Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Aynı sokaktayız, görür o. Eve kaçta girdik, kaçta çıktık. Kim geldi gitti hepsi kayıtlıdır :)
O çıkarı olmadan parmağını kımıldatmaz.
Aynı binada oturmuyormuydun benim aklımda o kalmış.
Bende de durum aynı bugün okuldan çıkınca kasaba gitmek için onun beni gormeyecegi sokaktan gittim. Camda beni bekliyormus hemen bina kapısını açtı. Sen asagidanmi geliyorsun dedi. Bende evet yemek için malzeme almaya kasaba gittim dedim. Gözü sürekli yoldaymis
Ben haftaya temizlikci alacağım. Şimdi bile gözüm kesmiyor yapmayı. Begenirsem devam edeceğim. Doğuma kadar ayda bir. Dogumdan sonrada duruma göre her hafta yarım gün alırım

Yeni yerde, yeni arkadaşları. Hayır diyememiştir hemen.
Bir süre sonra kendisi de sıkılır.
Kendisi de dünden razı canım koşa koşa gidiyor.arkasından çocuk ağlıyormuş umrunda değil.

senin kv çok garip. geçende kızımın ertesi gün yiyeceği yemeği hazırlıyorum demiştin.kv yapsa nolur ki
benim annem de gelinimizin çocuğuna bakıyor 1 yaşında. hergün yoğurt mayalar, çorbasını pişirir kahvaltısını hazırlar
babam eve meyve taşıyıp durur. gelinimiz eve gelince 2 tencere yemeğini de alır öyle çıkar evine.
haaa kıymet biliyor mu hayır. bir kere Allah razı olsun demez
Kv iyi olur gelin kötü, gelin iyi olur kv kötü her ikisi de iyi yok sanki

Aynı binada oturuyorduk ama yerimizi mütahite verdiler. Bizde ev yapılana kadar kiraya çıktık. Şimdi hepimiz aynı sokaktayız. Seneye tekrar aile saadetimiz başlar

Ben hergün kızımın kahvaltısını, sütünü, çorbasını götürüyorum. Haftalık meyvesini, içme suyunu alıp koyuyorum. Sadece yoğurt götürmüyorum. Onlarda ev yoğurdu yapıyorlar onu veriyorlar.
Akşam kızımı almaya gittiğimde de onlar masayı indirmeden evden çıkmaya özen gösteriyorum.

Kayınpederim köye gittiğinde evde yanlız kalamıyor diye bir ay bende kaldı. Bir gün bile bir yemek yapmadı. İşe gitmeden erken kalkıp onun yatağını bile ben topluyordum.
Geline yapmaz o, ama kızının evinde de iki dakika oturmaz. Sanırsın 18 lik

Ruveyda ben olsam aciklama yapmazdim merak etsin dursun

Dertsiz tamamen bakis acisi aslinda, bize kotu ama baskalarina iyi, kv ler gelinken de hakli goruyodurlar kebdilerini kv oluncada. Bizde oyle olucaz Bence
Elimde poşetler vardı. Çocuk ondaydi. Yoksa artık gittiğim geldiğim yerleri söylemem. Benimki çok meraklı

Aaumut senin KV de maşallah tasinmaya gelince de 18lik. O ne öyle bura olmadi sura. Ben usenirim valla..
Ruveyda söyleme tabi, ben artik hic konusmuyom KV ile. O sorarsa cvp veriyom. Ama o kadar çokkonusyoki benim suratimin farkında mi bilmiyom
Dertsiz bence salgin olabilir, sen oglana dikkat et

Kapanisa geldim :)

Mergen ben de bulamadim canim. sanirim cok gizli yaptik, birbirimizi bulamayacak kadar cok

aaumut kv ile birbirinizin icine sinmiyorsunuz sanirim.suyuna kadar veriyorsun oda kabul ediyor.ona gore gelin bizim sudan vermiyor herseyi titizleniyor gibi.evinde de efe hani yatagini toplatacak kadar.biz de oyleyiz.sinmeyiz birbirimizin icine.sindiremem yaptiklarini filan.
bak burda iyiki benimkilere bakmiyor kv.hemen cocuklarimi bana doldururdu.cok bencil bu konuda.dogumda ortancaya yalvar yakar bir corba yaptırdım da kizim agladi annem yedirsin diye.verdigi cevap:corbayi ben pisiriyom da niye annen yedircekmis?

