bende yan yatırıyorum ama arkamı dönmemle oğlumda sırtüstü dönmüş oluyor. tekrar yan yatırıyorum yine dönüyor. yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.Sırtüstü kusunca tehlikeli. Ben yeni emdiyse yan yatiriyorum, bi sure sonra sirt üstü ceviriyorum. Ama geçenlerde yan yatirmaninda yüzüstü kadar tehlikesi olduğunu okudum. Yüzüstü donebilirmis.
Sırtüstü kusunca tehlikeli. Ben yeni emdiyse yan yatiriyorum, bi sure sonra sirt üstü ceviriyorum. Ama geçenlerde yan yatirmaninda yüzüstü kadar tehlikesi olduğunu okudum. Yüzüstü donebilirmis.
canım 4 numara kullanmıyorum ama bir yerde 4 numaranın içinin mavi gibi olduğunu okumuştum.her türlü tehlikeli yani..yan yatırmanın tehlikesini ben de okumuştum hiç yatırmadım oğlumu bi daha yan.ama yüzüstü daha iyi uyuyo gündüz ben de ole yatırıyorum..
bu arada bişey sorcam prima premium care 4 kullanan varmı aranızda????bezin içi mor gibi mi sizin de???
canım 4 numara kullanmıyorum ama bir yerde 4 numaranın içinin mavi gibi olduğunu okumuştum.
Bizimkide sağına dönük yatmayı seviyo, ama sürekli yatiramiyorum.. yüzüstü hiç yatmiyo. Gün içinde oynarken yatiriyorum, ih ih zor kaldiriyo kafayı:)bende yan yatırıyorum ama arkamı dönmemle oğlumda sırtüstü dönmüş oluyor. tekrar yan yatırıyorum yine dönüyor. yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.
her türlü tehlikeli yani..yan yatırmanın tehlikesini ben de okumuştum hiç yatırmadım oğlumu bi daha yan.ama yüzüstü daha iyi uyuyo gündüz ben de ole yatırıyorum..
bu arada bişey sorcam prima premium care 4 kullanan varmı aranızda????bezin içi mor gibi mi sizin de???
Bizimkide sağına dönük yatmayı seviyo, ama sürekli yatiramiyorum.. yüzüstü hiç yatmiyo. Gün içinde oynarken yatiriyorum, ih ih zor kaldiriyo kafayı:)
Biz kullanıyoruz, mor gibi evet, islaklik göstergesi olmayınca yanlış aldım sanmıştım:)
oğlum uyudu ben de yatayım artık.
biraz geç yatınca eşimi sahura kaldıramıyorum.
herkese iyi geceler...
ben direkt sorun var bunda dışındaki desenlerin boyası çıkmış dedim hala kullanmıyodum dar geliyo 3 ama 4te emin olamayınca napalımmm..e kullanayım bari artık
Ben bayadir 4 kullanıyorum, ama hep kakalar çıkıyor, tazyikli olunca:)
anaaaammm uykum gelmiş yaaa yatsam ya beeenn..iyi geceleer
Bizde kocacimla spor yaptik ne yoruldum kollarim kopacak..hemen bir dusa girmem lazim..
Kahroldum yakızlar 2013 mart annelerinden bir arkadaşımızın bebeği vefat etmiş.
yüzüstü yatarken kusmuş ve boğulmuş.
çok üzüldüm. allah annesine babasına sabır versin.
arkadaşlar nolur dikkat edelim.
Nassi yani? Spor?
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?