Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

çok yorgun yada stresli isen ne yersen ye azalıyor birden

Bişey sorcam, sütünün azaldığını kanaatine nasıl vardin?

Kış voltaj, benim oglani salincaga yatırıp direk uyutamamistim hiç, dünden beri yatiriyorum, yüzüne bi bez, uyuyo sipa. Inşallah sikilmaz bundan da:)

Bişey sorcam, sütünün azaldığını kanaatine nasıl vardin?

ben emzirmediğimde bebiş uyurken göğüslerim acırdı şişerdi bir de birini emzirirken diğerinin içinde bişeyler düğümlenir gibi oluyodu şimdi olmuyo artık..merak ettim sağıyım dedim tek göğüsten 150 cc sağan ben bu sefer sadece 80 sağabildim sen de sadece emziriyormusun ???ben sadece emziriyorum dr böyle devam dedi ama son bi kaç gündür bu durum beni tedirgin etti.

Kış voltaj, benim oglani salincaga yatırıp direk uyutamamistim hiç, dünden beri yatiriyorum, yüzüne bi bez, uyuyo sipa. Inşallah sikilmaz bundan da:)

benim oğlum bunu 2 kere yedi artık bezi koyunca emziği atıyo uyumuyor inşallah senin oğlana söker bu taktik:))

Bi yerde okumustum, bi sure sonra eski gerginliği kalmiyomus göğüslerin, anneler sutum azaldi diye hataya düşüp mama vermeye basliyo, bölece süt azaliyo yaziyodu, şu emzirme kampı muhabbetinde olabilir, bende emziriyorum sadece ama bazen bana da senin gibi azalmış geliyo, sonra gece 3-4 saat uyuyunca normal diye düşünüyorum, huysuzlukta yapmiyo, ama emmesi azaldı bizimkinin eskisi gibi degil, belki ondandır. Kafam karisiyo sürekli ışte..
benim oğlum bunu 2 kere yedi artık bezi koyunca emziği atıyo uyumuyor inşallah senin oğlana söker bu taktik:))

Inşallah, aslinda artık uykuya dalmadan zorluk yaşamıyoruz. Özellikte evde ve yalnız olursak. Ama dışarı çıkınca, yada biri gelince zorlasiyo. Benim sıkıntım uykuda sürekli miziklamasi, başına getittiriyor illa. Ses oluyo, gaz oluyo vs vs..

Üstteki mesajda demek istedim ki:)))
Gece uykuya dalmakta, ama hemen uyanıyor ışte..

Voltajjjjj kış gel içelim birer tane:))

ya evet benim de böle eski gerginliği olmuyor ondan şüphelenip sağdım az geldi gözüme bi daha sağıcam bakıcam bakalım..
uyku konusunda aynını yaşıyorum biri gelince dışarda olunca uyku saatini kaçırmasam da kendi savsaklamaya başlıyo uyanıyo sürekli..
neyse neyse biz kolik anneleri için buna da şükür demek lazımmm:))))

Kesinlikle çok şükür. Şu an ben balkonda oturup cay içiyorum mesela. Ilk zamanlar esim gelene kadarsu icemedigimi biliyorum. Sonra gece sabaha kadaruykusuz yine.. düşünmek bile sıkıntılı..

Selamun aleykum kızlar yazamadm ne zamandır yoğun geçiyor ramazan bayağı
Yeni topik hayırlı olsun
Bizde dün bir kaza atlattık yavrumu dışarıya çıkaracaktım üstümü giyordum yatağın üstüne yatırdım çocuğu
Öyle bi ağlıyoki çocuk kucağıma aldım çantamı falan öyle taktım
Neyse dışarı çıktık 2 dakkaya kucağımda uyudu eve geldik bizde hemen çocuğu yatırıyım dedim birde baktım benim gardırobumdaki
2.5 metrelik ayna patlamış iki büyük parçaya ayrılmış bi parça uçmuş o koca haliyle parçalanmadn benm yattığım yere gelmiş
Dışarı çıkmaddan öncede çocuğu oraya yatırmştm
Allahım korudu vallahi gördüğüm anda dehşete düştüm
Allahım görünür görünmez kazalardAn korusun hepimizi

kızlar nihayet knk bitti.
ama uzun bir aradan sonra çok acı verici.

hadi bakalım gazanız mübarek ola :)
Pisik için en iyi sey kurulamak, ben sebamed kullanıyorum, memnunum çok. Ablamın kızı zeytinyagindan mikrop kapmış dikkat edin..

