Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Sırtüstü kusunca tehlikeli. Ben yeni emdiyse yan yatiriyorum, bi sure sonra sirt üstü ceviriyorum. Ama geçenlerde yan yatirmaninda yüzüstü kadar tehlikesi olduğunu okudum. Yüzüstü donebilirmis.
bende yan yatırıyorum ama arkamı dönmemle oğlumda sırtüstü dönmüş oluyor. tekrar yan yatırıyorum yine dönüyor. yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.

Sırtüstü kusunca tehlikeli. Ben yeni emdiyse yan yatiriyorum, bi sure sonra sirt üstü ceviriyorum. Ama geçenlerde yan yatirmaninda yüzüstü kadar tehlikesi olduğunu okudum. Yüzüstü donebilirmis.

her türlü tehlikeli yani..yan yatırmanın tehlikesini ben de okumuştum hiç yatırmadım oğlumu bi daha yan.ama yüzüstü daha iyi uyuyo gündüz ben de ole yatırıyorum..
bu arada bişey sorcam prima premium care 4 kullanan varmı aranızda????bezin içi mor gibi mi sizin de???

oğlum uyudu ben de yatayım artık.
biraz geç yatınca eşimi sahura kaldıramıyorum.
herkese iyi geceler...

canım 4 numara kullanmıyorum ama bir yerde 4 numaranın içinin mavi gibi olduğunu okumuştum.

bende yan yatırıyorum ama arkamı dönmemle oğlumda sırtüstü dönmüş oluyor. tekrar yan yatırıyorum yine dönüyor. yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.
Bizimkide sağına dönük yatmayı seviyo, ama sürekli yatiramiyorum.. yüzüstü hiç yatmiyo. Gün içinde oynarken yatiriyorum, ih ih zor kaldiriyo kafayı:)

Biz kullanıyoruz, mor gibi evet, islaklik göstergesi olmayınca yanlış aldım sanmıştım:)

ben direkt sorun var bunda dışındaki desenlerin boyası çıkmış dedim hala kullanmıyodum dar geliyo 3 ama 4te emin olamayınca napalımmm..e kullanayım bari artık

Ben bayadir 4 kullanıyorum, ama hep kakalar çıkıyor, tazyikli olunca:)

bizimki de cortlata cortlata yapıor erkek ya kibar olmayı bilmiyo herhalde:))annem ablam kakamı yapmış bu dediklerinde yapsa sesini illaki duyarsınız diorum ve duyduklarında bana hak veriyolar:)))poposunun da ayarı yok bizimkinin

kızlar 2013 mart annelerinden bir arkadaşımızın bebeği vefat etmiş.
yüzüstü yatarken kusmuş ve boğulmuş.
çok üzüldüm. allah annesine babasına sabır versin.
arkadaşlar nolur dikkat edelim.
Kahroldum ya
Ne acı yarabbim( 5 dk önce baksaydımlar,o pişmanlık ne acı,alışmışken vazgeçmek(
Keşkelerle geçecek zaman.dayanması çok güç Allah verdiği sabrı yerli yerinde kullanmayı nasip etsin.bir söz vardı annesi ölene öksüz, babası ölene yetim ,kocası ölene dul denir .
Evladı ölenin bir adı yok,o acı tarifsiz.
İçim yandı,çok üzüldüm.

Cook aci , okudugumdan beri enis ' i kontrol ediyorum surekli.
Allah korusun hepimizin evlatlarini ,ben sinek isirdi diye icim parcalaniyor gerisimi dusunemiyorum Allah annesine sabir versin guc kuvvet versin cennette bulusmalarini nasip etsin.

RASULLLAH (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem) Şöyle Buyurur:
"Bir Kulun Çocuğu Öldüğü Zaman ALLAH, Meleklerine:
-Kulumun Çocuğunun Ruhunu Mu Aldınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Kulumun Gönül Meyvesini (Ciğerparesini) Mi Kopardınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Peki, Kulum Ne Dedi? Buyurur.
Melekler:
-Sana Hamdetti Ve (İnnâ Lillahi Ve İnnâ İleyhi Râcîun, Diye) İstirca'Da Bulundu, Derler.
Bunun Üzerine ALLAH:
-O Hâlde Kuluma, Cennette Bir Ev Yapın Ve Adını ‘Hamd Evi' Koyun! Buyurur."

hayırlı sabahlar kızlar

çooook üzüldüm Allahım sabırlar versin ailesine çok acı. Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin bizlere bağışlasın inşallah.Amin.

günaydın kızlar; nasılsınız?? ben bu ara iftara misafir ağırlamaktan evde takip edemiyoruum sizi baya yazmışsınız oku oku bitmedi. özlemişim böyle uzun uzun okumayı.

bebeci tatiline çok özendim ve kıskandım. benim eşimde Muğlalı kısmetse 1 eylülde ordayız. sayende çook gezesim geldi.

ofpufya sevindim işlerin hallolmasına canım. için çok rahat olacak. keşke benim de öyle bir imkanım olsa.

kızlar dertsizin yazdığını okuyunca içim cız etti. Allahım dayanma gücü versin. benim oğlumda 1 haftadır yüzüstü dönüp uyuyor. ben sırtüstü yatırıyorum uyanıyor yüzüstü dönüyor ve öylece uyuyor. ne yaptıysam vazgeçiremedim. daha küçükken de seviyordu da ben korktuğumdan yatırmıyordum. şimdi kendi dönmeye başladığından beri böyle. içim hiç rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…