Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Dertsiz, stres yapmakta yerden göğe haklıymışsın canım. Benimki bu görünenin yarısı kadar bile değildi. Üstelik yardım edenimde vardı.
Misafire ikram konusunda ben haızrdan şaşmam :) yada çok pratik şeyler olur.
Oğlun biraz eve alışsın, büyüsün ozaman gösterirsin marifetlerini.

Allah yardımcısı olsun kardeşinin.
Keşke çıkıp senin yanına yada yakınına gelebilse. Çekilir gibi değilmiş ama karşıdan söylemesi kolaydır derler. Onun gözü ile bakabilmek lazım. Baba destek olmuyor, annenin elinden bir şey gelmiyor. Birde çocuk var.
Gelde böyle kv lere sövme şimdi. Oğlunun problemini bile bile neden başka bir insanın günahına girersin. Onu evlendirmeleri hataymış.

Ruveyda sizinki tamamen eşinin işene bağlı. Hayırlısı ile güzel bir iş bulsa hem ekonomik olarak rahatlarsın hemde sende kendini orada oturmaya mecbur bırakmazsın.
Öyle dip dibe oturmanın ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum. İmkanım olsa aynı semtte bile oturmak istemem. Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi oluyorsun.

Aaumut hiç gorusmesem daha iyi. Zaman gösterecek herşeyi şuan tek tesellim iyi niyetli davranmam hani derler ya etme bulma dünyası ben kalbimi bozmadim. Kendileri yaptılar oğulları ne yaparsa yapsın artık benden onlara hiç birşey işlemez. Kapimin dış mandalı oldular
Iş konusunda bir arkadaşı ile çalışmaları var inşallah meyvelerini vermeye başlar

Ruveyda haklisin canim.
anasindan ayri daha iyiydi zaten cocukta anasindan ayriyken oldu.
ben oglumu nakis nakis isledim.kendi huylarimi tek tek kazidim diyor.marifet gibi. O kadar benzer yonleri var ki abisi cok dovmus bunu.kimsecikler gelmez gitmez bunlara kedi tirmalamaz kapilarini.
ek ders filan veriyordu kadin basinda beklerdi.kardesimin tek bedduasi kaynanasina.hastaligi iyilesir evlenince demisler.
gecen ilk defa dugune gittiler hazirlanacaklarini anlatmis kardesim bunlari giyecegiz falan diye yavrum ne sandiysa babam mi olecek demis : )

yaninda soyluyor babaannesi olseniz filan diye.
o kardesimin yeri baska bende.benim de onda oyledir.1 senedir hergun arar beni .yanlarinda olmazsa daha rahat konusuruz.annem az dargin cocuktan dolayi ama yapacak birsey yok.

aslinda hersey cok baska.yani en basindan hatalar zinciri geliyor.kardesim 18 sene boyunca babaannemlerle yasadi.3. Cocuk kiz olunca babam gelmemis zaten hastaneye.kardesim de hasta dogdu tedavi icin yatirdilar.babamin da tayini cikinca babannemler biz bakariz siz gidin dedi.
1 ay sonra getirmis babam ankaraya annemi.vermemisler babaannemler.dunyanin dayagi rezilligi babamdan.sonra menenjit gecirdi yine vermediler.cok parçalandik.hatirladigim sahneler varda ah anam ah.doguma gittigini bile hatirliyorum annemin.

kardesimi sonradan getirdiklerinde cogunca bende kaldi.babam her hareketini elestirdi filan.birakmasaydin derim hep.
getirdikten 9 ay sonra dedem öldü. Hep derdi kız giderse ben ölürüm diye.e anasi her gun ölüyor ya.
annem cok inanclidir.hak konusunda kesinlikle dikkat eder.gomulurken helallik istediklerinde allah sorsun dedi.herkes bakti biri birsey dese parcalardik.gik diyemediler biliyor herkes.anneme simdi guc yetmez ama gecmiste cok ezildi.
babaanneme bakmasi buyuk bir lutuf olacakken hala babam söylenir. Ben annem kadar merhametli olamam sanirim.

amaan cok sey var.bir gun geriye gidesim yok.

demi yani.akilsizlar hepsinin kafa darbeli.aslinda analari hasta basta oyle anadan boyle cocuklar.insallah yegenim oyle olmaz genetik olabilirmis.genleri kopasi.

