nurten çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..
kızlaaar burda incir için süt yapıyor çok diye konuştum konuştum nazar değdirdim kendime sütüm çok azaldı yaaa((sabahtan beri incir rezene lactamil milupa still tee 2.5 litre su ne bulduysam içtim bi dünya tahin helvası da cabası ama benim memeler hala suyu kaçmış portakal gibi yaaaa (((
çok yorgun yada stresli isen ne yersen ye azalıyor birden
nurten çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..
kızlaaar burda incir için süt yapıyor çok diye konuştum konuştum nazar değdirdim kendime sütüm çok azaldı yaaa((sabahtan beri incir rezene lactamil milupa still tee 2.5 litre su ne bulduysam içtim bi dünya tahin helvası da cabası ama benim memeler hala suyu kaçmış portakal gibi yaaaa (((
Bişey sorcam, sütünün azaldığını kanaatine nasıl vardin?
Kış voltaj, benim oglani salincaga yatırıp direk uyutamamistim hiç, dünden beri yatiriyorum, yüzüne bi bez, uyuyo sipa. Inşallah sikilmaz bundan da:)
Bi yerde okumustum, bi sure sonra eski gerginliği kalmiyomus göğüslerin, anneler sutum azaldi diye hataya düşüp mama vermeye basliyo, bölece süt azaliyo yaziyodu, şu emzirme kampı muhabbetinde olabilir, bende emziriyorum sadece ama bazen bana da senin gibi azalmış geliyo, sonra gece 3-4 saat uyuyunca normal diye düşünüyorum, huysuzlukta yapmiyo, ama emmesi azaldı bizimkinin eskisi gibi degil, belki ondandır. Kafam karisiyo sürekli ışte..ben emzirmediğimde bebiş uyurken göğüslerim acırdı şişerdi bir de birini emzirirken diğerinin içinde bişeyler düğümlenir gibi oluyodu şimdi olmuyo artık..merak ettim sağıyım dedim tek göğüsten 150 cc sağan ben bu sefer sadece 80 sağabildim sen de sadece emziriyormusun ???ben sadece emziriyorum dr böyle devam dedi ama son bi kaç gündür bu durum beni tedirgin etti.
benim oğlum bunu 2 kere yedi artık bezi koyunca emziği atıyo uyumuyor inşallah senin oğlana söker bu taktik:))
Bi yerde okumustum, bi sure sonra eski gerginliği kalmiyomus göğüslerin, anneler sutum azaldi diye hataya düşüp mama vermeye basliyo, bölece süt azaliyo yaziyodu, şu emzirme kampı muhabbetinde olabilir, bende emziriyorum sadece ama bazen bana da senin gibi azalmış geliyo, sonra gece 3-4 saat uyuyunca normal diye düşünüyorum, huysuzlukta yapmiyo, ama emmesi azaldı bizimkinin eskisi gibi degil, belki ondandır. Kafam karisiyo sürekli ışte..
Inşallah, aslinda artık uykuya dalmadan zorluk yaşamıyoruz. Özellikte evde ve yalnız olursak. Ama dışarı çıkınca, yada biri gelince zorlasiyo. Benim sıkıntım uykuda sürekli miziklamasi, başına getittiriyor illa. Ses oluyo, gaz oluyo vs vs..
ya evet benim de böle eski gerginliği olmuyor ondan şüphelenip sağdım az geldi gözüme bi daha sağıcam bakıcam bakalım..
uyku konusunda aynını yaşıyorum biri gelince dışarda olunca uyku saatini kaçırmasam da kendi savsaklamaya başlıyo uyanıyo sürekli..
neyse neyse biz kolik anneleri için buna da şükür demek lazımmm:))))
benim kızında pişiği olmuştu o zaman ıslak mendili ılık suda yıkayıp öyle kullandım prima hassas ciltler için olandı kullandığım.pamuklu temiz bi bezle tamponlayarak hafif hafif kurula pişik kremi sür ben dalin krem kullandım o bile bu şekilde geçirmişti.şu an havalar sıcak ve nemli bencede altını aldığında acık bırak her seferinde popişi rahat eder bırak çiş yapsın (tabii bakım örtüsüne)
geçmiş olsun miniğine canım benim
kızlar nihayet knk bitti.
ama uzun bir aradan sonra çok acı verici.
Pisik için en iyi sey kurulamak, ben sebamed kullanıyorum, memnunum çok. Ablamın kızı zeytinyagindan mikrop kapmış dikkat edin..
canım sabun konusu sadece görünen tarafı. dingonun ahırı gibi gezmelerine karıştırmalarına sinir oluyorum ben.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah yeni tayin yerimizde.
kv adet oldun mu dedi.
olmadım hiç dedim.
o zaman hamilesindir diyor
hayır değilim dedim
nasıl bu kadar emin konuşuyorsun diyor
şey etmedik hiç mi dicem
değilim diyorsam değilimdir dedim.
