Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

3 cocukla nereye gidiyon bu sıcakda banda söyle bende 3 cocukla nereye gidiyim diye düşünüyorumm senin gibi tekim burda kimsemde yok bi kaç arkadşdan başka oda tat bırakmıyolaR yapma etme dur demekden
Etrafta gölgelikli park gibi yeşillik bi alan yok mu? Açık hava çocuklara da iyi gelir. Sanırım Kars' ta yaşıyordun. Oralar nasıl bilmiyorum ama bizim burda gezecek çok yer var. Ben çocuğun kırkı çıkmadan gezmeye bi başladım hala geziyorum benimde iki tane çocuğum var

Chosy tamponumu aldim denize gidiyorum balim
Sen napiyorsun :))

Ben napicam, tayinim çıkmıştı, nakil işlemlerini hallettim bugün. Yeni geldik, esim uyudu, oglum uyudu, bende malak gibi yatıcam izmitte ne yapılır başka..

Tamponlar çıkarken kötü oluyomus kizz, dogrumu:)

Son düzenleme:

3 cocukla nereye gidiyon bu sıcakda banda söyle bende 3 cocukla nereye gidiyim diye düşünüyorumm senin gibi tekim burda kimsemde yok bi kaç arkadşdan başka oda tat bırakmıyolaR yapma etme dur demekden

benim ilk ve tek çocuk olmasına rağmen evde kukumav kuşu gibiyim(

iki adım ötem sahil ama giyin(ki kıyafetlerim olmuyor) oğlanı hazırla ( saat başı emer paşam oda dakika olursa oluyo daha fazlası yok vermeyince çıldırıyor) duracak durmayacak streslerine girmektense diyorum otur evinde :/

sizlere iyi eğlenceler diyebiliyorum sadece..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..

Erenler çoğalmış, oğlumun bi sürü adası varmış, erenler yaramaz olur dediler, bakalım nasıl olacak bizimkiler..

Benimkide çok sık emdiği için cesaret edemezdim, şimdi seyreklesti, nazar mi değdi, sicaklardan iştahını azaldi, gazi gecti de normale mi döndü bilmiyorum, ama şimdi daha rahat çıkıyorum dışarı..
Ama kıyafetler benim de olmuyo

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..

Erenler çoğalmış, oğlumun bi sürü adası varmış, erenler yaramaz olur dediler, bakalım nasıl olacak bizimkiler..

kendi adıma hoşbulduk...
bize de demişlerdi eren koymayın yaramaz olur diye babasıyla da benim adımla da uyumlu diye koyduk görcez nasıl olcak ayaklandıklarında...
bu arada izmitte mi yaşıyorsun benim çozukluğum orda geçti deprem öncesine kadar hala izmit dendi mi burnumun direği sızlar...

aa erenler cogalıyor kızlar bizimkide halil eren

lena cnm karsdamı oturuyorsun bizde karsdayızda eşimin işinden dolayıı

canım benim ben Kars'ta oturmuyorum eşimin işinden dolayı yurtdışındayız.
Ama Kars bu mevsimde çok güzeldir serindir hatta yağışlıdır:)
2010'dan bu yana hiç gitmedim çok özledim.
Sen de bebişini alıp çarşıya,Mesut Yılmaz parkına götürebilirsin güzeldir orası....
Hatta imkanın varsa Sarıkamış'a pikniğe gidebilirsin.Bir de çıldır gölü var biraz uzak ama orası da çok güzel...Ne güzel bebişin bol oksijende büyüyor..

evet cnm karsda oturuyorum yani bi ilçesindee düşün karsda bişe yokken ilcede nasıl olsunn 6 sene burdayım daha yeni bi park yaptılarr

Ayy aynen yaa ben de öyleyim dışarı çıkınca strese giriyorum.çünkü arabasında durmuyor bir süre sonra kucağımıza alıyoruz araba öyle boş gidiyor....

Bizimkilerlede uyumlu:) bide benim kızlık soyadimda var eren, eskiden beri derdim, oglum olursa eren koyucam diye, vazgecemedim..

