- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Dogru demis . Etrafta manyak dolu deriz ve onlarin sayesinde korkudan hastalaniriz.
beni bu hamile halimle çocuğumun anneannesi, babannesi zanneden akılsızlar var ya, ona sitemdi :)Zapzup ellerine saglik çok güzel olmuş. Bunlari ozalit baski mi yaptirdin? Bende eren in d.gününde bazi süsleri kendim yapmistim ama bu kadar ayrintili değil..
Grill bacim anlamadim kiz ben anane babanne olayini, hatta geri döndüm yazdiklqrima Baktim i ih olmadi
doğru söze ne denir
işallah okula kayıt yapar müdür ama zor görünüyor senin anlattıklarına göre özel okullarda fiyat nasıl son çare oğlunu ya kötü bir semtteki okula göndereceksin yada biraz zorlayıp özele devlet özel okula gönderenlere destek parası verecek birde özel okullarda sene başında okul ücreti toplu ödenirse falan fiyatta indirim oluyor araştırmak lazım belki düşünürsünüz ha tüm geleceği okula başladığı ilk yılla şekillenecek güzel başlarsa okulu severse öyle devam eder başarılı olur tabi ki karar sizinKizlar cok sagolun.
hala mor ve sis ama agrisi daha hafifledi sukur.
Kizlarr kizlarr.
dun oglumun okula tlf actim sadece kimlikle gelin dedi gittim .
olmayacak sanirim o okul.mudur cok kıl bir adamdi kalkip yumruklasmadik Allah'tan.
Cokta ilimli gitmistim hic tartisacak hava da degildim.cunku ayagimi dusunuyordum hafif aksatti.
hakliyiz ikimiz de o yuzden olmaz o is.
ama gelen ogretmen ark. Cocuklarinin adini alip cebine koyabildi.ee kadin baska yerde biliyorum sikayet ederim eger o cocuk alinirsa.illa dayimiz mi olmali?
müdür bayagi itici konustu tc mi aldi oglumunkini de.
mahalle kavgasina sahit olacakti herkes.sorusturacakmis ta oyle yapacakmis.
yani burda ki israrimiz seyden ,oto kayittan cikan diger okul burda yabancilarin oldugu yerde.turk yok.kulturu ahlak duzeyi farkli bir mahalle orasi . Ordaki cocuklar buyuk adamlara kafa tutar.uzak hemde.
Geriye iki seçenek kalacak ya kolej ya imam hatip.cocugum suan bosta hic bir yerde gorunmuyor.
esime hepsini anlatmadim.biraz bahsettim ama yine de delirdi.yarin gidecek ya kaydedecek ya da hir gur cikacak.
ki adamin karsisinda sabir tasi olsa catlar.benden once iki komsum cikti odadan kadin cok uzulmus.neyle karsilasacagimi bildim zaten gardimi hazirladim :))
Ayy diger komsum da kanser olmus allahim .nasil azarladi onu hem uzuldum hem moralim bozuldu.
Voltajim canim oglusun için en iyisi ve hayırlısi olur inşallah. Gerçekten şu okul isleri hem ailelere hem cocuklara dert...En sakin yolla,sizi germeden,yormadan halledersiz ins.Ayagin icin üzüldüm,geçmiş olsun.
Hmm birde hep diyecek oluyorum unutuyorum tariflerini denedim ,hepsi cok lezzetli ve pratik gerçekten tekrar çoook teşekkür ederim.
Aaumut cok sagol canim.
icimden bir ses sana da hamilelik gorunuyor diyor
Kiz ruveyda bu bal isi sizin mi yoksam.
Zehir gibiyimdir kacmaz he
Polenlere bizim de alerjimiz var ama yenince olmuyor filan diyor.
boşuna demiyorlarmış çocukla birlikte derdi de büyüyor diyeOzel okullar senelik 14 16 18 .
3 kolej var yakinimda. Yalniz 2 si bir kesimin ki asla yollamam oraya.
servisle oteydi beriydi derken 1 2 bin daha ekliyor ustune.ben ev icin biriktiriyorum 3 seneligi hazir yani dedim ama esim hep koleje simartilmis ogrenciler sisirilmis notlar gozuyle bakiyordu.
o baglantili olmayan kolejde kontenjan yok.paraya doymuslar diye soylendi.halbuki uc yilligini pesin verecektik ki kredi karti filan da kullanmayiz hic nakitti.
kizlar bir hesap acin her ay 10 lira olsun atin.kresleri katmadan 5 sene sonra okula basliyorlar.
Onceden acilmis grup vardi.zaten oraya giden burayi bıraktı.
Zapzup ac kiz bir tane grup.zapzup bizi diskoya gotur
chosy sen de ac kiz adina acma illa mesela adriana lima adina ac begenmezsen cenıfır lopet adina da olur.
Ama burayi unutmayingidenler unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?