Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ben öğretmenim istesem ücretsiz izne çıkardım (biraz zorlardı o ayrı) ama işe başlıcam eylülde ve bakıcı bulcam zor olcak evet ama bence arada nefes alınırsa daha verimli olunuyo.aklım kalcak biliyorum ama çok daha küçük bırakanlar var ve bi yerden sonra mecbur..en azından farklı birini görür çocuk senin ne istediğin en önemlisi ama kendini dinle en doğru kararı sen vericeksin

ay çok kıskandım valla nasıl becerdin.benim 1 kilom bile gitmedi.bide 1 ay sonra düğün varallahım çok şişkoyumm

bilmiyom ki valla kendiliğnden gitti spor yapmadım az yemedim ama gitti de kıskanılcak bişey yok bu kilodayken S giyiyodum ama şimdi L giyiyiom..kilo aynı ama bende şişkoyum nası şey anlamadım.

Bal çıkarsa roman havası çalar, güzel kiviririrm. Zati tam sibel can gorunumluyum, hali reklamında , sarı elbise altında bacakları gi benimkilerde.:)
Gibi degil mı
Bu arada adas olayını kaçırmışım ben
Çıkarda doga malzeme görsün
Kiz birde ortam müsait denizden cık dikişleri guneslendir tuzlu su gunes daha cabuk kaynar.tabi gunes görmesi için ellerinle kaldır
Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)
Kiz sen ne cok sıkıyorsun kendini.ya birak az,Cool .bak gor Eylül'e en az 5 kilon gider.
Sagol canım.aman dur ağrımasın bende hamile kalınca tattım dısı hala dış.ahdim var yaptıracağım hepsini.
Bu arada fasulyeyi bende oyle koyarım başka türlü zaten güzel olmuyor.

Bizimde ole, biraz once voltajin yöntem, yüzünü orttum, salladim,hemen uyudu, ama 1 saat içinde 50 kere gittim, yok gazi var, yok emzir, yok emzik düştü, araba gecti, kapi gicirdadi vs vs. Öndeki salondan arka oda nerden baksan 15 adım git 15 gel. Ayaklarımın alti yaniyo. Her gidiste mutfağın önünden gecincee, kilolar kaliyo ışte..
Sen nasıl verdin ya, Allah bilir kendiliginden gitmiştir
O molayi benimkide veriyo sağolsun:) bu arada topicteki herkes tellendiriyo sanırım..

Gibi evet:)
Gidermi kiz 5 kilo. Bak 30 eylüle kadar 5 kilo gitsin, dile benden ne dilerseniz. Iç gudulerine güvenip gofretimi yiyiyorum:)

Çok kibar olmus: dilersen..

Bebeci salih adası demisti demi?
Sahil güvenlik mi bakiyo acep oraya:))

Gibi evet:)
Gidermi kiz 5 kilo. Bak 30 eylüle kadar 5 kilo gitsin, dile benden ne dilerseniz. Iç gudulerine güvenip gofretimi yiyiyorum:)
Dileriz
Devamlı zayıfladım de kendine beyin kanıyor buna

Duymasiiiinnn

kendilğinden gitti sölemesi ayıp PPPama abur cubur yemedim (şimdi yiyiyom da neyseeee)nisan anneleri bağımlı çıktı valla ben 1-2 ile başladım şimdi 5-6yı buluyorum allah bizi ıslah etsin

kendilğinden gitti sölemesi ayıp PPPama abur cubur yemedim (şimdi yiyiyom da neyseeee)nisan anneleri bağımlı çıktı valla ben 1-2 ile başladım şimdi 5-6yı buluyorum allah bizi ıslah etsin
Benim ıslah olmam zor
Hadi ya hangi kanalda dedi?
Demek ki med cezirin faili yakalandı .
Dönüşü de fırtına felaket hasret olacak,hazır misin

Sanırım hazırım, dönünce belli olur:)

Hiii seyyy pazar gunu donuyorum evime ama bayramin ikinci gunu kocamla gelip 10 gun daha kalicam sonra da kocamla bir marmaris antalya uzayacagiz sonra eylulde kuzenimin dugunu var yine gelicem

Dilersen ! daha sayabilirim

evet sahil guvenlik bakiyor ama sadece bakiyor o gelene kadar ben vinnn babam onlari karsi adadan tespit eder oldu vakti zamaninda ruhsti alana kadar cokkactigi icin:))

Kızlar hepinize teşekkürler içimi ferahlattınız bu arada babamla konuştum onlar İstanbuldalar anneme işi bırak istersen git çocuğa bak demiş :) bizde eşimle düşündük ben işe başlarsam gidip bi ev alıcaz onlara annemi babamı buraya getirip oturtucaz içine ödeyeceğiz ben zaten tek çocuğum eşime istersen benimkileri değil seninkileri getirelim dedim yarın bi gün laf sokmasın diye annem çocuk bakamaz ama senin annen gelirse hiç gözüm arkada kalmaz dedi durum bu annemin henüz kendi evi yok biraz peşinatları var onlara ev bakıyorduk ama ödeme koşullarıyla beğendikleri evler bi türlü olmuyordu çalışırsam anneme istediği gibi bi ev alabilicem bakıcıya cereceğim parayı krediye ödicem çocuğumda misss gibi bakılacak bende dolaylı yoldan 2. Bi ev sahibi olmuş olucam :)

çok güzel kararlar almışsınız canım benim bile okuduğumda içim ferahladı. eşinin senin annen gelsin demesi cuk oturmuş valla sonradan problem olma riski kalkmış ortadan

bilmiyom ki valla kendiliğnden gitti spor yapmadım az yemedim ama gitti de kıskanılcak bişey yok bu kilodayken S giyiyodum ama şimdi L giyiyiom..kilo aynı ama bende şişkoyum nası şey anlamadım.

hamilelik kilosu garipmiş, hamileliğimde 22 kilo aldım bunun sadece 10 kg gitti 12 kilo fazlan var diyo tartı ama herkes eskisi gibisin hiç kilo almadın diyo kimiside senin gibi kilom gitti eski kilomdayım ama eski görüntüm yok diyo anlamadım

canım geçmiş olsun. diş ağrısını hamileliğimin başında fena halde çekmiştim çook zor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…