- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Face acarsam yuksek_voltaj olarak acarim
Evet iste mergen aradim tekrar esimi o da ayni dusunce de yarin devlet olmazsa ona bakacak yok derlerse...
demezler umarim da.
Bizim burda var yine de oyle zihniyetler de takmam cok.esim de der ama bu kadar tepkili degil.o biraz daha cocuk hayati tanisin manasinda der.hatta tutmasam meslek lisesine tornaya yollayacak.
belki buranin baskisindan kibrindendir.hatta siz koleje niye vermiyorsunuz diye hesap soran bile var.
zenginim diye niye bu kadar ustume geliyorlar anlamiyorumAyip birsey gorgusuzluk yane
Aaumut kizla yatmaya devam baci.
Okul masraf filan ben sana anlatirim burdan
Chosy Tefal Clipso Control Plus 6 Lt.benimki cok memnunum yillardir kullaniyorum,pisirmedigim sey yok.Ama dediğin gibi mağazasında pahali ben internetten aldim hepsi ile başlayan siteden(site adi vermek yasakti sanırım)Calisan biri özellikle buyuk rahatlik ve zaman tasarrufu.pisman olmazsın.
Acamaz adimaKim kimdi karıştırırız hepten. Bari kurutma makinesi önünde bir resim koyda tanıyalım seni
Voltajimbenim zamanimda o sitelerin cogu yoktu
Dertsiz hosgeldin canim
Aaumut normal dudukluden bende korkarim ama bunlar guvenli dogru kullanimda..Pogaca ve santi kurabiyesi cok guzelmis,yufka alinca boregide deneyecegim sende yap ilk firsatta
Haklısın canım biz kendimiz rüşvete alıştırıyoruz zaten.Sagol dertsiz.Oyle boyle geçiyor canim.
Belki tek cocukken de ben bunaliyordum Rabbim alistira alistira verdi iste
Ama suna eminim 2 tane yapacaksaniz hemen yapin.birden rahatlayin.
ben okula laptop degil anca top alirim cocuklar oynasin diye.alan da veren de hatali.devamliligi acisindan.
Hayirlisi bakalim.
hoşbulduk canımVoltajimbenim zamanimda o sitelerin cogu yoktu
Dertsiz hosgeldin canim
Aaumut normal dudukluden bende korkarim ama bunlar guvenli dogru kullanimda..Pogaca ve santi kurabiyesi cok guzelmis,yufka alinca boregide deneyecegim sende yap ilk firsatta
yok canım nerdeeAaumut cok sagol canim.
icimden bir ses sana da hamilelik gorunuyor diyor
Kiz ruveyda bu bal isi sizin mi yoksam.
Zehir gibiyimdir kacmaz he
Polenlere bizim de alerjimiz var ama yenince olmuyor filan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?