Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Evet iste mergen aradim tekrar esimi o da ayni dusunce de yarin devlet olmazsa ona bakacak yok derlerse...
demezler umarim da.

Bizim burda var yine de oyle zihniyetler de takmam cok.esim de der ama bu kadar tepkili degil.o biraz daha cocuk hayati tanisin manasinda der.hatta tutmasam meslek lisesine tornaya yollayacak.
belki buranin baskisindan kibrindendir.hatta siz koleje niye vermiyorsunuz diye hesap soran bile var.

zenginim diye niye bu kadar ustume geliyorlar anlamiyorum Ayip birsey gorgusuzluk yane

Sen oğlanı koleje yazda Ali ile Ayşe çatlasın.
Seneyede kendi çocuğuna burs ister diyeyim

Chosy Tefal Clipso Control Plus 6 Lt.benimki cok memnunum yillardir kullaniyorum,pisirmedigim sey yok.Ama dediğin gibi mağazasında pahali ben internetten aldim hepsi ile başlayan siteden(site adi vermek yasakti sanırım)Calisan biri icin özellikle buyuk rahatlik ve zaman tasarrufu.pisman olmazsın.

Tefalin clipso control en ucuz olani 224 mu neymis simdi baktim.

fisslerda cok iyi diyollağ.

iyide tefalin duduklu kilidi birakirken yere yatarsin vuruldum diye ates ediyor resmen
Yarisi memnun yarisi sikayetci.mergen memnundu onunkinden al sen.

yada eski varya dudugu hisirdayinca koyuyorsun dans ediyor ustteLastigi sonradan gecmeli.anneannemin var kiz cok guzel pisiriyor 5 dk mercime corbasi.

Komsum gecenlerde asurelik bugday koymus dudukluye.sasirmadim yapar o.
yaa iste neler var neler baci, hayat.
buralardan eskiden elmalikti

Annem düdüklü tencereden korkardı, normal kapakla kullanırdı tencereyi :)
Bende ondan duya duya tırsıp almamıştım.
Yok falancanınki patlamışta mutfağı batmışta, yok kapağı açamamış gümlemişte.... hep kulağımda

Tam tevafuk oldu mergen.
bak onu al iste kiz kroysi.

fiyatta akakce de baktim en ucuz hepsi degil de webden al da cikiyor.mergen tavsiye ede ede bitirmis onlarinkini.

merhaba arkadaşlar
voltajım geçmiş olsun canım.
senin çocukları okuyunca kendim yaramaz diye sızlandığım için utandım biliyor musun
inşallah oğluşunun okulunu ayarlarsınız. rüşvet bekliyordur onlar
teyzem laptop almıştı da okula öyle kabul edildi kuzenim.

zapzup maşallah mercana çok tatlı Allah nazardan saklasın.
doğumgünü için hazırladıkların da çok güzel eline sağlık canım.

ycl, grill ben topicte hamileyim dediğinizi hatırlıyorum daha dün gibi ne zaman büyüdü bu kuzucuklar.

Sagol dertsiz.Oyle boyle geçiyor canim.
Belki tek cocukken de ben bunaliyordum Rabbim alistira alistira verdi iste

Ama suna eminim 2 tane yapacaksaniz hemen yapin.birden rahatlayin.

ben okula laptop degil anca top alirim cocuklar oynasin diye.alan da veren de hatali.devamliligi acisindan.

Hayirlisi bakalim.

Voltajim benim zamanimda o sitelerin cogu yoktu

Dertsiz hosgeldin canim

Aaumut normal dudukluden bende korkarim ama bunlar guvenli dogru kullanimda..Pogaca ve santi kurabiyesi cok guzelmis,yufka alinca boregide deneyecegim sende yap ilk firsatta

Dertsiz hosgeldin canim

Aaumut normal dudukluden bende korkarim ama bunlar guvenli dogru kullanimda..Pogaca ve santi kurabiyesi cok guzelmis,yufka alinca boregide deneyecegim sende yap ilk firsatta

Iste senin sitede tukenmis bitirtmissin

Chosyyle aaumutun benzer yanlari var cozdum ben
Mesela chosy ye tarifler verdim.
sor nerde?
Ya yazmadi ya yazdigi yeri kaybetti ya erindi

yazdim derse isterim neydi diye.
haa senden tarif aldim mi da diyebilir
Cok sıkıştırıldi sanki.

Haklısın canım biz kendimiz rüşvete alıştırıyoruz zaten.
teyzem 30 yaşındayken eniştem vefat etmişti çocuklarını tek başına büyüttü
uğraşmak istemedi onunda işine geldi o zaman

Tefal bi yapi market var t ile başlayan orda 237 lira ama benim dudklunun kapagida öyle kiz cattt diye. Ondan korkmam ama dudkluden korkarim. Hem yazin google a neler olmuş neler okuyun
Ay ne dicektim unuttum heh
Voltaj sen bana sut dilimi tarifi verdiydin baska varsada eskidir onlar yeni versene

Dertsiz hosgeldin canim

hoşbulduk canım
ne güzel neşelenmiş burası

Aaumut cok sagol canim.
icimden bir ses sana da hamilelik gorunuyor diyor

Kiz ruveyda bu bal isi sizin mi yoksam.
Zehir gibiyimdir kacmaz he

Polenlere bizim de alerjimiz var ama yenince olmuyor filan diyor.
yok canım nerdee
bizim tanıdık bir sofi var ondan alıyoruz biz balı.
yazdığım isteler bilgi amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…