sende aç canım cepten giriyordun sanki sende demiyaaa açmayın face falan benim yok ben gelemem sizde burayı unutursunuz ne güzel biraradayız derken ayrılmayalııııımmmmmmm
hayırr çok dandik bir telefonum var, masa üstü pc den giriyorum canımsende aç canım cepten giriyordun sanki sende demi
Eşimde azosperm, bende kist vardı. Tedavi öncesi ikimizde ameliyat geçirdik. Ondan sonra tedaviye başladık. O yüzden gözümü korkutuyor ikinci tedavi.Sen beraber tüp bebek topigindeydin problem neydi sizde. Benim eşimin Sperm sayısı azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı. Ben nerdeyse menapoz seviyedindeydim. Amh testim o zaman 0.69 idi. 1 altına iyi bakmiyorlar.
Yoksa beni sevmiyor musunBir de aaumutun msjlari begenecekken
bu msj begenmek istediginize emin misiniz? Diyor.
supheye dusuyorum niye sordu diye.
dikkat ettim sadece aaumutta yapiyor bunu.
Allah gönlüne göre versin canım.Aslinda dogru yapmis kb. Ruveyda.
Ben de isterdim cocuklarima torunlarima ev birakayim ama cok zor.
dun yine baktik ta fiyatlara aman allahim en kucuk en eski evler bile ucmus.
hele oturdugum ev 260 bin olmuş. Tasindigimda 130 du.5 yilda iki kati.
Metro geldi unlu firmalar kalkti siteler yapti uctu.yanima yeni ev baslamisti ... saraylari.ev degil saraymis.m2 si 5 bin lira. Normal bir dairesi rakamla nasil oluyor ben yaziyla yapiym bir bucuk milyon.
ortagimiz aldi yazin 870 bin.evi hic gormedim esim gitti pazarliga filan.evin ozellikleri okudum da her yeri altin varakli avizesinin tanesi 7 bin.ben yilbasinda 150 liraya aldim da nasil pisman oldum altin alaydim diye
Esime dedim nasil ev. Her yeri sari parlak iste guzel ya ev sonucta dedi.
ha ben istemem allah var bu kadar.utanirim yani hem Allah'tan.
Bana orta direk 3+1 yeTer.toki moki farketmez.saray istemem
benim bagirsagim sündü ev diye cokta istememek lazim galiba.kredi cekmez birikenle de oglan askerden donmeye anca toparlariz zaar.
belki de sürpriz yapacak kiz .
deli gönül iste
günaydın kızlar,
benim kız çok güldürüyor beni bu ara. Malum göbek büyüdü, yürümekte zorlanıyorum. Göbek önde, kıç arkada, bel içerde şeklinde bir haldeyim, kızım da beni taklit ederek yürüyor peşimden :)
bu ara pc ye taktı. pc nin başına götürüyor beni, boş sayfa açıyorum, pat pat klavyeye vuruyor, arada mousea dokunuyor filan :)
voltajım nassıl olam bacım bi koşturmaca halindeyim o yüzden banada bu hamilelik çabuk geçti gibi geliyor
ben kendimi penguen gibi hissediyorum kıssz onlar gibi adım atıyorum çok komik görünüyorum ya :)
evimde normal avizeyi buldum da kaldı altın baraklı avize...Allah gönlüne göre versin canım.
Avizeleri hatırlattığın iyi oldu, kenara 3-5 kuruş koyayım altın avize, birde musluklar için.
he he :) çok güldüm kıszz dans aklıma gelmemişti, bide gülünce göbeğim hop hop ediyor evde şarkı söylüyom o halde çingene bacılar gibi oluyorum :)Rüveydayıda katın bize penguen dansı yapın. Önde siz arkada bıdıklar :)
Kizlar bugün okul sorunu hallolacak.
o kadar heyecanliyim ki elim ayagim cok titriyor.ayaklarim buz kesti.
esim az sonra gidecek.
dun de ogrendim ki 5. Sinif pztsi basliyormus cok uzuldum.
bir an evvel hallolur insallah gerginlik yordu beni.
aaumut o nerden çıktı şimdi Allah mı söyletiyor yoksa
ama ama ama ben hazırlıklı değilim şu an
sizin bilmediğiniz ikinci bir koca bebeğim daha var benim
evde 2 çocuk var zaten (2. çocuk eşim oluyor)
büyük konuşmayayım ama 2. çocuk bana çooookkkkk uzak
penguen dansını sevdim ycl, grill rüveyda ayyy gözümde canlandırmaya çalıştım göbüşlerinizi
chosy olsun kız sen ver tarifi 2 kremada olsa yaparım ben
evde yapılmış tazecik gibisi var mı?
voltajım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. okul işi hallolsa üzerinden büyük bir yük kalkacak.
tarifide bekliyorum uygun zamanda yazarsın artık.
marifetli hanımlar diye bir grup vardı orda çok paylaşıldı bu tarif ama yazamamıştım
sonrada gruptan çıktım tarif kaldı öyle
ayy bi de imam sarığını yapıyordu herkes
aklıma geldi umutege de yapmıştı sanırım doğum gününde
sahi umutege nerde uzun zamandır o da girmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?