bu arada disardayim nasil yuzum asilmis etraftan kotu bakislar aliyorum artik toparlayayim kendimi

Son düzenleme:
ooo sayfalar ilerlemiş bir anda bol muhabbetler hanımlar

Yuksek_Voltaj voltaj kardeşinin yaşadıklarına üzüldüm allah sabır versin onu çektiği bu eziyetlerden çıkarıp çok güzel bir hayata yaşantıya yöneltsin çok acı şeyler yaşadıkları bazıları doğar ama doğarkenden beri talihsiz olur kardeşinin ki de o hesap olmuş her şerin arkasında bir hayır gizlidir elbet o hayır da ona nasip olacaktır

R Ruveyda senin kv beni çıldırtıyor resmen evlerden ırak olsun işallah gönlüne göre şöyle boğaz manzaralı bir evin olur keyifle ağız tadıyla huzurlu mutlu ailecek oturursunuz

D dertsiz ben yetişemedim fotolara

Zapzup insallah canim.ben de oyle düşünüyorum kardesim bu dunyadan beklemiyorum dese de bekliyorum yine de.

dertsiz atladim konu dagildi.direksiyon egitimini al muhakkak.yabanci yerdesin birde hop dediğin gelmez gitmez kendi isini gorursun.simdi ciktim oh miss ne taksici kapris var ne esimi beklerken agac olmak ne de birsey.
kendine zamanla birde otomatik vites araba alırsın sonrasinda kv catlasin

Neyse fesat sokmayalim

Kocanin slip takibine de sasirdim kiz degisik bir takinti.kredi karti kullanmadigimizdan sanirim cok buyuk yuk geldi gozume

voltajım o takip olmasa biz ev kredisini zor öderiz. birşey alacağımız zaman bakıyoruz alabilir miyiz diye boğazımızdan kısmıyoruz ama kılık kıyafet azaldı biraz.herkesin huyu farklı oluyor işte.

kv kudurur ben arabayı kullanırsam. eşim 4 gündür gece geliyor oğlum geçen gün yoğurt diye ağladı evdeki yoğurdun sonunu yedi yetmedi nasıl ağladı yavrum araba kapının önünde ama ben markete gidemedim. o yüzden istiyorum araba kullanmayı. kendi başıma olsam bakarım çaresine ama çocuk olunca mecbur gibi birşey oldu.

ay aklıma ne geldi
oğlum sünnet olurken önlüğü giydirdik sakinleştirici verdik
eşimin kucağında ameliyathaneye indik eşim oğlumla içeri girdi
o anda ben zaten gerginim ağlamamak için kendimle savaşıyorum
gözlerimden damlalar akıyor
kv eeee sen bir sünnette bu kadar gözyaşı dökersen evlendirirken ne yapacan dedi
ya anne ne saçmalıyorsun ikisi arasında nasıl bir ilişki bu
oğlum şimdi küçücük ve narkoz alcak
evlenirken koskoca adam için neden üzüleyim dedim
insanın fikri neyse zikri de odur
bizim düğüden sonra hasta oldu kv yorgunluktan dedi ama şimdi anlıyorum
oğlum elden gitti diyeymiş meğer...

zapzup herkes görüyor diye kaldırdım canım

benim hazırcılığım son buldu poğaçamı mayaladım
oğlum uyusa hemen yuvarlayıp fırına koyucam
sonrada 1 tatlı 1 tuzlu yapıcam

Voltaj kardeşine üzüldüm,Allah yar ve yardımcısı olsun ins.Bu sekilde yasamak ve o ortamda,psikolojide,şartlarda cocuk büyütmek cok zor cok

Su ogullarini kendi üzerine zimmetli esya vb. zanneden anneleri anlamak mümkün değil. Dunyaya getirdigin evladin sonsuza dek evladin olarak kalirken ayni zamanda dost,sevgili,es,baba olacak ve bu senin kontrol ve izninle olmayacak tıpkı senin hayatindaki diger erkekler gibi...Nedir bu müdahale,bencillik,saygisizlik Göz göre göre evladının yuvasında huzursuzluga neden olmak hicmi degmez vicdana...Allah görsün. Ne demişler üyeye etme özünde bulursun,gelinine etme kizindan görürsün. illaki ektigini birgün;biyerden bicersin...

