canım bu sarık kolay bişeye benzemiyor ama yapınca kolay gelir belkiDertsiz bu sarik dedigin nasil birsey?
Zahmetsiz mi yani at cirp yuvarla mi? Beze gibi tarifler lazim.ben yaparken ses 1 deyken en fazla 3 e kadar ayri kalabiliyoruz.yoksa kizimla ben kusuyoruz birbirimize yok bakmadin yok agladin diye triplere giriyoruz.
çok sağol canım baya uzunmuş uğraştırdım seni. ellerine sağlıkKeki için
3 tane yumurta
1.5 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı un
Kremasi icin :
400 gr krema yani 200 gr olarak 2 kutu
2 paket kremsanti
1.5 yemek kasigi bal
bir iki damla limon suyu
Dertsiz yumurtalari pudra sekeriyle cirp 5 dk.sonra diger mlz ekle.benim firin borekci onun 2 tepsisine yagli kagit serdim.bolusturdum.mlz cok az korkma yetiyor.tepsiyi tezgaha vur bir kere kabarcik kalmasin.220 derece de 10 dk pisecek ama 7. Dk ac kapagi kabarmasin.10. Dk al .tek tepsin varsa kagittan cikarmadan keki baska bir yagli kagit ustune ters koy ama sogumadan ilk kagidi cikarma.
krema santiler limon ve bali cirp sertlesene kadar.benim tavsiyem bali 1 tatli kasigi koy agir oluyor yoksa.
dolaba at 1 saat.
kekin tekini cevir kremayi sur.ustune diger keki kapat ama alt kisimlari dista ust kisimlari kremaya yapisik olacak.hafif bastir.bicakla 3 parmak eninde kes istersen daha kalin ince yaparsin goz karari bana uc parmak iyi geldi malum kalem gibidir parmaklarimboydan da tek bir kesik yani ortadan ikiye.
afiyet olsun bebisim♡
Karisik anlattiysam sor derim yine biliyorsun hem hafizam kuvvetli hem tarifleri saklarim
akşam çok sinirliydim o yüzden bişey yazmak istemedim.Iyi geceler.
açılışı kapanisi ben yapiyore.
chosy altta adini gördüm de dedim herhalde
Su an mesela ben vitamin dertsiz var 2 de ziyaretci.biri sen kesin
kinder benden aldi tarifi
Dertsiz sanada Günaydın canımgünaydın chosy, günaydın rüveyda
sabah sabah oğlumla etkinlik yapalım dedik
boncuk makarnayı plastik bardaklara doldurduk bardaktan bardağa aktarma yaptık.
sonrada kaşıkla taşıdık. şu an her yer makarna pöfffff
daha dün süpürmüştüm koltukları falan çekmiştim.
canım kimsenin gelmeyeceğini bilsem öyle bırakıcam da çat kapı biri gelirse diye korkuyorumDertsiz sanada Günaydın canım
Ben artık silme supume işini hiç kafama takmiyorum sende takma. Bizim baba oğul bıraktığın an 5 dk ev savaş alanı gibi. Ikidide galeta yer her yer kırıntı bir saat önce supurdugum yer sanki hiç suprulmrmis gibi.
Zaten hiç halimde yok ekmek almaya zor gittim. Bu hamişlik te kendime bakamıyorum.
kız sende marifetler varda bize bilmiyorum numarası yapıyorsun demi kayısılı kek nasıl oluyor ver kız tarifi ver bakalım nasılmış kuru kayısı mı olacakKiz zapzup yapiyom yapmammi, daha önceki gün findikli cevizli, kayisili kek yaptim
Ay mc haberi de ne oyle, inanmiyorumm. Benim ark oglu var 3 e gecti daha disarda hamburger yemedi. Benimde esim yapiyo sagolsun evde
canım benim işallah sizinde bir mucizeyle tedavisiz kendiliğinden bebişiniz olur ama tabi bunun için arada arımayayı yanlız bırakman lazım anladın sen :)Eşimde azosperm, bende kist vardı. Tedavi öncesi ikimizde ameliyat geçirdik. Ondan sonra tedaviye başladık. O yüzden gözümü korkutuyor ikinci tedavi.
Çocukla git geller, iğne ilaç saatleri bilmem ne sıkıntı.
Ben de dogumdan sonra 1 defa cocuklarla 1 defa da esimle yedim hamburger ama burgerda.ikisinde de cok midemiz bozuldu.
helal sertifikasi var diye aldim ama icim rahat etmemisti.zaten son zaman da boykot falan derken donup bakmiyoruz.
haberin linkte insan et filan yaziyor hic tiklamadim.
bende tuhaf bir huy var.hatta istahsizligimi ona bagliyorum.
mesela gecen birinin bacaginda et parcasi gordum bildigin parmak gibi.sordum hatta ne bu diye onceden sismis sisi inince orasi kalmis oylece.
sanirim 9 10 gun oldu.hala birsey yerken onu yiyorum gibi sacma bir his oluyor.kesiliyorum.
yada birinin kasini alsam ellerimi yikasam da icim almiyor.yiyemiyorum bir sure.annem kardeslerim haric.
