evet pcden yaptım canım ama albümü herkes görüyor sanırım.Dertsiz olmus
nasil yaptin pc den mi
ayni benim ortancaya benziyor : )
canım Allah yar ve yardımcın olsun kimseyi kimseyede muhtaç etmesin kurban olduğum Rabbim, kzıdım açıkçası annene kardeşine, sen zaten eşinden dolayı sıkıntıdasın ne olur biraz yardımcı olsalar kv. tarafın ordamı bi kaç gün yardım etseler doğumundaAllah yardımcısı olsun kardeşinin. İnşallah hayırlı kapılar açılır hem onun için, hem evladı için.
Kızkardeşim evli, isterse gelip yardımcı olabilir ama istemiyor nedense. Annemle sadece semtlerimiz farklı, 30-40 dk toplu taşıma ile. Annemin önerisi kv eşime baksın, o bana bakarmış. E adam yeni doğmuş bebeği görmek isteyecek babası olarak. Nasıl mahrum edeyim, istediği zaman arabaya binip de gelemez ki. Bir de eşya işi var, hem Azra'nın hem miniğin hem benim çantalar olacak, bir de bunun eve dönmesi, alışması var. Bir sürü şey işte. Teyzelerim de annem gibiler, pek farkları yok. En yakın arkadaşımın o zamanlarda düğünü, nikahı var, o da gelemez. He annem hep derdi ki, biz doğurunca anamız yanımızda yoktu, gerçi teyzesi varmış ama onu saymıyor. İyi dedim ben de tek başıma uğraşırım senin gibi. Ama küseceğim de haberin olsun diyorum, umurunda değil.
evet pcden yaptım canım ama albümü herkes görüyor sanırım.
fotoğraf küçültme programı var ordan resmin boyutunu küçülttüm
o şekilde yükleme yaptım.
o bebeği sildim voltajım. senin cimcime eminim daha süslüdür :)
taşınma fotolarımızı ekledim. bir kısmı eksik. oturma odası, yatak odası ve koridordaki koliler ve eşyalar görünmüyor
bazılarında eşim çıkmış bazı fotolarda ise kaynım var o yüzden eklemedim
çok sağol canım benim.tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz canım, maşallah sana, öyle kolileri görmek bile beni ürkütüyor aç yerleştir falan amann, misafirin içinde en iyisini yapmışsın canım küçük çocuğun var hangisine yetişesin
www.photosize.com canım. sayfayı açtıktan sonra fotoyu seçip pixels yazan yere 700 yazın o zaman kabul ediyor.Dertsiz canım fotoğraf küçültme programı hangisi
canım herşey gönlüne göre olur inşallah. her şerde var bir hayır. yeni bebek yeni kısmetiyle gelsin.Artık olan oldu. 2 . yi istemiyordum redavisiz çocuğumuz olmuyordu bizim. Genede iyi tarafından bakmaya çalışıyorum duzenimizi daha iyi kurarız diye. Eşim iş konusunda çabalıyor. Bizim kendi içimizde pek sorunumuz yok işin içerisine ailesi girince böyle olduk. Evi değiştirmeyi çok istiyorum ama kısmet artık. Artık ne kv ile nede kp ile Teşrik i mesai içerisine girmeyi düşünmüyorum. Kendimi onlardan uzak tutmanın tek yolu bu. Birde evi uzaklastirsam rahatlayacagim. Evlenmeden önce Arnavutköy den arsa almıştım ileride Evimi alırım diye. Büyükşehir Belediyesi imar da degisiklik yapınca 79 metre kare si yola gitti. Belediye yolu aktiflestirmedigi için bu İstimlak ettiği alanın parasini şuan odemiyor. Oda yaklaşık olarak 70 bin lira yapıyor bu parayı belediyeye bırakacak kadar zengin değilim. Bekliyorum bakalım bu durum olmasaydı şuan 200 bin lira çıkartıp Evimi alablilirdim. Bundada vardır bir hayır deyip bekliyorum
canım kardeşinin okulu bitirmesine 3 veya hazırlık okuduysa 4 yıl var kız kardeşin için bu süre çok uzun. kadın sığınma evlerini eşimin işinden dolayı biliyorum bende. çok şikayet gelirdi gcenin bir yarısı ekip arabası almaya giderdi. illaki fiziksel şiddet olması da şart değil. manevi şiddet görüyorum demesi bile yeterli.Ruveyda uzuldum sana ve tekrar kardesime.
