Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Kizlar cok sagolun.
hala mor ve sis ama agrisi daha hafifledi sukur.

Kizlarr kizlarr.

dun oglumun okula tlf actim sadece kimlikle gelin dedi gittim .
olmayacak sanirim o okul.mudur cok kıl bir adamdi kalkip yumruklasmadik Allah'tan.

Cokta ilimli gitmistim hic tartisacak hava da degildim.cunku ayagimi dusunuyordum hafif aksatti.

hakliyiz ikimiz de o yuzden olmaz o is.
ama gelen ogretmen ark. Cocuklarinin adini alip cebine koyabildi.ee kadin baska yerde biliyorum sikayet ederim eger o cocuk alinirsa.illa dayimiz mi olmali?

müdür bayagi itici konustu tc mi aldi oglumunkini de.

mahalle kavgasina sahit olacakti herkes.sorusturacakmis ta oyle yapacakmis.

yani burda ki israrimiz seyden ,oto kayittan cikan diger okul burda yabancilarin oldugu yerde.turk yok.kulturu ahlak duzeyi farkli bir mahalle orasi . Ordaki cocuklar buyuk adamlara kafa tutar.uzak hemde.
Geriye iki seçenek kalacak ya kolej ya imam hatip.cocugum suan bosta hic bir yerde gorunmuyor.

esime hepsini anlatmadim.biraz bahsettim ama yine de delirdi.yarin gidecek ya kaydedecek ya da hir gur cikacak.
ki adamin karsisinda sabir tasi olsa catlar.benden once iki komsum cikti odadan kadin cok uzulmus.neyle karsilasacagimi bildim zaten gardimi hazirladim :))
Ayy diger komsum da kanser olmus allahim .nasil azarladi onu hem uzuldum hem moralim bozuldu.

Eki Görüntüle 1232773 Ne kadar doğru değil mi?

Denk geldim paylasmak istedim.
Dogru demis . Etrafta manyak dolu deriz ve onlarin sayesinde korkudan hastalaniriz.
veya kv tayfasi varsa mutlaka abidik gubidik fikir ve laflariyla bogarlar .duvara tirmandirirlar.
bende onlara gonderme yapayim bebisim ♡

Asfasdas : )

Voltajim canim oglusun için en iyisi ve hayırlısi olur inşallah. Gerçekten şu okul isleri hem ailelere hem cocuklara dert...En sakin yolla,sizi germeden,yormadan halledersiz ins.Ayagin icin üzüldüm,geçmiş olsun.
Hmm birde hep diyecek oluyorum unutuyorum tariflerini denedim ,hepsi cok lezzetli ve pratik gerçekten tekrar çoook teşekkür ederim.

beni bu hamile halimle çocuğumun anneannesi, babannesi zanneden akılsızlar var ya, ona sitemdi :)

Eki Görüntüle 1232773 Ne kadar doğru değil mi?

Denk geldim paylasmak istedim.
doğru söze ne denir
işallah okula kayıt yapar müdür ama zor görünüyor senin anlattıklarına göre özel okullarda fiyat nasıl son çare oğlunu ya kötü bir semtteki okula göndereceksin yada biraz zorlayıp özele devlet özel okula gönderenlere destek parası verecek birde özel okullarda sene başında okul ücreti toplu ödenirse falan fiyatta indirim oluyor araştırmak lazım belki düşünürsünüz ha tüm geleceği okula başladığı ilk yılla şekillenecek güzel başlarsa okulu severse öyle devam eder başarılı olur tabi ki karar sizin

Ya msj sirasini kaybettim
Chosy ben sarmayi halasina guvendim kiz birde manisadan geldi orda ki yapraktan getirmis aiptir soylemesi

Artik bi face al cık cık

Zapzup suslerin gercekten hos duruyor.ben senin adini unuttum yoksa bakardim faceten.

ya ben de birde bu cikti.isimleri hic hatirlamiyorum.kimi kinadim acaba hafizasi zayif olan da yokki

Yclll nassin bebisim.
Sikma canini kiyafet konusuna hele hic takilma ben bu ara ne bulsam takiyorum ustume bazen palyaco gibi .
dogurunca gorurler bu arada 7 aylik olmussun nerdeyse.masallah kem goz sis.
kiz ben hamileyken fil gibi hissediyorum sanki 2 3 sene hamilelik gibi geliyor.sizin takvimler akti gitti

Aaumut cok sagol canim.
icimden bir ses sana da hamilelik gorunuyor diyor

Kiz ruveyda bu bal isi sizin mi yoksam.
Zehir gibiyimdir kacmaz he

Polenlere bizim de alerjimiz var ama yenince olmuyor filan diyor.

Ozel okullar senelik 14 16 18 .
3 kolej var yakinimda. Yalniz 2 si bir kesimin ki asla yollamam oraya.

servisle oteydi beriydi derken 1 2 bin daha ekliyor ustune.ben ev icin biriktiriyorum 3 seneligi hazir yani dedim ama esim hep koleje simartilmis ogrenciler sisirilmis notlar gozuyle bakiyordu.

o baglantili olmayan kolejde kontenjan yok.paraya doymuslar diye soylendi.halbuki uc yilligini pesin verecektik ki kredi karti filan da kullanmayiz hic nakitti.

kizlar bir hesap acin her ay 10 lira olsun atin.kresleri katmadan 5 sene sonra okula basliyorlar.

Mergen cok sagol canim insallah gecer.

afiyet olsun. lop lop akil kup kup zeka olsun kuzulara.

Ben uzun zamandir un kutusunu cikarmamistim.bugun krep yaptim onun icin cikardim
Yesil kulplari varmis ,guzelmis yani

Onceden acilmis grup vardi.zaten oraya giden burayi bıraktı.

Zapzup ac kiz bir tane grup.zapzup bizi diskoya gotur
chosy sen de ac kiz adina acma illa mesela adriana lima adina ac begenmezsen cenıfır lopet adina da olur.

Ama burayi unutmayin gidenler unuttu

Haa burda kaldim,
grill ben de catladi sandim."catlasa duramazmisim"

Allah kocana yardim etsin.sana da.
cok zor seyler ya.

Ne güzel sen denemişsin bile, ben hala tarif çantamda geziyorum :)

Kolej denince direkt soyle bir algi oluşuyor;

Gerçekten ekonomik duzeyi cok üst tabakanın cocuklari gidiyorsa,normal eko.düzeydeki ailenin çocuğuyla arada maddi,manevi farklılıklar olacak ve bu farklılıklar cocuga kendini kotu hissettirecekmis gibi...Oysa artik eskisi gibi değil,aileler daha bilinçli,cocuklara dair alinacak kiyafet,oyuncak vb. şeyleri hemen hemen her bütçeden insanin temin etmesi daha kolay vs.vs.Egitim kaliteside illaki iyi ve ozenlidir.Tabi belli bir ideolojiye,kuruma vs.hizmet etme mantığıyla kurulmadiysa...

O bağlantısı olmayan,kontenjanı dolmus okulla bir daha görüşseniz...Hani bazen son dakika 5-10 kişilik yer acilabiliyor..

boşuna demiyorlarmış çocukla birlikte derdi de büyüyor diye

Valla hic bilmiyordum Liste,kilo takibi pesinde kosarken atlamisim demekki

Zapzup pek bisey yapmadim ben. Fon kartonundan banner , çocuklara kral ve karlice taci, bide pelur kagittan çiçek yaptim. Resim eklerin bi ara diğerjafiza kartinda kaldi..

Mergen memnunmusun tefal den . hangi modeli. Degermi o kadar paraya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…