evin duvarindan su gelince mantar cikti.temizlerken cok zorlandim yine oyle rahatsizlandim.
hayvanlara bakamam yakinlasamam.
kurban eti yiyemem.
kotu oldum yine.
cok ozur dilerim tiksindirttiysem.
kızlar buyrun size pankek tarifi (krebin biraz daha kalını)
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 yumurta
yarım paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
bütün malzemeyi bir güzel çırpın krep tavası veya teflon tavaya yarım kepçe döküp onu nescafe fincanının tabağı kadar yaydırıp pişirin.8 adet çıkıyor.
benim oğlum bunu çok seviyor sizde kuzucuklara yapabilirsiniz. peynir yemeyen çocuk bunu peynirle yiyor
****hamile arkadaşlar zor bir tarif değil kusura bakmayın 2 gündür tarif konuşuyoruz.bu sabah oğluma yaptım belki sizlerde yapıyorsunuzdur. buraya da yazayım dedim.
yok canım ya nasıl bir izlenim bıraktım bilmiyorum ama 2.çocukta bende kendimden geçerim herhaldeSana çok çocuk yakışır. Becerikli hatunsun, onuda çıkarırsın aradan. Birde kızın olsa fena mı olur yani
Bende ikinci olsa hepten kokarım her halde.
Akşamları kızımı alıyorum, sokaklara çok fena alıştı akşam 9 dan önce eve koyamıyorum. Parkta sokaklarda fink atıyoruz. Eve git, onu yıka yatır. Diğer güne onun yemeğini hazırla derken ağzım tavana vuruyor. Bize yemek hazırlayamıyorum bazen. Hazır yemek olsa da yiyemiyorum. Masaya oturmamız akşam 10 oluyor en erken. O saatte de ye yat yapmak istemiyorum.
Akşam isyanlardaydım. İki tane olsa ne hale gelirim kim bilir.
Bak gördün mü o guruba beni almadılar, tanıyorlar demek :)
Umutege, lena uzun süredir kayıplar. dmt desen hala tatilde
günaydın canım nasılsın?günaydın herkese
Evet canım, zapzuptan gördüm seni, tanıdım.Aaumut facebookta bana arkadaşlık teklifini senmi gönderdin
o ben değildim, ablamdıYazmadi dertsiz ,uzgunum ama kanma derim
Mergen seni gorecegiz hele kuslariyani
En cokta chosy yi merak ediyorum
Ycl i gordum zapzupu da aaumut kizin albumunde ki sendiysen seni de gordum
Dertsizi gordum, ruveydayi ,lena yi, dmt i wosgiyi.
Cocuklarinizi da.
bir tek umutege yi ve mergeni gormedim
kızlar buyrun size pankek tarifi (krebin biraz daha kalını)
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 yumurta
yarım paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
bütün malzemeyi bir güzel çırpın krep tavası veya teflon tavaya yarım kepçe döküp onu nescafe fincanının tabağı kadar yaydırıp pişirin.8 adet çıkıyor.
benim oğlum bunu çok seviyor sizde kuzucuklara yapabilirsiniz. peynir yemeyen çocuk bunu peynirle yiyor
****hamile arkadaşlar zor bir tarif değil kusura bakmayın 2 gündür tarif konuşuyoruz.bu sabah oğluma yaptım belki sizlerde yapıyorsunuzdur. buraya da yazayım dedim.
kız sende marifetler varda bize bilmiyorum numarası yapıyorsun demi kayısılı kek nasıl oluyor ver kız tarifi ver bakalım nasılmış kuru kayısı mı olacak
canım benim işallah sizinde bir mucizeyle tedavisiz kendiliğinden bebişiniz olur ama tabi bunun için arada arımayayı yanlız bırakman lazım anladın sen :)
elimde gevreğim peynirim senin yazdıklarını hem okuyor hem kahvaltı yapıyordum ki okumaya devam ettikçe midem kalktı hele kıl kaş tüğ olayına girdin bittim ben asla birinin kaşını alamam cımbızımı dahi kullandırtmam insan eti neyse de kıl tüğ fena yaptı
insan etine olayına gelince ben asla mc danolds da burger king de yemek yemediğim için içim rahat
Amin inşallah.yok canım ya nasıl bir izlenim bıraktım bilmiyorum ama 2.çocukta bende kendimden geçerim herhalde
oğluma tek başıma bakıyorum eşimin iğne ucu kadar faydası olmuyor
Rabbim istediğiniz zaman 2. kez kucağınızı doldursun inşallah.[/QUOTE
ben iyiyim de elife canım sıkkın ya doktorundan randevu aldık götürcez, geçn cuma günü kuzenimin düğünüydü saolsun elif hiç oturmadı yerinde herkese gülücükler oynamalar masanın üstünde falan nazaramı geldi anlamadım düğün salonundan çıkmadan yanağında yuvarlak kırmızı bişey çıkmıştı sinek ısırığına benzer, dün iş çıkışı gördüğümde şok oldum ya daha büyümüş altı intihap toplamış beyaz, bide dudağının üstünde çıkmış daha küçük vücudunda kırmızı lekeler var, ateş ve kaşıntı yok, su çiçeği mi acaba bakalım ne diyecek doktorgünaydın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?