Aaumut gercekten yoruluyor insan ve anne olmak cok zor bu devirde.herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz hele de az heyecan varsa her yuk sendeyse ooo.
bizim ablamla oyle sansimiz hic olmadi.tam zit tipleriz cunku yine de idare etmeye calistik.tek hatrimda kalan beden dersinde ki ayakkabilari o zaman 38 di ayagim o 36 aman allahim ne iskenceydi
Simdi de o benim kiyafetlere giremez.he he.ben 38 o 48 beden
Tatil yapmadik hayatim dinlenemedik.
tedavi yormus seni ustune hamilelik dogum o bu derken.
seneye insallah.
yada kisin kaplicaya filan mi gitsek bizi anca spalar masajlar kurler paklar
Aaumut canim ben dogumdan sonra uzun sure annemlerde kaldım. Ama ilk 6-7 ay cok zordu. Gece ve gündüz sırayla cocuk emzirip,emzirdigimi ayağimda salliyirdum.Emzir,salla,emzir,salla oyle geciyirdu günler,haftalar... Her ne kadar yanında birileri olsada herkesin kendine gore isi,gücü,gidecegi,gelecegi oluyordu. Ayni anda acikip,aynı anda aglayan ve senden kucak bekleyen iki kucuk melegin o bakışları karsisinda kendini cok aciz hissediyorsun. Allah'a cok şükür öyle böyle bu gunlere geldik.Simdi bircok sey daha kolay...Herşeyi birlikte yapıyoruz. Ha belli zorluklar illaki oluyor ama hangi guzel sey kolay ki evlat sahibi olmak guzel ötesi...
Ben pıhtılaşma prob.var hergun igne oluyordum bebisler o sayede besleniyordu.Kanamam olunca igne yapilamiyordu ve bebisler direkt riske giriyordu.Doktorum bana 6 ay boyunca bu çocuklara bel baglama dedi cunku cok sık kanamam oluyordu ve her kanamada acaba kalpleri atiyormu diye hast.gitmek insanin omurunden ömür alıyordu.Uzun lafin kisasi hamilelik lafi gecince tüylerim dikeb diken oluyor acayio korkmusum.O nedenle ve + diğer özel nedenlerle iyiki diyorum hergün ...
Calistigin için asla kendini kotu hissetme.Evde olup gezme,tv,ev isi derken çocuğuyla 1 saat kaliteli zaman geçirmeyen anneler var.Cocuguna daha iyi imkanlar sunup daha iyi bir gelecek hazirlamak icin çalışıyorsun.Bebisler daha kucuk herseyi idrak edemiyorlar ama senin kokun,tenin onun icin hayatın ilki,vazgecilmezi...
Benim bıdışlar iki gündür cok huzursuz. Nedir sıkıntıları anlamadım. Ne yapsam memnun edemedimDiştendir diye dusunuyorum ama...
bekliyoruz evet henüz katılmamış olan arkadaşlar güzel parmaklarınızı çalıştırın beliyoruzzz :)Zapzup canim Teşekkürler ilk fırsatta oradayım ins. Simdi denedim hata verdi.
geldim geldim işler yoğun biraz heryere yetişmeye çalışıyorumZapzup nerdesin
Hayırdır, sen dün akşam içinde keyfim yoktu demiştin.ay ben çok kötüyüm kızlar afedersiniz ishal oldum.
eşimle de akşama büyük bir tartışma beni bekliyor
O hep oluyor aaumut ben yeri geliyor 24 saat evde oluyorum.
esim sagolsun duskun seviyor bagli ama pek yardim edemiyor.
ben calisan olmasam da ben de de oluyor o his.
tek feragat edebildigim ya kendim yada ev isi.
baska yapabilecegim birsey yok.
bir bayan bulabilirsen durumun el veriyorsa hic kacirma.
yoksa da oldugu kadar olmadigi kader de gitsin :)
Calisan kazanan sensin hesabini soran niye o ki?Kaynana beni topa tutar. Çocuğa başkası bakıyor, ev işini başkası yapıyor diye.
Gerçi en azından camlarım için birini getirsem iyi olur. Çok yüksek camlarım. Üst tarafları ben silemiyorum.
canım 3 gündür eşim gece 12 ile 1 arası geliyor. iş yüzünden değil keyfiHayırdır, sen dün akşam içinde keyfim yoktu demiştin.
Calisan kazanan sensin hesabini soran niye o ki?
Soylemesen gorur mu?
Evi baskasi temizleyip cocuga baskasinin bakmasindan rahatsizsa kendi yapsin da bir hayri dokunsun.
gerci yaparsa da senden hemen menfaat bekler.fatura vermisti sana aklimda o benim.
canım 3 gündür eşim gece 12 ile 1 arası geliyor. iş yüzünden değil keyfi
bugün öğlen de gelmicem dedi akşam da gelme hiç gelme dedim kapattım teli
kaymakam okey oynamaya çağırıyor bunlarda tıpış tıpış gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?