Iste senin sitede tukenmis bitirtmissin
Chosyyle aaumutun benzer yanlari var cozdum ben
Mesela chosy ye tarifler verdim.
sor nerde?
Ya yazmadi ya yazdigi yeri kaybetti ya erindi
yazdim derse isterim neydi diye.
haa senden tarif aldim mi da diyebilir
Cok sıkıştırıldi sanki.
kızlar doktordan geldim. 12 hafta 1 günlük tam günü gününe ultrasonda baktım minyatür bir insan tembel tembel yatıyordu doktor iki darbe vurunca zıplamaya başladı. tabi . kv doktora gittiği için oğlumla gitttik ben muayene olurken ağladı durdu. doktor cinsiyetini kıza benzetti. bakalım 1 ay sonra netleşecek.
voltaj çok haklısın okul konusunda bir bağış yapsan olay tamam
müüdürlere kızarım sanki okul kendilerinin tapulu malı. oturdukları makamlar hepsi gelip geçici
şu adrese dayalı okula öğrenci kayıtları maalesef velileri ve öğrencileri mağdur ediyor.
çözülmez mi çözülür ilçeye milli eğitime gidin görüşün durumunu anlat mutlaka çözülür
ben de yeni okula başladım dün geldiğim okul da evimin hemen yanı sayılır. bir memuru var kraldan daha kralcı bana diyor geç kaldınız niye daha önce gelmediniznerdeyse dövecekti.
Amin aminde niye dertsizin başına yogsam hamişlik mi varMaşallah canım. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.
Darısı Dertsizin başına
Yok canım keşke olsa. Benim kocaya değil doktora ihtiyacım var :)Amin aminde niye dertsizin başına yogsam hamişlik mi varDarısı seninde basina olsun
Sen beraber tüp bebek topigindeydin problem neydi sizde. Benim eşimin Sperm sayısı azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı. Ben nerdeyse menapoz seviyedindeydim. Amh testim o zaman 0.69 idi. 1 altına iyi bakmiyorlar.Yok canım keşke olsa. Benim kocaya değil doktora ihtiyacım var :)
Allah gönlüne göre versin voltaj gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok zengin vermekle eksilmez yeterki istemesini bilelim.Aslinda dogru yapmis kb. Ruveyda.
Ben de isterdim cocuklarima torunlarima ev birakayim ama cok zor.
dun yine baktik ta fiyatlara aman allahim en kucuk en eski evler bile ucmus.
hele oturdugum ev 260 bin olmuş. Tasindigimda 130 du.5 yilda iki kati.
Metro geldi unlu firmalar kalkti siteler yapti uctu.yanima yeni ev baslamisti ... saraylari.ev degil saraymis.m2 si 5 bin lira. Normal bir dairesi rakamla nasil oluyor ben yaziyla yapiym bir bucuk milyon.
ortagimiz aldi yazin 870 bin.evi hic gormedim esim gitti pazarliga filan.evin ozellikleri okudum da her yeri altin varakli avizesinin tanesi 7 bin.ben yilbasinda 150 liraya aldim da nasil pisman oldum altin alaydim diye
Esime dedim nasil ev. Her yeri sari parlak iste guzel ya ev sonucta dedi.
ha ben istemem allah var bu kadar.utanirim yani hem Allah'tan.
Bana orta direk 3+1 yeTer.toki moki farketmez.saray istemem
benim bagirsagim sündü ev diye cokta istememek lazim galiba.kredi cekmez birikenle de oglan askerden donmeye anca toparlariz zaar.
belki de sürpriz yapacak kiz .
deli gönül iste
voltajım nassıl olam bacım bi koşturmaca halindeyim o yüzden banada bu hamilelik çabuk geçti gibi geliyorYa msj sirasini kaybettim
Chosy ben sarmayi halasina guvendim kiz birde manisadan geldi orda ki yapraktan getirmis aiptir soylemesi
Artik bi face al cık cık
Zapzup suslerin gercekten hos duruyor.ben senin adini unuttum yoksa bakardim faceten.
ya ben de birde bu cikti.isimleri hic hatirlamiyorum.kimi kinadim acaba hafizasi zayif olan da yokki
Yclll nassin bebisim.