normalde de ıslak mendille alıncada kuruluyodum,
sanırım molfixin ıslak mendili yaptı,
bu 3. gün yıkayıp z. yağı sürmek baya işe yaradı chosy cim,
eşim internette bakmış z. yağını hafif ısıtın öncesinde, asiti çıksın diye, öyle yaptım,
çok şükür iyileşme var baya,

bi yallnız bırakmıyosunuz ki huzur mu var ki hamile kalayım deseydin uyuz kadına

ve aleyküm selam

canım büyük geçmiş olsun,Rabbim korumuş,
nazar var demekki evde, oku bol bol hem çocuğu hem de kendini,
benimde dolabım tamamen ayna, ve gün içinde ayşeyi üstünde oyalıyorum, ve odam küçük olduğu için herşey dipdibe,
şimdi kurt düşürdün içime benim,
Rabbim korusun bizleride evlatlarımızıda

Cnm benim odamda küçücük ve gardırobum ayna o patlamış işte allah korusun orada olsak yaşama şansımız zyoktu sende dikkat et bi kontrol ettir montajını
Bigün önce bir sürü misafir ağırladık
Ertesi gün patlama oldu annem diyo bi sadakanız karşı gelmiş çok büyük nazar atmışsınız diye
Allahım pis gözden korusun

iyi şükür beyinde alakası yoksa sorun olmaz inş .bizde bakıcz inş bizde biş cıkmazda öyle gitsinn zaten cok dikkatli bakmayınca belli etmiyo hemen göze carpan bi duru yok bizde
canım allah acil şifa versin evladına.hayırlı haberlerini duyarız inşallah en kısa zamanda
inş cnm cok tşk ederim
saol cnm evet kemikle ilgili bir problem işte sizede rabbim şifa verir inş küçük meleyin bişesi kalmz .Cok zor bi durum bizide her baktıgımızda kahroluyoruz buna şükür allhtan geldi
tşk ederim canım allah razı olsun sütünde inş geri gelir ama ilk başlardaki gibi olmuyo süt eskiden sütten şişen gögüsler zamala azalıyo

Günaydın kizlar❤❤❤
Chosy cok sevindim oglusun uyuduğuna.Yazıyı verdigin ipuçlarını takiple çözdüm
Kiz bugun ben yatağa kaciracaktimdehşet birseydi ya(
Sonra hatırladım ki ben dun aksam 5 gibi wc gidecektim yemek iftar cocuklar derken rüyamda gitmiştim ...
Bugun iftar yemeğini düşünüyorum;
Mercimek,ispanak ve makarna
Hic tarzımız degil ama sıkıldım artık etten tavuktan.hep agir yapiyordum bugun bakalim ne diyecekler.tarhana mı yapsam.
Çorbada mı yapmasam

Canım her süt sagilinca çıkmıyor ki birde bebisler buyudukce emdikleri sure cok ama emzirme Aralıgi uzuyor.sutte arz talep meselesi.Bazı günler oyle oluyor cokta takılma.
Biraz dinlenirsen yine birikir.

Kizlar bisey sorcam benim bahcede birsuru kabagim var az dondurucuya koysam kizik ek besine baslayinca vermek istiyorum kisin..olurmu? Haslamammi gerek?

Tam bizlik mönü olmuş, biz et yemezlerdeniz, pişirmeyi de bilmem zati. Bende tarhana yapicam. Akşamdan türlü ve pilav var. Afiyet olsun..
Kizlar bisey sorcam benim bahcede birsuru kabagim var az dondurucuya koysam kizik ek besine baslayinca vermek istiyorum kisin..olurmu? Haslamammi gerek?

Kabak hiç duymadım dondurucuya koyan, konserve tarzı bişey olurmu ki? Ben hiç anlamam bu kışlık mevzulardan, ne turşu, ne dondurucu ama artık anlamam lazım.

Canım her süt sagilinca çıkmıyor ki birde bebisler buyudukce emdikleri sure cok ama emzirme Aralıgi uzuyor.sutte arz talep meselesi.Bazı günler oyle oluyor cokta takılma.
Biraz dinlenirsen yine birikir.

yaa voltaj chosy teşekkürler desteğinize, söledikleriniz içime su serpti, dün acayip takıntı yaptım bayağı bişeyler içince performansımı beğendim yineee:))))bi de akşam arkadaşım bendeydi moral de depoladım bol bol:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…