Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Çok geçmiş olsun canım.
Su çiçeği olsa çok kaşınır.

geçmiş olsun canım nazar değmiş güzel kızına gülücükler oynamalar oldu mu kem gözlüler çocuklara nazar değdiriyor çok geçmiş olsun doktora götür ama nazar duası veya bildiğin duaları oku kızına

aaa canım öyle düşünme sende kızın için onun daha iyi şartlarda yetişmesi için çalışmıyor musun?
benim annem çalışıyordu kreşte büyüdüm ama içimde keşke şu da alınsaydı keşke şu da yapılsaydı dediğim hiçbir uhde yok içimde.
bu devirde çalışmak gibisi yok.

geçmiş olsun canım voltaj olsaydı su çiçeğini tarif ederdi sana. inşallah önemli bişey yoktur

Selam kizlar.
yine ayni dert bugun de benle.yuregim agzimda cok gerildim.ruh halim karman corman.birazdan okula gidecek esim.hem kayit icin hem de gerginlik cikacak diye tedirginim.zor bela kayit olir adam bu sefer takar cocuguma filan cunku oyle kıl biri.hepsi dönüyor kafam da.

Ycl canim tarif ettigin su cicegi gibi.
kasintisi belli olmaz oglum 2 gun sonra kasindi kizim ciktigi gun.minik kasindiysa da bilmedik hic zaten 8 9 benek ancak cikmisti.

ates var mi dedin yok mu onu unuttum kafam dalgin.zaten ates dusurucu ve losyon veriyor.bir iki gune kabuk baglar.sadece koparmayin yeter.

uzulme sıkma canini sakin.kucukken daha kolay buyuyunce daha zor.haftaya boyle birseyin olmayacagini dusun sadece.

sen gecirmis miydin?

Aaumut uzme sıkma canını.
Emek verdin calistin elbette karsiligini misliyle alacaksin.
cocugunu az gorme konusunda haklısın ama cocukla bogulmakta yipratirdi seni emin ol.

sabah kalkip soylenerek giyiyorsan sacini tariyorsan buna mutlu ol.ustumu degissem de hos degismesem de demiyorsun.kendine saygin sevgin olursa herkesin de sana olur.

Benim annem bizler varken calismiyordu.babam iyi bir devlet dairesinde isciydi cok yuksek maaslar ikramiyeler nemalar aldi.

cogu sey icimde uhde kalmistir belki.babam kendi yedigi icin kit kanaat alindi satildi.
hep amca cocuklarimin kazaklarini pantolonlarini giydim.kislik montlariyla gecirdik.cook dalga gecildi erkek fatma diye bizle ezildik te.ogretmenlerim bile cok ezdi.
annem el isleri yapti hep.kumas filan alirdi onluk diktirmek icin.ankarada itfaiye meydanindan aldik ayakkabilarimizi.

ek calisma kitaplarindan odev verirdi ogretmen komsunun kizini beklerdim yapsinda kitabi bana versin diye.annesi kizardi bana oyunda cagirmam diye.
Cok aglardim.

esim beni istemeye geldiginde bile anneannemin ordugu kazakla ciktim.yoktu birseyim cunku.
Cocukken cok uzulurdum ama genc kizken anladim hep cok cabaladim meslek sahibi olmak icin.olmadi bir sekilde.

simdi esim herseyi tattiriyor belki o anin zevkini vermiyor ama allah razi olsun.kendi de oyle yasadigi icin cocuklarima cabalar hep.rabbim korusun.

annem daha iyi sartlarda calissaydi da ben evde gelmesini bekleseydim.tum samimiyetimle soyluyorum tek derdim ac kaldik diye degil de annemi ozlemek olsaydi.

canım benim ya bugünlerimize şükür doğrusu allah razı olsun eşinden sana ve çocuklarına çok olmasada ilgili sevgili istekleriniz göz ardı etmiyor allah gönlünüze göre versin herşeyi umarım oğlanın okul mişi de yolunda gider senden güzel haber alırız bugün

