ay çok kıskandım valla nasıl becerdin.benim 1 kilom bile gitmedi.bide 1 ay sonra düğün varallahım çok şişkoyumm
Gibi degil mıBal çıkarsa roman havası çalar, güzel kiviririrm. Zati tam sibel can gorunumluyum, hali reklamında , sarı elbise altında bacakları gi benimkilerde.:)
Çıkarda doga malzeme görsünAmin insallah cnm, yari sans diyelim biz buna , boyle bir yerden istanbul gibi bir yere gelin gttim ama ailemi ziyaret tatil oluyor o da sans oluyor :)
Dur duymadiysan anlatayim Kiz teknemiz var bizim tektasciiii senin o teknolojik aletlere benzemez googledan gez sen soyle bir tatil yap oturdugun yerdenben bebeyi uyuttum salih adasi kiyilarinda gunesleniyorum ayy omuzlarim da ne yandi yaaa
Cok sert mi oldu la :)))
Ya sizi kirmamak icin geldim ya yoksa valla vaktim yok
adres sormuyorum kiz bu koyda kimse yok iz olmasin diye bikini ustumu cikarsam mi diye soruyorum
Kiz sen ne cok sıkıyorsun kendini.ya birak az,Cool .bak gor Eylül'e en az 5 kilon gider.Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)
Sagol canım.aman dur ağrımasın bende hamile kalınca tattım dısı hala dış.ahdim var yaptıracağım hepsini.voltajjj çok çok geçmiş olsun benim dişlerin maşaalahı var hiç bilmem diş ağrısı ama eşimden biliyorum fenaymış bi haftada zayıflar bileee..zor yani geçmiş olsun çok çok
kabağı bilmem hiç denemedim ama taza fasülye temizlenip domatesle suyu çekinceye kadar pişince soğuduktan sonra poşetleyip koyuyorum dondurucuya missss..tavsiye olunur
olsunlar vallaa..ben 1 saat uyusun die üç kere başına gidiyorum pış pış pışşşşşş fenalık çöktü içimee..ama kuzumun hakkını yemiyim uyuduktan sonra bi kahveyle tellendirme molası veriyo bana
bu arada kıskandırmak gibi olmasın ben hamilelik öncesi kilomdayım 19 kilom gitti:))) gerçi hala göbeğim duruyo ya neyseeeee
DilerizGibi evet:)
Gidermi kiz 5 kilo. Bak 30 eylüle kadar 5 kilo gitsin, dile benden ne dilerseniz. Iç gudulerine güvenip gofretimi yiyiyorum:)
DuymasiiiinnnÇok kibar olmus: dilersen..
Bebeci salih adası demisti demi?
Sahil güvenlik mi bakiyo acep oraya:))
Dileriz
Devamlı zayıfladım de kendine beyin kanıyor buna
Duymasiiiinnn
Bizimde ole, biraz once voltajin yöntem, yüzünü orttum, salladim,hemen uyudu, ama 1 saat içinde 50 kere gittim, yok gazi var, yok emzir, yok emzik düştü, araba gecti, kapi gicirdadi vs vs. Öndeki salondan arka oda nerden baksan 15 adım git 15 gel. Ayaklarımın alti yaniyo. Her gidiste mutfağın önünden gecincee, kilolar kaliyo ışte..
Sen nasıl verdin ya, Allah bilir kendiliginden gitmiştir
O molayi benimkide veriyo sağolsun:) bu arada topicteki herkes tellendiriyo sanırım..
Duymasın da biri ihbar etmiş sanırım..
Benim ıslah olmam zorkendilğinden gitti sölemesi ayıpPPPama abur cubur yemedim (şimdi yiyiyom da neyseeee)nisan anneleri bağımlı çıktı valla ben 1-2 ile başladım şimdi 5-6yı buluyorum allah bizi ıslah etsin
Hadi ya hangi kanalda dedi?
Demek ki med cezirin faili yakalandı .
Dönüşü de fırtına felaket hasret olacak,hazır misin
Güneşlen bacım guneslen, her gidişin bi dönüşü var ama, sen gelirsin buralara, biz gitmedigimize bilmicez ama sen gidip dönünce daha kötü olcek:) ne zaman doncen bu arada? Benim ailemde deniz kenaarinda oturuyor hem. Hih.
evet sahil guvenlik bakiyor ama sadece bakiyor o gelene kadar ben vinnn babam onlari karsi adadan tespit eder oldu vakti zamaninda ruhsti alana kadar cokkactigi icin:))Çok kibar olmus: dilersen..
Bebeci salih adası demisti demi?
Sahil güvenlik mi bakiyo acep oraya:))
Kızlar hepinize teşekkürler içimi ferahlattınız bu arada babamla konuştum onlar İstanbuldalar anneme işi bırak istersen git çocuğa bak demiş :) bizde eşimle düşündük ben işe başlarsam gidip bi ev alıcaz onlara annemi babamı buraya getirip oturtucaz içine ödeyeceğiz ben zaten tek çocuğum eşime istersen benimkileri değil seninkileri getirelim dedim yarın bi gün laf sokmasın diye annem çocuk bakamaz ama senin annen gelirse hiç gözüm arkada kalmaz dedi durum bu annemin henüz kendi evi yok biraz peşinatları var onlara ev bakıyorduk ama ödeme koşullarıyla beğendikleri evler bi türlü olmuyordu çalışırsam anneme istediği gibi bi ev alabilicem bakıcıya cereceğim parayı krediye ödicem çocuğumda misss gibi bakılacak bende dolaylı yoldan 2. Bi ev sahibi olmuş olucam :)
bilmiyom ki valla kendiliğnden gitti spor yapmadım az yemedim ama gitti de kıskanılcak bişey yok bu kilodayken S giyiyodum ama şimdi L giyiyiom..kilo aynı ama bende şişkoyum nası şey anlamadım.
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?