Dertsiz inşallah kafa dengi 1,2 arkadaşın olur gittiginiz yerde,oglusunla birlikte gider gelirsiniz.Cocuklar artik dışardaki hayati keşfetmek istiyor,insan istiyor. Bizde 1 - 2 gun cikmayalim cok hırçınlasiyorlar,birbirlerine sariyorlar.Nedense ev enerjimizi atmaya dar geliyor :)

Grill Allah yardimcin olsun canım seninde...Inşallah eşin toparlar doguma kadar. Baktin olmuyor 10 günlüğüne yardımcı alırsın eve.Saglik ocagina,muhtarlığa vb yerlere,civardan çalışmak üzere tel.numarasi birakanlar oluyor.En azından 10 gun rahat olursun,kimseye minnet etmeden.

Ruveyda yazdıklarını okurken hem sana, hem esine üzülüyorum Böyle ailelelerin kurbanı çocukları oluyor Kendi hayatlarinin boşluğunu,acigini,ayibini cocuklarinin üzerinden cikarmaya çalışiyorlar.Dunyaya gelen her bebek masum bir melek,ona sekil veren,ogreten,arttiran ya da azaltan aile Bence sen esinin sansisin.insallah iyi bir is bulur ve ayri bir yere tasinir,cocuklarinizla mutlu,huzurlu yasarsiniz

kızlar size bir sorum olacak benim kız çok meme düşkünü sütüm az günde anca 2 kere emzirebiliyorum gündüz iş yerinde de çalışınca tabii azaldı sıkıntı ve stresinde çok kötü etkisi oldu neyse mercan eve gidiyorum yakamı parçalıyor meme diye dışarı çıkarıyorum eli koynumda her yerde meme meme diye geziyor emziriyorum süt bitiyor göğsümde hala devam ediyor emmeye benim de canım acıyor boş süt kanalını çektiği için sanırım göğüsler çok küçüldü eskiden 85 di şimdi 75 ancadır yani

dün hiç emzirmedim gece de vermedim sabaha kadar ağladı tüm gece uğraştım ama şimdi süt iyice göğsüme doldu pompa vardı lazım olmuyor diye arkadaşıma verdim eve gidince kızı emzirsem de rahatlasam mı yoksa bir pompa bulup çeksem mi? çektikçe süt gelmeye devam etmez mi? bunu nasıl durdurmak lazım sağ göğsüm artık hafif hafif sancımaya başladı süt sıtması olmaktan kokruyorum 1 kere yaşadım ölüyorum sandım kendimden geçmişim ne olur bana akıl verin sizler nasıl yaptınız

Bugun ve yarin emzirmezsen dagilir 3. Gune iyice azalir ve bu hafta cekilir.
zaten 2 gun emmezse sutun tadi degisiyor .
bu hafta gogsun sizlar eskisi gibi sanci cekmezsin o zaman daha aktif emiyordu cunku.

benimkide cok emiyor ve acitiyor disleri buyudu emme refleksi kuvvetlendi.
bazen pompa sutu cekemiyor emmesi kadar bosaltamiyor.

yine de dene istersen bardakla ver.
bu sekilde sutun de cekilmez.

Mergen sagol canim benim.
insallah kurtulur az evvel konuştum. Abla sen de olmasan cekilmez su gunler diyor. Ben az takiliyorum kafasi dagilsin diye onlardan bahsetmiyorum zaten hep onlarla. Rabbim cumlesinin yardimcisi olsun.

sağol canım azıcık sıktım göğsümü biraz süt akınca o çok sertlik azaldı bildiğin taş gibi ğöğsüm inan sütüm olsa 2-3 yaşına kadar verirdim emzirmeyi çok seviyorum ben ama ona yetmiyor doymyor ağlıyor meme diye böyle daha çok üzülüyorum belki sütü kesince yemek yemesi düzelir normal yer yemeğini

Tabi ki artiyor yemesi hele gece uykusu.
ah o agriyi bilmez miyim oglumu da ben kestim kolum kapanmadi koltuk altima vurdu.aksama geri emzirdim. Ertesi hafta kesin karar verdim ve kestim.
beni de cok sık emiyor canim ya zaten yemek alti yemek ustu bazen yemek arasi emiyor.doyumluk ememez ki.sen daha iyi hissedip bilirsin.
benden tavsiye istersen biraktirmamandan yanayim.onumuz son bahar hastaliklar siralanir.o geceler de hic bir lokma almasa da seni emer hem daha cabuk iyilesir hem kolay sakinlesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…