Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Aa bizimkine mustafa eren:) sadic yapalım:)
Bende uyuturken nefes nefese kaliyom artık, azcik zayiflasam bari ama o da yok:)
aa erenler cogalıyor kızlar bizimkide halil eren
canım ben Kars'lıyım ama ankara şarkıları/şarkıcıları hep dikkatimi çekmiştir sen iç anadolu tarafıydı dimi? :)
lena cnm karsdamı oturuyorsun bizde karsdayızda eşimin işinden dolayıı

günaydın kızlar.. bu sabah oğlum yüzüstü yatak isteyince yanımıza yatırdım dünden sonra içime korku düştü yaa..

kızlar çok özür dilerim sizi üzmek için yazmadım.
hepimiz dikkat ediyoruz zaten ama bir kez daha hatırlatmak istedim.

martta beklerken nisanda gelen oğlum sebebiyle mart annelerini takip ediyodum aslında ama burayı görünce de muhabbete dahil olmak istedim... aranıza alırsanız sevinirim:) zira çocuk emzir yatır kaldır oynat vs vs... başka şeylere ihtiyaç duyuyor insan. dün kilo konuşulmuş ben 23 kilo almıştım şu an eski kilomdan da daha düşük kilodayım ramazan dolayısıyla. aslında memnunum ama kilom varken de annelik daha bi hissettiriyor kendini takılmayın kilolarınıza arkadaşlar... onlar bebeişlerin bizlere ilk hediyeleri olsun:)

hoşgeldin :) bende 20 kilo aldım ama 6 kilo gitti malesef daha 14 kilo var dile kolay nası gidicek hiç bilmiyorum

hoşgeldin canım

ben 62 le hamile kaldım 86 la doğum yaptım sadece 6 kilom gitti 80 kiloyum kendimi hiç beğenmiyorum kıyafetlerim olmuyor.gerçi çevremdekiler bu kilonun yakıştığını söylüyolar Allahtan orantılı kilo aldım yanaklarımdan ayaklarıma kadar:))
ama ben yinede eski halimi özlüyorum

nisanda doğan erkeklerin bi çoğu eren herhaldee:)))
kızlar çok sinirliyim bu sabah anlatmam lazım of of!!!benim uyuz kocam sigara içmeme sürekli laf ediyo.tamam haklı da ama o böle yapınca sinirlenip daha çok içesim geliyo.ben dışarı rahat çıkamıyorum oğlumla atm uzak diye maaşımı o çekiyo bi süredir ondan para alıyorum bu sabah da para istedim çıkarken önüme attı parayı sigara da al kendine hemen dedi.çok gücüme gitti çok sinir oldum yaaa..

Keşke hiç içmesen ama bırakmakta kolay değil. Benim 2 yıl oldu bırakalı. Ama eşinin yaptığı hoş bir davranış değil. Onun yanında içmemeye özen göstersen. Sonuçta artık bir annesin ve bebişin var.

hoşgeldin :) bende 20 kilo aldım ama 6 kilo gitti malesef daha 14 kilo var dile kolay nası gidicek hiç bilmiyorum

Kızlar eğer emzirmiyorsanız diyet yapabilirsiniz. Aşağıdaki linki inceleyin isterseniz. Ama dediğim gibi emziriyorsunuz olmaz maalesef.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

Saclarim feci dokuluyor ama takilmamak gerekmis cunku hamilelik boyunca dokulmedi gunluk dokulmesi gereken saclarda dokulmedi sonuçta ve onlarin bi şekilde dokulup yerine yenilerinin gelmesi gerek yakinda bitcek , bu sebeple kel kalana rastlanmamis:) yalniz her saniye heryerden kil toplamak ölüm

Aynen hamilelikte hiç dökülmedi. Benimkisi şimdide aşırı şekilde dökülmüyor. Ama minişimin saçları dökülmeye başladı. İncecik incecik kıyamam yaaaa. Yenileri çıkacak ama her yer ince ince kıl oluyor topla topla bana da bi haller oldu

ahh ahh herkes muzdarip sanırım saç dökülmesinden her yerde gördükçe sinirlerim zıplıyor

emziriyorum ben o yüzden de aldıkça alıyorum ya bazı sıkıntılar yaşadım sütüm çekildi derken gelsin diye yemediğiim kalmadı..
Emzirmek her şeyden önemli canım. Boş ver sen kiloyu canın ne çekiyorsa ye. Önemli olan bence bebişin emmesi. O nedenle takma kiloları kafana. Eninde sonunda zayıflarsın bi şekilde ama bebiş bir defa bıraktı mı emmeyi bi daha emzirme şansın yok.

çok haklısın canım ama insan yine de aynaya baktığında kendini beğenmesi lazım.. bu aralar aynayla pek aram yok ki evden de çıkmıyorum hiç sadece aylık kontrollere çıkıyorum desem yeridir.

Selam kizlar,
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

Genel konuya baktım sac dokulmesi ,bakim ve kilo.
Cogu biliyor benim 3. Cocuğum oldu.56 kilo ile başlayıp 80 ile bitirdim.1.73 boyum bazen 72 de çıkıyor da neyse
Suan 70 kiloyum.hepsinde 24 kg aldım ve hepsinde eski kiloma dondüm.6 ila 10 ay arasında.cocuklar 2 yasına gelene kadar emzirdim.ek gıdaya geçince cok hızlı verdim kilo hic spor yürüyüş vs yapmadım yapamadım.takmayin gider.gitmezse duşunun cok yeniniz yahu.

Sac konusuna gelince benim geçirdiğim rahatsızlık sonucu Sacimin once bir kismi sonra bütün saclarım döküldü.hamileyken ara ara uzamaya basladi.tam tepem ve basımın arka kısmında hala sac yok çünkü hamileliğimde sac kiran oldum.simdi bağlanıyor sacım boş gelen yerleri diğer saclar kapatıyor ve sacımda saysanız 20 tel siyah sac yoktur.dogum sonrası bir güzel boyadık simdi hemen dip boya yapiyorum.kasimin biyigimin kolumun bacagimin ucu çıkmaz .hemen alıyorum.kiyafet 38 değilde 42 giyiyorum olsun.hakikaten bu halim daha iyi.65 ten aşağı inmeyi istemem.
Birde eve hapsolmayin.bugun ben uç çocukla çıkacağım dışarı.kimsem yok oyle bırakacak tekim bu sehirde ama mecburum.bazen cok zorluyor ama hayattan kopmama mani degil.
Dışarısı güzel,tebdili mekanda ferahlik var.
Kendinize iyi ve güzel bakın :)
Simdi gezme vaktiOpuyorum.

3 cocukla nereye gidiyon bu sıcakda banda söyle bende 3 cocukla nereye gidiyim diye düşünüyorumm senin gibi tekim burda kimsemde yok bi kaç arkadşdan başka oda tat bırakmıyolaR yapma etme dur demekden

size iyi gezmeler...
nisan annelerinden de takip ediyodum rahatlığınıza hayata bakış açınıza hayranım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…