Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ben bal kabağını da dondurucuya koyuyorum.(çok seviyorum)
bazen kabak dağılıyor ama nefsimi köreltiyorum ya yetiyor bana.
yeşil kabak hiç koymadım.
taze fasülyeyi voltaj ve idildeniz gibi koyuyorum.
bezelyeyi rengi değişene kadar haşlıyorum.
bir kaç kez annem dolma biberi doldurdu öyle koydum dondurucuya
yemek yapmadığım zaman kurtarıcım oluyor.
ıspanağıda yıkayıp doğrayıp koyuyorum.

:) yeni aşı olduk ilk defa ateşlendik şu an evin içinde kanguruyla gezdiriyorum kucağım da sürekli kucak oyun meme emme istiyo benm parmağıma saldırıyoo
geçmiş olsun canım. mart annelerinden okuduğuma göre 4. ay aşıları birçok bebekte ateş yapmış.hatta havale geçiren bile var. bende çok korkuyorum inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz.

voltaj sana da geçmiş olsun canım. insanın neresi ağrıyorsa canı orda valla. diş ağrısı da herşeyden beter.

Ama mart anneleri benim gordugum nick e yazmışlar, sanki, benmi yanlış gördüm acaba.
evet tatlım bende okudum o sayfayı herkes 2012 diye biliyor ama sonra birisi yazmış sürmelinin kızının vefat ettiğini. (gerçi 2012 ylındakinin üyeliği iptal olmuş 2. üyelikten belki de 2012dir bilmiyorum ki :26: ama küçücük bir bebek sonuçta çok üzüldüm )

Bende çok üzüldüm, biride isimlerinde aynı filan yazmis ama bilmiyorum. 2 gun yoğun bakımda kalmış sanırım

Şimdi baktım 2013 mart anneleri listesine de erkek bebekmis. Hep farkli yazanlari okumusum ben, kafam karmakarışık oldu. Moralim bozuldu okudukça. Bakmicam artık..

anneler merhaba.. bende nisanda bir evlat sahibi oldum ve topicinizi yeni gördüm şöyle bir göz attım ve sohbetinizi sevdim.. müsadeniz varsa oğlumdan fırsat buldukça aranıza katılmak istiiyorum.

bu arada söylemeden geçemicem yüzüstü yatıp boğulan bebek beni çok sarstıı Allah ailesine sabır versin.

Bende çok üzüldüm, biride isimlerinde aynı filan yazmis ama bilmiyorum. 2 gun yoğun bakımda kalmış sanırım
evet canım bende okudum. arasıra okuyorum mart anneleri topiğini de. bizi neler bekliyor onlardan öğreniyorum. bunuda tesadüfen öğrendim.

sen ne yaptın gezmeye gidecektin. erenle nasıl geçti bugün?

çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın, okurken bile içim yanıyor yaşayanların durumunu düşünemiyorum bile

evet canım bende okudum. arasıra okuyorum mart anneleri topiğini de. bizi neler bekliyor onlardan öğreniyorum. bunuda tesadüfen öğrendim.

sen ne yaptın gezmeye gidecektin. erenle nasıl geçti bugün?

Arkadaşımın bebeği olmustu onu görmeye gittik, eren hiç huysuzluk yapmadı, çok sevdiler, hatta arkadaşımın annesi ve kv si vardı. Kv bilmiş çok belli, annesi o kadar tatlı, sessiz, mulayim. Kv de mizirdadi benimki, annesi aldı, uyudu oglum kadının kucağında:)
Bebekte görsen ne mini, çok tuhaf geldi, sanki benimki hiç ole olmamış gibi, kucağıma alamadım korktum, incecik kollari bacakları:)

Hoşgeldin canım, Allah bağışlasın bebeğini..

allah sabır versin ailesine meleğin..kızlar bu arada benim oğlum da yüz üstü uyuyo allah korusun bebeğimi ben hep tam tersi sırt üstü tehlikeli die düşünürdüm..

hoşgeldin masalduru.. gerçekten de buraların şenliği bol olur.. bende vaktiyle sohbetin keyfine dalıp girdim topiğe:)))

allah sabır versin ailesine meleğin..kızlar bu arada benim oğlum da yüz üstü uyuyo allah korusun bebeğimi ben hep tam tersi sırt üstü tehlikeli die düşünürdüm..

Sırtüstü kusunca tehlikeli. Ben yeni emdiyse yan yatiriyorum, bi sure sonra sirt üstü ceviriyorum. Ama geçenlerde yan yatirmaninda yüzüstü kadar tehlikesi olduğunu okudum. Yüzüstü donebilirmis.

her kv gibi ... çocuk bile iyiyi kötüyü ayırt edebiliyor.
huysuzluk yapmadığı için maşallah eren'e.
küçük bebekleri görünce bende ne kadar küçük diyorum.

masalduru hoşgeldin canım.

her kv gibi ... çocuk bile iyiyi kötüyü ayırt edebiliyor.
huysuzluk yapmadığı için maşallah eren'e.
küçük bebekleri görünce bende ne kadar küçük diyorum.

masalduru hoşgeldin canım.

Doğru valla, hepimizin miniklerine maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…