Aynı binada oturmuyormuydun benim aklımda o kalmış.Aynı sokaktayız, görür o. Eve kaçta girdik, kaçta çıktık. Kim geldi gitti hepsi kayıtlıdır :)
O çıkarı olmadan parmağını kımıldatmaz.
Kendisi de dünden razı canım koşa koşa gidiyor.arkasından çocuk ağlıyormuş umrunda değil.Yeni yerde, yeni arkadaşları. Hayır diyememiştir hemen.
Bir süre sonra kendisi de sıkılır.
sağol canım psikolojikmidir nedir anlamadımDertsiz geçmiş olsun çok..
Aynı binada oturmuyormuydun benim aklımda o kalmış.
Bende de durum aynı bugün okuldan çıkınca kasaba gitmek için onun beni gormeyecegi sokaktan gittim. Camda beni bekliyormus hemen bina kapısını açtı. Sen asagidanmi geliyorsun dedi. Bende evet yemek için malzeme almaya kasaba gittim dedim. Gözü sürekli yoldaymis
Ben haftaya temizlikci alacağım. Şimdi bile gözüm kesmiyor yapmayı. Begenirsem devam edeceğim. Doğuma kadar ayda bir. Dogumdan sonrada duruma göre her hafta yarım gün alırım
kiralık evi biraz uzak tutsaydin keşke. Bir yılın beyligi beyliktirAynı binada oturuyorduk ama yerimizi mütahite verdiler. Bizde ev yapılana kadar kiraya çıktık. Şimdi hepimiz aynı sokaktayız. Seneye tekrar aile saadetimiz başlar
Kendisi de dünden razı canım koşa koşa gidiyor.arkasından çocuk ağlıyormuş umrunda değil.
senin kv çok garip. geçende kızımın ertesi gün yiyeceği yemeği hazırlıyorum demiştin.kv yapsa nolur ki
benim annem de gelinimizin çocuğuna bakıyor 1 yaşında. hergün yoğurt mayalar, çorbasını pişirir kahvaltısını hazırlar
babam eve meyve taşıyıp durur. gelinimiz eve gelince 2 tencere yemeğini de alır öyle çıkar evine.
haaa kıymet biliyor mu hayır. bir kere Allah razı olsun demez
Kv iyi olur gelin kötü, gelin iyi olur kv kötü her ikisi de iyi yok sanki
Elimde poşetler vardı. Çocuk ondaydi. Yoksa artık gittiğim geldiğim yerleri söylemem. Benimki çok meraklıRuveyda ben olsam aciklama yapmazdim merak etsin dursun
Dertsiz tamamen bakis acisi aslinda, bize kotu ama baskalarina iyi, kv ler gelinken de hakli goruyodurlar kebdilerini kv oluncada. Bizde oyle olucaz Bence
Başta benle görümcem yakın tuttuk onun evi uzaktı. Sonradan ne olduysa anlaşamadı diğer tarafla geldi burnumuzun dibinde tuttuKiralık evi biraz uzat
kiralık evi biraz uzak tutsaydin keşke. Bir yılın beyligi beyliktir
Gün intikam günü diyorsun7 üye 5 ziyaretçi
Ziyqretcilerden ikisi voltajdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?