Selamun aleykum kızlar yazamadm ne zamandır yoğun geçiyor ramazan bayağı
Yeni topik hayırlı olsun
Bizde dün bir kaza atlattık yavrumu dışarıya çıkaracaktım üstümü giyordum yatağın üstüne yatırdım çocuğu
Öyle bi ağlıyoki çocuk kucağıma aldım çantamı falan öyle taktım
Neyse dışarı çıktık 2 dakkaya kucağımda uyudu eve geldik bizde hemen çocuğu yatırıyım dedim birde baktım benim gardırobumdaki
2.5 metrelik ayna patlamış iki büyük parçaya ayrılmış bi parça uçmuş o koca haliyle parçalanmadn benm yattığım yere gelmiş
Dışarı çıkmaddan öncede çocuğu oraya yatırmştm
Allahım korudu vallahi gördüğüm anda dehşete düştüm
Allahım görünür görünmez kazalardAn korusun hepimizi
Cnm benim odamda küçücük ve gardırobum ayna o patlamış işte allah korusun orada olsak yaşama şansımız zyoktu sende dikkat et bi kontrol ettir montajınıhadi bakalım gazanız mübarek ola :)
normalde de ıslak mendille alıncada kuruluyodum,
sanırım molfixin ıslak mendili yaptı,
bu 3. gün yıkayıp z. yağı sürmek baya işe yaradı chosy cim,
eşim internette bakmış z. yağını hafif ısıtın öncesinde, asiti çıksın diye, öyle yaptım,
çok şükür iyileşme var baya,
bi yallnız bırakmıyosunuz ki huzur mu var ki hamile kalayım deseydin uyuz kadına
ve aleyküm selam
canım büyük geçmiş olsun,Rabbim korumuş,
nazar var demekki evde, oku bol bol hem çocuğu hem de kendini,
benimde dolabım tamamen ayna, ve gün içinde ayşeyi üstünde oyalıyorum, ve odam küçük olduğu için herşey dipdibe,
şimdi kurt düşürdün içime benim,
Rabbim korusun bizleride evlatlarımızıda
iyi şükür beyinde alakası yoksa sorun olmaz inş .bizde bakıcz inş bizde biş cıkmazda öyle gitsinn zaten cok dikkatli bakmayınca belli etmiyo hemen göze carpan bi duru yok bizdecanım, yeğenim ablamın oğlu. kendisi kafasının arka tarafında bi bezeyle doğdu 11 günlükken ameliyat oldu bu yüzden doğdu doğalı beyin cerrahi de kontrol altında. beyin cerrahi alnındaki şişlikle alakalı ters bir şey söylemedi beyni etkiliyor vs. gibi. yalnız bizde çökük taraf değil şişkin taraf var yani gelişmeme gibi bir durum yok her iki tarafta gelişiyor. asimetrik duruyor yani. plastik cerrahi bahsettiğin ameliyatı söyledi ama biz gerek görmedik. çünkü beyni etkileme gibi bir durum yok.
inş cnm cok tşk ederimcanım allah acil şifa versin evladına.hayırlı haberlerini duyarız inşallah en kısa zamanda
saol cnm evet kemikle ilgili bir problem işte sizede rabbim şifa verir inş küçük meleyin bişesi kalmz .Cok zor bi durum bizide her baktıgımızda kahroluyoruz buna şükür allhtan geldiNurten,
Cok gecmis olsun,Allah safi sıfatıyla tecelli etsin.yanlis anlamadiysam et veya kas degil kemikle alakalı bir durum.bizimde omur kemikte sıkıntı var 5. Ayımıza kadar bizde hergun icimizde siziyla uyanıyoruz ,kızımı her kucağımıza aldığımızda ,yatarken,bakarken...
En cokta o halde durup bize gülerken cok kanıma dokunuyor.
Allah yardımcımız olsun.
tşk ederim canım allah razı olsun sütünde inş geri gelir ama ilk başlardaki gibi olmuyo süt eskiden sütten şişen gögüsler zamala azalıyonurten çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..
Canım her süt sagilinca çıkmıyor ki birde bebisler buyudukce emdikleri sure cok ama emzirme Aralıgi uzuyor.sutte arz talep meselesi.Bazı günler oyle oluyor cokta takılma.ya evet benim de böle eski gerginliği olmuyor ondan şüphelenip sağdım az geldi gözüme bi daha sağıcam bakıcam bakalım..
uyku konusunda aynını yaşıyorum biri gelince dışarda olunca uyku saatini kaçırmasam da kendi savsaklamaya başlıyo uyanıyo sürekli..
neyse neyse biz kolik anneleri için buna da şükür demek lazımmm:))))
Tam bizlik mönü olmuş, biz et yemezlerdeniz, pişirmeyi de bilmem zati. Bende tarhana yapicam. Akşamdan türlü ve pilav var. Afiyet olsun..Günaydın kizlar❤❤❤
Chosy cok sevindim oglusun uyuduğuna.Yazıyı verdigin ipuçlarını takiple çözdüm
Kiz bugun ben yatağa kaciracaktimdehşet birseydi ya (
Sonra hatırladım ki ben dun aksam 5 gibi wc gidecektim yemek iftar cocuklar derken rüyamda gitmiştim ...
Bugun iftar yemeğini düşünüyorum;
Mercimek,ispanak ve makarna
Hic tarzımız degil ama sıkıldım artık etten tavuktan.hep agir yapiyordum bugun bakalim ne diyecekler.tarhana mı yapsam.
Çorbada mı yapmasam
Kizlar bisey sorcam benim bahcede birsuru kabagim var az dondurucuya koysam kizik ek besine baslayinca vermek istiyorum kisin..olurmu? Haslamammi gerek?
Canım her süt sagilinca çıkmıyor ki birde bebisler buyudukce emdikleri sure cok ama emzirme Aralıgi uzuyor.sutte arz talep meselesi.Bazı günler oyle oluyor cokta takılma.
Biraz dinlenirsen yine birikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?