ben iyiyim de elife canım sıkkın ya doktorundan randevu aldık götürcez, geçn cuma günü kuzenimin düğünüydü saolsun elif hiç oturmadı yerinde herkese gülücükler oynamalar masanın üstünde falan nazaramı geldi anlamadım düğün salonundan çıkmadan yanağında yuvarlak kırmızı bişey çıkmıştı sinek ısırığına benzer, dün iş çıkışı gördüğümde şok oldum ya daha büyümüş altı intihap toplamış beyaz, bide dudağının üstünde çıkmış daha küçük vücudunda kırmızı lekeler var, ateş ve kaşıntı yok, su çiçeği mi acaba bakalım ne diyecek doktor
geçmiş olsun canım nazar değmiş güzel kızına gülücükler oynamalar oldu mu kem gözlüler çocuklara nazar değdiriyor çok geçmiş olsun doktora götür ama nazar duası veya bildiğin duaları oku kızınaben iyiyim de elife canım sıkkın ya doktorundan randevu aldık götürcez, geçn cuma günü kuzenimin düğünüydü saolsun elif hiç oturmadı yerinde herkese gülücükler oynamalar masanın üstünde falan nazaramı geldi anlamadım düğün salonundan çıkmadan yanağında yuvarlak kırmızı bişey çıkmıştı sinek ısırığına benzer, dün iş çıkışı gördüğümde şok oldum ya daha büyümüş altı intihap toplamış beyaz, bide dudağının üstünde çıkmış daha küçük vücudunda kırmızı lekeler var, ateş ve kaşıntı yok, su çiçeği mi acaba bakalım ne diyecek doktor
aaa canım öyle düşünme sende kızın için onun daha iyi şartlarda yetişmesi için çalışmıyor musun?Amin inşallah.
Gerçekten takdir ediyorum senide, eşin çok yoğun sana yardımcı olamıyor. Ailenden uzaktasın yardım eden yok. Üstüne Kv,Kp birde piyangodan kaynın var. Ona rağmen hem evine, hem çocuğuna yetiyorsun. Üstüne birde evde iş yapıyorsun. Kolay şeyler değil bunlar.
Mergende öyle. Biz bir taneden dert yanarken iki tane ile uğraşıyor. Düşünsene aynı anda ağladıklarını.
Voltajı söylemiyorum bile.
Dmt var iki çocukla çalışıyor birde.
Allah hepinize kolaylık versin.
Sizi görüyorum, evde işlere yetişemediğim zaman eksik hissediyorum kendimi
geçmiş olsun canım voltaj olsaydı su çiçeğini tarif ederdi sana. inşallah önemli bişey yokturben iyiyim de elife canım sıkkın ya doktorundan randevu aldık götürcez, geçn cuma günü kuzenimin düğünüydü saolsun elif hiç oturmadı yerinde herkese gülücükler oynamalar masanın üstünde falan nazaramı geldi anlamadım düğün salonundan çıkmadan yanağında yuvarlak kırmızı bişey çıkmıştı sinek ısırığına benzer, dün iş çıkışı gördüğümde şok oldum ya daha büyümüş altı intihap toplamış beyaz, bide dudağının üstünde çıkmış daha küçük vücudunda kırmızı lekeler var, ateş ve kaşıntı yok, su çiçeği mi acaba bakalım ne diyecek doktor
canım benim ya bugünlerimize şükür doğrusu allah razı olsun eşinden sana ve çocuklarına çok olmasada ilgili sevgili istekleriniz göz ardı etmiyor allah gönlünüze göre versin herşeyi umarım oğlanın okul mişi de yolunda gider senden güzel haber alırız bugünAaumut uzme sıkma canını.
Emek verdin calistin elbette karsiligini misliyle alacaksin.
cocugunu az gorme konusunda haklısın ama cocukla bogulmakta yipratirdi seni emin ol.
sabah kalkip soylenerek giyiyorsan sacini tariyorsan buna mutlu ol.ustumu degissem de hos degismesem de demiyorsun.kendine saygin sevgin olursa herkesin de sana olur.
