Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım bu sarık kolay bişeye benzemiyor ama yapınca kolay gelir belki
önce krema pişiriyorsun soğuyor sonra kek yapıyorsun
kekten bardakla yuvarlaklar çıkarıyorsun
yuvarlağı sütle ıslatıp krema koyuyorsun üstüne bardakla kesilmiş bir kek kapatıyorsun
onu da kremaya batırıp yanları ve altını hindistan cevizine buluyorsun yuvarlak kekin bir tarafına çikolata sosu döküyorsun.

çok sağol canım baya uzunmuş uğraştırdım seni. ellerine sağlık
malzeme eksiğim var tamamlayıp yapıcam en kısa zamanda
haa birde çıktısını aldım tarif defterime yapıştırdım
birine taş mı geldi ne? smile çıkmıyor bende siz anlayın

günaydın chosy, günaydın rüveyda

sabah sabah oğlumla etkinlik yapalım dedik
boncuk makarnayı plastik bardaklara doldurduk bardaktan bardağa aktarma yaptık.
sonrada kaşıkla taşıdık. şu an her yer makarna pöfffff
daha dün süpürmüştüm koltukları falan çekmiştim.

Dertsiz sanada Günaydın canım
Ben artık silme supume işini hiç kafama takmiyorum sende takma. Bizim baba oğul bıraktığın an 5 dk ev savaş alanı gibi. Ikidide galeta yer her yer kırıntı bir saat önce supurdugum yer sanki hiç suprulmrmis gibi.
Zaten hiç halimde yok ekmek almaya zor gittim. Bu hamişlik te kendime bakamıyorum.

canım kimsenin gelmeyeceğini bilsem öyle bırakıcam da çat kapı biri gelirse diye korkuyorum

kızlar buyrun size pankek tarifi (krebin biraz daha kalını)
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 yumurta
yarım paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
2 çorba kaşığı sıvıyağ

bütün malzemeyi bir güzel çırpın krep tavası veya teflon tavaya yarım kepçe döküp onu nescafe fincanının tabağı kadar yaydırıp pişirin.8 adet çıkıyor.
benim oğlum bunu çok seviyor sizde kuzucuklara yapabilirsiniz. peynir yemeyen çocuk bunu peynirle yiyor

****hamile arkadaşlar zor bir tarif değil kusura bakmayın 2 gündür tarif konuşuyoruz.bu sabah oğluma yaptım belki sizlerde yapıyorsunuzdur. buraya da yazayım dedim.

Kiz zapzup yapiyom yapmammi, daha önceki gün findikli cevizli, kayisili kek yaptim

Ay mc haberi de ne oyle, inanmiyorumm. Benim ark oglu var 3 e gecti daha disarda hamburger yemedi. Benimde esim yapiyo sagolsun evde
kız sende marifetler varda bize bilmiyorum numarası yapıyorsun demi kayısılı kek nasıl oluyor ver kız tarifi ver bakalım nasılmış kuru kayısı mı olacak

canım benim işallah sizinde bir mucizeyle tedavisiz kendiliğinden bebişiniz olur ama tabi bunun için arada arımayayı yanlız bırakman lazım anladın sen :)

elimde gevreğim peynirim senin yazdıklarını hem okuyor hem kahvaltı yapıyordum ki okumaya devam ettikçe midem kalktı hele kıl kaş tüğ olayına girdin bittim ben asla birinin kaşını alamam cımbızımı dahi kullandırtmam insan eti neyse de kıl tüğ fena yaptı

insan etine olayına gelince ben asla mc danolds da burger king de yemek yemediğim için içim rahat

mercan da çok seviyor krebi ben birgün içine peynir ve ıspanak yapraklarını doğradım karıştırdım pişirdim börek gibi oldu deneyebilirsiniz sizde gerçi senin tarifte vanilya var değişikmiş alayım tarifi yapayım bende

yok canım ya nasıl bir izlenim bıraktım bilmiyorum ama 2.çocukta bende kendimden geçerim herhalde
oğluma tek başıma bakıyorum eşimin iğne ucu kadar faydası olmuyor

Rabbim istediğiniz zaman 2. kez kucağınızı doldursun inşallah.

o ben değildim, ablamdı

Gaza geldim bende tarif vermek istiyorum
Melemen veya peynirli omlet tarifi isteyen var mı

İnşallah canım sağol.
Bu aralar çok sinir ediyor beni, böyle tek başına kalsın biraz. Ne yapsa, ne dese gözüme batmaya başladı.

Amin inşallah.
Gerçekten takdir ediyorum senide, eşin çok yoğun sana yardımcı olamıyor. Ailenden uzaktasın yardım eden yok. Üstüne Kv,Kp birde piyangodan kaynın var. Ona rağmen hem evine, hem çocuğuna yetiyorsun. Üstüne birde evde iş yapıyorsun. Kolay şeyler değil bunlar.
Mergende öyle. Biz bir taneden dert yanarken iki tane ile uğraşıyor. Düşünsene aynı anda ağladıklarını.
Voltajı söylemiyorum bile.
Dmt var iki çocukla çalışıyor birde.
Allah hepinize kolaylık versin.

Sizi görüyorum, evde işlere yetişemediğim zaman eksik hissediyorum kendimi

günaydın canım nasılsın?
ben iyiyim de elife canım sıkkın ya doktorundan randevu aldık götürcez, geçn cuma günü kuzenimin düğünüydü saolsun elif hiç oturmadı yerinde herkese gülücükler oynamalar masanın üstünde falan nazaramı geldi anlamadım düğün salonundan çıkmadan yanağında yuvarlak kırmızı bişey çıkmıştı sinek ısırığına benzer, dün iş çıkışı gördüğümde şok oldum ya daha büyümüş altı intihap toplamış beyaz, bide dudağının üstünde çıkmış daha küçük vücudunda kırmızı lekeler var, ateş ve kaşıntı yok, su çiçeği mi acaba bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…