Bizimkilerlede uyumlu:) bide benim kızlık soyadimda var eren, eskiden beri derdim, oglum olursa eren koyucam diye, vazgecemedim..
Furkanlari bende duydum, Allah yardimcin olsun, erenler uslu olur inşallah:)

valla benim erenim çok yaramaz olcak gibi daha şimdiden yerinde duramıyo

Canım bebeğe annen bakacaksa eğer gözün hiç arkada kalmasın. Ben kreşe bırakacağım. Keşke annemin imkanı olsaydı o bakabilseydi. Doğum iznim bitti, bir ay raporumda bitmek üzere eğer bir ay daha rapor alamazsam senelik izinleri kullanıp başlamam gerekecek ve bebeğim henüz minicik. Büyük kızımı da 3,5 aylık bırakmıştım kreşe. Ama onda çok şanslıydım çünkü bakan kişinin çocuğu olmuyordu ve benim kızama kendi kızı gibi baktı. Sağ olsun. İnşallah bu bebişim de şanslı olur iyi insanlarla karşılaşırız. Anlayacağın allaha emanet edeceğim miniğimi. İş konusunda da sadece onların iyi şartlar altında yaşamaları ve kimseye muhtaç olmamaları için çalışıyorum.

Bunu sen söylersen bastan kaybedersin.gittigin yer cocuk sayarsa zaten oraya daha gitme.ben istanbuldayim,gezecek yer cok ama heryere B'nde gidemiyorum.istersem çaresini istemezsem bahanesini buluyorum.ben 3 yıl k.kalede yasadım.ilk dag basında bir yerde oturdum sadece duydugum ses kus sesi.esimin bütün arkadaşlarıyla tanıştım eleme yaptım zaten yıldızımın tuttuğu benide tuttu.cok güzel zaman geçirdik cocuk konusunda biz iyi olunca zaten göze batmıyor.park vs bizdede yoktu ama evim park yaptım nerdeyse .gerci simdi burnumun dibinde en az 10 tane var bana en yakını dısında hepsi iyi gozum gormedikten sonra bana ne fayda.
Burda arkadaslar var ama cok menfaatciler.yeni yeni alıştım sayılır.en azından cocuklarim kavga etsede oynasa da birbirine arkadas o yeter.
size iyi gezmeler...
nisan annelerinden de takip ediyodum rahatlığınıza hayata bakış açınıza hayranım...
:)) tsk.
Kendimi baskasının gözünden görmeyi cok isterdim.en cok neyimi eleştiririm bilmiyorum.uzulunce ki halımı veya bazen asiri karamsar oluyorum onu galiba.Biraz daha var birsyler yavaş yavaş artık daha küçüğüm

Sagol canım,
Bir yerlerden başlamak gerek.sorumluluk arttıkça derdime bak ya neleri göze alamamıştım diyorsun.ben bir parka giderdim tek çocukken akulu motoru sırt çantam ma takım hazirlanip çantama çorbasından meyvesine gofretine kadar islak mendil kagit mendil yara banti...yanima birde kitap alırdım ne akla hizmet hop oturup hop kalkıyorum hep gözüm üstünde kitap neyime.birde alt tarafı evin önündeki park.
Simdi ne cok şey değişmiş...

Son düzenleme:
Benim su an hic yemek yok
Yatağa uzandım kızı emzirdim pff.
Bugun dışarı çıktığımda gez dolaş birseyler al derken,

Haaa mezos sana sesleniyorum
bir tane kot mont aldım omuzları metal yuvarlak pul var .rukus parlak degil degil sakin onu düşünme 45 tl.
Sal aldım laci 20 tl.
Zehra'ya tişört 7.5 tl
Terlik yine Zehra'ya 20tl
Oğlum kiytirik birsey baktı saat cüzdan setli 30 tl
Kareli Gömlek aldım 25 tl
Esime bambu çorap aldım 3 tanesi 10 tl
Bir melamin gullu ve yazılı tepsi aldım 10 tl
10 tl gidiş 10 tl de dönüş taksiye verdim.
İsin kotu tarafı emziği kaybettim,zinciri de vardı hani su ahşap boncuklulardan Eminönü'nde 8 tl :) zamlanmis olabilir 4 yıl oldu.

Aci tarafı o zehranindi...
Cok üzüldüm ya niye ki(
Sanki Zehra'nın bebekliğini kaybettim.

Neden mezoya seslendin, neden, neden? Onda da mi varmış o monttan? Sen nerden biliyor varsa?
Emzik zincirine üzüldüm ben kolay kolay birşeyleri atamam bile. Erenin esyalarini sakliym diyorum. Hangisini, nerde saklicam. Ne atmaya ne vermeye kiyamiyorum kaybolursa çok üzülürüm..

Bidee ne yediniz kiz?
Yoook cok kolay cikti :))

Ben bilmem. Bi arkadaş şampanya patlatir gibi diyodu. Blupp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…