Benim annem bizler varken calismiyordu.babam iyi bir devlet dairesinde isciydi cok yuksek maaslar ikramiyeler nemalar aldi.
cogu sey icimde uhde kalmistir belki.babam kendi yedigi icin kit kanaat alindi satildi.
hep amca cocuklarimin kazaklarini pantolonlarini giydim.kislik montlariyla gecirdik.cook dalga gecildi erkek fatma diye bizle ezildik te.ogretmenlerim bile cok ezdi.
annem el isleri yapti hep.kumas filan alirdi onluk diktirmek icin.ankarada itfaiye meydanindan aldik ayakkabilarimizi.
ek calisma kitaplarindan odev verirdi ogretmen komsunun kizini beklerdim yapsinda kitabi bana versin diye.annesi kizardi bana oyunda cagirmam diye.
Cok aglardim.
esim beni istemeye geldiginde bile anneannemin ordugu kazakla ciktim.yoktu birseyim cunku.
Cocukken cok uzulurdum ama genc kizken anladim hep cok cabaladim meslek sahibi olmak icin.olmadi bir sekilde.
simdi esim herseyi tattiriyor belki o anin zevkini vermiyor ama allah razi olsun.kendi de oyle yasadigi icin cocuklarima cabalar hep.rabbim korusun.
annem daha iyi sartlarda calissaydi da ben evde gelmesini bekleseydim.tum samimiyetimle soyluyorum tek derdim ac kaldik diye degil de annemi ozlemek olsaydi.
aaa canım öyle düşünme sende kızın için onun daha iyi şartlarda yetişmesi için çalışmıyor musun?
benim annem çalışıyordu kreşte büyüdüm ama içimde keşke şu da alınsaydı keşke şu da yapılsaydı dediğim hiçbir uhde yok içimde.
bu devirde çalışmak gibisi yok.
Aaumut uzme sıkma canını.
Emek verdin calistin elbette karsiligini misliyle alacaksin.
cocugunu az gorme konusunda haklısın ama cocukla bogulmakta yipratirdi seni emin ol.
sabah kalkip soylenerek giyiyorsan sacini tariyorsan buna mutlu ol.ustumu degissem de hos degismesem de demiyorsun.kendine saygin sevgin olursa herkesin de sana olur.
Benim annem bizler varken calismiyordu.babam iyi bir devlet dairesinde isciydi cok yuksek maaslar ikramiyeler nemalar aldi.
cogu sey icimde uhde kalmistir belki.babam kendi yedigi icin kit kanaat alindi satildi.
hep amca cocuklarimin kazaklarini pantolonlarini giydim.kislik montlariyla gecirdik.cook dalga gecildi erkek fatma diye bizle ezildik te.ogretmenlerim bile cok ezdi.
annem el isleri yapti hep.kumas filan alirdi onluk diktirmek icin.ankarada itfaiye meydanindan aldik ayakkabilarimizi.
ek calisma kitaplarindan odev verirdi ogretmen komsunun kizini beklerdim yapsinda kitabi bana versin diye.annesi kizardi bana oyunda cagirmam diye.
Cok aglardim.
esim beni istemeye geldiginde bile anneannemin ordugu kazakla ciktim.yoktu birseyim cunku.
Cocukken cok uzulurdum ama genc kizken anladim hep cok cabaladim meslek sahibi olmak icin.olmadi bir sekilde.
simdi esim herseyi tattiriyor belki o anin zevkini vermiyor ama allah razi olsun.kendi de oyle yasadigi icin cocuklarima cabalar hep.rabbim korusun.
annem daha iyi sartlarda calissaydi da ben evde gelmesini bekleseydim.tum samimiyetimle soyluyorum tek derdim ac kaldik diye degil de annemi ozlemek olsaydi.
Birde çok anlayışlı bir müdürü var diye gelirse o zaman ne dersin :)Esim okula girmis suan
insallah cok cazgir bir karin vardi demez adam
ben yapamadiysam sen yapamazsin dedim ama lafimi yedirsin bana
Aradi esim az evvel.
cocugun adini soyleyince" annesi gelmisti demi hatirladim "demis
O gun ben kaydını yaptim zaten,kesin yaniti vermemem de ki sebep te hem yigilma olmasin hem de emin olmak icin demis.bana da gicik oldu az tabi dememis ama biliyorum
velhasil hatirlayacagini tahmin etmistim.
neyse artik insallah sorunsuz bir 4 yil olur.
pztesi itibariyle 10-16 arasi alistirma varmis.
kiziminki de 11-14,30
Ayni guzergah cok sukur.oglani koyup kizi birakirim.kizi alip dolastiririm sonra oglani alirim.
allahim sana sukurler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?