Sikma canini kiyafet konusuna hele hic takilma ben bu ara ne bulsam takiyorum ustume bazen palyaco gibi .
dogurunca gorurler bu arada 7 aylik olmussun nerdeyse.masallah kem goz sis.
kiz ben hamileyken fil gibi hissediyorum sanki 2 3 sene hamilelik gibi geliyor.sizin takvimler akti gitti
Kizlar face dr grup mu actiniz ?
Bende kullanmıyorum ama grup varsa açarım bir tane yaniBebisleri goruruz
Onceden acilmis grup vardi.zaten oraya giden burayi bıraktı.
Zapzup ac kiz bir tane grup.zapzup bizi diskoya gotur
chosy sen de ac kiz adina acma illa mesela adriana lima adina ac begenmezsen cenıfır lopet adina da olur.
Ama burayi unutmayingidenler unuttu
güzel cevap :)Kim kimdi karıştırırız hepten. Bari kurutma makinesi önünde bir resim koyda tanıyalım seni
katılıyorum sanaSen oğlanı koleje yazda Ali ile Ayşe çatlasın.
Seneyede kendi çocuğuna burs ister diyeyim
bu da chosy den beklediğimiz cevaptı vurdu ve gol olduuuuu bi,zi yine yanıltmadı kız yazık çocuğuna anne kurabiyesi falan yapıyon mu evde yapda yesin bebe mercana verdiğim gibi eline hamuru ver hem oynar hem yer bende ne zamandır yapmıyordum çocuk annem mama yapmış diye çiğ bile yedi garibim :)Tarifte iki krema bi krem santi var
Zaten bu ucu 10 lira gider marketten alirim ne ugrasicam
Bide bal var ama ne bali bilmemvoltaj solesin bakalim hatirliyomu
ho hoo taklitçi maymun desene ohh ne sevimlidir bu hali bizde anne kız elimizi arkaya popo üzerinde birleştirip öyle yürüyoruz önde ben arkada yavru civciv mercan çok komik oluyorgünaydın kızlar,
benim kız çok güldürüyor beni bu ara. Malum göbek büyüdü, yürümekte zorlanıyorum. Göbek önde, kıç arkada, bel içerde şeklinde bir haldeyim, kızım da beni taklit ederek yürüyor peşimden :)
bu ara pc ye taktı. pc nin başına götürüyor beni, boş sayfa açıyorum, pat pat klavyeye vuruyor, arada mousea dokunuyor filan :)
evet sonunda bende görebiliyorum görebiliyorumgünaydın bu arada he he şuan kimler sayfaya bakıyor görebiliyorum ne güzel:)
yaaa açmayın face falan benim yok ben gelemem sizde burayı unutursunuz ne güzel biraradayız derken ayrılmayalııııımmmmmmmMergen cim evet face te açılan grup var canım ama orada da bir gruplaşma oldu ayrı gruplar açıldı etti derken görüşenler watsapptan falan görüşüyor grup açalım açmasına ama hepiniz gelecekseniz bende sizleri merak ediyorum görüşmek istiyorum ama burayı da bırakmayız biz gidince sayfa kapanıyor
gup açılsa kimler katılır
voltajcım sende kesin katılacaksın bak öyle zapzup bizi diskoya götürle olmaz :) tamam mı canikom
güzel cevap :)
katılıyorum sana
bu da chosy den beklediğimiz cevaptı vurdu ve gol olduuuuu bi,zi yine yanıltmadı kız yazık çocuğuna anne kurabiyesi falan yapıyon mu evde yapda yesin bebe mercana verdiğim gibi eline hamuru ver hem oynar hem yer bende ne zamandır yapmıyordum çocuk annem mama yapmış diye çiğ bile yedi garibim :)
ho hoo taklitçi maymun desene ohh ne sevimlidir bu hali bizde anne kız elimizi arkaya popo üzerinde birleştirip öyle yürüyoruz önde ben arkada yavru civciv mercan çok komik oluyor
evet sonunda bende görebiliyorum görebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?