Yarista hep benle.simdi konusmuyoruZ ama hala aklimda hersey.

seninki gercekten sabirli oldugunu sezmis bir de.

birde msjimin sonunda fatura isine aklimda o benim demisim.sanki hesaplasacagim

Dertsiz biz de bir 10 gun kadar evvel tartıştık. Ne var ne yok doktuk.cit derken çaat oldu.orda bana laf arasında dedi ki;cok hesap soruyorsun cocuk gibi oldum korkuyorum resmen , gec gelecegimi haber veriyorum nerdesin ne isin cikti ne kadaR surer vs vs tlf sesini kisarak konusuyorum ark. Yenge kizdi herhalde istersen cikmayalim dedi.

ben tabi sok oldum . Ben sesli konuşmam fazla egeR gurultulu yerdeyse belki. Bir de ne zaman sorumun amaci yemege bekleyim mi beklemeyim midir.basina birsey gelse bana nerdeydi deseler bilmiyorum demek mantiksiz geliyor diye Izah ettim.baktim olacak gibi degil . Bundan sonra bitti kesinlikle sormayacagim dedim ve inadimdir. Gecen msj atti gec gelecegim dedi tmm dedim baska tek kelime etmedim.
gece 1 de geldi. Dolaniyor pesim sira. "Hee sey hatun takildik oyle, okeye gittik ." Iyi yapmissin dedim kinayesiz normal sekilde.
Daha ozedi iyi olduda bilmem ne de hiiic orali olmadim.

Inanamayacaksin hak verdim :)
Biz kokune kadaR hakliyiz.gurbette kimsemiz yok vs vs.onlarin da oyle.arkadaslariyla vakit gecirsin biraz.cocuklar bazen boguyor aksama kadar evde tikilip kalmak agir ama onlarida gelip sikayet duymasi rutin ev hayati bayiyor.onlarin da inan ki nefes almaya ihtiyaclari var.ha hergun olmaz bu is.hergun olursa tlf sesini kismak paklamaz komple kapatmasi lazim :) gelince de acik kapi bulursa.aaumut gene geldi aklima :))

Kralice?

Gec bile kalmislar da prenses deselermis daha iyi.belki papuclarini dusururdun oracikta benim ayagima olurdu filan.

bana yetisemezsin bebisim

Hem ben ziyaretci degilim.nickim var neyim var oyle gizliden takip etmem.

yeni sistem de arama gelmedigi surece hatta kisa arama olursa bile dusmuyoruz.onceden msj.sonuna gelince (malum destan yazarim)giris yapin derdi hoop en basa.simdi cikis yapmazsam nette acik duruyor.
En kotu tarafi cok sarj yiyor

Birde birde cidden sadece aaumutta yapiyor onu.neden acaba dikkat ettim de bulamadim.

kiz aaumut ne bu isin sırrı?

Ruveyda bence de soyleme ama o gorur camlari silerken filan.
kesinlikle al bayan hele de fiyatta ve temizlikte anlasirsan hic dusunme.

kizlar sizin oldugunuz yerde ne kadara geliyor bu hatunlar?
Bana yakin sadece bir bayan var herkes cok memnun ama cok dolu.fiyati 150 160 civari.yarim gune 80 diyor ve cok nadir yarim gune gidiyor.
haftada bir cagirmayi dusunmustum ama pahali geldi bana. Evim zaten kucuk yapacagi cogu seyde ben de olursam iyice canim sıkılır. 2 hafta da bir mi cagirsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…