Allah yardımcısı olsun kardeşinin.Canim sen esinle nasil evlendin?tavsiye mi akraba mi?
Benim kiz kardesim 4 sene evvel evlendi o zaman esi vekil ogretmendi.kardesim bir de 1 sene baska biriyle nisanlilik gecirmisti o yuzden esinde o kadar detayci davranmadi.
esi buyukmus nisanlanirken 27 dediler 31 mis.saclari bembeyazmis meger boyarmis . Bir defa sormus niye tuhaf diye yapisi boyle demis.annesiyle altli ustlu oturuyorlar kendi evi ust katta.ceyizini filan ust kata yerlestirmisler zaten kurulu evdi.
evlendikten sonra basladi sorunlar gardroplari dokup kendi duzlemeye basladi koltuklar bozulmasin diye yerde oturdular kapi kollarina degemez onceden kardesim aciyor bu pislik geciyor.iliskileri yok denecek kadar azdi sonrasinda saatlerce yikanirmis.
iki kardeslerdi abisinin esi cayina devamli ilac koyuyormus sormus neden diye hastaymis . Abisi de kendi de hasta.abisi her ay duzenli yatar hastaneye. Biz cok uzulduk bu duruma.cunku tlf konusmasi filan yasak her tlf benle ilgili mi diye birbirlerini yerlerdi.annesi her isine kosmus hala kaynanam yikiyor diyordu.annem cok dedi gel diye babam sallamadi tabi.ben 3 sene sonra gorebildim.zaten gittigim de gondermeseydi anasini da damadi da yerlerde suruklerdim.
cocuk yapma diye annem cok cabaladi olursa cocugun butun bu laflarini curutursun diye.en buyuk aptalligi da bu oldu zaten.oldu cocuk aldirmadi damat istemedi kardesim de zaten baba evine donmem soz konusu degil babam iki gunde intihar ettirir derdi.
cocuktan sonra annem cok kizdi hakli burda.kaynanasi dedi hep cocuk olsa degisir diye degisir mi iste.
kizi olduktan sonra gorevi bitti eve döndüler ama kendi evlerine cikmak yasak kaynana da kaliyorlar.calismiyor 3 senedir evde pc basinda oyun oynar aksama kadar.cocuga bakmaz kardesimle cocuktan sonra daha hic yanasmamislar.zaten yanasmasin asla 2. Cocuk yapmamasindan yanayiz.annem burdayken ev alir almaz getirecekti ama nasip olmadi iste.kardesim calisiyor hersey ona.hatta kv bazen aldigini filan yemez bizim var zaten diye :)
cocuguna bir tisort almadi ya.
annem besik araba filan aldi ust kattan indirtmedi.hala ceyizindeki yorgani bir tabagi kullanamadi.ben cildiriyorum cik gece hepsini al bahceye at kir yorgani yastigi yak gitsin iyice fittirsin diyorum ki ben orda olsam kesinlikle en azindan camina tas atar kirar cildirtirdim.bacim da hayattan gecmis amaan kalsin onda napiym deyip geciyor.
bu insanla ne hayat geciyor ne yaşanıyor.hep dua ediyorum rabbim kurtarsin bundan diye.
Amaan.nasip bakalim nerde ne zaman olacak.
demi yani.akilsizlar hepsinin kafa darbeli.aslinda analari hasta basta oyle anadan boyle cocuklar.insallah yegenim oyle olmaz genetik olabilirmis.genleri kopasi.Allah yardımcısı olsun kardeşinin.
Keşke çıkıp senin yanına yada yakınına gelebilse. Çekilir gibi değilmiş ama karşıdan söylemesi kolaydır derler. Onun gözü ile bakabilmek lazım. Baba destek olmuyor, annenin elinden bir şey gelmiyor. Birde çocuk var.
Gelde böyle kv lere sövme şimdi. Oğlunun problemini bile bile neden başka bir insanın günahına girersin. Onu evlendirmeleri hataymış.
voltajım o takip olmasa biz ev kredisini zor öderiz. birşey alacağımız zaman bakıyoruz alabilir miyiz diye boğazımızdan kısmıyoruz ama kılık kıyafet azaldı biraz.herkesin huyu farklı oluyor işte.Zapzup insallah canim.ben de oyle düşünüyorum kardesim bu dunyadan beklemiyorum dese de bekliyorum yine de.
dertsiz atladim konu dagildi.direksiyon egitimini al muhakkak.yabanci yerdesin birde hop dediğin gelmez gitmez kendi isini gorursun.simdi ciktim oh miss ne taksici kapris var ne esimi beklerken agac olmak ne de birsey.
kendine zamanla birde otomatik vites araba alırsın sonrasinda kv catlasin
Neyse fesat sokmayalim
Kocanin slip takibine de sasirdim kiz degisik bir takinti.kredi karti kullanmadigimizdan sanirim cok buyuk yuk geldi gozume
sağol canım azıcık sıktım göğsümü biraz süt akınca o çok sertlik azaldı bildiğin taş gibi ğöğsüm inan sütüm olsa 2-3 yaşına kadar verirdim emzirmeyi çok seviyorum ben ama ona yetmiyor doymyor ağlıyor meme diye böyle daha çok üzülüyorum belki sütü kesince yemek yemesi düzelir normal yer yemeğiniBugun ve yarin emzirmezsen dagilir 3. Gune iyice azalir ve bu hafta cekilir.
zaten 2 gun emmezse sutun tadi degisiyor .
bu hafta gogsun sizlar eskisi gibi sanci cekmezsin o zaman daha aktif emiyordu cunku.
benimkide cok emiyor ve acitiyor disleri buyudu emme refleksi kuvvetlendi.
bazen pompa sutu cekemiyor emmesi kadar bosaltamiyor.
yine de dene istersen bardakla ver.
bu sekilde sutun de cekilmez.
Tabi ki artiyor yemesi hele gece uykusu.sağol canım azıcık sıktım göğsümü biraz süt akınca o çok sertlik azaldı bildiğin taş gibi ğöğsüm inan sütüm olsa 2-3 yaşına kadar verirdim emzirmeyi çok seviyorum ben ama ona yetmiyor doymyor ağlıyor meme diye böyle daha çok üzülüyorum belki sütü kesince yemek yemesi düzelir normal yer yemeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?