Sağolun kızlar,
İnşallah kızımda büyüyünce kızmaz bana, şimdilik halinden memnun ama arada o bile dokunuyor kanıma. Acaba beni sevmiyor mu, ondan mı aramıyor yokluğumu diyorum.
Voltaj bizde 5 kardeşiz. Yaşlarımız hep peş peşe. Kendi kıyafetimiz diye birşey yoktu. Büyüğe küçük geleni bir küçüğü alırdı. Benim bir büyük ablamla o farkımızda yoktu hep aynı giyerdik.
Hatta ben akşamdan çıkarırdım diğer gün giyeceklerimi, ablam sabah evden çıkmaya beş dakika kalaya kadar yatar kalkar benim hazırladıklarımı giyer giderdi :) Ne kavgalar ederdik. Evlere şenliktik
Yokluk çok gördük ama annemiz hep yanımızdaydı.
Gerçi şimdi diyoruz, evde çalışacağına keşke bizi bırakıp bir işe girmiş olsaydın emekliliğin olsaydı diye
Aman ne bileyim, yoruldum galiba biraz

Aradi esim az evvel.
cocugun adini soyleyince" annesi gelmisti demi hatirladim "demis
O gun ben kaydını yaptim zaten,kesin yaniti vermemem de ki sebep te hem yigilma olmasin hem de emin olmak icin demis.bana da gicik oldu az tabi dememis ama biliyorum

velhasil hatirlayacagini tahmin etmistim.
neyse artik insallah sorunsuz bir 4 yil olur.
pztesi itibariyle 10-16 arasi alistirma varmis.
kiziminki de 11-14,30
Ayni guzergah cok sukur.oglani koyup kizi birakirim.kizi alip dolastiririm sonra oglani alirim.

allahim sana sukurler olsun.

Hadi hayırlısı, darısı üniversiteye inşallah

Aaumut gercekten yoruluyor insan ve anne olmak cok zor bu devirde.herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz hele de az heyecan varsa her yuk sendeyse ooo.

bizim ablamla oyle sansimiz hic olmadi.tam zit tipleriz cunku yine de idare etmeye calistik.tek hatrimda kalan beden dersinde ki ayakkabilari o zaman 38 di ayagim o 36 aman allahim ne iskenceydi

Simdi de o benim kiyafetlere giremez.he he.ben 38 o 48 beden

Tatil yapmadik hayatim dinlenemedik.
tedavi yormus seni ustune hamilelik dogum o bu derken.

seneye insallah.
yada kisin kaplicaya filan mi gitsek bizi anca spalar masajlar kurler paklar

Ycl canım benim oglanin da dudaginin üstünde sadece bir tane uçuk yada sivilce gibi bir şey çıkmış. Içi beyazlasmis. Eşim akşam sarımsak kesip koydu. Ateş şimdilik yok. Bu arada Avcılar da oturan bir arkadaşımın oğlu bir hafta önce su çiçeği geçirmiş

Aaumut canim ben dogumdan sonra uzun sure annemlerde kaldım. Ama ilk 6-7 ay cok zordu. Gece ve gündüz sırayla cocuk emzirip,emzirdigimi ayağimda salliyirdum.Emzir,salla,emzir,salla oyle geciyirdu günler,haftalar... Her ne kadar yanında birileri olsada herkesin kendine gore isi,gücü,gidecegi,gelecegi oluyordu. Ayni anda acikip,aynı anda aglayan ve senden kucak bekleyen iki kucuk melegin o bakışları karsisinda kendini cok aciz hissediyorsun. Allah'a cok şükür öyle böyle bu gunlere geldik.Simdi bircok sey daha kolay...Herşeyi birlikte yapıyoruz. Ha belli zorluklar illaki oluyor ama hangi guzel sey kolay ki evlat sahibi olmak guzel ötesi...

Ben pıhtılaşma prob.var hergun igne oluyordum bebisler o sayede besleniyordu.Kanamam olunca igne yapilamiyordu ve bebisler direkt riske giriyordu.Doktorum bana 6 ay boyunca bu çocuklara bel baglama dedi cunku cok sık kanamam oluyordu ve her kanamada acaba kalpleri atiyormu diye hast.gitmek insanin omurunden ömür alıyordu.Uzun lafin kisasi hamilelik lafi gecince tüylerim dikeb diken oluyor acayio korkmusum.O nedenle ve + diğer özel nedenlerle iyiki diyorum hergün ...

Calistigin için asla kendini kotu hissetme.Evde olup gezme,tv,ev isi derken çocuğuyla 1 saat kaliteli zaman geçirmeyen anneler var.Cocuguna daha iyi imkanlar sunup daha iyi bir gelecek hazirlamak icin çalışıyorsun.Bebisler daha kucuk herseyi idrak edemiyorlar ama senin kokun,tenin onun icin hayatın ilki,vazgecilmezi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…