bir defa carsiya cikacakken gozlugunu istemis kardesim de gozluguyle cuzdanini vermis hepsi bahcedeymis 2 katli mustakil ev.vay efendim yerinden niye oynattin.eline bir odun almis kuzum hemen kacmis iceriye kapiyi kapatmis.bagirtilara annemi aramis babam yollamamis teyzem polis alip gitmis kapiyi acmamis ordaki akrabasi zannetmis.teyzem seslenmis ben geldim kızım ac birsey yapamaz diye.aynen yalvar yakar geri dondurduler.babama kac defa soyledim yollama diye ben karakolun koseden bakiyorum diyor gir al diyorum yok diye kapatiyor.
yine yazin gittigim de actim konuyu bana atarlaniyor filan.nasil basini yastiga koyuyorsun gece kalksa birsey yapsa gitti kardesim raporu var insani iliskiler sorunu diye not dusmusler yaratik bu.
keske sende daha detayli dusunseydin 2. Cocuk emin ol ikinci pranga olacak.
kizma bana uzaktan soylemesi kolay degil emin ol icerisindeyim.inanki disarda hayat yasaniyor ama omur senin.sorgu sual edince nefsine omrum bunlarin elinde karamsarlikla gerginlikle gecti.
ben kardesime diyorum hatta cok kez mor cati gibi bir yere siginmasini bile istedim. Aile siddet hattini verdim ara birsey olursa diye.gecen sene yine kalkmis yurumus daha hic vurmadi kardesim kalktim ittim bogazina sarildim diyor.iyiki ben degilim o bogardim sinirliyken beni zapdedemez kimse.benle dugunde surtustu agzinin payini aldi itim diyemez.tlf acinca kardesimi ver derim tamam der hemen.simdi bile hirs burudu .
annem acikca der baban olmeden getiremem diye.kardesim mezun olunca o alir yanina.almazsa zaten gebertirim.
Gelmeyi istemiyor kardesimle simdi ayni evde el gibiler o bir odada digeri bir odada.hic evde konusmuyorlar bile.
simdi calistiklariyla hep birikim yapmasini soyledim.cunku alyansina kadar aldilar.daha da biriktirecek.o birikimleri babama verirse kabul eder gelmesini bunu biliyorum ayrica tiksindirtiyor.
insanlardan nefret eder oldum.guven sifira indi her tutugum dal elimde kaliyor.
yasamak cok daha zor yapilacak birseyin kalmamasi daha da zor.
allah yardimcimiz olsun.
Biliyorum canim ya iste gelseki.oralar da durmak istemiyor.canım kardeşinin okulu bitirmesine 3 veya hazırlık okuduysa 4 yıl var kız kardeşin için bu süre çok uzun. kadın sığınma evlerini eşimin işinden dolayı biliyorum bende. çok şikayet gelirdi gcenin bir yarısı ekip arabası almaya giderdi. illaki fiziksel şiddet olması da şart değil. manevi şiddet görüyorum demesi bile yeterli.
profilden girdim ordan albüme girdim ama yükleyemedim.Ee dertsiz bu site bende zaman asimi diyor.
niye bu zorluk yahu atladigim bir yer mi var?
canım rabbim babanın yüreğine merhamet versin inşallah yaptığı yanlışı o da bir an önce anlasın.Biliyorum canim ya iste gelseki.oralar da durmak istemiyor.
cagirmaya gerek yok bile.dayim oz. Harekatta kuzenim tegmen. iki ark. Alip gitseler anlamaz korkarlar zaten ama baba evinden baska yere gitmeyi dusunmuyor.
aa gizlemiştim sadece takip edenler görsün demiştim ama görünüyor demekkiDertsiz albumun site akisinda gorunuyor canim.
gizledin mi?
Kiz ben de takipciyim ya ondan mi gordumaa gizlemiştim sadece takip edenler görsün demiştim ama görünüyor demekki
sileyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?