Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

kızlar doktordan geldim. 12 hafta 1 günlük tam günü gününe ultrasonda baktım minyatür bir insan tembel tembel yatıyordu doktor iki darbe vurunca zıplamaya başladı. tabi . kv doktora gittiği için oğlumla gitttik ben muayene olurken ağladı durdu. doktor cinsiyetini kıza benzetti. bakalım 1 ay sonra netleşecek.

voltaj çok haklısın okul konusunda bir bağış yapsan olay tamam
müüdürlere kızarım sanki okul kendilerinin tapulu malı. oturdukları makamlar hepsi gelip geçici
şu adrese dayalı okula öğrenci kayıtları maalesef velileri ve öğrencileri mağdur ediyor.
çözülmez mi çözülür ilçeye milli eğitime gidin görüşün durumunu anlat mutlaka çözülür

ben de yeni okula başladım dün geldiğim okul da evimin hemen yanı sayılır. bir memuru var kraldan daha kralcı bana diyor geç kaldınız niye daha önce gelmediniz nerdeyse dövecekti.

Ben çantamı her açtığımda görüyorum ama pek alınmıyorum :)
Un kavanozumu diğer evden geldiğimden beri açmadım. 4 ay olmuş. Kurtlanmış mıdır acep

voltaj para biriktirme işini benim kp. yapıyormuş kv her ay verdiği 200 lirayı kesmiş.
bir güveniyor servetine işte diyor istanbuldaki ev torunlardan birine, diğerine dükkan, bir tane daha olursa onada yazlık bırakıyormuş adam oğluna günahını vermiyor bir kaşık suda boğacak nerdeyse ama torunlarına imiş herşey.
onun hiç bir şeyi nasip olmasın diye dua ediyorum. o çok güvendiği servet inşallah eşimin kazanacaklarının yanında devede kulak olmaz diye dua ediyorum.

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.
Darısı Dertsizin başına

Yok canım keşke olsa. Benim kocaya değil doktora ihtiyacım var :)
Sen beraber tüp bebek topigindeydin problem neydi sizde. Benim eşimin Sperm sayısı azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı. Ben nerdeyse menapoz seviyedindeydim. Amh testim o zaman 0.69 idi. 1 altına iyi bakmiyorlar.

Chosy
tekzen deki mi o fiyata

Ruveyda gozun aydin canim.ben senin hep kizin var saniyordum. Oglum filan dediginde hep bir duraklama "alla alla kiz degil miydi ya" oluyordu.
gobustekini de hep oglan dusunuyorum.
Ycl ve grill de oglan dedim kiz cikti

Hislerimi dinlendirmem lazim.

Bir de aaumutun msjlari begenecekken
bu msj begenmek istediginize emin misiniz? Diyor.
supheye dusuyorum niye sordu diye.

dikkat ettim sadece aaumutta yapiyor bunu.

Dertsiz chosy yazar simdi tarifi
Ben de bekliyorum.

notunu kirarim yoksa groyzi

Aslinda dogru yapmis kb. Ruveyda.
Ben de isterdim cocuklarima torunlarima ev birakayim ama cok zor.

dun yine baktik ta fiyatlara aman allahim en kucuk en eski evler bile ucmus.

hele oturdugum ev 260 bin olmuş. Tasindigimda 130 du.5 yilda iki kati.
Metro geldi unlu firmalar kalkti siteler yapti uctu.yanima yeni ev baslamisti ... saraylari.ev degil saraymis.m2 si 5 bin lira. Normal bir dairesi rakamla nasil oluyor ben yaziyla yapiym bir bucuk milyon.

ortagimiz aldi yazin 870 bin.evi hic gormedim esim gitti pazarliga filan.evin ozellikleri okudum da her yeri altin varakli avizesinin tanesi 7 bin.ben yilbasinda 150 liraya aldim da nasil pisman oldum altin alaydim diye

Esime dedim nasil ev. Her yeri sari parlak iste guzel ya ev sonucta dedi.

