Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mcdonaldsda-İnsan-etİ.750276/
mcdonalds tan yemek yiyen arkadaşlar yalan haber midir bilmem ben hayatımda 1 kere yedim bir daha da yemedim bence yabancı fastfood markaları yerine en güzeli türk usülü ekmek arası köfte haberin detayları mide bulantısı yapabiliyor ama bu haberi okuyup da çevremdekilere duyurmamak duyarsızlık olurdu o yüzden paylaşıyorum

Kizlar merhaba alakasız olucak ama yardıma ihtiyacım var yeni konu nasıl acabilirim daha önce cok kpnu actim ama sayfada bile görünmüyor sanirim basaramadim yardimci olin lütfen

Eşimde azosperm, bende kist vardı. Tedavi öncesi ikimizde ameliyat geçirdik. Ondan sonra tedaviye başladık. O yüzden gözümü korkutuyor ikinci tedavi.
Çocukla git geller, iğne ilaç saatleri bilmem ne sıkıntı.

Allah gönlüne göre versin canım.
Avizeleri hatırlattığın iyi oldu, kenara 3-5 kuruş koyayım altın avize, birde musluklar için.

voltajım nassıl olam bacım bi koşturmaca halindeyim o yüzden banada bu hamilelik çabuk geçti gibi geliyor
ben kendimi penguen gibi hissediyorum kıssz onlar gibi adım atıyorum çok komik görünüyorum ya :)

Rüveydayıda katın bize penguen dansı yapın. Önde siz arkada bıdıklar :)

Selam kizlar...

chosy sen haziri ye sonra da insan var mi icinde diye suphelenme hic.

Dertsiz yazarim canim en kisa zaman da .
bir de labne ile yapilan var ona krema falan girmiyor.

Sonraaa,

zapzup gireriz canim birbirimizi gormemiz acisindan olabilir.

ruveyda metro yakin.semti yazarim sana.
Okula baslasinlar gorusuruz insallah canim.

Ev icin sadece nasip diyorum.Annem hep rabbim az verip bezdirme cok verip azdirma derdi.

arsan mutlaka degerlenir . Bir avuc topragi bile hemen altin degerine sokuyorlar.zamanla hakkini alirsin canim.
kismetimiz de ne varsa o.

aaumut
seviyorum seni :)

Benim en cok avize dikkatimi cekti ondan dedim.normal sapli ampul de olsa avize aklima gelirmiydi ki?

Musluklari dedigin gibi kurnalar filan.

Alisik degilim ben

Ben de dogumdan sonra 1 defa cocuklarla 1 defa da esimle yedim hamburger ama burgerda.ikisinde de cok midemiz bozuldu.
helal sertifikasi var diye aldim ama icim rahat etmemisti.zaten son zaman da boykot falan derken donup bakmiyoruz.

haberin linkte insan et filan yaziyor hic tiklamadim.
bende tuhaf bir huy var.hatta istahsizligimi ona bagliyorum.

mesela gecen birinin bacaginda et parcasi gordum bildigin parmak gibi.sordum hatta ne bu diye onceden sismis sisi inince orasi kalmis oylece.
sanirim 9 10 gun oldu.hala birsey yerken onu yiyorum gibi sacma bir his oluyor.kesiliyorum.

yada birinin kasini alsam ellerimi yikasam da icim almiyor.yiyemiyorum bir sure.annem kardeslerim haric.

evin duvarindan su gelince mantar cikti.temizlerken cok zorlandim yine oyle rahatsizlandim.

hayvanlara bakamam yakinlasamam.
kurban eti yiyemem.

kotu oldum yine.

cok ozur dilerim tiksindirttiysem.

Kizlar bugün okul sorunu hallolacak.
o kadar heyecanliyim ki elim ayagim cok titriyor.ayaklarim buz kesti.

esim az sonra gidecek.
dun de ogrendim ki 5. Sinif pztsi basliyormus cok uzuldum.

bir an evvel hallolur insallah gerginlik yordu beni.

Kizlar bugün okul sorunu hallolacak.
o kadar heyecanliyim ki elim ayagim cok titriyor.ayaklarim buz kesti.

esim az sonra gidecek.
dun de ogrendim ki 5. Sinif pztsi basliyormus cok uzuldum.

bir an evvel hallolur insallah gerginlik yordu beni.

oğlun için sizin için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım, eşin güzel haberlerle gelir inşallah (Amin)

aaumut o nerden çıktı şimdi Allah mı söyletiyor yoksa
ama ama ama ben hazırlıklı değilim şu an
sizin bilmediğiniz ikinci bir koca bebeğim daha var benim
evde 2 çocuk var zaten (2. çocuk eşim oluyor)
büyük konuşmayayım ama 2. çocuk bana çooookkkkk uzak

penguen dansını sevdim ycl, grill rüveyda ayyy gözümde canlandırmaya çalıştım göbüşlerinizi

chosy olsun kız sen ver tarifi 2 kremada olsa yaparım ben
evde yapılmış tazecik gibisi var mı?

voltajım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. okul işi hallolsa üzerinden büyük bir yük kalkacak.
tarifide bekliyorum uygun zamanda yazarsın artık.

marifetli hanımlar diye bir grup vardı orda çok paylaşıldı bu tarif ama yazamamıştım
sonrada gruptan çıktım tarif kaldı öyle
ayy bi de imam sarığını yapıyordu herkes
aklıma geldi umutege de yapmıştı sanırım doğum gününde
sahi umutege nerde uzun zamandır o da girmiyor.

umutege tatile anneme gidicem diye yazmıştı öyle hatırlıyorum baya oldu girmeyeli bi ses verse iyiydi merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…