıyolar die herhalde uykularımız da kısaldı bizim pış pış demekten ağzım kuruyo yalana yalana bi hal oluyom...bu arada oğlanlar adaşmış bizim.bizimkinin de adı deniz eren:)))

Güneşlen bacım guneslen, her gidişin bi dönüşü var ama, sen gelirsin buralara, biz gitmedigimize bilmicez ama sen gidip dönünce daha kötü olcek:) ne zaman doncen bu arada? Benim ailemde deniz kenaarinda oturuyor hem. Hih.

Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)

voltajjj çok çok geçmiş olsun benim dişlerin maşaalahı var hiç bilmem diş ağrısı ama eşimden biliyorum fenaymış bi haftada zayıflar bileee..zor yani geçmiş olsun çok çok
kabağı bilmem hiç denemedim ama taza fasülye temizlenip domatesle suyu çekinceye kadar pişince soğuduktan sonra poşetleyip koyuyorum dondurucuya missss..tavsiye olunur

OFPUFYA arkadaşım ben şuan yurtdışındayım bebişi bırakacağım hiçkimsem yok. o yüzden çalışamıyorum.ama kpss'ye hazırlanıyorum a grubundan sen de memursan eğer bırakma işini canım ya da şartları çok iyi bir işteysen de bırakma bence.dmt arkadaşım dediği gibi sosyallik iyi geliyor insana..
annelik ne zor şey ya...

Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)

olsunlar vallaa..ben 1 saat uyusun die üç kere başına gidiyorum pış pış pışşşşşş fenalık çöktü içimee..ama kuzumun hakkını yemiyim uyuduktan sonra bi kahveyle tellendirme molası veriyo bana
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ben hamilelik öncesi kilomdayım 19 kilom gitti:))) gerçi hala göbeğim duruyo ya neyseeeee

Son düzenleme:

ay çok kıskandım valla nasıl becerdin.benim 1 kilom bile gitmedi.bide 1 ay sonra düğün varallahım çok şişkoyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…