ha ben istemem allah var bu kadar.utanirim yani hem Allah'tan.
Bana orta direk 3+1 yeTer.toki moki farketmez.saray istemem

benim bagirsagim sündü ev diye cokta istememek lazim galiba.kredi cekmez birikenle de oglan askerden donmeye anca toparlariz zaar.

belki de sürpriz yapacak kiz .
deli gönül iste

Allah gönlüne göre versin voltaj gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok zengin vermekle eksilmez yeterki istemesini bilelim.
Dünya malı dünyada kalır. Allah kuluna kulluk ettirmesin inşallah. Kirası nı ödeyemeyen insanlar var işte Allah o duruma düşürmesin.
Sen Nerede oturuyordun. Metro Marmaray ne yakın sana ben seninle tanışmayı isterim iyice agirlasmadan.

Voltaj evlenmeden önce arsa almıştım. Ev alırım diye belediye arsanın yarısını biçti yol için. Yolu aktiflestirmedigi için paramı da odemiyor. Şimdi en düşük 1000 lira olmuş metrekaresi. Bunda da vardır bir hayır diyorum kendimi teselli ediyorum

günaydın kızlar,
benim kız çok güldürüyor beni bu ara. Malum göbek büyüdü, yürümekte zorlanıyorum. Göbek önde, kıç arkada, bel içerde şeklinde bir haldeyim, kızım da beni taklit ederek yürüyor peşimden :)
bu ara pc ye taktı. pc nin başına götürüyor beni, boş sayfa açıyorum, pat pat klavyeye vuruyor, arada mousea dokunuyor filan :)

voltajım nassıl olam bacım bi koşturmaca halindeyim o yüzden banada bu hamilelik çabuk geçti gibi geliyor
ben kendimi penguen gibi hissediyorum kıssz onlar gibi adım atıyorum çok komik görünüyorum ya :)

Kizlar face dr grup mu actiniz ?

Bende kullanmıyorum ama grup varsa açarım bir tane yaniBebisleri goruruz

Mergen cim evet face te açılan grup var canım ama orada da bir gruplaşma oldu ayrı gruplar açıldı etti derken görüşenler watsapptan falan görüşüyor grup açalım açmasına ama hepiniz gelecekseniz bende sizleri merak ediyorum görüşmek istiyorum ama burayı da bırakmayız biz gidince sayfa kapanıyor
gup açılsa kimler katılır

voltajcım sende kesin katılacaksın bak öyle zapzup bizi diskoya götürle olmaz :) tamam mı canikom

Kim kimdi karıştırırız hepten. Bari kurutma makinesi önünde bir resim koyda tanıyalım seni
güzel cevap :)
Sen oğlanı koleje yazda Ali ile Ayşe çatlasın.
Seneyede kendi çocuğuna burs ister diyeyim
katılıyorum sana
Tarifte iki krema bi krem santi var
Zaten bu ucu 10 lira gider marketten alirim ne ugrasicam
Bide bal var ama ne bali bilmem voltaj solesin bakalim hatirliyomu
bu da chosy den beklediğimiz cevaptı vurdu ve gol olduuuuu bi,zi yine yanıltmadı kız yazık çocuğuna anne kurabiyesi falan yapıyon mu evde yapda yesin bebe mercana verdiğim gibi eline hamuru ver hem oynar hem yer bende ne zamandır yapmıyordum çocuk annem mama yapmış diye çiğ bile yedi garibim :)

ho hoo taklitçi maymun desene ohh ne sevimlidir bu hali bizde anne kız elimizi arkaya popo üzerinde birleştirip öyle yürüyoruz önde ben arkada yavru civciv mercan çok komik oluyor

günaydın bu arada he he şuan kimler sayfaya bakıyor görebiliyorum ne güzel:)
evet sonunda bende görebiliyorum görebiliyorum

yaaa açmayın face falan benim yok ben gelemem sizde burayı unutursunuz ne güzel biraradayız derken ayrılmayalııııımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…